سلام
از دو باند هرتز 690 و ایدیو سیستم 609 کدوم کیفیت بهتری داره ( با توجه به قیمت ) ؟
امپ اینفینیتی 7541 می تونه اینا رو درایو کنه ؟
با تشکر
سلام
از دو باند هرتز 690 و ایدیو سیستم 609 کدوم کیفیت بهتری داره ( با توجه به قیمت ) ؟
امپ اینفینیتی 7541 می تونه اینا رو درایو کنه ؟
با تشکر
آقا حمید مارو هم دریاب داداش
سلام
آقا حمید سوپرتویتر رو آمار گرفتی؟
مرسی
به نظر شما 7056 بگیرم؟نقل قول:
از کجا می تونم تهیه کنم؟
می خوام همراه این پخش 4تا کامپ و ساب ببندم.مشکلی که پیش نمیاد؟کیفیتش خوب میشه؟
کامپ mx135 , mx165
ساب mx12 plus
آمپ 6500 پایونیر
آمپ مونو 8105 کنوود
به نظرتون خوب است؟من کیفیت و جزئیات صدا برام مهم هست.
دوستان یه جفت باند برای عقب 206 اسدی با ضبط فایریکش میخوام......نظرم روی 6985 پایونر هست حدود 170 قیمت داره؟ چطوره؟ فقط هم ضبط فابریک و باند هست...صداش خوبه؟
آقا حمید چشم ها در انتظار شما هستن:n02::n07:
راستی آقا آلپاین مدل CDE-140E چطور پخشی هست؟؟؟:n02:
سلام.ببخشيد نديدم پست شما رو.نقل قول:
به نظر من كن وود كلا تو همه رنجهاش صداي خوبي داره. فقط تعداد خروجيهاش هست كه كم و زياد ميشه.مثلا دوجفت يا سه جفت.
من V2 رو نشنيدم.
استيج جلو سمند خيلي بد اسپيكر خور هست. نه 10 نه 13.به قول معروف بايد بخورونيش.:n02:براي عقب هم كامپوننت بگيريد و يه ساب نيز داخل صندوق صداي مناسبي خواهيد داشت.هزينه رو اعلام بفرمائيد.نقل قول:
هرتز هم سريه مختلف داره. بالاترين سريه اون هاي انرژيه كه معروف هست.380-90 هست اگر اشتباه نكنم.
به نظر من CO609.نقل قول:
با اينفي درايو ميشه ولي اينفيا جديد رو اصلا توصيه نميكنم. چون خرابي بالائي داره .مشكل پروتكت هم همينطور.
محمد جان قراره فردا پيگيري كنم.نقل قول:
اگر مايل باشيد من از شركت ميتونم براتون تيه كنم.نقل قول:
آمپ 6500 رو اصلا توصيه نميكنم چون صداي كامپوننتها تون رو خراب ميكنه.
ديروز تو پرشيا MX165 رو با آمپ ML75.4 و پخش p80 ششنيدم.(قبلا با سريه 6 پايونير شنيده بودم كمي تيز بود تو ولومهاي بالا) ولي با p80 واقعا لذت بردم. يكبار ديگه برام صداي تيز پايونيرهاي سريه پائين اثبات شد.
كن وود كلا صداي بمي داره و با كامپوننتهائي كه كمي ميل به تشديد فركانسهاي بالا و پرتاب تيوتر خوبي دارن مچ ميشه.
اگر نظر بنده رو قبول داريد يه 75.4 بگيريد با همين كامپها مطمئنم صداي خوبي خواهيد داشت. البته نصب و تنظيم بودن سيستم هم خيلي مهم هست. همينطور اكسسوري.
okنقل قول:
نقل قول:بله پخش خوبي هست.كساني كه بستن راضي بودن.فقط خروجي RCA رو دو جفت داره. يعني جلو /عقب يا جلو /ساب ووفر ميشه ازش خروجي گرفت.نقل قول:
آفا حمید این مدلی که گفتم آی سی صداش چطوری؟؟؟قوی هست به اندازه کافی؟؟؟
راستی کله سیستمی که میخوام ببندم رو این ماشین دیگه از 1 تومن بالاتر نره؛به نظرت با این خواسته های من و بودجم چه باند و پخشی مناسبه؟؟
راستی این باند و ساب و کامپوننت و آمپ آلپاین چطورن؟؟کیفیت و قدرت دارن؟؟اصن ارزش خرید دارن؟؟؟
من از این آدماییم که دوست دارم وقتی صدارو زیاد میکنم صدا شفاف باشه و خراب نشه+بیس عالی هم داشته باشه:n16:
سلام
شرمنده حمید اقا اینور اونور مطلبی می خونیم ( می خونم ) سئوال پیش میاد مزاحم شما میشیم
برا اسیکر عقب اگه به جای co 609 از کامپ mx 165 استفاده بشه چطوره ؟
من الان روی درای جلو کامپ الپاین c600 دارم اگه به جای اونها از mx 165 استفاده کنم و عقب از 609 چطوره ؟ هارمونی داره ؟ تغییرش به قیمت پرداختی میارزه ؟
البته من ساب هم دارم
با تشکر