همون اول زنگ زدی ؟ پس چرا برای من رو بر نگردوندن ؟ :2: برای من نزدیک 900 مگ رفته :21::41:نقل قول:
Printable View
همون اول زنگ زدی ؟ پس چرا برای من رو بر نگردوندن ؟ :2: برای من نزدیک 900 مگ رفته :21::41:نقل قول:
زنگ بزن واحد "فسخ قرارداد".نقل قول:
برات یه فرم فسخ قرارداد رو ایمیل می کنه.
اون رو پر می کنی و بهمراه کپی شناسنامه ات براشون ارسال می کنی (ایمیل و یا فکس).
یه هفته بعد هم خطت جمع آوری میشه.
دوستان من 7-6 روزه دوره جدید رو تمدید کردم.
امروز که رفتم تو سایتشون دیدم 4 گیگ تو این 6-7 روز برام مصرف زده!
من تو روز خیلی کم دانلود میکنم و تو این 6-7 روز شاید 1 گیگ هم تو روز دانلود نکرده باشم(جدای از وبگردی) نمیدونم چرا 4 گیگ کم کرده!
حالا زنگ بزنم تاثیری داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یه نرم افزار خوب برای کنترل حجم بگید که این پارس دزدی کرد مچشو بگیرم:31:
-ویرایش:یکی راجع به این زمان و زمان استفاده شده و اینا توضیح بده لطفا.هیچ وقت سر درنیاوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقیه :41:نقل قول:
دوستان پارس داره دون می پاشه.
صددرصد مسئولین پارس میدونن که 6 تا 7 رایگانه.
اما چرا این روال اشتباه رو اصلاح نمی کنن :
ISP ها پهنای باند میخرن و پولی بابت حجم مصرفی نمیدن.
پارس میذاره 6 تا 7 غیررسمی و رایگان دانلود کنید و هر چند وقت یه بار ، کرم میریزه و حجم کم می کنه.
خب مسلمه که شما حق اعتراض ندارید و علاوه بر این ، احتمالا مجبور میشید که حجم اضافه بخرید.
بنابراین پارس در قبال چیزی که براش هزینه نکرده (یعنی حجم مصرفی شما از 6 تا 7) ، از شما پول می گیره (حجم اضافه خریداری شده توسط شما)
سلام دوستان من امروز به جمع شما پیوستم ، سرعت 256 گرقتم ، با این که داون استریمم زده 2 مگ ولی سرعتم همون 256 هستش ، کلی ضد حال خوردم :) ، گقتم از شر این شاتل خلاص میشم ، حالا امکانش هست سرعت منم مثل شما ها زیاد کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟
سرویستون چیه؟ pol 256 که سرعتش تا 190 یعنی 1.5 مگابیت میره شما زنگ بزن نمایندگی یا خود شرکت اصلی بپرس حتمانقل قول:
سرعت همیشه برای ما روی 194 نیستنقل قول:
برای من در ساعت های مشخصی از روز سرعت روی این هست که من از دوتاش خبر دارم تو زمان دانلود رایگان
یکی از 12:30 تا 1 بامداد و دیگری از 6 تا 7 صبح
در طی روز هم سرعت میره روی همون 194 ولی از ترافیک شما کم میکنه ولی همیشه روی 194 ثابت نیست و نوسان داره در ساعت های مختلف
مرسی دوستان ، بله pol 256 هست ، من ساعت 9 شب در حد چند دیقه تست کردم با 30 40 کیلوبایت میگرفت ، فردا تست می کنم ایشالا همون 2 شده باشه ، هر چند خر ما از کرگی دم نداشته :(
پارس دزدی می کنه مچش رو هم خیلی وقته گرفتیم ولی کاری از دستمون بر نمیاد بهشون بگیم می گن استفاده کردید :31: البته 4 گیگ خیلیه باز حالا زنگ بزن شاید یه فرجی شد :31:نقل قول:
زمان زمانیه که دیسکانکت شدی
زمان استفاده مدت زمانیه که کانکت بودی
یعنی "زمان استفاده" رو از "زمان" کم کنی میشه زمانی که کانکت شدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس محدود یک مگ دان استریم واقعی باید چند باشه؟ ولد ...ها دان استریم من اغلب 900 میبندن گاهی هم 1500 . می خوام بدونم دقیقا باید چند باشه .یه چیز دیگه سرعت اپلود من همش یک کیلو هست یعنی تو این مملکت خراب شده یکی بخواد چند ساعت سیید باشه باید چی کار کنه ؟ یکی هم نویز من اسپیلیتر دارم ولی اس ان ار همش 5 یا 6 هست که اینم کار خود بی شرفشونه !