منظورتون اونجوری که گاهی خیرات می کنه؟:sq_1:
Printable View
منظورتون اونجوری که گاهی خیرات می کنه؟:sq_1:
من طی ۲ شب ۱۴/۵ گیگ دانلود کردم.. تقریبا بیشتر از اینا هم میتونستم دانلود کنم حدوداً ۱۶ ۱۵ گیگ میانگین شبی ۷ ۸ گیگ با ۲ مگبایت میشه دانلود کرد
میخام از طریق سایت طرح را عوض کنم ولی نمیشه اصلا مکان داره طرح رو تغییر بدی این ارور رو میده
مشترک گرامی: وضعیت طرح اشتراکی شما در حال انتظار است، امکان تغییر طرح اشتراکی برای شما امکانپذیر نمی باشد.
طرح جدید در حال تغییره ،شما یکبار مودم رو ریست کن بعد از 15دقیقه فعال میشه.ممکنه موجودی کافی نباشه،چک کنید که مبلغ کافی در حسابتون باشه.نقل قول:
من چند روز پیش 42هزار تومان واریز کردم برای طرح 512 نامحدود حالا میخام تغییر بدم 1024-8گیگ این کار شدنی هست
البته که شدنیه!! فقط شما ضرر میکنید.یه قول خودتون 42 تومن دادید حالا باز یه 40 تومن دیگه هم بدید.بهتره یک مقدار صبر کنید.8 گیگ هم اگر دانلود زیاد دارید نمیصرفه، من داشتم بعد از چند روز عوض کردم.حالا اگر اصرار دارید انجام بدید ولی حیفه استفاده کنید.نقل قول:
امروز درست شدنقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
نقل قول:
یعنی اگه بخوام طرح را تغییر بدم بازم باید پول واریز کنم میشه واضع تر توضیح بدی رفیق با تشکر
به هیچ وجه مبلغ بر نمیگرده
خواهش میکنمنقل قول:
دوست عزیز شما اگه اقدام به تغییر طرح اشتراکیتون کنید وضعیت طرح قبلیتون (اون پولی که قبلا دادید) کاملا ابطال میشه و شما باید پول طرح جدید رو کامل پرداخت کنید حتی اگر 5 دقیقه از طرح 512 تون استفاده کرده باشید برای تغییر به 1 مگ باید کل پول طرح جدید رو بدید یعنی یه 42 تومن + یه 40 تومن دیگه!!! برا اینه که میگم شما ضرر میکنید.مبین نت فکر همه جاش رو کرده و آسون کردن تغییر طرح رو به همین جهت تو سایتش ممکن کرده که سود بیشتری کنه،چون همیشه وسوسه برای تغییر طرح وجود داره و اینجا تنها کسی که ضرر میکنه مشترکه نه شرکت!!!