ببين جانم شما بايد تموم اون قسمت هاي بنفش و نارنجي رو (فقط درون لوس سانتوس) سبز كنيد تا اين مرحله بازشه:11::40:نقل قول:
+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+
اينم چندتا ترينر براي sa :
mohsenea.blogfa.com
Printable View
ببين جانم شما بايد تموم اون قسمت هاي بنفش و نارنجي رو (فقط درون لوس سانتوس) سبز كنيد تا اين مرحله بازشه:11::40:نقل قول:
+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+
اينم چندتا ترينر براي sa :
mohsenea.blogfa.com
نقل قول:
قول داده بودم به قولم عمل کردم تقدیم به شما
کد:http://aghamehdi.persiangig.com/GTASAsf1.b
[آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اولنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=95296
سلام
دوستان لطفا كامل توضيح بدين
من تو مرحله اي كه شورش شده(خانه ها اتيش گرفته ) گير كردم
يعني من با اين مرده سوار ماشي ميشم ولي تو نقشه هيچ علامتي نيست!!!
كمك كنين
نقل قول:
خوب دیگه چیزی نمونه بازی تمام بشه
تو این مرحله شما با اون یارو باید برید تمام منطقه ها رو از اون گروه دیگه پس بگیرید.
ترو خدا واضح تر راهنمايي كننقل قول:
من بايد كجا برم بكشم؟؟؟
از تو نقشه،برو قسمتهایی که بنفش شدن،و 3 تا از دشمنهایی رو که لباس بنفش دارن رو بکش،تا یه جنگ راه بندازی.دو سه بار بهت حمله میشه ،یه چنگ که تموم شد برو یه قسمت دیگه که بنفشه.همینطوری ادامه بدهنقل قول:
اين عكس اول مرحله استنقل قول:
هر چقدر هم كه بنفش يا سفيد ميكشم نميشه!!
كمك كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول مرحله مينويسه
Recruit a couple of grove street families gang members
كجا بايد برم
چيكار كنم
واضح و قدم به قدم توضيح بدين:19:
قبلش روی افراد لباس سبز محله خدتون(اونهایی که اسلحه دستشون)هدف گیری کن و دکمه ی g رو فکر کنم باید بزنی تا همراهیت کنن.چند تاشون رو همینطوری اجیر کن دنبالت بیان.
بعد شما باید کاملاً باید بری تو محله ی دشمن هات.اونجاهایی که تو نقشه به رنگ بنفشه و دشمنهای بنفش پوش با عینک دودی و اسلحه به دست رد میشن.اونجا چند تا از دشمن هارو بکش تا جنگ شروع بشه.:11:
دوست عزيز مرحله رد شد
(من بيشتر از 6 ساعت تو اين مرحله مونده بودم)
الان كمتر از 15 دقيقه تموم شد
خييييييييييييييييييييييلي ممنون خيلي خيلي ممنون
بازم ممنون
دوستان شرمنده واقعا
اگه ممکنه زحمتشو بکشین ....کد:http://aghamehdi.persiangig.com/other/GTASAsf1.b
ماموریت Vertical Bird انجامید.نقل قول:
اقا دستت درد نکنه واقعا مارو شرمنده کردیننقل قول:
دوستان یه کرک درست از بازی دارید به من بدید ؟ !
این کرکی که دارم مشکل داره یه دفعه زمان بازی تند میشه !!! .... نمیشه اصلا بازی کرد !
ممنونم ...
والا من بازیم ایرانیه...ینی دوبله شدس بعید یمدونم کرک من روی سیستم شما اجرا بشه....در ضمن بازی من کرک نداشت...منظورتون فقط فایل اجراییه یا فایل دیگه ای هم باید باشه؟نقل قول:
تو این ماموریتی که باید با این والاس ها بجنگیم بهترین راه حل چیه؟
چون واقعا تعدادشون زیاده و کشتنشون سخته...آیا قلق یا راه حلی داره که زودتر از شرشون خلاص بشیم؟
برای مقابله Ballas و گرفتن محله اون ها همیشه دوستای خودت رو همراه داشته باش. حین مبارزه, قلب و زره هم هی ظاهر میشه که حسابی کمک میکنه. سعی کنی جایی قرار بگیری که وقتی اونا بهت حمله میکنن تو یه خط باشن. هدف گیریت حسابی اسون میشه...نقل قول:
بهترین راه:Minigun :21:نقل قول:
بابا از ترينر استفاده كن اين برادرارو بكش بابا:31:
چطوری میشه دوستام رو همراه داشته باشم؟؟؟ من فقط الان همرام برادر CJ ینی سوییت هستش کسی دیگه ای همرام نیستنقل قول:
اینی که گفتی چی هست؟:دینقل قول:
البته میندونم کد بینهایت کردنه...ولی اینجوری که اصلا حال نمیده:دی
یه سوال دیگه
دقیقا چند گروه حمله میکنن بهمون؟؟ من تا دو یا سه گروه رو رفتم جلو ولی بازم حمله کردن؟!!!
نقل قول:
دکمه هاش رو کیبورد یادم نیست فکر کنم F,T,G یکی از اینا ممکنه باشه (تو تنظیمات نگاه کن) وقتی نزدیک همگروهات شدی لباس سبزها راست کلیک کن حالت نشونه گیری بعد همون دکمه رو بزن همراهت میان (ماشین پرظرفیت هم داشته باش که زیاد سوار کنی )
-----------------------
چیت نیست اسلحه هست پیشنهاد داده از مینی گان استفاده کنی همونا که تو مایه های یوزی هستش
3 wave حمله میکنم (اگه یادم مونده باشه)
نه،کد بینهایت نیست.اسم اون اسلحه خفنه است.همون 6 لول برقیه...دهن همه رو آسفالت میکنه.بعد از ماموریت هایی که واسه torino انجام میدی مجانی بهت میدهنقل قول:
اون اسلحه رو میتونید توی یه کلبه ای در قسمت غربی و خارج از شهر Las venturas پیدا بکنیدش !
جدا میشه دوستامو حتی سوار ماشین کنیم؟؟؟نقل قول:
منه بیچاره تکو تنها با پای پیاده میرم به سمتشون و اونارو میخوام بکشم....
پس با این حساب باید ماشین بگیرم و اونارو سوار ماشین کنم!!؟
آره.اگه اتوبوس گیرت بیاد که چه بهتر:46:نقل قول:
زیاد بهشون امیدوار نباش. در حد رفع تکلیف میان, همین قد که CJ تنها هدف نشونه گیری نباشه :21:نقل قول:
واسه خالی نبودن عریضه یه شلیک هایی هم میکنن :27:
بار اصلی مبارزه کماکان رو دوش CJ هستش
من که جمعشون می کنم تو ماشین پلیس می افته دنبالم پرت می کنن خودشونو پایین :دینقل قول:
واسه عکس گرفتن خوبن:31:نقل قول:
هم وقتی دوربین رو میبری روشون ژستهای باحالی میگیرن
هم وقتی بخوای میتونی دوربین رو بدی دستشون ازت عکس بگیرن
وقتی هم جلوی یه پلیس میخوای آدم بکشی ولی میترسی ستاره هات پربشن،به طرف قربانی یه مشت میزنی،طوری که بهش اصابت نکنه،اینا جو گیر میشن طرف رو گلوله باران میکنن.پلیس هم کاری بهت نداره،فقط میوفته دنبال اینا:31:
سلام من يه چند فايل از جي تي اي مي خوام (اونايي كه اديتش نكردن) سر جمع 117 كيلوبايته
اين فايلا تو پوشه data تو قسمت بازي هست:
animgrp
animviewer
ar_stats
carcols
cargrp
carmods
handling
vehicles
ممنون
من که هرکاری کردم نتوستم کسیو با خودم ببرم..هیچکی نمیاد:(نقل قول:
برای همراه شدن دوستات - به طرف نزدیک شو و دکمه سمت راست ماوس رو نگه دار. یک مثلث سبز رنگ بالای سرش دیده میشه. بعدش کلید H یا G رو بزن. برای انصراف هم, کلید H یا G رو نگه دار.نقل قول:
نقل قول:
بالاخره ردش کردم البته بدون کمک هیچ کدوم از دوستان....
دو سه ماموریت بعد از اون ینی دقیقا بعد ماموریت Bdump با سوییت رفتیم یه محله و بازم چنتا wave از بالاس ها حمله کردن اونارو که کشتم
پیغام زد که
take over another idlewood hood
این یعنی چی اونوقت؟ باید چه کنم؟ هرچی هم صبر کردم هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد....
یعنی اینکه تو یه قسمت دیگه جنگ راه بنداز و تصرف کن هر چی بیشتر بتونی تصرف کنی بهترهنقل قول:
اینجا باید چه کنم؟
اگه منظور اینه که نقطا بنفش رو سبز کنم که حدود 4-5 منطقه رو سبز کردم ولی هنوزم این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باید بقیه رو هم سبز کنینقل قول:
بیشتر باید بگیری:20:نقل قول:
تا چقدر؟ یعنی همه اون مناطق اطراف باید سبز بشن؟؟؟ :18:
اینطوری که یه سال طول میکشه:دی
نه کی گفته یک سال طول می گشه؟ یکم بیشتر تصرف کن تا ادامه پیدا کنه چاره اش همینه دوست من
ببين همشو بايد سبز كني چه يه سال طول بكشه چه يه دقيقه
راستي اون بالا كوشه نقشه اون جزيره كوچيكه يه نقطه زرد داره اونم بايد سبز كني يادت نره