سلامنقل قول:
کدوم شهر؟ کدوم محله؟
Printable View
سلامنقل قول:
کدوم شهر؟ کدوم محله؟
نقل قول:
من قم هستم.
- - - Updated - - -
نقل قول:
من قم هستم.
- - - Updated - - -
بستگی به شهر و روستاش داره .نقل قول:
نقل قول:
خب دوست من پیپ و کجای فرانسه ؟
فرانسه جای خوب داره جاهایی هم داره که نمیشه رفت.
..
مثل ایبر و باد و خورشید کمپین مردم گول زن و سیاسی هستنقل قول:
اول 100 مگ بیشتر میدن بعد ، سرعت را میارن پایین
اگر قیمت به صرفه هست بگیر
وگرنه رو سرعتش حساب واز نکن .
فیبر نوری از هر شرکتی بگیری، هر مودمی بگیری مشکلی نیست و کار میکنه رو خط؟ آسیاتک تو شهرک ما داره کار میکنه.
نباید مشکلی باشه و هر مودمی داشته باشی فرق نداره مگر اینکه شرکت ها مثل اون اوایل که ADSL اومده بود و به زور خودشون مودم رو تو پاچه مردم می کردن بخوان همچین کاری بکنن؟
کسی راهنمایی بلده؟
آسیاتک تو سایت خودش هواوی رو پیشنهاد میده ولی من مودم زایکسل دارم. یعنی نمیتونم از مودم زایکسلی که دارم استفاده کنم؟
سلام
مودم خوب برای فیبر چی پیشنهاد میدید؟
هر مودمی نمی تونید استفاده کنید به این بستگی داره سرویس دهنده شما در اون منطقه از برند OLT استفاده کرده و باید ازشون بپرسیدنقل قول:
اینکه آسیاتک هواوی را پیشنهاد داده ممکنه فقط از OLT هواوی استفاده میکنه
ولی مخابرات تا جایی من می دونم از همه برند ها استفاده می کنه مثل اسکراتل ، هواوی ، فایبرهوم و ...
پایین اومدن سرعت احتمالا بخاطر اینه که تعداد یوزر های OLT بالا رفته و پهنای باند ورودی OLT را افزایش ندادن درنتیجه توی زمان اوج مصرف سرعت میاد پاییننقل قول:
نقل قول:
ممکنه شما درست بگید
اما یه نکته :
من دو تا خط نوری دارم
یکی پیش پرداخت
اون یکی قبضی
پیش پرداخت تو دانلود استیم تا 180 هم میره .
ولی قبضی حداکثر تا 90 پایین تر هم میره و میمونه ...
قبلا سیاستشون برعکس بود
حالا ظاهرا برعکس کردن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
ممکنه شما درست بگید
اما یه نکته :
من دو تا خط نوری دارم
یکی پیش پرداخت
اون یکی قبضی
پیش پرداخت تو دانلود استیم تا 180 هم میره .
ولی قبضی حداکثر تا 90 پایین تر هم میره و میمونه ...
قبلا سیاستشون برعکس بود
حالا ظاهرا برعکس کردن.
پس یعنی باید این مودم زایکسل که دارم بندازم تو آشغالدونی بره :jealous:نقل قول:
چه مسخره بازیه.
داداش چه ربطی داره.. کل ترکیه الان داره از مودم هوآووی استفاده میکنه.نقل قول:
توی دوسلدورف آلمان یکی از شرکتها داره از هوآووی استفاده میکنه.
توی پاریس هم داره هوآووی استفاده میکنه.. ربطی به جای خوب و بد نداره که مگه میخواد بره خرید خونه کنه! اصلا اینطور نیست که بگیم این خوبه.. اون بده.. هر کدام از اپراتورها بر اساس نیازشون و کانفیگشون از مودمی که لازم بوده استفاده میکنن و این بخشیش بستگی به قراردادشون داره.. حالا شما اصلا بگو وسط نیویورک هستم و زایکسل استفاده میکنم.. ممکنه همسایه بقلیت از هوآووی استفاده کنه..
- - - Updated - - -
درود..نقل قول:
پسر عمه من 12 ساله تو هیوستون امریکا زندگی میکنه و تو خونش سرویس فیبر داره . نپرسیدم ISP چی هست ولی مودم مثلا ساخت داخل موتورلا بهشون دادن که یک بار مودم رو برا تعمییر برد و بازش کردن همه چش چینی بود . رو برند اینقدر حساس نباشید. هوواوی برندی خوب و معتبری هست به خصوص محصولات جدیدشون تو همه کشورها استفاده میشه. چینیها هم اشغال درست میکنن و هم جنس درجه یک !
- - - Updated - - -
دقیقا همینه .. اصلا تولید کشور خاصی نداریم همه شده تولید چین به سفارش فلان کشور...نقل قول:
سلام دوستان
کسی از مرکز مخابرات سعادتمند سرویس VDSL یا فیبر نوری داره؟ کیفیت و سرعتش چطوره؟
من زیتل دارم خیلی کیفیتش افت کرده به زور به 10 مگ میرسه و قیمتش هم فضایی برده بالا سالیانه شده 4 تومن اصلا ارزش نداره دیگه...میخوام سوئیچ کنم یک مودم ایرانسلTDLTE دارم که با وی پـــی ان خوب کار نمیکنه در صورتی که همون سرویس روی همراه ایرانسل خوب کار میکنه...
وضعیت استفاده از وی پــی ان روی سرویس های مخابرات به چه صورت هستش؟
یعنی همینکه متوجه بشوند مردم نسبت به فلان چیز علاقه پیدا کردند و ذلشان خوش شده انرا بهرشکلی میگیرند!!!نقل قول:
کلا واسشون مهم هم نیست که مردم ایران تحریم هستند و تورم و گرانی هم اضافه شده اول برق و بعد گاز و اینترنت و.... را هم گرانتر کردند و برق ایران از کشوری بزرگ مثل روسیه هم گرانتر به مردم فروخته میشود و بعد با دروغ میگویند انرژِی و اینترنت در ایران گران نشده.... از قبضهای برق و گاز مشخص است که گرانتر نشده... این مسئولین بیسواد و بیتجربه نمیدانند که این افزیش قیمت قبضهای برق و گاز و اینترنت خودش باعث تورم و گرانی بیشتر میشود چون همین چند درصد از مردم هم برای جبران این گرانتر محاسبه شدن قبضها برق و گاز و اینترنت , قیمت فروش اجناس و کالاها و سرویسها و... را افزایش میدهند...
بعد فکر میکنند مردم چشمایشان هم کور است و کلا بیسواد هم هستند(بقول خودشان گوسفندان ایران) متوجه نمیشوند که هرچیزی که خریداری میکنند یا سرویسی دریافت میکنند مقداری مالیات هم از انها گرفته میشود!!!
گرفتن مالیات از مردم عادی هم خودش تورمزا و باعث افزایش بیشتر گرانیهاست. میگفتند ما از مردم هیچ مالیاتی دریافت نمیکنیم ولی نمیگویند که جلوی شرکتها و دیگران را که از مردم مالیات میگیرند را هم خواهیم گرفت!!!! خب اینها مالیاتی که باید به دولت بدهند را کاملا از مردم میگیرند!!! بقولی امروزه مردم ایران صبح تا شب بارها مالیات پرداخت میکنند!
مردم بدبخت تا دندان تحریم شده زیر بار تورم و گرانی و مالیات واقعا دلشان به چه چیزی خوش باشد؟ چیزی برای دل خوشی مردم ایران وجوذ دارد؟
همه جوره تحریم هستند و در فصل گرما برای فرار از گرما هم باید نگران قبض برق باشندو در فصل سرما هم نگران قبض گاز و بعد تورم و گرانی و مالیات و این اینترنت هم که سر و تهش رو فیلتر کردند شده اینترنت نوجوانان و تازه پورتهایش هم میبندند و به اَن ترنت تبدیلش کردند را گرانتر هم به مردم میفروشند!!!!!!!!!!!!!!!
سلام کدوم منطقه هستید و چند متر براتون فیبر کشیدن
دوست من شما مطمين باش کیفیت فیبر نوری بشدت بهتره و همینطور اگر وی دی اس ال هم بگیری کیفیت سرویس باز هم از زیتل بهتر و کم هزینه تر میباشد..نقل قول:
اما اگر قرارداد داری و از سرویس زیاد مونده تماس بگیر برات مشکل رو برطرف کنن چونکه موظف هست این مشکل رو رفع کنن مگر اینکه اعلام کنن سرویس ۲ مگ به بالا میباشد و کاری انجام نمیدیم..
- - - Updated - - -
دوست من شما مطمين باش کیفیت فیبر نوری بشدت بهتره و همینطور اگر وی دی اس ال هم بگیری کیفیت سرویس باز هم از زیتل بهتر و کم هزینه تر میباشد..نقل قول:
اما اگر قرارداد داری و از سرویس زیاد مونده تماس بگیر برات مشکل رو برطرف کنن چونکه موظف هست این مشکل رو رفع کنن مگر اینکه اعلام کنن سرویس ۲ مگ به بالا میباشد و کاری انجام نمیدیم..
تا 4 دی سرویس دارم...عملا دیگه فایده نداره تماس گرفتن ساعات شلوغ بخاطر تعداد یوزر ها سرعت میاد پایین اون پشتیبانی هم تماس بگیری تنها کاری که انجام میده سوئیچ آنتن هستش که فرق ندارن در نهایت...نقل قول:
هفته پیش تماس گرفتم با 2020 برای فیبر فعلا که خبری نشده
قیمت اینجوری داد که 800 برای کابل کشی
حدود 1.5 هم برای خود مودم
البته اگه کابل کشی رو از تو کار انجام نده کلا کنسل میکنم
اطلاع دارید معمولا چند روز طول میکشه این پروسه که تماس بگیرن برای نصب؟
سلام توی مرکز سعادتمند از شاتل vdsl دارم اینجوریه که اول adsl میگیرین اگه خطتون 20 مگ کشش داشته باشه درخواست vdsl براتون ثبت میکنن و کاراش انجام میشه (تجهیزات ظاهرا برای خود مخابرات هست) اگه نزدیک مرکز باشین تا 70 مگ هم اوکی میشه ولی فیبر بهتره اگه بهتون میدن.نقل قول:
فاصله شما تا مخابرات چقدر هستش و سرعتتون چطوره؟ فاصله من روی گوگل مپ تقریبا 800 متر میشه با خود مرکزنقل قول:
وضعیت وی پـــی ان ها چطور هستن روی شاتل؟
فاصله هوایی مهم نیست مسیر سیم مهمه اگر رو سرویس دهنده adsl فعلیتون سرعت خط 20 مگ هست اوکیه سرعت من 50 مگ هست گیرشون هم در حد بقیه شرکت های اینترنت ثابت هست و اوکیه.نقل قول:
سلام ببخشید دوستان یه سوال داشتم
خیابان بالای کوچه مارو فیبر کشیدن ولی سمتی که گوچه ما هستش رو نکشیدن یعنی دست روبه رو.خواستم ببینم سمت کوچه ما رو هم باید بکشن یا همون سمت روبه رو کافی هست تا ftth بگیرم ممنون میشم جواب بدین یعنی انشعاب میگیرن برای دست سمتی که کوچه ما هست؟هزینه مودمش چقدره؟چون دستی که سمت روبه روی ماست رو حفاری کردن ولی سمت ما رو نه هنوز!خواستم ببینم این دست رو کشیدن دست سمتی که کوچه ما هستش رو هم حفاری میکنن؟
الان ADSL ندارم چند سال پیش داشتم فکر کنم اون موقع که آسیاتک داشتم خطم روی 10 مگ بودنقل قول:
نوسان توی ساعات شلوغ زیاده مثلا اون 50 مگ تا چقدر میاد پایین؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟نقل قول:
واینکه برای ارایه ftth باید کافو بزارن یا همون fat کاقیه؟ منظورم از کافو(کابینت توزیع کابل فیبرنوری) که مثلا 144 رشته ای هست یا فقط حفاری و سیم کشی تا fat بیرون ساختمان.ممنون میشم جواب بدید
بهترین مودم چه مارکیه؟
- - - Updated - - -
ازکجا بفهمم که میتونم vdsl بگیرم؟
- - - Updated - - -
بهترین مودم vdsl چه مارکیه؟
- - - Updated - - -
بهترین مودم ftth و vdsl چیه؟
از کجا تهیه کنم؟نظر خودم huawei هستش خواستم نظر شما رو هم بدونمنقل قول:
سرعت رو تا چه حدی باز میزارن تا 300 مگ ؟پینگ چطوره؟نقل قول:
فاصله تا مرکز برای VDS مهم نیست فاصله تا کابینت تجهیزات مهمه .تهران که این مدلی مخابرت کار میکنه اینترنت با فیبر تا کابینت میاد و از اونجا با سیم مسی به مشترک میرسه DSL رو هم همین مدلی میدن برای همینه سرعت بالا روی DSL میشه گرفت چون فاصله تا کابینت هست. داخل کوچه ما یکی زدن کسی که کار میکرد میگفت به کوچه قبل و بعد هم از همین میدیم فکر کنم کسی که خیلی به کابینت نزدیک باشه بتونه نهایت سرعت VDSL رو بگیره اگه محدودیت سرعت نداشته باشه و اگه پهنای باند کم نیارن.
