یه تماس با 2020 بگیرید و بگید براتون چک کنننقل قول:
یکبار هم مودم را در اون بازه زمانی خاموش روشن و دانلود کنین و دوباره خاموش روشن سر ساعت 11
تست کنین که مطمئن بشید
Printable View
یه تماس با 2020 بگیرید و بگید براتون چک کنننقل قول:
یکبار هم مودم را در اون بازه زمانی خاموش روشن و دانلود کنین و دوباره خاموش روشن سر ساعت 11
تست کنین که مطمئن بشید
سلام دوستان
من زمان طرحم تموم نشده و حجمش تموم شده و میخوام تغییر طرح بدم برام یه چیزی به نام
مبلغ ترافیک اضافه مصرف
رافاکتور میکنه که حدود 50 تومن هم براش قرار میده،منظور از این چیه؟!
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من زمان طرحم تموم نشده و حجمش تموم شده و میخوام تغییر طرح بدم برام یه چیزی به نام
مبلغ ترافیک اضافه مصرف
رافاکتور میکنه که حدود 50 تومن هم براش قرار میده،منظور از این چیه؟!
جریمه اس که چرا زودتر از موعد حجمتون رو تموم کردیننقل قول:
یعنی چی برای چی جریمه شده چون زودتر از موعد ترافیک تموم کرده خب پول اون ترافیک اضافه که قبلا گرفتن اگر حرف شما درست باشه باید گل بگیرند در مخابرات با این قوانینشنقل قول:
من میخواستم برم مخابرات ولی اگر اینطوری باشه اصلا سمتش نمیرم مگه شکنجه گاه زدننقل قول:
اصلا منطقی نیست خب طرف رفته ترافیک اضافه پول داده خریده مگه مفتی مصرف کردهنقل قول:
ترافیک اضافه نخریده !نقل قول:
مبلغ ترافیک اضافه مصرف
یعنی مخابرات میگه مثلا 60 روز این پکیج و شما باید روزی مثلا 4 گیگ بیشتر مصرف نکنی از حجم کلیت ! وگرنه اضافه مصرف کنی کل حجمت تموم میشه و آخرش فقط تایم میمونه
که باید فقط حجم اضافه بخری اگر بخوای طرح تغییر بدی باید اون تایمی که از پکیج قبلیت مونده رو جریمه بدی که چرا زودتر تمومش کردی :biggrin: خلاصه یه وضع مسخره ایه
پس با این اوصاف دزدخونه هست به اون چه ربطی داره که حجمش رو تموم کرده ، اینا پول حجم رو میگیرن نه مدت رو ، مخابرات داره کاربراش رو میخوره ، هیچ شرکتی چنین قانونی ندیده بودم ، من میخواستم برم مخابرات ولی وقتی اینطوریه عمرا برم سمتش ، از لیستم خط خوردنقل قول:
تا زمانی که همچین قوانین چرتی هست به هیچ وجه سمت مخابرات نرید، من بخاطر همین چیزا تخلیه کردمنقل قول:
تازگیها اکثر مواقع روز سرعت سرویس 16 مگ شده این ... بقیه دوستان مشکل افت سرعت ندارند ؟
گاهی هم خوب میشه ولی چند هفته ای هست زیر ۲ مگ شده سرعت ... snr خط هم بالای 12 هست
و مشکلی بابت نویز ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چند ساعت بعد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]