نقل قول:اگه یه بار وقت بزارین جواب بدین چی میشهنقل قول:
نقل قول:اگه یه بار وقت بزارین جواب بدین چی میشهنقل قول:
اون 300 وات پیک هست rms مهمهنقل قول:
باید خروجی امپ با rms باندتون هماهنگ باشه
با این حساب ، کدوم امپ بهترین گزینه برای باندهای 938 ؟؟نقل قول:
از بین 5 امپی که عکسشو اپلود کردم ، با توجه به قیمتش کدوم یکی به صرفه تره ؟؟
سلام
دوستان میخواستم یک ظبط usb دار بگیرم و دو تا هم باند فقط میخوام کیفیت صدا شفاف باشه و وقتی صدارو بلند میکنی خرت خرت نکنه در ضمن من صدای بالا نمیخوام فقط وضوح و شفافیت میخوام 500 تومن هم میتونم هزینه کنم.
در ضمن این امپلی فایر باید باشه؟ اگه نباشه چی میشه؟
سلام
يك راهنمايي مي خواستم يك عدد پخش پايونر 7450 رو كه كار كرده است بهم قيمت دادن 410 هزار تومان در حالي كه پخش 7550 رو نو و آكبندش قيمت گرفتم 450 الي 430
مي خواستم ببينم 7550 جديدتره از 7450 يا نه؟ به نظرتون صرف با كدومه؟
من نه قیمت این امپا که گذاشتیرو می دونم نه خروجیش ولی برندایی که گذاشتی همه خوبن.نقل قول:
دوستان من الان از بازار میام یه پخش کنوود U3053خریدم 200تومن. فروشنده گفت خروجی آمپلی میخوره تو مغازه هم دیدم پشت دستگاه دوفیش میخوره فکرکردم مال آمپلی باشه بعد که اومدم خونه دیدم تو کاتالوگش نوشته خروجی ساب وفر یعنی چی؟؟
یعنی آمپ بهش نمیخوره این پخش باند معمولی رو به زحمت پخش میکنه خروجی ساب وفر چه صیغه ای دیگه.
سلامنقل قول:
:n16::n12:ضمن عرض تبریک فرارسیدن عید سعید قربان خدمت همه دوستانم در این فروم،برای همگی آرزوی توفیق و بهروزی دارم.:n12::n16:
دوست عزیز میتونید:
ساب MX12PLUS قیمت 250 تومن
آمپ کن وود 8106 قیمت 380 تومن
رو تهیه نمائید،
ببین دوست عزیز،درسته که هرچقدر فرکانسهای بالا عدد بالاتری رو نشون بدن بهتر هستند ولی شخصا تو برند پایونیر اصلا این پاسخهای فرکانسی رو که مینویسه قبول ندارم.ضمنا گوش انسان بالای 20KHZ رو نمی تواند بشنود.نقل قول:
718 از نظر کیفیت صدا خیلی قابل قبول نیست.ولی نسبت به 7100 خوش درایو تر هست.نقل قول:
7100 امپ قوی میخواد با توجه به Sens پائینی که داره با آمپ 100-120 واتی درایو نمیشه. بالای 150 وات RMS باید ورودی بهش داده بشه. ضمنا خیلی صدای جالبی نداره.(نظر شخصی)
همین خرت خرت که فرمودی مربوط به نداشتن امپلیفایر و فشار به پخش هست که باعث دیستورشن میکنه.نقل قول:
وضوح با 500 تومن؟!خواهشا شوخی نکنید دیگه؟
پخش رو حد اقل u456که حدود 300 تومن هست پیشنهاد میکنم.اسپیکر هم کن وود 6934 که 120 تومن هست و آمپ هم کن وود M526 اونم 200 تومن.
بله 7450 از 7550 قدیمیتر هست.نقل قول:
نظر شخصی من اینکه هیچ فرقی از نظر صدا ندارن.فقط بعضی اوقات پخشهای قدیمی بیخودی گرون میفروشن. مثلا 7150 واقعا چی داره که آکبندش رو شنیدم تا 900 قیمت دادن!!!!:n04::n04::n04:.یعنی هم قیمت 80PRS.جالبتر اینکه مشتری هم براش پیدا میشه.پخشی که من خودم خریدم 250 تومن.:n02:
دوست عزیز یک جفت خروجیه RCA داره که میتونید آمپلیفایر بهش متصل کنید. منتها یا آمپ دو کانال برای اسپیکرهای عقب یا امپ مونو برای ساب ووفر.نقل قول:
این اسپیکر Audio System Co609 puls رو کدوم امپلی فایر میتونه کامل درایو کنه یا تا 90 % درایو کنه ؟ ایا M-line 75.4 میتونه درایو کنه ؟ (ارزون ترین امپلی 4 کانال ادیو سیستم )
چند وات میتونه به باند ها بده ؟ باند ها که تو مشخصات زده 140 وات قدرت واقعی
اگه این باند با یه ساب 400 واتی همراه بشه بازم امپلی M-line 75.4 جواب گو هست ؟؟؟؟؟ مثلا باند Co 609 و ساب KFC-3013
:n28::n28:نقل قول:
همه رو جواب دادید غیر از سوال من :n27: