دوباره برگشتم روی 512 . (با نامه ی شرکت)
دوره ی قبل 3 هفته قبل از اینکه دوره ام تموم بشه ، حجمم تموم شد تازه با اینکه 1 گیگ هم حجم اضافه کرده بودن. این دوره از ترس کمبود حجم تیک لود عکسها رو برداشتم و همه ی سایتها رو دارم بدون عکس Browse میکنم.
Printable View
دوباره برگشتم روی 512 . (با نامه ی شرکت)
دوره ی قبل 3 هفته قبل از اینکه دوره ام تموم بشه ، حجمم تموم شد تازه با اینکه 1 گیگ هم حجم اضافه کرده بودن. این دوره از ترس کمبود حجم تیک لود عکسها رو برداشتم و همه ی سایتها رو دارم بدون عکس Browse میکنم.
دوستان 2 تا سوال
1 - این قضیه 1 گیگ بخر و 2 گیگ ببر برای هر مشترک 1 بار هست ؟ یا به ازای هر 1 گیگی که بخری 2 گیگ هم میدن ؟
2 - اگه دوره قبلی تمام شده باشه و دوره جدید شروع شده باشه باز هم با این 1 گیگ خرید 2 گیگ رو میدن ؟
اينجور سؤال ها رو از 23099 و بخش فروش (شماره 1) بعد شماره 2 بپرسين كه دقيق تر جواب ميگيرين. :10:نقل قول:
آره فکر کنم سرورش مشکل داره واسه منم چند وقت پیش همین جوری شده بود منم بیخیال شدم:31:نقل قول:
تو بابل هرکسی شاتل بگیره تا 18 آذر 1 ماه رایگاه بهش سرویس میدن! اینجا بین شاتل و پارس آنلاین رقابت بالا گرفته! هر دوتا همین شرایط رو دارند! تحویل 48 ساعت و ...! :31: در حالت عادی 4-5 روز طول می کشه! پول چه کارها نمیکنه! :31:
خوش به حالتون. اینجا که اینقدر مشتری دارن ، بین مشتری ها رقابته ! و باید 40 روز وایسی تا پورت آزاد بشه.نقل قول:
سلام مهدی جون چطورینقل قول:
آقا یادته پارسال همین موقع ها بود اومدم پیشت :31:
الان یکسال میگذره همچنان مشترک شاتل هستیم
الان 23 آذر دوره من تموم میشه با اینکه دانشجو نیستم و مدت نامه من تموم شده ولی برام 6 ماه دیگه 512 اکو رو تمدید کردن :31: البته گفت اگه تونستی یه نامه ای پیدا کن و به ما برسون :31:
تسلیت میگم به سرویس افتضاح 512 خوش اومدی....:31:نقل قول:
واسه مدت نامه فکر نکنم گیر بدن...واسشون کافیه که فقط یه نامه داشته باشن....نقل قول:
خب این چه کاریه؟! شما اگر حجم برات مهمه برو فایرفاکس با افزونه fastun رو استفاده کن. حجم عکسها رو به 20-30 درصد حجم اصلی میرسونه.نقل قول: