سلام به همگی
دقت کردید هر کی تو روم شاخ بازی در میاره ،بدبخت رو با مخ میکوبید زمین:27:
بابا بدبخت دل داره :27:
:10::10::10:
Printable View
سلام به همگی
دقت کردید هر کی تو روم شاخ بازی در میاره ،بدبخت رو با مخ میکوبید زمین:27:
بابا بدبخت دل داره :27:
:10::10::10:
از اونجایی که آدم نباید همیشه حرف مخالف بزنه باید بگم ممنونم قشنگ بود :31:نقل قول:
سلام بروبچز.
نقل قول:
اين همون بود كه بم گفتي ؟؟
دوستان من تازه تو gg عضو شدم!
میشه یکم توضیح دربارش بدین.
من که هرچی گشتم روم ایرانی نداشت..........
کسی فرق maim و greater maim رو نمیدونه؟ ای بابا خسته شدم......
از نظر من خیلی مپ باحالیه من خودم حدود 35 تامپشو دارم
نقل قول:
بعد از log in ؛ سمت چپ بالا اول روی games و بعد روی war3 rpg کلیک کنید بعد برید تو قسمت international رومه ایرانو میبینید!
من نمیدونم چرا گه گداری وقتی lvl ام تو گارنا میره بالا، باعث میشه که پینگم خراب بشه! یا خراب نشون بده!
مثلا دیروز تو روم ایران هیچ کی من رو را نداد! :19:
اما بعد که رفتم USA خیلی سریع Start کرددن و بدون اینکه لگ بدم بازی کردم!
قبلا که اینطور میشد، میرفتم یه ID دیگه میساختم، اما الان دیگه لول 15 هستم، اونم آخراش، نمیخوام برم دوباره از 1 شروع کنم:41:
سلام، من یه سوال داشتم، به نظر شما بد هست برای دراگون Battle Fury ببندیم؟!!!
من 3 , 4 بازی هست که از این آیتم براش استفاده میکنم و خیلی هم خوبه، مخصوصا که به نوعی مکمل لول سه حالت دراگون هست ( منظورم 6اش هست ) چون تو لول سه که حالت یخی attack میده، خود به خود مثل Battle به بقلی هم attack میده!
سلام خدمت دوستان
2 تا خواهش دارم؟>
اگه ممکنه جدید ترین مپ و جدید ترین ver پچ dota رو برام بزارید؟
چون نمی تونم این replay ها رو ببینم
1.22
اگه ممکنخه مپ هایی که میزارید al باشه؟
DotA_Allstars_6.59_AIplus_1.52_Revision_01
اگه ممکنه این مپ هم برام بزارید؟>:11:
مپ رو از getdota.com میتونی بگیری هم ai هم معمولی اگه ai میخوای رو ai maps کلیک کن..نقل قول:
پچ هم میتونی از blizzard.com بگیری ولی میتونی از سایت هایی مثل 4shared هم بگیری....
به نظر من radiance بهتره که هم بهت attack میده هم وقتی 6 میزنی splash ی که از battle باید بگیری حروم نمیشه تازه DK بیشتره بازی رو تو 6 سر میکنه باید radiance+satanic ببندی من فک میکنم... بازم میل خودته ولی BF بستن چول حروم کردنه که تازه هیج کمکی هم به تانک بودنت نمیکنهنقل قول:
خوب دوست من Radiance ترکیبی هست که اواخر بازی میشه بست! چون گرون ترین آیتم رو میخواد. 3800 تا پول!!!نقل قول:
Santanic هم به نوعی اینجور هست، اما نه به اندازه ی رادیانس.
اما خوبی Battle این هست که خورد خورد میخری و جمع میشه.
من قبلا Crystal میبستم، که بعد هم اگه شد تکمیلش میکردم.
بازم دوست دارم نظرت رو بدونم:10:
من مپ رو دانلود کردم ولی پچ رو پیدا نکردم><
بابا یه توضیح کامل میخوام!
چه جوری باید رفت تو بازی؟
کسی کیریت میکنه من نمیشناسم....
ip رو که نباید کاریش کنم.؟
دمتون گرم.
دوست من، تو روم رفتی؟ setting رو تنظیم کردی؟ بازی رو از تو garena باز میکنی یا نه؟نقل قول:
اره فقط setting رو تنظیم نکردم!نقل قول:
باید چه کار کنم
طبق این دوتا عکس عمل کن:نقل قول:
اول دکمه setting رو زمانی که تو روم هستی بزن:
بعد هم ابتدا بازی War RPG رو از سمت چپ انتخاب کن، سپس سمت راست، Browse رو بزن بازی رو انتخاب کن. مثل این:
بچه ها برای Draw Ranger معمولا چی میبندین؟ مخصوصا برای بازگشت HP
کسری جان ممنون مشکلم حل شد!
ولی یه مشکله دیگه دارم
خود به خود اینترنتم قطع میشه این پیغامومیده:
internet link filed
یا یه همچین چیزایی؟!
دیگه خسته شدم
میدونین مشکل چیه؟
خواهش میکنم.:40:نقل قول:
این مشکلی که میگید فقط زمانی که میخوای بازی کنی پیش میاد، یا کلا؟
اگه کلا هست، بهتره بری بخش اینترنت و شبکه، اونجا مطرح کنی. احتمالا برای خود isp هم یه تاپیک هست.
اگه پول خوریت خوب بود hp= heart ببندی هیچ مشگلی از لحاظ hp ندارینقل قول:
برای اتک هم monkey یا Battle Fury ببندی بازی رو جم کردی
آقا لطفا کمک!برای هیرو ی Yurnero چه آیتم ها یی خوبه؟هم تو موقعی که پولم خوبه و چه آیتم هایی موقعی که پولم زیاده خوبه؟
من دیدم که اکثر اوقات یه Des میبندننقل قول:
واسهyurnero:
power treads
vlad
monkey
desolator
butterfly
دیگه اینکه اول چی بری به خودت ربط داره مثلا اگه زیاد magicی ندارن اول butterfly برو یا اگه دارن hood هم برو و ....
