اوه اوه پینگ داخلو ببینید:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه facebook بدون قندشکن باز میشه!
اوه اوه پینگ داخلو ببینید:n04:
قضیه چیه facebook بدون قندشکن باز میشه!
دارن تغییرات میدن روی فیلترینگشون انگار وی چت هم باز شده الان واسه من ولی فیس بستس
واسه اینکه اسپم نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با سرورای مختلف هست
اما چه فایده ؟؟؟؟؟
یه چیز حالبی که هست اینه با این کاهنده پینگ سرویسا محدودیت سرعت از سرورای اونور هم از بین میره !! پس پهنا باند هستو نمیدن ؟؟؟؟؟(یا مسیر هستو نمیدن ؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید خداروشکر کنید ADSL دارید من که دارم با وایمکس زجر میکشم :n03: فقط نمیدونم اون 94% اون پایین چی میگه واقعا خنده داره !! :n03: دلم لک زده برای نت قدیمم چه دوران خوبی بود :n03: پینگ داخلی دقیقا مثل پینگ سرور خارجی یعنی حتی یه دست آنلاین با سرور های داخل هم نمیتونم بازی کنم :n03:
سلام، داداش این سیستم کاهنده پینگ چیه؟ میشه ی توضیح بدی ، ممنوننقل قول:
مثل وی پی ان میمونه شما رو وصل میکنه به سرورای خاصی که باعث کاهش پینگ و افت بار میشن یه حورایی مسیر رو عوض میکنه فرض کن همت شلوغه بندازی از صدر بری :n02:
:n02: جالبه هاااا! مثلا الان pingtest با سرور NY Brooklyn بگیری عادی چنده و با اون چنده؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پینگ من زیر 230 اینا بودا ..... :n03:
راستی از کجا میتونم بگیرم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو pm بهت میگم
خیلی وقت بود از های وب تست نذاشته بودم
اوه اوه سرعت دانلود شمارو یاد چیزی نمیندازه ؟ :n10:
بالاخره داخلی هم بعد از چند روز درست شد :n02:
ایول دوباره مسیر عوض شد و رفت روی عمان :دی
محتوای مخفی: پینگ های عالی :دی
:n12::n12::n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]