من اون کارکتر کارگرم برای همین هست:دینقل قول:
نظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر براي مصارف عمومي درست كنيم؟!!! روي اسكيلي كه حسابي پول ميده كار كنه بعد هر كي پول لازم داشت بياد دوئل كنه پول برداره!!!
Printable View
من اون کارکتر کارگرم برای همین هست:دینقل قول:
نظرتون چيه براي ورلد ده يه يوزر براي مصارف عمومي درست كنيم؟!!! روي اسكيلي كه حسابي پول ميده كار كنه بعد هر كي پول لازم داشت بياد دوئل كنه پول برداره!!!
الان می گه بیا بزن وقتی اومد بزنتش زود می ره می خوابه :31:نقل قول:
ضمنا چاقال از این به بعد باید حتما روی شوتینگش و ایمش کار کنه چون نمی تونه خوب بزنه و با بالا رفتن لول میدیل ها حتما زیادتر می تونند بزنند
كارگر پول درست حسابي نمي ده!! ليدرشيپ كار كني پولش بيشتره(به گمونم!!)نقل قول:
من اون کارکتر کارگرم برای همین هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من این کارگر ها را وقتی از خودم تموم کردم دقیقا همین کار را می کنم اولین نفرم که پول بهش واریز می کنم دراکولا خواهد بود بهتون بگم الان خودم یه 8000 $ لازم دارم :31:نقل قول:
:دینقل قول:
ایندفعه که از شهر خارج بشی فقط یک هفته باید بیرون معطل بمونی !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب !!!نقل قول:
چاغال رنک یک بشه یعنی من رنک یک شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ولی شاید از ترس بره از شهر بیرون:دینقل قول:
الان می گه بیا بزن وقتی اومد بزنتش زود می ره می خوابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا چاقال از این به بعد باید حتما روی شوتینگش و ایمش کار کنه چون نمی تونه خوب بزنه و با بالا رفتن لول میدیل ها حتما زیادتر می تونند بزنند
دزدی توی روز روشن؟؟:دینقل قول:
الان من این کارگر ها را وقتی از خودم تموم کردم دقیقا همین کار را می کنم اولین نفرم که پول بهش واریز می کنم دراکولا خواهد بود بهتون بگم الان خودم یه 8000 $ لازم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا باید بشینم 1 هفته معطل بشم هنوز مدت زمان ورود به شهر برام 26 ساعتهنقل قول:
الان می خواهم اون سلاح فورتی که 8800$ قیمتش هست را بخرم
البته کارگرا پول داشتند ولی برای اینکه اون شهری که ویتامین توش هست بانکش را بسازم مجبور شدم هر دو را بدم زود زود بسازه چون پول ویتامین مونده بود رو هوا می ترسیدم یکی بیاد بزنه پولا بره :31:
الان خیار اصلا پول نداره چون همش را ریختم به بانک شهر تا مشنگ بسازه
به همه یکی یکی پول واریز می کنم مطمئن باشین اولش هم باخبرتون می کنم که در شهر باشین وقتی بهتون واریز کردم زود بزارین به بانک تا ازتون دزدی نکنند پول از هوا اومده رو :31:نقل قول:
الان این خیار هز روز می تونه تا 800 تا 1000 $ کسب کنه :31:
مشنگ نمی تونه چون اسکیلش همش روی ساخت هست الان بانک اون شهر تموم بشه برای اونم بر می گردونم تا مثل خیار بشه :31:
اینم پیام بازرگانی:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش برنده ی یک دستگاه کاپ اسپم طلایی شد