شرمنده اینقدر سوال می کنم؟؟؟
سلام من 512 نا محدود 4به1 گرفتم ولی سرعت دان بالای 50kb نمیره سیگنال مودم هم خوبه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن باید 128kb باشه- بهشون گفتم نیست گفتن همینه دیگه دوستان کسی این طرح را گرفته که این مشکل را داشته باشه
Printable View
شرمنده اینقدر سوال می کنم؟؟؟
سلام من 512 نا محدود 4به1 گرفتم ولی سرعت دان بالای 50kb نمیره سیگنال مودم هم خوبه با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن باید 128kb باشه- بهشون گفتم نیست گفتن همینه دیگه دوستان کسی این طرح را گرفته که این مشکل را داشته باشه
متوجه شدم سرعتتون پایینه.چند تا دلیل ممکنه داشته باشه.یکی به منطقه و مشترکینی که باهاشون در پهنای باند سهیمید و دوم اینکه ممکنه سروری که ازش دانلود میکنید سرعت مناسبی نداشته باشه .128 به نظرم نمیتونه باشه.128 که من داشتم بیشتر از 30 نمی داد،512 نامحدود 4 به 1 باید حداقل 64 و حداکثر بین 110 تا 90 سرعت داشته باشه.همینطور که میدونید و توی تاپیک خوندید 512 نسبت به قیمتش سرعت خوبی داره.مودم رو یکبار ریست کن و از سایت دیگه دانلود کن ببین فرقی میکنه یا نه!!نقل قول:
امیدوارم مشکلت حل شه و پول اضافه ندی!!!
سلام این سرعت 512 بیت هست اول تقسیم بر 8 بکنید میشه 64 کیلوبایت بعد اینو تازه اگر تقسیم بر 4 کنی میشه 16 کیلوبایت یعنی اینها اینجوری حساب میکنن حالا اینها تو سایت نوشتن بیت و کسی هم دقت نمیکنه یعنی اگر سرعتتون 16 کیلوبایت هم باشه کاملا درسته و نمیتونید اعتراضی کنیدنقل قول:
من خودم 2 مگ دارم سرعتم از 100 هست تا 200 اصلا ثابت نیست ...
سرویس 2 مگ یک ماهه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان من قست خرید وایمکس مبین نت را دارم و سرعت آپلود برای من بسیار مهم است
در شهر انزلی زندگی میکنم و از دوستانی که در این باره اطلاعات دارند خواستار راهنمایی ام
دوستان واسه تمدید اشتراک ماهانه همین که مبلغ رو اینترنتی واریز کنم و حسابم رو شارژ کنم کافیه ؟خودش از اعتبار حساب کم میکنه؟یا باید تماس بگیرم:question:
سلام.نقل قول:
اگه دسترسی به ADSL دارید وایمکس رو برا سرعت آپلود فراموش کنید چون خیلی پایینه و نسبت به سرعت دانلود ناچیزه.در بهترین حالت زیر 0.50mb/s است با توجه به نیازتون خیلی جوایگو نیست!!!مثلا اگه شما با سرعت 400 مگا بیت بر ثانیه دانلود میکنید سرعت آپلود شما میشه چیزی نزدیک 512!!!
با سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما حسابتو ب اندازه مبلغ مورد نظر شارج کن بعد مودمو خوموش کن یه ساعت برو یه دوری بزن بیا طرحت عوض شده.به تماس نیازی نیست.
البته مالیات بر ارزش افزودشم بریز حتما.
اقایون میگم بشینیم یه فکری کنیم راهو چاره پیدا کنیم که از حساب کم نکنه سرویس کرد بس که ترافیک ۱۲ تومنی خریدیم
والا :|
ترافیک ۱ گیگ برا بقیه سرویس دهندهها چنده ؟
برا ۲ مگابایت