کوپر جان ببین باید اینجا تغییر بدم یا نه :دینقل قول:
Printable View
کوپر جان ببین باید اینجا تغییر بدم یا نه :دینقل قول:
آره ولی خودش روی ADSL2+ هست کــــه ..... زنگ بزن پشتیبانی برات بندازن روی ADSL2+نقل قول:
نقل قول:
خب من الان میخوام درخواست تخلیه پورت بدمو پورت رو تخلیه کنم؛
با همین پارس بگم، یا برم به صبا که قرار ازش نت بگیرم ؟ :n13:
راستی وقتی +ADSL2 شه، نویز هم میاد پایین یا فقط باعث میشه خط بتونه پهنای باند بیشتری رو ساپورت کنه؟
بعد دقیقا بهشون چی بگم؟ بگم میخوام مدلاسیون خط رو روی ADSL2+ بزارم ؟
نه دیگه وقتی رفتی صبا به احتمال زیاد خودشون واست روی ADSL2+ میذارن کیفیت خطت مثل مال من هست اینو ببین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط من یکم از مال تو قوی تره فقط واسه من روی ADSL2+ ــه
Attainable Rate خط میاد بالا ( ظرفیت خط ) ولی هر چی Rate رو ببرن بالا SNR میاد پایین بعضی ها میگن نویز (Attenuation ) زیاد میشه ولی در واقع سیگنال کم میشه چون نویز مربوط به فاصله از مرکز هست و ثابت میمونه
آره همون رو بگو انجام میدن
اوکی دکتر؛ دمت گرم :دی
بریم صبا ببینیم چی میشه :-)
دوست عزیز من 512 و 256 نامحدود داشتم .نقل قول:
توجه کن شما در نامحدود یه حجمی داری برای دانلود که تا 4 مگ بازه و سرعتت توی 400و500 هست .
که اون حجم همون "حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) " هست و پس از گذشتن ازون حجم سرعتتون شیر میشه روی سرعت اسمی با ضریت اشتراک 1 به 8 .من سرعت دانلود سرویسهای نامحدود م رو که داشتم میگم :
1) {"512"} : 40 گیگ باسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 60 ، 70
2) {"256"} : 20 گیگ یاسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 30 -35
سرعت 128 هم 10 گیگ داره یاسرعت 4 یا 5 مگ که پس از گذشت حجم اونطور که نمایندگی به من گفت 16 نیست و همیشه روی 20 - 25
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه 254717 10 نامحدود منصفانه 128 404717 20 نامحدود منصفانه 256 839623 40 نامحدود منصفانه 512 2089623 120 نامحدود منصفانه 1024 3632075 200 نامحدود منصفانه 2048
توجه توجه
قانون جدید صبانت
الان زنگ زدم صبانت اصفهان دلیل اینکه چرا سرویس من 2 شبه سرعت 5 کیلوبایت میشه پرسیدم.
گفتن: از این به بعد مشترکین نسبت به حجمی که میخرن 2 برابر اینترنت شبانه میگیرن.
یعنی چی؟ یعنی شما اگه 3 گیگ اینترنت شارژ کنید . در ماه 6 گیگ شبانه دارید. که این یعنی برای 2 شب اینترنت. بعد از اون شبانتون قطع میشه:n15:
منم گفتم خانوم اصلا قانون خوبیه. ولی شما باید به مشترکینتون خبر بدین با اس ام اس . یا تو سایتتون بزنید که کسی مثل من ببینه این قانون رو اگه میخواد نخره . نه اینه بی صدا این کارو بکنید
اقا ربطی نداره ...من روزی 1 گیگ حجم میخرم . .نقل قول:
الکی شایعه نکنین همچین چیزی نیست یعنی الان هر کی که شبی 4 گیگ دانلود میکنه بعدش باید 248 گیگ شارژ در ماه بخره:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
ولی شبانه صبانت به نسبت یک ماه قبل پایین تر اومده مثلا میانگین سرعت شبانه 12 مگ 500 کیلوبایت بر ثانیه شده که از نصف سرعت روزانه هم کمتره متاسفانه ولی کاچی به از هیچی اینجا ایرانه و هر شرکتی هر کاری دلش خواست سر اینترنت در میاره