آها مودم وایرلس داری!نقل قول:
خب باید هر دفعه شبا مودمو دوباره کانفیگ کنی. من خودمم همین کارو میکنم.
Printable View
آها مودم وایرلس داری!نقل قول:
خب باید هر دفعه شبا مودمو دوباره کانفیگ کنی. من خودمم همین کارو میکنم.
با سلامنقل قول:
من هم با مدل اولی موافقم.
موفق باشید.
سلام دوستان من برای مشتری ها دو تا مودم مدل siemens adsl2+ bridge modem c2-010-i خریدم اما هر کار میکنم کانفیگ نمیشه!!!!!
حتی وقتی کابل تلفن رو بهش وصل میکنم چراغ adsl ثابت نمیشه !!!!!!!!!!!!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم بنیاد امور مودم های عتیقه
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز :
مودم من TD-8811 هستش و از یکی از یه شرکت کوچک از شهر خودم سرویس می گیرم..
مدتی هست که با مشکل کانکشن PPPoE که تو مودم تعریف می شه ( کانکت اتوماتیک ) مشکل اساسی پیدا کردم ؛
مشکل اینه که تو کانفیق مودم که وارد می شی می بینی که مودم که بایستی الان کانکت باشه ، پیغام PPP Down نوشته و دکمه ای کنارش ظاهر شده با عنوان Connect که حتی اگه Connect رو هم بزنی ، Authentication Failure ظاهر می شه!
ضمن این که صد در صد یوزر پسوردم درست هستش ، چون در حالت دستی ( Bridge ) می تونم از طریق کانکشنی که تو ویندوز ایجاد کردم، متصل بشم....
سپاس از استاتید و دوستان عزیز بایت راهنمایی که می کنن..
مودم رو ریست سخت افزاری کن . VPI و VCI رو وارد کن . یک WAN جدید بساز . NAT فعال باشه . Firewall غیر فعال باشه . سایر تنظیمات به صورت پیشفرض باشه . باید مشکل حل بشه .نقل قول:
اگه مودمت حالت multi WAN setting رو پشتیبانی کنه میتونی 2تا wan درست کنی . و شب ها با وارد شدن به قسمت تنظیمات اونیکی رو UP کنی . مودم هایی هم وجود دارن که این کار رو بنا به تنظیمات ساعت انجام بدن که بعید میدونم از اون سری باشه . :46:نقل قول:
من مودم وایرلس D-link DSL-2730U رو با سی دی نصب کردم و کانکته ، دکمه وایرلسش رو روی خود مودم زدم که فعلا قطع باشه چون هنگام نصب رمز رو تعریف کردم اما الان هرکس میتونه بدون رمز وصل بشه و پسورد نمیخواد
تنظیمات دستیش رو بلد نیستم میشه راهنمایی کنید ؟ چطوری رمز بگذارم ؟
میشه برای مودم مشخص کرد که چه با کابل و یا بدون کابل کلا به 4 دستگاه بیشتر وصل نشه ؟ کانکت شدن بعضی دستگاه ها رو براش فیلتر کرد ؟
با سلامنقل قول:
وارد کنسول مودم بشید و سپس به قسمت wan برید و security setting رو پیداش کنید.
حالا باید یه گزینه ای باشه برای فعال یا غیرفعال کردن وایرلس مودم.
که اگه فعال باشه فیلدهای پسورد هم فعال هست. اونجا پسورد رو مجددا وارد کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
برای فیلــتر کردن دستگاهها هم میتونید از قسمت mac filtering دستگاهتون استفاده کنید.
موفق باشید.
مودمم dlink 2730 هست میشه باهاش اون کار رو کرد؟نقل قول:
خوب 2تا درست کن خودت ببین میشه :31: معمولا گزینه ی Add داره برای این کار . نه Edit . بعد از اینکه اوکی شد باید دو تاگزینه باشه .نقل قول: