درسته حداکثر مقداری که هدیه گرفتید و استفاده نکردید انتقال پیدا میکنه و پایین صفحه مدیریت مصرف بعد از شارژ مجدد به این صورت نمایش داده میشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درسته حداکثر مقداری که هدیه گرفتید و استفاده نکردید انتقال پیدا میکنه و پایین صفحه مدیریت مصرف بعد از شارژ مجدد به این صورت نمایش داده میشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش با این وضعیتی که داری نمیدونم بخندم یا گریه کنم:31::45: البته دیسیپلین شاتل خوبه ولی خودت میدونی چه بلاهایی سر ملت در میاره اگر این ک .ر .م هارو نمیریخت که ما مشکلی باهاش نداشتیم:27:نقل قول:
حالا بعدا که با پارس بیشتر آشنا شدی بدیها و خوبیاش دستت میاد . تا حالا گنداش رو فهمیدی:21:
پارس کلاً زیاد میندازه . احتمالاً پیج های سنگین هم بازی کردی :31:نقل قول:
از تو هر چقدر کم کنه حقته:31:نقل قول:
داری هر شب 4.5 گیگ میگیری باز غر غر میکنی:31:(یکی باید این حرفو بزنه که بزور 2 گیگ میگیره)
:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6:59 دی سی شدی؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز فیری پارس تا 5:59 هستش نه 6:59 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضنا به قول این دوستمون من باید ناراحت باشم که شبی 1.5 گیگم نمیگیرم
راسی اسم سرویست چیه؟
آره عزیز از ساعت 1 تا 6:50 دانلود داشتم:8:نقل قول:
وقتی سرویس رو از 256 به 512 یا بالاتر ارتقا بدیم آیا گیگهای اضافی که شارژ کردیم به سرویس بالاتر انتقال پیدا میکنه؟
از کجا میفهمن که ترافیک هدیه مصرف شده یا ترافیک خود دوره ؟نقل قول:
اول ترافیک خود دوره مصرف میشه و بعد ترافیک هدیه وخریداری شده ؟ هرچی باقی موند میشه هدیه و خریداری شده ؟
فهمیدن نمیخواد همیشه هر چی حجم دورس تموم شد بقیه اش که هدیه و ترافیک اضافیست میره دوره بعدنقل قول:
سرعت ما به یک چهارم کاهش یافت! الکی به حرف شما گوش کردم و 256 گرفتم! 220 شد 60 کاملا هم معلومه محدود کردن رو 60