ها ویرایش شد
انگار نفر عوض شده
Printable View
ها ویرایش شد
انگار نفر عوض شده
خب این دومین باریه که من اینجام . دفعه قبل با عنوان مدیر انجمن موسیقی در خدمت دوستان بودم .نقل قول:
بابک هستم
30 سال و 9 ماهی حدودا عمر دارم . از پدر و مادری اردبیلی در تهران متولد شدم . در آستانه دو تا شدن هستم . در آستانه ورود به دانشگاه هستم ( میدونم خیلی زوده :31:) .
به به به
ببینید کی اینجاس همی!
چه صندلی ای شود اینجا!
بچه ها همگی بدویید که زمانه انتقامه! REVENGE!
من هیزم میارم شما هم نفت و بنزین
بنزین هواپیما هم تونستید بیارید خیلی بهتر تره!!! خاموش نمیشه!
میگم بایک جان رسیدن به خیر
آرزوی عاقبت به خیر شدن رو هم برات میکنم از همین الان
قربونتتتتت
1. میتونی به ما بگی چه طوری شد که کارت به پی سی ورلد رسید و با دست اندرکاران آشنا شدی؟! یه مقدمه ای به صورته خلاصه بگی حرف نداره!
از بلاگ امیر عظمتی اومدم سایت پی سی . روزی چند دفعه میومدم تو سایت .اون موقع انجمن نداشت . یه روز اومدم دیدم نوشته افتتاح انجمن ها . منم در جا عضو شدم .
2. به به چه رشته ای ایشالله؟
اینو نمیگم .
3. پی سی ورلد چند وقتیه خیلی اذیت میکنه، مشکلی داره؟ خدایی نکرده اگه خواست منحل شه زودتر بگید مقالاتو پست های فوقه مفیدمون رو ور داریم ها
من نمیدونم . خارج از حیطه دسترسی های سوپر مدیر
4. را ه فاتادن و نگه داری انجمن حتما تا به حال خیلی خرج و زحمت رو دستتون گزاشته! تا به حالش رو ازش راضی بودید؟ هدفه کلی چیه و این خرج ها چه قدر بازگشت داشته؟
همون بالایی . مدیران با مسائل مالی انجمن ارتباطی ندارن .
5. ایشالله در پیه دو تا شدنتون (پیشاپیش تبریکات و آروزی به پای هم جوون موندن!) ، موضوعه برکناری هم به تدارکات و ... ی این مهم مربوطه؟
هم آره هم نه . طبعا گرفتاری زیاد میشه .
6. این سوالیه که خیلی وقته دارم:
چرا تو انتخابه مدیر و همکار و ... کلی استخاره میکنید؟ موضوعاته خاصی مطرحه؟
فکر میکنم مهمترین نکته قوت انجمن همین باشه . سخت گیری روی انتخاب تیم اجرایی. خود من کلی صبر میکردم برای انتخاب همکار هام توی موسیقی ( زمانی که مدیر موسیقی بودم ) تا شخص مورد نظرم کاملا محک بخوره . در کل فکر میکنم موفق باشه این رویه . مدیریت پی سی ورد خیلی فشار میاره . کسی که نتونه یه مدت رو در انتظار تحمل کنه مناسب ورود به کادر اجرایی نیست .
(یکی بیاد واسه این پست من شکلک بزاره. داریوش کجایی؟؟؟)
اوووووووووووووووووووووووو ه!!!!!!!!!!!
ببین کی اینجاست؟!؟!؟ بابک؟ یعنی میشه؟؟
ایول.
حالا همچون صندلی یی داغ کنیم که نه تنها صندلی و صندلی نشین ، که کل P30 دود شه بره هوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عنوان سوال اول ، آقا بابک شفاف سازی کن بینیم :دی
دو تا شدن یعنی چی؟ با چی؟ شبیه سازی؟ یا خدا نکرده تبری ، قمه ای چیزی در کاره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در آستانه دو تا شدن هستم . در آستانه ورود به دانشگاه هستم ( میدونم خیلی زوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
یعنی دم در دانشگاه وایسادی؟؟ کدوم دانشگاه؟ نکنه نگهبان شدی؟ آره؟ میخواستی از P30 بری، حالا بشی نگهبان دانشگاه؟
این ها رو جدی میگی؟نقل قول:
دوتا شدن یعنی . . .
مبــــــــارکــــــه :31: ایشااله به پای هم پیر شید
سلام علیکم
اول از همه از زحمات شما تشکر میکنم ! مدیر خوف به شما میگن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.خوب هستید ؟ چه خبرا؟
2.چطوری شد که مدیر شدید؟
3.چطوری با پی سی آشنا شدید؟
4.بهترین خاطره که از اینجا دارین؟
5.بدترین صحنه ای که تو پی سی دیدین؟
6. مدیر بودن خوبه؟
7.در آستانه دو تا شدن هستم یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.تاریخ دقیق تولد؟
9.شغلتون چیه ؟
10.میزان تحصیلات ؟چه رشته ای؟
11.آخرین باری که خوشحال شدید کی بود ؟
12.آخرین باری که ناراحت شدید؟
13.الگوی شما تو زندگی کی بوده؟
14.مزخرف ترین تاپیکی که تو متفرقه بوده؟
15.به نظرتون آدم خوبی هستین؟چرا؟
16.تو زندگی دوس دارین از کی انتقام بگیرین؟
17.تو پی سی از کی خیلی بدتون میاد؟
18.بدترین کاربر کیه؟
19.قهرمان شما تو زندگی؟
20.از زندگیتون راضی هستین؟چرا؟
21.نظر شما راجع به صندلی داغ؟
22.به نظرتون چه جور آدمی هستین؟
23.آدم بد عنقی هستی ؟یا اینکه ازتو جمع بودن لذت میبری؟
24.بیشتر چه جور موسیقی گوش میدین؟
25.تا حالا شده از کسی طرفداری کنی با اینکه میدونی حق با اون نیست؟
27.بهترین کتابایی که خوندید؟ نویسندش
28.نظرتون راجع به دانشگاه؟
29.بهتری اتفاق زندگیتون ؟چرا؟
30.پدر یا مادر؟
31. خانواده یا عشق؟
32.اگه کسی که عاشقشی تو گوشت بزنه چی کار میکنی ؟اگه پدر یا مادر بزنن چی ؟اگه یکی تو خیابون همینطوری بزنه چی؟
33.فیلم تو چه ژانری رو میپسندید؟
34.دوست داشتین الان چند ساله بودین؟
35.دوست داشتین الان کجا بودی؟
36.اگه اونجا بودین چی کار میکردین ؟
37.حالا که نیستی چی کار میکنی؟
38.چند ساله تو نت هستین؟
39.دوست دارین تو زندگی از کی خیلی تشکر کنین؟
40.وسخن آخر؟
راستیاتش من یه عذر خواهی به شما بدهکارم وقتی که تازه عضو شده بودم یه سوتی احمقانه دادم که خودم خیلی دیر متوجه شدم که جمع وجورش کنم ! در هر صورت جسارت منو ببخشید!
پیشاپیش از پاسخهای شما بسیار متشکرم
سری دوم سوالات:
1. آقا بابک ، میشه توضیح بدی ببینیم چرا میخواستی از P30 بری؟ (حالا دوباره میگه به دوره ای بودن مدیریت اعتقاد دارم. میگی نه؟!؟ نگاه کن!)
2. حالا واقعا میخواستی بری؟
3. خب پس چرا قرمز نشدی و همون نارنجی موندی؟ (جریان قرار ملاقاته...)
4. راستی آقا بابک، منو میشناسی؟
5. پس چرا من شما رو نمیشناسم؟ هوم؟
6. چه خبر؟
7. اوضاع خوبه؟
8. خودت خوبی؟
9. به نظرت ، فکر میکنی که آیا ممکنه احتمالا در شرایطی شما از روی این صندلی به احتمال کمتر از 1 % و حتی کمتر سالم بلند بشی؟
10. راسته که میگن شما سرت رو بالا میگیری و راه میری؟
11. آخه یکی که همین نزدیکیاست این رو گفته ها!
12. آیا شما با صاحاب تاپیک مشکل دارین؟
13. نحسه...
14. پس چجوری الان رو صندلی نشستین؟
15. آیا صاحب تاپیک خلع درجه شده؟
16. آیا من امیدوار باشم که شما جواب سوالاتم رو جلوی خودشون بدین تا ما اعصابمون خورد نشه که یه جواب بخونیم؟؟
17. آیا با توجه به بندهای 11 ، 12 ،13، 14 همچنان برای سلامت موندن خودتون شانسی قائل هستین؟
18. اگه هستین به نظرم دیگ نباشین. اینجوری تحملش آسونتره... آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19. آیا اینگونه هست؟
20. و اگر نه پس چه؟
21. آقا بابک ، به نظر شما چرا من که پس فردا باید انتخاب واحد کنم، هنوز نمره های ترم قبلم رو نمیدونم؟
22. به نظر شما به کجا مراجعه کنم؟
23. کتاب میخونی؟
24. آخرین کتابی که خوندی چی بوده؟
25. قشنگ بود؟
26. قشنگترین کتابی که خوندی چی بود؟
27. خونتون کجاست؟
28. نه واقعا! بالا شهری یا پایین شهر؟
29. روزی چند تا شماره میدی تو جیابون دست دخترای مردم؟
30. زشته آقا جان! ای بابا! امان از دست جوونای این مملکت.
31. چندتا شماره میگیری؟
فعلا بسه. شانس آوردی که کار دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره...
سلام آقا بابک.
من فقط یه دونه سوال دارم.
شما چطور شد که مدیر شدید؟
شاید من بخوام مدیر بشم. چیکار باید بکنم؟
(حال اگه نخواستید اینجا جواب رو بدید، به صورت پیغام خصوصی بگید. بالاخره جواب بدین)
موفق باشید :11:
خوب میشه بگید چی شد که به امضاهای ما گیر دادید ؟