زدن برای مشترکین جدید فعلا قابل استفادستنقل قول:
برای مشترکین فعلی هفته بعد ..
حالا چی کار کنیم با این بسته خوبشون اصلا نمیتونم صبر کنم اینقد هیجان دارم برای این بسته:n19:
از دوستان تقاضا دارم هر کس دسترسی به این بسته ها رو داره عکسشو بذاره!
Printable View
زدن برای مشترکین جدید فعلا قابل استفادستنقل قول:
برای مشترکین فعلی هفته بعد ..
حالا چی کار کنیم با این بسته خوبشون اصلا نمیتونم صبر کنم اینقد هیجان دارم برای این بسته:n19:
از دوستان تقاضا دارم هر کس دسترسی به این بسته ها رو داره عکسشو بذاره!
کسی هنوز موفق نشده بسته های انرژی رو خریداری کنه؟!
من تو لینک زیر روی خرید بسته که میزنم میره تو پنل و اتفاقی هم نمیفته!
الان اون بسته انرژی بازی آنلاین که یکماه نامحدود + 20 گیگ برای آپدیت بازی هاست دقیقا چجوری کار میکنه؟! چجوری میخوان ترافیکش رو تفکیک کنن؟ بعد دقیقا برای چه پلتفرم هایی هست؟! خیلی گنگه این بستش :|کد:http://www.parsonline.com/adsl/ilanet
من رفتم یه جستجو کردم اینا یه بسته بین الملل داشتن حذف کردن ! خیلی جالبه! اعتراض کنید بر میگردونن!
بعد یه سوال دوستان بسته ایران همون سایت هایی میشه که خودشون گفتن یا کل سایت های داخلی؟
بسته 1 هفته چطور ؟20 گیگ بین الملل هستش یا محدوده؟ کاش 10 روزه بود -__-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت پارس آنلاین لیست پلتفرم ها و بازی هایی که میشه آپدیت کرد رو نوشته.نقل قول:
+الان این بسته 1 روزه نامحدود منظورش همه چی نامحدوده؟ یا فقط همون شبکه های اجتماعی و بازی :n13:
ترافیک ایران فقط سایت های منتخب هست دوستان یکی بسته یکروزه نامحدود رو بپرسه در کل خودم از پارس آنلاین راضیم
سایتای ایران با سرور دانلودشون هم هست؟نقل قول:
مثلا یاس dl هم سرور دانلودش فایل دانلود کنیم رایگانه ؟
این انرژی که یه روزه هفت تومنه کلا ترافیک رایگان از همه جا میشه؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
چرا کنترل پنل شما فرق میکنه ؟؟
دوستان میخواستم بپرسم بستههای انرژی برای کاربرای قدیمی هم اضافه شده یا نه؟
نقل قول:
فعلا خیر !
دوستان خواهشن برید صفحه وزیر ارتباطات و نسبت به تعرفهای جدید اعتراض کنید...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
کدوم تعرفه ها؟ تعرفه ها مگه تفاوتی کرده؟نقل قول:
خبر نداری؟ اینترنت قراره جمع بشه و اینترانت عرضه بشه ان هم گراننقل قول:
دوسته عزیز این عکسه موقع رونمایی عکس گرفته شدهنقل قول:
بسته بین الملل داشتن حذف کردن
و دوستان همین بسته 7 روز 20 گیگ
یک شرکتی میده 24 گیگ 14.810
اینا دزدن
بسته انرژی بازی آنلاینش خیلی جوکه:n08:
لیست بازی هایی که نامحدوده و آپدیت تا 20 گیگ داره رو یه نگاه بندازید واقعا مردم رو مسخره کردن!! حالا رو ps4 که من بازی می کنم فیفا 15 و 16 که دیگه آپدیتی نداره!!! حداقل فیفا 17 رو میزاشتن!
یا gta san andreas که دیگه از رده خارج هست و نه کسی آنلاین بازی می کنه و نه اصلا آپدیتی دیگه برا این بازی ارائه میشه!!! یعنی عملا بسته ای هست که هیچ کاربردی نداره و با قیمت 29 تومن نمیدونم کی میخره!!
18 ماه کارشناسی کردن واقعا چه نخبه هایی نشستن اونجا!
بستههای انرژی قراره فقط برای مشترکین جدید باشه؟!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
واقعا خنده داره هر روزی که میگذره یک تغییری به بسته های انرژی دارن اعمال میکنن
بسته ترافیک ایران که اولش اعلام کردن نامحدود هست الان میبینم شده 100گیگ!
