دوستان 1024 محدود با ترافیک 2 گیگ در ماه چطوره ؟ سرعتش شبها رو چند میاد حداقل ؟
256 نامحدود دارم میخوام برم حجمی . اگر 256 رو 24 ساعته بزارم رو دانلود 2 گیگ میگیرم خب با 1مگابیت همین 2 گیگ رو از 1 تا 7 میگیرم دیگه
Printable View
دوستان 1024 محدود با ترافیک 2 گیگ در ماه چطوره ؟ سرعتش شبها رو چند میاد حداقل ؟
256 نامحدود دارم میخوام برم حجمی . اگر 256 رو 24 ساعته بزارم رو دانلود 2 گیگ میگیرم خب با 1مگابیت همین 2 گیگ رو از 1 تا 7 میگیرم دیگه
شما اگه با 256 محدود از 1تا7 بزارید 700 مگ حدودا دانلود می کنید! با فرض اینکه سرعت دانلودتون 40kb/s باشهنقل قول:
512 = 80kb/s ->>>یک گیگ و 400 مگ! و با 1024 سرعت دانلود اگه 160kb/s باشه 2 گیگ و 800 مگا بایت!
شاید مشکلت نویز خط snr باشه کلا مشکلی نداره حتی اوج شلوغی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برا چند نفر دیگه هم این میشد!نقل قول:
نویز حط یا علی کی بلده درست کنه!:41:
پاک شود...!
یعنی شما از 24 یا 25 خرداد به اینور قطعی پشت سر هم دیتا یا قطعی کامل نداشتید؟؟نقل قول:
محدود 6 گیگ هستش
تلفن منزل هستش
البته شما داخل رشت و محدود هستید .شاید به خاطر همون باشه . وگرنه پیش شماره بنده 0132 هست و 256 نامحدود مخابرات ( که پیمانکارش اندیشست ) .از 24 به اینور قطعی پشت سر هم دیتا داشتم تا این چهارشنبه و الان 3 روزه که به کل قطعه.
زنگ زدم پشتیبانی اندیشه ( گلسار ) ، با بخش فنی که صحبت کردم . گفت که سرور یا سرورهای مخابرات پوکیده و خود بخش فنی مخابرات در حال تعمیرش هستن و تا وسطای هفته ی پیش رو تعمیرش می کنن.
یعنی شما میگی همچین چیزی نیست و دروغ میگن؟؟
دوست عزیز شما داری تصویر با تاریخ میبینی ؟ غیر از این هستش ؟ هر روزی هم مشکل داشتی بگو با عکس برات بذارم .
بله قطعی داشتم ولی بیشتر صبح ها بودش مثلا 9 تا 3 بعد از ظهر اونم یکبار و یکی دو بار هم یکی دو ساعته همین
نقل قول:
کسی لینکی برا تست ping و speed نداره!؟
خوب اینم از مودم ما. چراغ لینک یا همون adsl ثابته و چشمک نمیزنه.
چراغ data کلا خاموشه و چراغ ethernet هم گهگاهی چشمک میزنه. مودم هم خراب نیست چون دو جای دیگه تستش کردم.
نتیجه ی گرفتن پینگم اینه :