اگه همین بازی اینجوریه احتمالا از نسخه اش هست یه نسخه دیگه تهیه کنید.نقل قول:
بازی های جدیدی هم که داره میاد هر کدوم واسه خودشون یه راه حل فیکس و ... دارن از کپی پوشه های فیکس بگیر تا متال گیر و برنامه مخصوص خودش برای دانگرید و آپگرید.
اگه همین بازی اینجوریه احتمالا از نسخه اش هست یه نسخه دیگه تهیه کنید.نقل قول:
بازی های جدیدی هم که داره میاد هر کدوم واسه خودشون یه راه حل فیکس و ... دارن از کپی پوشه های فیکس بگیر تا متال گیر و برنامه مخصوص خودش برای دانگرید و آپگرید.
سلام یکی از دوستان یه pspداره که چند وقته مموری رو نمی شناسه اگه راه حلی داره بیزحمت بگین چی کار کنم البته مموری رو کامپیوتر میشناسه ولی خود psp نمی شناسه.ممنون میشم از راهنماییتون.
چجوری نمیشناسه؟نقل قول:
اصلا ایکون مموری نمیاد؟ (زیر قسمت های بازی و ...)
یا ایکون مموری رو نشون میده ولی چیزی اجرا نمیکنه؟
مورد اول رو با کامپیوتر و مورد دوم رو با خود psp فرمت کنید ببینید مشکل حل میشه.
هی ...
دوستان به خاطر یه مشکلاتی بر خلاف میل باطنیم مجبورم که بفروشمش
هر کس خواستش یه pm بده...
دوستان لطفا نظر بدین
من صب کنم تا 6.20 -- بشه؟ یا برم یکی دیگه بخرم؟
امیدی داشته باشیم به -- شدنش؟
دوست عزیز هیچ چیز معلوم نیست.نقل قول:
هر سه - چهار روز یه بار ورژن جدید برنامه ای که باهاش میشه homebrew هارو تو 6.20 اجرا کرد میاد. ولی فعلا خبری از اجرای بازی ها تو6.20 نیست.
دیگه نظر خودته میخوای صبر کنی تا حکر ها ز قوره حلوا سازند یا یه دستگاه دیگه بخری.
منم که به خاطر یه مشکلاتی میخوام بفروشمش(ای کاش میتونستم نگهش دارم)
ظاهرا چاره ای نیست جز اینکه یکی دیگه بخرم البته قراره برم سوریه از اونجا بخرم، 3000 با قیمت 190 تومن خوبه به نظرتون؟
سلام من بتازگی به پی اس پی3000 اسلیم خریدم ... میشه یکم در باره بازی های گرافیک بالا و قشنگش تو ضیح بدید چه بازی هایی بخرم بهتره؟؟؟
بچه ها من بازی metal gear peace walker رو دانلود کردم اما وقتی ریختم و اجراش گردم میگه THE GAME COULD NOT BE STARTED
چی کار باید بکنم ؟
اول از آپدیت بودن psp تون و سالم بودن نسخه ای که دارید مطمعا بشید.نقل قول:
بعد تو همین تاپیک یه سرچ کنید . یه آموزش هست دو تا فایل دانلود میکنید برای اجراش چون رو d3 مشکل داره یکی از فایل ها دان گرید میکنه به d2 بعد از بازی یکی دیگه از فایل ها دوباره بر میگردونه به d3 . البته تو فرمویر نشون نمیده همش هم با یه دکمه انجام میشه.