البته اگه زمانه طرحت تموم شده میتونی بدون تماس تمدید کنینقل قول:
اگه حجمت تموم شد و زمانت مونده تماس نگیری پول بریزی از پولت کم میکنه حجم میندازه تمدیدی هم در کار نیست!!!
Printable View
البته اگه زمانه طرحت تموم شده میتونی بدون تماس تمدید کنینقل قول:
اگه حجمت تموم شد و زمانت مونده تماس نگیری پول بریزی از پولت کم میکنه حجم میندازه تمدیدی هم در کار نیست!!!
راهی پیدا نشد برای محدود کردن سرعت wifi ؟
سرعت يك مگ گرفتم نهايت سرعت دانلود 140 كيلو بايت هستش اونم با قيمتي در حدود 23 هزار تومان در صورتي كه adsl سرعت در اين حد ماهي 10 تومان هم نميشه!!!!! آخه اين چه وضعشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] اهواز اشتراک 512
عاشورا شب در ساعت رایگان تو اهواز با اکانت 512 سرعت دانلود از همون شروع ساعت رایگان تا صبح از 90 تا 110 کیلوبایت برثانیه متغیر بود....برای اولین بار یه لحظه سرعت 126 ک بر ثانیه هم تو عمرم دیدم....وای که چه شب تکرار نشدنی و رویایی بود.... تا صبح اشک شوق ریختم و برای پایداری ابر کمپانی مبین نت دعا کردم....شب بعد به خودم اومدم و دیدم دیگه خبری ازون رویا نیست....ولی خداییش هرشب سرعتم بین 30 تا 50 متغیره و واقعا این سرعت تو ساعات رایگان عالیه نسبت به چند وقت پیش....برم 7هشت 10 کیلو اسپند دودبدم امشب سرعت برنگرده دایال آپ
مبین نت سرعت شبانه رایگانش چطوره؟ کسی از سرویس یو اس بی مبین نت استفاده کرده؟
نقل قول:
سرعت دانلود شبانه ظاهراً بر حسب منطقه متغیره. من در حال حاضر راضی هستم، اما مدتی پیش افتضاح بود. شما هم بهتره در منطقه ی خودتون تحقیق کنید.
تنها در صورتی که روی دکل ساکن هستید، از مودم یو اس بی استفاده کنید.
منظور چه محدوده ایه؟ تا چقدر فاصله؟ من میخوام فقط از شبانه استفاده کنم و طرحی رو بگیرم که به نسبت نیاز من مقرون به صرفه باشه. به خاطر همین میخواستم یو اس بی بگیرم. یعنی اگر دور باشه از دکل اصلا قابل استفاده نیست؟ این مناطق تحت پوشش که تو سایت زده مال مودم های داخلیه یا برای یو اس بی هم فرقی نداره؟نقل قول:
تنها در صورتی که روی دکل ساکن هستید، از مودم یو اس بی استفاده کنید.
من خودم شخصاً استفاده نکردم، اما خودشون میگن باید فاصله تا دکل کمتر از 500 متر باشه، اما در عمل گویا باید در 100 متری دکل قرار داشته باشین. مناطق تحت پوشش برای کلیه ی مودم هاست، اما مودم یو اس بی گیرندگیش خیلی ضعیفه. حالا باز دوستان میان تجربیاتشونو میگن، اما به نظر بنده یو اس بی رو فراموش کنید.نقل قول:
این مبین نت دیونه کرد منو
شبا که تا ۵ صبح قطعه روزا هم در کل ۴-۵ ساعت وصله
وقتی هم که بارون میاد که کلا میپره
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2