برای FTTH هم من ندیدم کابینت بزرگ با تجهیزات جایی زده باشن یه کابل بزرگ تر فیبر میاد داخل باکس تقسیم میشه و میره برای باکس بعدی نسبت به نیاز منطقه باکس میزنن که مخابرات این اضافه کردن باکس FTTH رو به سختی انجام میده از همون باکس سمت دیگه کوچه کابل دو یا 4 کور میکشن و خیلی بد و کثیف کار میشه یا حداقل منطقه ما هر جاشو چک کردم این مدلی هست. کابل من تو این ماه دو بار پاره شده براشون هم هزینه مهم نیست 2 ساله قراره باکس تو کوچه ما نسب بشه.
اون کابینت DSL و VDSL هیچ ربطی به FTTH نداره حتی فیبرش جدا میاد زمین رو کندن فیبر اون یکی هوایی اومده.
از نشانی زیر مودمها را بررسی کرده و در صورت نیاز مشاوره بگیرید:نقل قول:
کد:https://shabakehchi.com/
با 10 مگ بعیده چون اینا تجهیزات رو توی مرکز میزارن بجای اینکه تو محله ها بزارن سرعت 50 مگ هم چون سرویس حجمی هست عملا ثابته تا مشترک سریعتر حجمش رو مصرف کنه و دوباره خرید کنهنقل قول:
امروز رفتم مخابرات یعنی واقعا بدبختی سر تا پای کشور رو گرفته!
اول به طرف گفتم VDSL میخوام گفتش نه نمیشه به مسکونی نمیدیم فقط به تجاری میدیم بعدش گفتش بزار ببینم...توی سیستم چک کرد مثل اینکه ظرفیت داشتن...رفت در گوش رئیسش یه چیزی گفت ولی رئیسش گفت نه نمیشه! حالا اگه آشنایی چیزی بود خیلی راحت میداد..
بهش گفتم که فیبر چطور...توی سیستم زدش گفتش پلاک 14 و پلاک 16 توی کوچه شما فیبر داره ولی به پلاک شما هنوز کابل نکشیدن(سه تا ساختمان اونطرف تر)...برو به همسایه هاتون بگو اگه زیاد بشید درخواست بدید شاید چند وقت دیگه بیان کابل بکشن براتون...
دوستان کسی اینجا فیبرنوری مخابرات تهران گرفته و تست سرعت گذاشته؟
اینترنت فیبر نوری همه شرکت ها برای همه ی شهر هاست یا مثلا یه ISP سرویس فیبر نوری که تعهدش بود رو میده و کنار میکشه یا اینکه علاوه بر شهر مورد تعهدش تمامی شهر های دیگه رو هم فیبر میکشه؟آیا واقعا های وب و شاتل و آسیاتک که میگن سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه رو ارایه میدن ممنون میشم اگه کسی speed test آسیاتک رو داره بذاره خیلی ممنونم.
نقل قول:
اول تعهد بعد ارایه سرویس در صورت امکان در دیگر شهرها.
اپراتورهایی که میگن سرویس 1 گیگ.. کاملا درست میگن و همون سرویس رو به مشترک ارایه میدن.
- - - Updated - - -
نقل قول:
اول تعهد بعد ارایه سرویس در صورت امکان در دیگر شهرها.
اپراتورهایی که میگن سرویس 1 گیگ.. کاملا درست میگن و همون سرویس رو به مشترک ارایه میدن.
درود.. عزیزم شما سرویس 1 گیگ بین الملل دیدی بدن ؟ تمام سرویس ها بر حسب سرعت اسپید تست از سرور داخلی هست که اسمش اینترانت هست و نه اینترنت ! بالاترین سرعت اینترنت فیبر که من دیدم سرویس 300 مگ ابر و باد مخابرات هست که واقعا تا 300 مگ باز میزارن . البته شاید تو این مناطق ازاد تا 500 مگ هم اینترنت بین الملل بدن (شنیدم تک و توک) ولی 1 گیگ بین الملل فعلا من اصلا جایی ندیدم.نقل قول:
- - - Updated - - -
درود.. عزیزم شما سرویس 1 گیگ بین الملل دیدی بدن ؟ تمام سرویس ها بر حسب سرعت اسپید تست از سرور داخلی هست که اسمش اینترانت هست و نه اینترنت ! بالاترین سرعت اینترنت فیبر که من دیدم سرویس 300 مگ ابر و باد مخابرات هست که واقعا تا 300 مگ باز میزارن . البته شاید تو این مناطق ازاد تا 500 مگ هم اینترنت بین الملل بدن (شنیدم تک و توک) ولی 1 گیگ بین الملل فعلا من اصلا جایی ندیدم.نقل قول:
واقعا مسخره سنقل قول:
از در و دیوار دارن تبلیغ میکنن شهر در فیبر، فیبر در شهر !
