خوبه دارین کم کم به حرف من در مورد 195 میرسنین آی کجایین اونایی که میگفتین 195 جواب میده مشکل حل میکنه:n19:
Printable View
خوبه دارین کم کم به حرف من در مورد 195 میرسنین آی کجایین اونایی که میگفتین 195 جواب میده مشکل حل میکنه:n19:
نقل قول:
چرا حالا اینقدر خوش حالی؟
حداقلش دوستان بی کار نشستن و از امکانات استفاده کردن.
این رفتار شما منو به یاد نوشته معروف دکتر مطهری به عنوان چرا به قطار بی حرکت کسی سنگ نمیزند؟ میانداخت که شهید مطهری در کتاب حق و باطل جملاتی به این مضمون نوشتهاند: از کودکی همیشه این سوال برایم مطرح بود که: چرا قطار تا وقتی ایستاده است کسی به او سنگ نمیزند... اما وقتی قطار به راه افتاد سنگباران میشود....این معما برایم بود تا وقتی که بزرگ شدم و وارد اجتماع شدم دیدم، این قانون کلی زندگی ماست که هر کسی و هر چیزی تا وقتی که ساکن است مورد احترام است، تا ساکت است مورد تعظیم است...
اما همینکه به راه افتاد و یک قدم برداشت نه تنها کسی کمکش نمیکند، بلکه سنگ است که به طرف او پرتاب میشود و این نشانه یک جامعه مرده است.ولی یک جامعه زنده فقط برای کسانی احترام قائل است که: متکلم هستند نه ساکت، متحرکند نه ساکن، باخبرترند نه بیخبرتر.
موفق باشید
اینجا هستم :n18:هنوزم سر حرفم هستم که شکایت نوشتن حداقل کاری هست که ما می تونیم انجام بدیم و اگر جواب نمی دن دلیل نمیشه کل فرایند شکایت کردن رو زیر سوال ببیریمنقل قول:
قطعا شکایتت رو خوندن اما چون می دانند حق با مشتریان هست و حاضر نیستن از دزدی گرگی هاشون کم کنن دنال پیدا کردن جوابی برای بهانه هستند که بعدا جواب بدهند
در ضمن به این سایت هم شکایت بنویس و سعی کن حتما مستدل شفاف کامل و واضح بنویس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم به همین 195 شما شکایت زدیم یه جوابی دادن که تودهنی سنگینی بود بر دهان بنده:n13::n02:نقل قول:
سلام نه کلاه برداری نیست من امروز به همین شماره حساب پول ریختم واسم شارژ کردنقل قول:
الان که از توی سایت میشه زمانی و حجمی تمدید کرد. یعنی چی که زنگ زدن؟ مگه شما طرحت چی بوده که نمیشده تمدید کردش؟نقل قول:
ماشالا این گلدنت هم یک باگ رو میبنده 10 تا باگ دیگه باز میشه! :n10:
دوستان خراسانی اگر به دلیل برچیده شدن اینترنت نامحدود از مخابرات خراسان شکایت دارید می تونید شکایت خودتونو در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید. هیچ شرکتی که قبلاً داشته اینترنت نامحدود ارایه میداده حق حذف تعرفه خودشو به هر دلیلی نداره !
نقل قول:
تو چقدر پول ریختی. حتما یه 100-150 هزار تومنی ریختی. این طرح ها قابلیت شارژ زمانی نداره(طرح نقره ای-پاییزه) و (بعثت). اون برات 2 گیگ شارژ کرده. الان دلت خوشه که برات
شارژ کرده.:n08:
ما میگیم حرف تو درست یه اسکرین بزار:n05:
خدمت شما دوست عزیز .... ، نباید اینقدر هم بدبین باشین به همه چی... :n06:نقل قول:
نقل قول: