من از دانلود شبانش راضیم، چون افت سرعت ندارم... اما خیلیا شاکین. کلاً بهتره یکی دو شب با مودم یکی از دوستات تسش کنینقل قول:
یو اس بی هم خیلی به درد نمیخوره
Printable View
من از دانلود شبانش راضیم، چون افت سرعت ندارم... اما خیلیا شاکین. کلاً بهتره یکی دو شب با مودم یکی از دوستات تسش کنینقل قول:
یو اس بی هم خیلی به درد نمیخوره
آقا از مرورگر اپرا، جدیدترین نسخش استفاده کن، یه مقدار تو مصرف بهت کمک میکنهنقل قول:
اگه توجه کرده باشی، تو این تاپیک بعضیها هرشبشون عاشوراست،نقل قول:
خدا ازشون قبول کنه!
اگه فقط LAN میخواهید یک Switch کارتون رو راه میندازه ولی اگه Wifi می خواهید Access Point باید بگیرید و مدل نت مبین نت هم NAT هست و مشکلی برای Share نداره.نقل قول:
دوستان سایت ایرانسل نوشته مودم وایرلسش 100تومنه
بنظرتون یه یکی بگیرم بعد تبدیل کنم مبیننت چطوره؟ میصرفه؟
میصرفه اما اگه مودمت خدای نکرده بسوزه از نظر مبین نت گارانتی نداره و باید خودت 300 تومن هزینه بدی تا تعویض کنننقل قول:
دوست عزیز سرعت اینترنت شما 1 مگا بیت یا 1024 کیلو بیت هست. در نتیجه حداکثر سرعت شما به بایت میشه 128 کیلو بایت.نقل قول:
1 بایت = 8 بیت
گین آنتن مودم یو اس بی 1/4 مودم های داخلیه.نقل قول:
نقشه توی سایت مال مودم های داخلیه. ولی رو اونم نمیشه حساب کرد گاهی اوقات. من خودم تا دکل بیشتر از 2 کیلومتر فاصله داشتم ولی مودم یواس بی میزاشتم دم پنجره و وصل میشدم.نقل قول:
البته حساب شما درسته. ولی ADSL را روی بیشتر میبندند. یعنی اون که 128 میخره گاهی بیش از 128 کیلوبایت سرعت دانلود داره. ولی وایمکس فلکزده اینطور نیست.نقل قول:
من خودم الان هم وایمکس مبین دارم و هم adsl مخابرات (که تازه چندان تحفه ای نیست). تفاوت کاملاً چشمگیره.