شاتل متاسفانه سرویسهای جشنواره را فقط برای مشتریان جدید ارائه میکند و قابل تمدید نیست. پیشنهاد میکنم بعد از تمام شدن سرویس جشنواره، درخواست جمع آوری کنید و دوباره در شاتل یا شرکتی که در آن زمان جشنواره بهتری داشت ثبت نام کنید.نقل قول:
Printable View
شاتل متاسفانه سرویسهای جشنواره را فقط برای مشتریان جدید ارائه میکند و قابل تمدید نیست. پیشنهاد میکنم بعد از تمام شدن سرویس جشنواره، درخواست جمع آوری کنید و دوباره در شاتل یا شرکتی که در آن زمان جشنواره بهتری داشت ثبت نام کنید.نقل قول:
من همش مشکل پکت لاست و قطعی و ریت پایین و غیره داشتم. کارشناس شاتل اومد همه چیز رو تست کرد و فهمیدیم که مشکل سیم کشی داخلی هست.
اصل مشکل هم آیفون بود که روی سیمهای تلفن نویز مینداخت (تو ساختمون همه سیمای برق و آیفون و تلفن و حتی آنتن 17 تا واحد همه بقل همن!). آیفون رو درست کردیم یک کم بهتر شد. دیگه مشکل پکت لاست نبود و فقط کندی سرعت داشتم. خطم هم max 10000 میداد. الان فقط یک تیکه سیم کشی از دم در تا جعبه تقسیم اصلی رو از رو کشیدیم تفاوت باورنکردنیه! max rate شده 17000! پکت لاست صفره. پینگ گوگل که در بهترین زمان روز 250 بود، الان که سر ظهره شده 150! سرعت دانلودم که بهترین حالت 524 بود، شده 650! همون خط! همون سرویس!! سیگنال قبلیم از 9 اومده رو 24 بدون نوسان! فقط بخاطر 10 متر سیم چه دردسرایی که نکشیدم :n02:
سرویس من وصل شد.
یک ماهه 128 اکو +شبانه فعال کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ با گوگل هم 130 تا 140 هست.
اگه همینطور بمونه عالیه : دی
سوال:
با توجه به اینکه سرویس جشنواره نگرفتم و یکماهه به همراه شبانه گرفتم میتونم از این صد گیگ 50 هزار تومن استفاده کنم؟
سوال دیگه:
اگه دوتا صد گیگ بگیرم تا 200 روز میشه استفاده کرد یا 200 گیگ رو بازم تو همون صد روز باید استفاده کنم؟
متشکر.
خيلي ممنون. يه نفر هم گفت که با اتمام دوره، محدوديت هم تموم ميشه!نقل قول:
راستش مال من اوّل سايتهاي خارجي رو محدود کردند،
بعدش هم از امروز طوري محدود شده که خود سايت شاتل لند رو هم باز نميکنه! سرعت دانلود هم دور و بر 3، 4 کيلوبايت هست!:n19:
درود
دوره سه ماه ، اکانت من ، یک ماه دیگه به پایان میرسد و الان حجم تمام کردم و تو لیست خرید ترافیک 50 گیگ 591216 ریال هست که فکر کنم برای جشنواره گذاشته ، من اگه تا یک ماه دیگه این جچم تمام نشه بقیه اون به دوره بعد منتقل میشه ؟؟
کارشناس شاتل چقدر ازت پول گرقت که نویزتو برطرف کرد؟!نقل قول:
آره میشه .نقل قول:
من خودم سرویس جشنواره گرفتم بعد 4 تا پک 50 گیگ تو جشنواره خرید گیگ اضافه کردم الان از اون 200 گیگ 160 گیگش مونده زده قابل انتقال به دوره بعد .
چرا انتقال نمیده ؟
میگه با خطا مواجه شد بعدا امتحان کنید .
آره میشه .نقل قول:
نه روی هم اضافه نمیشه از هر تاریخی که بسته اضافه میشه فقط 100 روز وقت داری .
من شخصا مصرفم خیلی بالاست روزی 4 گیگ استفاده می کنم ولی باز هنوز خیلی مونده اگر مصرفت بالاست مثل من 2 پک 100 گیگی بگیر اگر نه که همون یکی کافیه .
تا مصرف کنی جشنواره بعدی از راه میرسه .
منم همین مشکل رو دارم، فک کنم موقیته.نقل قول:
درودنقل قول:
تو خود سایت شاتل نوشته مهلت استفاده تا پایان دوره مشترک هست . اگه این جور هست که شما میفرمایید منم خریداری کنم . ممنون میشم جوابش را بهم بگین
-----------------------------------------------------------------------------
لطفا لیک زیر را ببینید
بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی را تنها به قیمت ۵۴،۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی، تا پایان دوره مشترک خواهد بود. این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۱۰ شهریور ۹۵ در اختیار مشتریان خواهد بود.
دوستان این "منتظر تخصیص پورت" بعد ثبت نام چقدر طول میکشه؟!
الان ۳ روزه همینطوری مونده
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
برای من یک روز هم طول نکشید, من بیشتر الاف رانژه ی مخابرات شدم تا پورت.نقل قول:
در مورد رفع محدوديّت سرويس آرت الآن با پشتيباني شاتل تماس گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم بچه ها زياد دانلود کردن و سرويسمون محدود شده، چارهاش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت دوره شما يک ماه بعد تموم ميشه و بايد تا اون موقع صبر کنيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم آخه الآن سرعتش خيلي پايين اومده و صفحات اينترنتي رو هم باز نميکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت شما مديريت دانلود نداشتين واسه همين اين اتفاق افتاده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم: چاره ديگهاي نداره ديگه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت: نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از مکالمه =>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل دوستمون میترسم تا پایان دوره باشه. شما مطمئن هستین تا صد روز میشه از این صد گیگ استفاده کرد و ربطی به دوره اشتراک نداره؟ اگه آره که بگیرم.نقل قول:
+
اگه دوستان دیگه هم واسه سرویس ماهیانه از این صد گیگ صد روزه گرفتن لطفا اعلام کنن که وضعیتش روشن بشه.
ممنون.
شما میگین 1 ماه به پایان دوره مونده به نظرم یه پک 100 گیگی بخرین 50 تومن بهتر از 50 گیگ با زمان نامحدود باشه .نقل قول:
البته این در صورتی هست که مطمئن بشین به دوره بعد منتقل نمیشه ...
من تاریخ پایان دورم 20 اردیبهشت 96 هست اما اون 160 گیگی که برام مونده از ترافیک که قبلا خریدم ( از همین بسته های 50 گیگی با زمان نامحدود ) زده قابل انتقال به دوره بعد .
در صورت یاصلا مشخص نیست دوره بعد چی باشه همین رو تمدید می کنن یا نه مشخص نیست .
بهترین راه اینه که زنگ بزنی بپرسی ولی من تقریبا متمئنم قابل انتقال هست چون این موضوع چیزی نیست که برای من قابل انتقال باشه برای کسی دیگه نباشه یعنی ربطی به جشنواره نداره ( من تو جشنواره سرویس گرفتم اردیبهشت 95 ) از یه سیاست دیگه تبعیت می کنه .
کارشناس پول نمیگیره!! مشکل رو هم برطرف نمیکنه!! از بیرون سیم کش اوردم.نقل قول:
مخابرات کرمان جشنواره سرویس و حجم گذاشت
سرویس 2 تا 16 مگ 24 گیگ 90 تومن ( 2 تا 6 رایگان )
100 گیگ حجم 90 تومن
سگ برینه ب این شانس شبانه خوب بود :n34:
تهران هم گذاشته ولی خب معلوم نیست سرعت شبانه رو همون ۱۶ مگ میمونه یا محدود میشه!نقل قول:
اگه یادت باشه چند وقت پیش بهت گفتم مخابرات هم جدیدا داره شبانه رو اضافه میکنه (الان چند ماهه که تو استان های مختلف شروع شده)نقل قول:
سرعت دانلود شبانه استان به استان فرق میکنه ولی فک نکنم کمتر از 250 کیلوبایت باشه (مطمئنم مخابرات مثل شرکت های خصوصی نمیاد سرعت شبانه رو تا 16 کیلوبایت!!! پایین بیاره)
ولی خب مخابرات کلا از نظر پینگ، تک کانکشن و .... جالب نیست و فقط همین دانلود شبانه اش خوب و نامحدوده
کرمان معمولیه قبلا داشتم پینگ حدود 200 تک کانکشن هم 100 150 بودنقل قول:
ولی شبانش عالی بود سرویس 1 مگ شبی 10 گیگ دان میکردم
چقدر گرفتن ایشون ؟نقل قول:
بعد شما سيم جديد رو از كجا رد كردي؟نقل قول:
درود
برای مصرف ماهیانه 10 گیگ ، قرارداد 1 ساله ، سرعت دانلود 500 تا 700 کیلوبایت ، چه سرویسی را پیشنهاد میکنید ؟؟؟
در حال حاضر من پارس انلاین هستم و برای ماهی 10 گیگ یک ساله سرویس 512 کیلوبیت 330.000 هزینه داره . که سرعت دانلود من نهایت 450 کیلوبایت هست اما برای باز کردن سایت هایی که سرورشون روی ایران نیست خیلی خوب هست
پس خیلی حیف شدهنقل قول:
ولی خب شاتل هم فعلا خوبه (اگه این طرح هاش ادامه داشته باشن و کلا قطعشون نکنه)
منم دیروز بالاخره کارشناس اومد و سرویسم رو فعال کرد
یه هفته بود خطم رانژه شده بود ولی چون خط نویز شدید داشت اصلا لینک ش اپ نیمشد
برا همین نمیشد کانفیگ ش کنم
کارشناس اومد و سیم فویل دار مرغوب کشید تا پای مودم البته خب چهل تومن هم هزینه سیم و نویزگیر و نصب ش رو گرفت ازم
سرویسی هم که بهم داد تا ده مگ آپ شده و SNR هم داون استریم ش روی 16 هستش
سرعت دانلود هم ثابت هستش بالای یک مگ
یعنی بین یک مگ تا 1.2 مگ هستش
ازش راضی م
دیروز کلی از شاتل لند ش دانلود کردم و خوب بود اصلا
یه مودم ایرانسل TD LTE هم دارم که سرعتش خیلی بالاست
فکر کنم از نظر اینترنت و دانلود و سرعت انصافا الان راضی م
سرویس 60 گیگ جشنوراه + 50 گیگ حجم اضافه ( جشنوراه های 40 50 روزه ای که شاتل میزاره )نقل قول:
مجموعا میشه 110 115 تومن
سرعت هم تا 16 مگابیت = 2 مگابایت بازه
کلا 80 تومننقل قول:
به خاطر فرار از نویز بقیه سیمها از روی دیوار لابی.نقل قول:
شما درخواست تغییر سرویس بدید به یک لول بالاتر آرتی که الان دارید. تا آخر دوره سرعتتون عادی میشه. سر ماه که شد دوباره برگردید سرویس قبلی. فقط حواستون باشه که چند روز اول دوره بعد اصلا دانلود نکنید. من صبر نکردم سر دو ساعت دوباره محدود شدم! خیلی سیستم ....ییهنقل قول:
بعد ظاهرا میگن یه سیم هایی هست ضد نویزه سیم شما از هموناست؟ اگه سیمتون نوع خاصی ه و اگر مقدور بود یه عکس ازش بگیرید بذارید ممنون میشمنقل قول:
بله سیم فویل دار (شیلد دار) کشیدم. ساخت ایران هم هست ولی کیفیت ساختش خوبه. اگر تونستم عکس میگیرم.نقل قول:
پس کارشناس چکار میکنه:n02:نقل قول:
lolنقل قول:
کارشناسی میکنه :n07:
والا کاری که کرد این بود که با دوتا مودم پریزها رو چک کرد بعد که دید جواب نمیده وصل کرد سر خط معلوم شد مشکل سیم کشی داخلیه.
دوستان حدود 20 صفحه از تاپیک رو خوندم جواب این سوالم رو نگرفتم.اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
شبانه شاتل اگر محدود بشی فقط شبانه محدود میشی یا کلا محدود میشی؟
کسی نمیدونه این مقداری که اگر ازش بگذری محدود میشی چقدره؟
ممنون
چطور ۲۰ صفحه خوندی وجواب نگرفتینقل قول:
یه نمونه این جواب دوستمون که مشروح جواب دادن و هیج جا روزانه رو بخاطر دانلود زیاد شبانه رایگان محدود نمیکنه چون داری از حجمت استفاده میکنی و بهتر براشون که زودتر تموم کنی ودر شاتل حد خاصی نداره که ازش بگذری محدود کنه برای نامحدود حد گذاشته ولی بودن افرادی که کمتر یا بیشتر استفاده کردن و محدود شدن
نقل قول:
بنظرم خود طرف یا سیم کش بهتر میتونن مشکل حل کنن تا کارشناس که میفرستننقل قول:
اتفاقا پست این دوستمون رو کامل خوندم فقط گفتن که محدود شده نگفتن که این اتفاق برا روزانه هم میفته یا نهنقل قول:
کدوم قسمت این پست به سوال من اشاره شده بود؟
ممنون
جواب اولی که توضیح دادم که جایی نیس بخاطر شبانه روزانه محدود کنهنقل قول:
و دومی هم در متنشون هس
:n16:
شاتلم خوب پول میگیره ها... اون ۱۵ تومن هزینه نصب و راه اندازی روی یه رایانه چیه؟ هرچی حرف زدم با پشتیبانی گفت حتما باید پرداخت کنین
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اون 15 تومن رو شاتل نمیگیره بلکه مخابرات میگیره تا بتونه بهت پورت بدهنقل قول: