نقل قول:
استفاده از این چه مزیتی داره؟ ممکنه باعث بشه بازی آنلاین درست شه؟
پینگ IN GAME : 600-1200 متغیره
Printable View
نقل قول:
استفاده از این چه مزیتی داره؟ ممکنه باعث بشه بازی آنلاین درست شه؟
پینگ IN GAME : 600-1200 متغیره
حالا پشتیبانی مزخرفشون چی میاد میگه به نظرتنقل قول:
طبق معمول میگه اسیاتک که مشکلی نداره مشکل از خودتونه :n05:
اینا هم جواب نداد :n23: فقط وقتی تو idm ایپی پورت فی لترشکن ست میکنم اون یک صدم درصد هم دانلود میکنه صددرصد میشه ولی خوب مثلا دانلود از سافت 98 که ایپی ایران فقط مجازه این روش واسش جواب نمیده
به نظر من در حال حاضر که سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه وضعیت مساعدی نداره، شما سرویس های محدود آسیاتک رو نگیر و از سرویس های نامحدودش استفاده کن که وضعیتشون بهتر هست. و پیشنهاد من این هست که به صورت 1 ماهه بگیری تا اگر برای مثال وضعیت سرویس های محدود درست شد، ماه بعد روی اون سرویس ها تمدید کنی یا اینکه به سرویس بالاتر و یا پایین تر محدود یا نامحدود بری، بر حسب شرایط.نقل قول:
آسیاتک در این مدت به نظر من از لحاظ دانلود خوب بوده، قبلا محدود ها هم سرعت شبانه مساعدی داشتن ولی الان فقط نامحدود ها نسبتا وضعیتشون بهتره و میشه در حد مطلوبی دانلود کرد. ولی از لحاظ پینگ و در نتیجه بازی آنلاین، جزو بدترین ها هست در ایران !
در سرعت باز کردن صفحات تا حدودی تاثیر داره...نقل قول:
تا یه ماه پیش بعضیا که هر سایتی میرفتن سایت باز نمیشد با تنظیم dns چنین مشکلی حل میشد... از جمله خودم + چندین نفر نتیجه گرفتیم!
راست میگهنقل قول:
نامحدود فایده نداره با این وضع فوق فوقش شبی با دو مگ 3 گیگ دانلود میکنیم تازه اونم میبینیم که نصفش تا 99 درصد میره قطع میشه!
منم این یه ماه رو نامحدود میگیرم
فقط بروبکس سرعت این سرویس چنده ؟
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران نقره اي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا )
همون 64-65 میده ؟
سرعت دانلود شبانه 2مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود شبانش مثل 1مگ روی 750 کیلوبیت بسته شد:n15:
خوب سرعت 512 برای دانلود به طور معمولش چقدره؟نقل قول:
دیگه فایل های 4 گیگی و اینا نذار واسه دانلود نمی ارزه :دینقل قول:
یک شبانه کامل + نصف شبانه رو فقط صرف یک فایل کردن ستمه
2 مگ روی 1 مگ بسته شده یعنی 120 الی 130 .نقل قول:
1 مگ فکر می کنم روی 90 کیلوبایت بر ثانیه و این حدود بسته شده.
512 هم فکر کنم یک مقدار کمتر از 512 یعنی حدود 50 و خورده ای کیولبایت بر ثانیه.
چون من 2 مگ نامحدود دارم بقیه رو نمی تونم با اطمینان کامل بگم. حالا بقیه دوستان شاید دقیق تر بدونن.
دست آخر هم موقع اکسترکت به خاطر 1 بیت ارور میده (از بس که پاوس و ریزوم میشه) و اکسترکت نمیشه :n02:نقل قول:
اون موقعش که آدم به همه چی و همه جا و همه کس فحش میده:n02: