سلام دوستان
امیدوارم اینجا جای مناسبی برای پرسیدن این سوال باشه.
میشه با یه خط تلفن و دو تا مودم، از یه آی اس پی دو تا سرویس ای دی اس ال گرفت؟ یعنی دو تا اکانت از یه شرکت واسه یه خط تلفن؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
:11:
Printable View
سلام دوستان
امیدوارم اینجا جای مناسبی برای پرسیدن این سوال باشه.
میشه با یه خط تلفن و دو تا مودم، از یه آی اس پی دو تا سرویس ای دی اس ال گرفت؟ یعنی دو تا اکانت از یه شرکت واسه یه خط تلفن؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
:11:
با سلامنقل قول:
خیر دوسته من
امکان همچین ارتباطی نیست.
موفق باشید.
تمام نوشته هاي جناب joe_satriani تائيد ميشه، براي هر سرويس adsl يك خط تلفن لازمه و براي گرفتن 2 سرويس حتما بايد 2 خط تلفن مجزا داشته باشيدنقل قول:
دوستان من سه تا سوال در مورد مودم دارم پاسخ بدین
1-آیا نوع مودم درسرعت اینترنت تاثیر داره یانه؟
2-اگر جواب یک مثبت هست چه نوع مودمی سرعتش بهتره؟قیمتش چنده؟
3-یک مودم smc که دوسال کارکرده چند می ارزه؟
ممنونم
سلام.نقل قول:
1,2. نه .
3. نمیدونم.
با سلام
دوستان مودم من ایسوس n10 است . گاهی وقتها چراغ اینترنت مودم خاموشه اما اینترنت وصله . میخواسنم بدونم مشکل از مودمه یا خط ؟
البته مودم تازه خریدم ...... با سپاس
دوستان در اين زمينه راهنمايي فرمودند.نقل قول:
من در تكميل توضيحات دوستان اطلاعاتي رو بيان ميكنم.
شما ابتدا بايستي تشريح كنيد كه چه ميخواهيد؟
از يه خط براي دو تا مودم چنين چيزي صحيح نيست.
شما با اتصال مودم به سوئيچ يا خريد مودم 4 پورت ميتونيد با هر سيستم تحت شبكه و اينكه چند تا اكانت از شركت سرويس دهنده داشته باشيد ميتونيد به هر سيستم اينترنت جداگانه بديد.
يعني روي هر سيستم يه كانكشن بسازيد و به اينترنت دسترسي داشته باشيد.
شاد باشيد:40:
سلام
در حاضر قیمت مودم linksys 120 تو بازار چنده
نقل قول:
حدود 85 باید باشه ......
با عرض سلام
مودم بنده ASUS N10 مي باشد
1- هر بار كه مي خوام به اينترنت وصل بشم صفحه SITING برنامه مياد و بعد از كليك روي SAVE بعد از 1 دقيقه به اينترنت وصل مي شود (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه )
آيا مي توان جدا گونه كانكشن ساخت كه اتومايتك يا دادن پسو ( بدون برنامه مودم ) به اينترنت وصل شد؟(روش)
2-وقتي كامپيوتر رو روشن مي كنم صفحه LOG-OFF مي آيد كه بايد هر بار OK كنم تا صفحه دسكتاب بياد (براي دانلود اتولتيك شبانه مشكل ايجاد مي كنه ) چگونه مي توان اين صفحه رو حذف كرد؟
3- يكي از مشكلات بنده اين است كه بعضي از فايل هاي كه روز قبل با IDMAN دانلود كردم و مقدار باقي مانده و روز بعد بخوان آن را دان كنم مقدار كه دان كردم صفر مي شه از اول دوباره دان ميكنه يا دوباره آدرس لينك رو دوباره سرچ مي كنه باعث مشكل مي شود----> راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟
4- بعضي مواقع سرعت لود شدن خيلي پايين ميايد حتي بالا نمياد ولي سرعت دانلود تغييري نمي كنه !!!!!!!!!!(من هر وقت از خود برنامه مودم متصل ميشه اين مشكلو !!!!!!!!
به عنوان مثال سايت انتخاب باز مي شه ولي بعضي ا سايت هاي كه از سايت گوگل باز ميكنم هم باز نمي شه حتي ارسال نوشته در اين سايت (forum.p30world.com ) مشكله !!!!!!!!!!!!!!! آيا ايراد ارز سرويس يا از خود ويندوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5- معمولا از چه سايت يا سروري براي دانلود استفاده مي كنيد ؟؟؟؟؟و كدام سرور از نظر تعداد فايل و از نظر سرعت و .... بهترين است و كدام يك سرور هاي emule و torrent بهتر است
6- در سايت پارس آنلاين نمي تونم گزارش مصرف ببينم(لود نميشه )
راستي
سايت SPEEDTST.NET
بنده يه مشكلي دارم اين كه نتايج بررسي روي كامل نمي كنه و در زماني كه مي خواد UPLOAD رو چك كنه بعد از چند دقيقه ارور مي ده يا خيلي طولاني مي شه كه باعث شده يك بار 150 مگ ازم كم بشه