واسه drow ranger:
power treads
windwalk
butterfly
bloodstone
monkey
manta
windwalk رو ببند که بتونی در بری یا دنبال کنی bloodstone هم واسه hp&mpهم واسه regen هم اینکه kill میگیری regenت خفن میشه monkey واسه داشتن یه چیز برا cancel کردن teleport و manta هم برا اینکه وقتی شاخ شدی 3 تا میشی هیرو اصلیت slow میکنه 2 تا دیگه مانا کم میکنن و تازه dmg شون هم خیلی زیاده و سانتور اگه 5000 hp هم داشته باشه با 30 تا armor در عرض 3 سوت میافته رو زمین....
درستهنقل قول:
من برای anti mage چیا درست حسابی اول بازی ببندم؟ فرض کنیم که هیروی مقابل اینتله وبا لولاش اذیت میکنه
راستش همون اول vangard بعدpower treads بعد hyper stone میبندم حالا این ترکیب درسته ؟ اگر نه چیا بهتر کار میکنه براش؟؟؟؟
من معتقدم باید براش حتما Bash بخرینقل قول:
Battle furyنقل قول:
شاخش میکنه بعدشم butterrfly
vandguard+powertreads درسته ولی به نظر من بعدش battlefury برو... هم dmgمیده هم regenکه دیگه لازم نیست تو base برگردی.. خیلی هم خوب پول درمیاری اصولا مشکل این هیرو تو پول دراوردنه... حالا بعدش میتونی اینا رو بری:نقل قول:
vlad
batterfly یا monkey
heart
bash
vlad رو حتما برو.. آخر بازی vanguard رو بفروش heart برو... hyperstone نرو چون این هیرو همین جوری بهترین attack speed بازی رو داره نیاز به چیزی نداره... bash هم واسه اینکه اگه یه چیزی رو نرفتی bash برو..
تائید میشه ولی نه بعد از vanguard+powertreadsنقل قول:
درسته ولی اگه خوب پول در نمیاری و dead هم دادی برو و گر نه از خیرش بگذر و powertreads+vlad+monkey رو برو خیلی شاخ میشی....نقل قول:
قبول دارم خب اگه hyperو powertreadsرو ببندی که هر هیرویی حتا با hp2000 جلوت میخوره attack speed ش هم 6 قوی میکنه هم ماناتو سریع میخوره طرف زرنگ باشه 2 تا lvl بیشتر نمیتونه بزنه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟ vangard( هم کمک میکنه زیاد کم نیاری)نقل قول:
ببخشید دوستان من برای نصب دو تا مراحل زیر را انجام دادم ولی هنگامی که رو مپ کلیک می کنم درون بازی نمی رود:
نصب وارکرفت 3
نصب وارکرفت the frozen throne
نصب مپ همراه با انتخاب هیرو
بعضی از دوستانم گفتن شاید باید آبدیت ها رو نصب کنی ولی با نصب آبدیت کرک از کار می افته و وارد بازی نمی شه.
آقا می تونید آیتم هایی که ارزونن رو هم بگید یعنی ترکیبی نباشه. برای هیرو ی Yurnero
:31:
اول بازی tango بخری بهتره تا flask بعدش باید با slippers و ironwoodbranch شروع کنی.. بستگی داره بازی چندvsچند باشه که چقدر پول داری... کلا wraith band و power treads بری خوبه دیگه....نقل قول:
دوست عزیز باید جدیدترین پچ رو نصب کنی.. 1.22 فعلا آخری که crack هم نمیخواد.. میتونی از BLIZZARD.COM بگیری یا تو سایت هایی مثل 4shared دنبالش باشی... حجمش حدودا 56مگ هست...نقل قول:
سلام..یه درخواست دارم البته میدونم ربطی به اینجا نداره ولی خوب جایی برای درخواست مپ وارکرافت نیس..من یه مپ میخوام که تا لول 300 داره و حتما باید با network بازش کنی و به مپ GOD معروف هست.و اگه میشه بگین راهی هست که بشه تک بفری بازیش کرد؟
دوستان کسی امار داره که ایران تیم dota داره یا نه؟؟؟؟ اگه هست پلیراش کیان؟؟؟
تيم زياد داره يكي از بهترين بازيكناش هم صاحب همين تاپيكه .نقل قول:
كسي اينجا warlock بازي مي كنه ؟؟
من پچ 1.22 رو دانلود کردم به این صورته چه جوری نصبش کنم؟(نوع فرمتش file)
اینم عکسش>>کد:http://irapic.com/uploads/1235291885.jpg
اگه اشتباه نکنم یجور برنامه شبیه به WinRAR نیاز داره! درواقع یه نوع فایل شبیه به فایل Zip هست که باید باز بشهنقل قول:
من با win rar & win zip امتحان کردم><<<ولی نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو رو خدا کمک کنید جونم در اومد تا دانلودش کردم الانم که اینجوری شده><
در ضمن برای نصب 1.22 به چه پچه قبلی ای نیاز داره؟ منظورم اینه که پچ 1.21 باید داشته باشم؟
دوست من شما چرا همیشه دنباله سخت ترین راه هستیدنقل قول:
برو گیم نت محلتون بگه کل بازی رو کپی کنه تو یه دی وی دی بهت بده
به همین راحتی
بعد پیست من تو هاردت بازی کن حالشو ببر
نتونستی بگو من بهت بدم
:10: