تازه یه هفته بود همارا سرعتو بالا برده بود اما از امروز یه چند ساعتی قطع بود حالا هم که وصل شده سرعت نصف شده....:n30:
Printable View
تازه یه هفته بود همارا سرعتو بالا برده بود اما از امروز یه چند ساعتی قطع بود حالا هم که وصل شده سرعت نصف شده....:n30:
ادرس وایرلس رایگانو بهت دادم ولی امیدوارم هنوز هم کار بکنه چون نمیشه به این راحتی از 1.2 مگ گذشت :n02:نقل قول:
دیگه تصمیمم برای جمع اوری خط از صبانت قطعی شد ! دیشب سر جمع 2 گیگ دانلود داشتم :n24: دیگه دزدی شاخ و دم نداره که وقتی اول کار بر میگردن میگن اقا با حداقل سرعت 400 تو شب دانلود می کنی و اونوقت به جز یه ساعت از ساعت 1 تا 2 شب اونم با 300 دانلود می کنی و بعدش افت افتضاحی می کنه سرعت !
سر ماه درخواست جمع آوری میدم و بعدش بصورت انلاین این سرویس جشنواره تابستانی 4 مگ 2 گیگ 3 ماهه رو + 5 گیگ حجم اضافه که سر جمع میشه 41 تومن سفارش میدم .
فقط فانوس جان چند تا سوال :
1- سرویس های مخابرات پایداری خوبی دارن ؟ یعنی قطع و وصل و افت و اوج سرعت زیادی که ندارن ؟
2- سرعت دانلود روزانهو شبانه شون که یکی هستش دیگه ؟ و ساعت دانلود شبانه اش از چند تا چنده ؟
3- با 5 گیگ حجم ماهیانه و با استفاده متوسط میشه براحتی تا اخر ماه سر کرد دیگه ؟
4- مر کز پشتیبانی فنی مرکزی و اصلی تو آذربایجان شرقی مخابرات کجاست ؟شمره تفنی داری ازشون ( جایی که مثلا اگر خط رو رو سرعت پایین بسته باشن بشه زنگ زد و تا اونا درستش کنند و ... )
دیشب با 2 مگ محدود حدودا 2.5 گیگ دانلود داشتیم نمیدونم رو چه حسابی این سرویسو گرفتم:n27:
4 بار تست گرفتم این بهترینش بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------- پاک شود ـــــــــــــــــ
شما سرویس اولترای مخابرات رو گرفتی یا همارا رو ؟نقل قول:
دوستان که با سرویس توربو مخابرات که هر شب 5-6 گیگ دانلود می کنند ! شما چطور با اولترا فقط 2 گیگ دانلود داشتی ؟
البته اینم بگم چند شبه وضعیت نت خرابه ! شما قبش هم مشکل داشتی یا نه ؟
1: بهترین ثبات رو سرویس های مخابرات دارن مثل مکس نت نیستن که گهگاه چتدیلر:n02:نقل قول:
2: شک نکن با هر سعتی که روز داری میتونی با همون تو شب دانلود کنی+ ساعت شبانه از 2 تا 8 و جمعه ها از 2 تا 10 صبح
3:ولا من مصرفم زیاده برای همین حدود 7 گیگ یا بیشتر مصرف میکنم(شما رو نمیدونم)
4: همارا 2 تا مرکز پشتیبانی داره یکی پل کابلی و یکی هم خیابون باغشمال پشت مجتمع باغشمال 411-5564500 ، 9710971 ، 2020 این هر سه شماره وصل میشه به همارا
اگه به تست دقت کنی اون مال مکس نته!!!نقل قول:
سرعت سرویس های محدود مکس نت از مخابرت کمتره
ولی تو سرویس های نامحدود مکس نت بهتره
مکس نت هست سرویسم 2 مگ محدود 2گیگ 35تومن ماهانهنقل قول:
سرعت دانلود حول و حوش 180 190 هستش بقول فانوس مکس نت فقط نامحدودش خوبه اونم فقط 1 مگ
اقا دمون جیز :n02:نقل قول:
ایشالا سر ماه سرویس رو وصل م یکنم و ایشالا مثل شما برای من هم خوب کار بده :n02:
قط یه سوال دیگه بعد اینکه این 3 ماه تموم شد می تونم سرویس رو یه 1 ماه توربو یا کلاسیک تمدید کنم به صورت انلاین ؟ یعنی الان که اولترا می گیرم اجباری نیست که بعد 3 ماه حتما الترا تمدید کنم و میشه سرویس های دیگه رو به صورت یک ماه تمدید کرد؟:n13: