دوستان يه راهنمايي ١٤٠آلپاين يا ١٧١٦كنوود
اينا مهم واسم
كيفيت صدا
اتصال آيپاد
و زيبايي
كيفيت خودش
دوستان يه راهنمايي ١٤٠آلپاين يا ١٧١٦كنوود
اينا مهم واسم
كيفيت صدا
اتصال آيپاد
و زيبايي
كيفيت خودش
از بین اینا کدومش بهترینه ؟؟
یه امپ میخام که قشنگ باندامو درایو کنه و ارزونتر هم باشه چون پول زیادی دستم نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی روی کارتن باندهای jbl 938 نوشته 300 وات ولی دوستان در راهنمایی هایی که کردن میگن باید دنبال امپی باشم که 100 وات به باندها بده . توضیح میدین لطفا ؟؟
پ.ن: رنج قیمت ساب و آمپ مونو حدودا 600 هزار تومن. نمی خوام بهترین جنس موجود رو بخرم فقط میخوام صدای خوبی بشنوم. اگه میشه راهنمایی بفرمایید. مرسینقل قول:
اوایل دوستان امپ 3500 پایونیر پیشنهاد دادن ولی 3500 کراس اوور و تنظیمات خوبی نداره . پخش من هم کراس نداره پس نمیشه تنظیم خاصی رو سیستم انجام بدم . چون پخش تنظیمات hpf نداره رو اهنگایی با بیس سنگین فشار زیادی به باندا میاد
به نظر خودم he2 بهتره
ولی بازم من زیاد از سیستم سردرنمیارم خاهشا دوستان بهترین امپ و ارزونترینشو برای باند jbl gto 938 بگین چیه
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت دوستان
دنبال یک ساب اکتیو هستم با قیمت مناسب! اگر پیشنهادی دارین لطفا بگین
نظرتون راجع به SWD-1600 چیه؟کسی صداشو شنیده؟
دوستان سه تاسئوال .مگه میشه با اینکه فرکانس کاری پایونیر6985بین 27Hz تا 38000Hzاز 6975که بین 30Hz تا 25000Hz بدتر باشه مگه نه اینکه هرچی فرکانس پایین تری باشه صدای بم بیشتروهرچی فرکانس بالاتر باشه صدای زیر بهترتولید میشه.
دسیبل هرچی بیشتر باشه صدا بلندتر میشه درسته؟
این پسوندهای باندای پپایونیر معرف چیه مثل v2 یاs؟؟کدوم بهتره؟الان 6985پایونیر بیس بالاتری نسبت به 6994کنوود داره؟
کدوم و بگیرم بهتره 6985پایونیر یاMTX-THX693یاهم کیفیت هم بیس تو رنج قیمت زیر200تومن. ولی بازم میگم فرکانس کاری پایونیره یه چیز دیگس مگه اینکه تقلبی باشه/؟؟؟
سلام
من بین دو باند کنوود 718 و کنوود 7100 موندم . ایا تفاوت قابل محسوسی دارن یا نه؟
718 آبی رنگ 320 هزار و 718 سفید 260 هزار و 7100 قیمت کردم 300 هزار گفت با توجه به اینکه 718: 400 وات و 80 rms و 7100: 600وات و 150 rms
کدومو پیشنهاد میدین بگیرم؟؟؟
:n12:
7100ارتقا داده شده 718 است پس بهتره.
اینهمه روی 718 بحث شده ! میگن نخر ! صداش سر درد میاره انقدر تیوترش شلوغ و اشغالهنقل قول:
ولی صدای 7100 رو نشنیدم پس نظر نمیدم