یه مشترک هم بخاد باید سرویس بدن. فکر اینو نمیکنن که کمکم مشتریاش خود به خود زیاد میشه
منتها اینا اول میگن برو مشتری جور کن بعد. مگه وظیفه مشترک اینه بره به مردم بگه تو رو خدا شما هم فیبر بگیرین
همیشه سیاستهاشون برعکس و چپکی ئه
دقیقا همینه...حتی در سطح کلان هم تصمیم گیری و سیاست گذاری اصولی نیست که وضعیت الان اینجوری شده...نقل قول:
حالا مسخره بازی رو ببین من سه سال پیش آسیاتک داشنم خط رو حدود دو سال پیش از رانژه خارج کردم موقعی که خواستم شاتل بگیرم بعد از دو روز تماس گرفتن که باید با آسیاتک تماس بگیرید که خط شما رو روی سیستم شاهکار غیرفعال کنه خطی که دو سال هستش ADSL نداره شاهکار دیگه چیه... الکی دو روز منتظر این قضیه بودم...
حالا امروز که خط وصل شده میگن نویز خط بالاست VDSL هم نمیتونیم به شما بدیم...
حالا دوباره باید درخواست جمع آوری ثبت کنم برم یه جای دیگه فیبر پیدا کنم یا همون زیتل بی کیفیت رو دوباره تمدید کنم... یا باید برم مبین نت 3 میلیون پول مودم بدم که دو سال دیگه بدرد نمیخوره هر روز هم ازش حجم بخرم...
[QUOTE=luches;9197073]درود.. عزیزم شما سرویس 1 گیگ بین الملل دیدی بدن ؟ تمام سرویس ها بر حسب سرعت اسپید تست از سرور داخلی هست که اسمش اینترانت هست و نه اینترنت ! بالاترین سرعت اینترنت فیبر که من دیدم سرویس 300 مگ ابر و باد مخابرات هست که واقعا تا 300 مگ باز میزارن . البته شاید تو این مناطق ازاد تا 500 مگ هم اینترنت بین الملل بدن (شنیدم تک و توک) ولی 1 گیگ بین الملل فعلا من اصلا جایی ندیدم.
- - - Updated - - -
دوست عزیز .. متاسفانه اینجا بار ها و بار ها بحث شده برای همین باز هم میگم.. شرکت مخابرات ایران سرویس بالاتر از 300مگ ارایه نمیده .. سرویس بالاتر نیاز باشه باید سازمانی یا شرکتی بگیرید.. یا درخواست بصورت کتبی ارایه بشه و پس از بررسی از طریق مراجع خودشون امکان ارایه سرویس بالاتر وجود داره.. مگر اینکه پهنای باند داخلی رو با مساعدت رییس منطقه براتون باز کنن.
انشالله الان سر و کله یاوه گوی بزرگ پیدا نشه...
در مورد دیگر شبکه ها بله شاتل در منطقه 1تهران به یکی از دوستان من سرویس 1 گیگابیت ارایه داده که تحت هر شرایطی زیر 850 نمیره و بیشتر مواقع بین 1گیگا تا 1100 باقی میمونه. چه سرویس داخلی باشه چه سرویس خارجی...البته باید بگم الان اولش هست و بعدا باید دید آیا افت سرعت پیدا میشه یا خیر.
سلاماگه پهنای خیابان کمتر از ۱۲ متر باشه کابل رو بصورت هوایی میارن این سمت خیابان و به خونه یا مغازه شما هم از اون سمت فیبرنوری میدن اما اگه عرض خیابان بیشتر از ۱۲متر باشه باید خیابان رو حفاری کنند که کمی طولانی میشه (یک الی دو ماه تقریبا) تازه اونم باید حداقل بالای ۱۰,۲۰نفر تقاضای فیبر داشته باشن از همون سمت خیابان..بخاطر یه نفر هیچکاری نمیکنن
- - - Updated - - -
سلاماگه پهنای خیابان کمتر از ۱۲ متر باشه کابل رو بصورت هوایی میارن این سمت خیابان و به خونه یا مغازه شما هم از اون سمت فیبرنوری میدن اما اگه عرض خیابان بیشتر از ۱۲متر باشه باید خیابان رو حفاری کنند که کمی طولانی میشه (یک الی دو ماه تقریبا) تازه اونم باید حداقل بالای ۱۰,۲۰نفر تقاضای فیبر داشته باشن از همون سمت خیابان..بخاطر یه نفر هیچکاری نمیکنن
تقریباً بیشترین سرعت رو شهر تهران داره با حداکثر ۸۰۰مگابیت برثانیهکه اونم بستگی به منطقه شما داره که oLt شما توانش در چه حد هست:cool: