-
پاداش 30 میلیونی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای کاپیتان پرسپولیس «کریم باقری» کاپیتان واقعی فوتبال ایران
کریم باقری کاپیتان ارزشمند و با اخلاق تیم ملی و پرسپولیس از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پاداش می گیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد: کریم باقری بازیکن تیم پرسپولیس با عملکرد شایسته و رفتار پسندیده در مسابقه اخیر تیم ملی فوتبال کشورمان طبق آئین نامه ماده 73 مبلغ 30000000 ریال به عنوان پاداش نقدی از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دریافت می کند.
کمیته انضباطی همچنین از وحید شمسایی کاپیتان تیم ملی فوتسال کشورمان و بازیکن ماهان اصفهان که با بازیهای درخشان و کسب افتخارات شایسته در فوتسال کشورمان، مایه مباهات واقعی ایران گردیده است، از فصل دوازدهم آیین نامه مبحث تشویق ها، ضمن تشویق و قدردانی از وحید شمسایی مبلغ 30000000 ریال به عنوان پاداش نقدی به نامبرده پرداخت می نماید .
علی نظری جویباری سرپرست باشگاه استقلال تهران نیز با رفتاری شایسته موجبات تسهیل در برگزاری مسابقه اخیر تیم مربوطه و ایجاد امنیت و آرامش و پرهیز از تشنج در مسابقه گردیده و کمیته انضباطی طبق ماده 73 آئین نامه مبلغ 30000000 ریال به عنوان پاداش نقدی به نامبرده پرداخت می نماید .
بر همین اساس، محمد احمدزاده سرمربی باشگاه ملوان بندرانزلی با رفتاری شایسته و پسندیده در چند مسابقه اخیر سبب ایجاد آرامش گردیده و کمیته انضباطی طبق آئین نامه ماده 73 انضباطی مبلغ 30000000 ریال به عنوان پاداش نقدی به نامبرده پرداخت می نماید .
-
تمرین چهارشنبه ساعت 12 برگزار می شود
سرخپوشان در چمن مصنوعي
تمرين 75 دقيقهاي تيم فوتبال پرسپوليس صبح سهشنبه (امروز) در زمين چمن مصنوعي مجموعه ورزشي راهآهن برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اين تمرين به علت حضور بازيكنان تيم فوتبال راهآهن در زمين شماره دو با نيم ساعت تاخير از ساعت 12 در زمين شماره سه آغاز شد.
در تمرين امروز ابتدا افشين پيرواني بازيكنان را به سه دسته تقسيم كرد و آنها در سه نقطه از زمين به تمرين آقا وسط پرداختند. بازيكنان اصلي و ذخيره پرسپوليس در اين گروهبنديها پراكنده بودند. پس از آن پيرواني بازيكنان را به دو دسته اصليها و نفرات ذخيره تقسيم كرد؛ بازيكنان اصلي در نيمهاي از زمين در قالب دو گروه عناصر هجومي و دفاعي روي تمرين حمله به سمت دروازه و دفاع متمركز شدند.
ديگر بازيكنان پرسپوليس در آن سوي زمين با عابدزاده تمرين ارسال روي دروازه و شوت را كار ميكردند. پس از مدتي پيرواني بازيكنان مدافع را در تمرينات جابهجا كرد.
مرحله پاياني تمرين امروز پرسپوليس به كريم باقري، علي كريمي، نيكبخت، توره، علي عسگری و نوروزي اختصاص داشت. آنها به صورت دو به دو روي ارسال سانتر به سمت دروازه ضربه ميزدند. پيرواني به آنها تاكيد ميكرد سعي كنيد به هر نحوي توپ را وارد دروازه كنيد.
حدود 50 هوادار پرسپوليس اين تمرين را از نزديك نظاره ميكردند و مدتي را هم به تشويق بازيكنان و مربيان پرسپوليس پرداختند. تمرينات امروز پرسپوليس در ساعت 13 و 15 دقيقه با صحبتهاي پيرواني خاتمه يافت.
گفتنی است؛ سرخپوشان فردا چهارشنبه آخرین تمرین قبل از رویارویی با راه آهن را از ساعت 12 در زمین راه آهن برگزار خواهند کرد.
