برای شاتل پول زیادی باید بدینقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
برای شاتل پول زیادی باید بدینقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
درسته که قیمت سرویساش به خاطر حجم اولیه کمی که میده ( 4گیگ ) زیاده ولی خب جشنواره هم زیاد میذاره که 50 گیگو 60 تومن میده! من که خودم با 20 تومن تا الان 300گیگ دانلود کردم و میتونستم تا 1 ترابایت هم دانلود کنم!نقل قول:
برا دانلود شاید شاتل خوب باشه ولی برای کسی که مصرف وب گردیش در ماه 10 -15 گیگ باشه اصلا به درد نمیخوره و واقعا گرونه !نقل قول:
--------------------------
راستی شاتل هم این مشکل رو داره که بعضی وقتا سایت های خارجی یا مثلا همین فروم خودمون رو باز نکنه ولی مثلا با یکی دو بار رفرش زدن راحت باز بشه ؟
الان از اسیا تک اومدم های وب همه چیش خوبه فقط همین مشکل بعضی وقتا رو اعصابه
شبی 2 گیگ بسهنقل قول:
بیشتر مصرف خانواده اینستا و تله هس که بدون فشفشه نمیشه :-| هزینش میره بالا
شاتل بهتره خیلی کمتر اینجوری میشهنقل قول:
در کل های وب متوسطه و با توجه به فشفشه منطقیه که بمونم :n06:
سرویس های اکوش واسه وب گردی و کارهای روزانه اصلا به صرفه نیست و هزینه زیاد میشه! برای کار های روزانه و وب گردی ، سرویس های آرتش خوبه و به صرفس! با آرت 1 تا20 گیگ میشه مصرف کرد و بعدشم اگه محدود شدی ، با پرداخت مبلغ کمی ، سرویستو ارتقا میدی و روز از نو روزی از نو!نقل قول:
در مورد رفرش اینا ، نه اصلا چنین مشکلی نداشتم! باورت میشه ، تو این 1ماهی که از شاتل گرفتم ، حتی 1 بار هم به پشتیبانیش نزنگیدم ، از بس کیفیتش خوبه!!
های وب یه ایرادی داره ، اونم اینه که خطو تا جایی که بکشه ، نمیبنده و مثه 100 سال پیش رو 2مگ و 4 مگ و اینا میبنده! اگه خط همه رو مثلا تا 12 مگ باز میذاشت ، من خودم 100% میموندم تو های وب! چون ارزون ترین و به صرفه ترین نت رو داره!
والا بالا بستن خط که تو وب گردی که تفاوتی ایجاد نمیکنه ! یعنی اگه خط روی 2 هم باشه ولی کیفیت کلی شرکت و isp خوبه باشه وب گردی عالیه !نقل قول:
های وب یه ایرادی داره ، اونم اینه که خطو تا جایی که بکشه ، نمیبنده و مثه 100 سال پیش رو 2مگ و 4 مگ و اینا میبنده! اگه خط همه رو مثلا تا 12 مگ باز میذاشت ، من خودم 100% میموندم تو های وب! چون ارزون ترین و به صرفه ترین نت رو داره!
بیشتر تاثیرش تو شبانه و دانلود هست که اسیا تک این کارو میکرد یعنی بالاترین حد میبست ولی به درد من یکی که نمیخورد
دوستان چطور شاتل بصرفه هست وقتی بخوای ART بگیری همش ارتقا بدی؟ هر گیگ دو.تومن میفته
Sent from my C6903 using Tapatalk
برای کسی که دانلود نداره و فقط وب گردی میکنه و اینستا و تلگرام میره ، خوبه وگرنه کسی که میخواد دانلود کنه ، ( در هر شرکتی ) اصلا سمت نامحدود نمیره!نقل قول:
ممنون.های وب کجاش در مورد شبانه نوشته؟ من نمیبینم اصلا:n13:نقل قول: