بله انتقال پیدا میکنهنقل قول:
Printable View
بله انتقال پیدا میکنهنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم سرویس دهی پارس آنلاین چطوره ؟! من یک سرویس 1mbps یا 2mbps شو میخوام ! آیا سرویسهای cra ارزش خریدن دارن ؟؟! مثلا 2mbps حداقل سرعتی که مو قع دانلود میده چنده؟! مثلا ارزش داره آدم یکسال شو بگیره؟! من میخوام حداقل ساعتی 700 مگ دانلود داشته باشم ! این نامحدود بودنش واقعیه یا الکی مثلا تا حجمی دان کنه و بعدش سرعت رو بیارن پایین یا یه بامبوله دیگه ؟!
مرکز مخابرات ما شهید مفتح هست کسی هست که با ما هم مرکز باشه اگه هست لطفا بگه چه طوره سرویس دهیه پارس؟!
راستی کسی سرویسهاسی داتک با این شرایط رو میدونه چه طورن یا بهترا؟! اگه اینها خوب نیست وایمکسها آش دهنسوزی هستند؟!:10:
آقا دوستانی که وی پـی ان دارن میتونم بپرسم از کدوم شرکتی گرفتن؟
آخه من بعد او هفته که قطع شد دیگه درست حسابی وصل نشده و بعد از کانکت شدن به وی بی ان سرعت خیلی میاد پایین.
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
واسه من برگردوندن ولی چه برگردوندنی !!!نقل قول:
700 مگ از من کم شده بود 500 مگش رو فقط برگردوندن نامردها !!!
خدا لعنتشون کنه !! اگه یه شرکت خارجی بود به خاطر این گند کاری هاش یه دو سه گیگ هم بیشتر میداد به کاربراش !!! گندشون بزنن با این سرویس دهیشون
خودمم الان زنگ زدم بهشوننقل قول:
گفت تیکتش رو ثبت کردم ولی هنوز اکسپت نشده :2:
باید 1 تا 2 روز صبر کنید :13:
وقتی شما با سرویس 128 یا 256 دارید 1/5 گیگ میگیری من حقم نیست با سرویس 1 مگ 4 گیگ بگیرم تازه این 4 گیگ رو هم با هزار حقه و ترفند و بدبختیه دیگه میگرم وگرنه با شماها فرقی نداشت اوضاعم.:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این حقه و ترفندات یاد ما هم میدی برادر؟:10:نقل قول:
حقه باز:31:نقل قول:
بهترین سرویس پارس ، CRA 2M هستش. ساعتی 700 تا که سهله ، تا 2 گیگ هم میتونی بگیری ! :31:نقل قول:
دوستان پارس داره دون می پاشه.
صددرصد مسئولین پارس میدونن که 6 تا 7 رایگانه.
اما چرا این روال اشتباه رو اصلاح نمی کنن :
ISP ها پهنای باند میخرن و پولی بابت حجم مصرفی نمیدن.
پارس میذاره 6 تا 7 غیررسمی و رایگان دانلود کنید و هر چند وقت یه بار ، کرم میریزه و حجم کم می کنه.
خب مسلمه که شما حق اعتراض ندارید و علاوه بر این ، احتمالا مجبور میشید که حجم اضافه بخرید.
بنابراین پارس در قبال چیزی که براش هزینه نکرده (یعنی حجم مصرفی شما از 6 تا 7) ، از شما پول می گیره (حجم اضافه خریداری شده توسط شما)
اقا چجوری خطم رو تخلیه کنم؟تلفنی میشه؟؟؟؟