-
تغییر زمان بازی پرسپولیس – سایپا
از سوی سازمان لیگ برتر زمان دیدارهای پرسپولیس – سایپا و سایپا – فولاد خوزستان تغییر کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پیش از این قرار بود دیدارهای تیمهای پرسپولیس و سایپا از سری مسابقات لیگ برتر از هفته هجدهم روز دوشنبه 18/9/87 برگزار شود که به لحاظ پخش مراسم پرفیض دعای عرفه به روز سه شنبه 19/9/87 در همان ساعت و همان محل موکول گردید.
همچنین زمان دیدار بعدی سایپا با فولاد خوزستان از روز جمعه 22/9/87 به روز شنبه مورخ 23/9/87 موکول شده است .
-
اردوی پرسپولیس در هتل المپیک برگزار می شود
سرخپوشان فردا پس از آخرین تمرین قبل از مصاف با راه آهن در هتل المپیک به اردو می روند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان بعد از شکست نماینده سمنان در رقابتهای جام حذفی روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم راه آهن از سری رقابتهای لیگ برتر می روند. این در حالی است که از فردا (چهارشنبه) در هتل المپیک گرد هم آمده و آماه رویایی با نماینده شهرری می شوند.
-
مرسی بابت خبرا فهیمه
نظرات به شدت ضدونقیض هست
ولی وقتی خوندم پروین اظهار علاقه کرده برای کمک به پرسپولیس لرزه به بدنم افتاد
اون بهتره سلطان بمونه برای هواداراش و دیگه وارد گود فوتبال نشه.
ناکامی با پرسپولیس توی آخرین سال حضورش،ناکامی با استیل آذین و خیلی از موارد دیگه باعث میشه که اگر اون به پرسپولیس بیاد و تیم نتیجه نگیره همه اونو مقصر میدونن
-
سلام.
بازی بعدی کی و با چه تیمی هست
-
با راه آهن بازی داریم
فردا ساعت3بعدازظهر
-
قطبي: براي ديدن وربيك به استراليا مي روم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي سابق باشگاه پرسپوليس تهران كه پس از استعفاء تهران را به مقصد امارات ترك كرد همچنان در اين كشور به سر مي برد و از اظهار نظر در خصوص شرايط تيم سابقش خودداري مي كند.
افشين قطبي در گفت و گويی پيرامون آخرين وضعيت خودش در امارات گفت:من همچنان در اين كشور به سر مي برم و مشغول استراحت هستم. اخبار و اتفاقات فوتبال ايران را از دور پيگيري مي كنم اما از هيجان فوتبال دور هستم. تحمل اين شرايط البته زياد آسان نيست.
قطبي تمايلي به اظهار نظر در خصوص قرارداد خودش ،تعامل با باشگاه پرسپوليس و اخباري كه در اين ارتباط منتشر مي شود ندارد و در اين زمينه مي گويد:مسائل زيادي مطرح شده اما به نفع من و پرسپوليس نيست كه در اين مورد بيشتر صحبت شود.
مديربرنامه هاي من در ايران مذاكره با باشگاه را دنبال مي كند و هر نتيجه اي كه حاصل شود براي من قابل پذيرش خواهد بود اما در مورد اين اتفاقات مصاحبه نمي كنم.
سرمربي سابق پرسپوليس در خصوص بازي هاي اخير اين تيم و عملكرد افشين پيرواني گفت: من نبايد در مورد كسي صحبت كنم اما پرسپوليس بازي هاي خوبي انجام داده و من هميشه از موفقيت اين تيم خوشحال مي شوم. افشين پيرواني مربي خوب و باشخصيتي است. سال ها بازي كرده و تجربه زيادي دارد. طبيعتا فوتبال را به خوبي مي فهمد. از نظر من افشين خيلي باهوش است و در آينده مربي موفقي خواهد بود. اميدوارم او در پرسپوليس به نتايج خوبي برسد.
قطبي در خصوص آخرين وضعيت خودش گفت: فعلا قصد بازگشت به فوتبال و همكاري با تيم ديگري را ندارم اما به زودي راهي استراليا خواهم شد. البته اين سفر كاري نيست. براي ديدن وربيك ،سرمربي تيم استراليا كه از دوستان خوب من است به اين كشور سفر مي كنم.
-
نقل قول:
مرسی بابت خبرا فهیمه
خواهش میکنم وظیفه بود.......
نقل قول:
ممنون بابت اخبار
شما هم ممنون لطف کردی...
-
ای بابا چرا همه ی بازی هامون وسط هفتس