در این 18 ماه تازه یادشون افتاده چه تغییراتی بدن و از سر و تهش بزنن
+
قرار بود با افتتاح فاز سوم شبکه ملی اطلاعات کل سایتهای داخلی هزینشون 50 درصد کاهش پیدا کنه اما اینا هنوز لیست منتخب دارن میدن برای سایتهای داخلی
این قضیه تفکیک ترافیک داخلی و خارجی بسیار چیز خطرناکیه و در رده های بالا (خیلی خیلی بالا) براش نقشه های شومی کشیدن. منتها مثل داستان معروف قورباغه آپ پز دارن با این تعرفه ها و طرح ها بزکش میکنن که تو یه بازه دو ساله کارو تموم کنن
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه :n02:
من زنگ زدم میگه چون تو جشنواره هستید نمیتونیم جمع اوری کنیم ضرر میکنیم !
چی کار کنم؟:n41:
North Korea NO.2نقل قول:
195 شکایت کننقل قول:
سلام. دوستان قبل از تایم شبانه لازمه مودم رو خاموش و روشن کرد؟
من مثلا برای شبانه اومدم پارس. زدن کلا تعرفه ها رو نابود کردن. :n27: نمی دونم چرا اینقدر snr ام نوسان داره و قطعی دارم. وضعیت خطم بد هست ولی فن آوا بودم در این حد نبود دیگه. :n27:
سلامنقل قول:
نیازی نیست خاموش و روشن کنید
نوسان snr رو هم زنگ بزنید به شماره 02182208000 تا درستش کنند
این مشکل نوسان snr تو این 2 سالی که با پارس داشتم پیرم کرد.:n21:
دوستان کسی خبر داره که پارس سرویس های شبانه رایگانشو به خاطر طرح نامحدود دولت حذف میکنه یا نه؟
اگر حذف میکنه برم برای 6 ماه دیگه بخرم.
پارسال که به خاطر دولت مجبور شد سرویس های ایرانشو رو اجرا کنه سرویس های دیگه اش رو حذف نکرد فقط 128 نامحدود رو حذف کرد
اگر الان هم شبانه رایگانو حذف نکنه خیلی بهتره
سلام،شما شبانه از چه ساعتی استفاده میکنی؟به چه سرعتی؟نامحدود هست؟
نقل قول:
دوست عزیز بنظرم زنگ بزن 1585 بپرس و صداشون رو هم ظبط کن اگه خلافش عمل کردن موقع شکایت 195 مستندات خواست ارائه بدینقل قول:
یحتمل میگن خودمون نمیدونیم که در اونصورت باید ریسک کنی
به همین راحتی ها نیست الان اکثر مشترکا به این طرح ها شبانه نامحدود و ... عادت کردند کوچکترین تغییری همه فراری میشند
من مطئنم این طرحشون با شکست مواجه میشه چون با اعتراض گسترده ای مواجه شده فقط این کار غیر حرفه ای بوده که قبل شروع دولت جدید دست به همچین کاری زدند.
دوستان تا چند وقت پیش یوتیوب بدون فیلتر شکن با گوشی باز میشد از کی اینم بستن؟
سلام دوستانی که پارس آنلاین دارن تک کانکشن و کیفیت سرویس به چه صورته مخصوصا سرور خارجی چون تعریف شنیدم خواستم راهنمایی کنید میخوام بیام پارس آنلاین:n40:
سلامنقل قول:
از ساعت 2 تا 7 صبح
خطم روی 9 مگ بسته شده.3 ماه اول سرعت خیلی خوب بود و روزی 12،13 گیگ رو میشد دانلود کرد
ماه رمضان سرعت رو کم کردند جوری بود که نهایت 8 گیگ میتونستید دانلود کنید
الان بهتر شده نسبت به ماه رمضان ولی نمیشه تضمین داد 13 گیگ دانلود کنید
دوستان 2 هفته هست درخواستم رفته پارس انلاین هر موقع می زنگم میگن رفته مرکز طول میکشه :|
مرکز جا داره مشکلی هم نداره !
واس شما هم انقدر بازی در میارن موقع وصل کردن ؟
نباید اینقدر طول بکشه به نظرم. خودشونم که گفتن 4 تا 7 روز. شاید مخابرات داره اذیت می کنه.نقل قول:
من وقتی بهشون خبر دادم خطم تخلیه شده، فرداش خطمو رانژه کردن. دو روز بعدشم یوزر و پسورد رو دادن.
شهرستانید یا تهران؟نقل قول:
ما تو یک شهرستان کوچیک هستیم
اندازه شما لفتش دادند.آخر سر هم بهشون زنگ زدم گفتم یوزر و پسورد رو بدید خودم کانفیگ میکنم
پول کانفیگ مودم رو هم همون موقع خرید سرویس بهشون دادم.نمیدونم شاید نمایندگی شهرمون لفتش داد.همون موقع که زنگ زدم و بهشون گفتم یوزر و پسورد رو بهم بدید تا کانفیگ کنم مودم رو،خیلی زود برام فرستادش.خود پارس هم یوزر و پسورد رو برام sms اش کرد
زنگ بزنید به خود پارس آنلاین تهران.شاید نمایندگی شهرتون داره الکی الکی لفتش میده
قانونیش 72 ساعتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکایت رو بنویس
از منم خواستن بگیرن - گفتم اجباری نیس ولی گفتش نه اجباریه بعد گفتم پس از 195 میپرسم بعد گفت صبر کنید برم از رئیسم بپرسم و بعد چن لحظه گفت اگه خودتون میتونید کانفیگ کنید اجباری نیس البته اولش میخواست طرح جشنواره بده - خیلیم اصرار کرد که گفتم اگه طرح عادی نمیدین میرم از یه شرکت دیگه میگیرم که گفت هر طرحی میخواین بگین ثبت کنمنقل قول:
به خودشون باشه شاید ده روز یا بیشتر هم طول بدننقل قول:
اتفاقا مخابرات یه روزه رانژه کرد و چراغ adsl هم روشن شد (منم از مرکز یوزر پس رو گرفته بودم)
زنگ زدم گفتن نه تازه دیروز ثبت نام کردین منم گفتم فرقی نداره شما شروع رو بزن که بهانه آوردن هنوز چنتا کار مونده ما انجام بدیم و یکی دو روز طول میکشه ولی بعد 3 ساعت اینترنت وصل شد
آره اتفاقا به منم خیلی اصرار داشت طرح جشنواره بده می گفت به نفعتونه و اینا. منم گفتم نمی خوام چون شبانه نداره جشنواره. دیگه بی خیال شد. ولی برا هزینه نصب اصراری نکرد فقط 5 تومن رانژه رو گرفت.
واقعا متاسفم ....انرژی یک هفته 20 گیگ هم حذف کرد
هر چی هم میگم درخاست جمع اوری میخوام میگه تو جشنواره هستین نمیشه!
195 شکایت کنیدنقل قول:
سلام. ایا پارس هنوز طرح شبانه رایگان(همون ماهی 5 تومن) رو داره؟ و اینکه معمولا شبی چقدر دانلود میکنه؟
سلام
من خواستم تمدید کنم زنگ زدم پرسیدم اگه 128 بگیرم با توجه به این که خطم روی 4 مگ بسته هست سرعت دانلودم چطور هست ؟؟ گفت مرکزتون شلوغ نیست و می تونید با سرعت بیشتر دانلود کنید
بعد گفتم شبانه چی ؟ اونم تایید کردن که مشکلی نیست
حالا که گرفتم دیدم سرعت بین 40 تا 60 هستش تو شبانه. زنگ زدم میگه بستگی به شلوغی مرکز داره:n28::n28: زیر 16 شد بیا اعتراض کن
من چی کنم؟؟؟؟؟:n30::n30::n30:
تا دو ~ سه هفته پیش سرعتم همیشه 350 ~ 400 بود
حالا که تمدید کردم این شکلی شده.
بقیه سرعت شبانتون چطوره ؟ چه سرویسی دارید و خط روی چند مگابیت/ثانیه بسته شده ؟؟ می ارزه این رو کنسل کنم و بالاتر بگیرم یا نه؟؟ نامرد گفت تضمین هم نمی کنیم اگه 1 مگ یا 2 مگ بگیری بتونی 400 دان کنی!!!
از اون طرف هم پشتیبان قبلی گفته بود مرکز شلوغ نیست و می تونی با حداکثر سرعتت دانلود کنی
منم ۱۲۸ دارمنقل قول:
تا ۳ ۴ روز پیش ک خونه بودم سرعت شبانه خیلی خوب بود( ۶۰۰ ۷۰۰ کیلو )
از مسافرت برگشتم تست میکنم اطلاع میدم
درست گفته. الان شما 2 مگ هم بگیری اینا تضمین میکنن که زیر 256 کیلوبایت نیاد. الان 128 داری دارن سرعت 512 تو شبانه بهت میدن به قول خودشون خیلی سخاوتمندی میکنن.نقل قول:
در کل شبانه بستگی داره به خلوت بودن یا شلوغ بودن. بعضی شبا سرعت کم نمیشه و بعضی شبا هم سرعت کم میشه. کاری هم نمیشه کرد برای حل این موضوع.