ممنون بابت توضیحاتتون جناب معصومینقل قول:
2020 متاسفانه دچار اختلال هست
فردا میرم امور مشترکین ببنیم چی میشه
Printable View
ممنون بابت توضیحاتتون جناب معصومینقل قول:
2020 متاسفانه دچار اختلال هست
فردا میرم امور مشترکین ببنیم چی میشه
خواهش می کنم. الان نگاه کردم ظاهرا از طریق این سایت هم می تونید ثبت نام کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ظاهرا یک هزینه 9 تومانی بابت دایری در نظر می گیره . (حضوری تشریف ببرید این هزینه اعمال نمیشه)
نقل قول:
طرحت چیه دوست گرامی چون پاییزه طلایی که میشه زمان وحجم خرید
دوستان اینم قرارداد طرح کمپین تابستانه که باید بدونیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان من الان مشهد نیستم و می خوام از طریق این سایت بالا برای این طرح ثبت نام کنم ( 9000 تومان به جهنم میدم). آیا باید حتما مراجعه حضوری هم داشته باشم چون به خدا تا آخر تابستون فکر نکنم بتونم بیام مشهد.
ثبت نام کنید ، خودشون تماس میگیرن برای پیگیری و فکر کنم بشه حضوری هم نرید.نقل قول:
من الکی فرم رو پر کردم و چند روز بعد از مرکز مخابراتیم زنگ زده بودن که شما چه طرحی میخواهید و ...
خوب حالا زنگ بزنن. شماره حساب هم می دن ؟ برای پرداخت پول باید مراجعه حضوری داشته باشیم یا نه؟ از کجا اون ها رو بفهمونیم که پول واریز کردیم . ای خدا چه گیری کردیم. من چند وقتی هست که خونه رو اجاره کردم و هنوز adsl به نام مستاجر قبلی خونه اس گیر ندن که نه خود مستاجر قبلی و صاحب adsl باید باشه و قرارداد و امضا کنه. باید چی کار کنم.
اقا ببخشید این میگه تو سایت برا ثبت نام باید شماره خونه رو همراه با کد وارد کنی ولی فقط 7 رقم قبول میکنه و شماره های جدید که 8 رقمه وارد نمیشه کسی نمدونه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟
دوست من ، کد بدون صفر قبلا 3 رقم بوده که الان شده 2 رقم و شماره ها 7 رقم که الان شده 8 رقم ، پس شماره به همراه کد قبلا 10 رقم بوده که الان هم همون 10 رقمه...نقل قول:
ولی کلا شما می تونی همون شماره قدیم رو وارد کنی و مشکلی نیست و خودشون می فهمن
آقا اگه با این روش ثبت نام کردی و adsl گرفتی میشه مراحله بعد از زنگ زدن مخابرات به خونه( بر اساس گفته دوس عزیز دیگر که گفته بود الکی ثبت نام کرده و به خونش زنگ زدن ) رو توضیح بدین که آیا مراجعه حضوری هم ازتون خواستن یا نه و نحوه چگونگی واریز پول. ممنون میشم دوست عزیز بعدا توضیح بدین.نقل قول:
نقل قول:باشه دادا من فردا اول میرم امور مشترکین اگه از اونجا شد که هیچی اگه نه از همون سایت ثبت نام میکنم.نقل قول: