در راستای صحبت های اقا رضا که گفته ایرانسل به مشکل مالی خورده، ظاهرا دارن از این طریق بسته شبانه کلاه برداری میکنن تا یکم پول جمع کنن[emoji1]نقل قول:
Printable View
در راستای صحبت های اقا رضا که گفته ایرانسل به مشکل مالی خورده، ظاهرا دارن از این طریق بسته شبانه کلاه برداری میکنن تا یکم پول جمع کنن[emoji1]نقل قول:
آقای Reza Rain
ایرانسل قصد ارتقای کیفیت مکالمات صوتی (صدای HD) را نداره !؟؟ خداییش کیفیت صدا تو ایرانسل خیلی بده !
برای من هم روی هر دو سیم کارتم بسته ی شبانه فعال نشد. از شارژم کم کرد. زنگ میزنم پشتیبانی میگه برو توی کنترل حساب اینترنتی چک کن. این سیستمش هم این قدر مزخرفه که حد نداره. هیچیش هم کار نمیکنه.
اگه مثل قبل باشه مطمئنا مبلغ کسر شده رو بر میگردونه، من یه بار همین جوری شد، شارژ کردم و بسته خریدم، ولی از شارژ اصلیم کم می کرد، بعد چند ساعت دیدم اون پنج تومن شارژی رو که خورده بود برگردونده بود و یه مقدار اضافی هم داده بود، با چیزی که گفته شد، احتمالا ایرانسل داره برنامه نویسی سیستم شبانه شو تغییر میده و اگه خودش قبول دار نشه و مبلغ رو بر نگردونه میشه به رگولاتوري شکایت کرد
Sent from my PAP5500DUO
مرسی ازتون . آقا ما دقیقا تهران - افسریه 15 متری اول سمت کوچه 36 و 37 و 38 هستیم که سرعت دانلود الان چند روزه به زور به 20 کیلوبایت میرسه در صورتی که تا هفته پیش دورو بره 1 مگابایت بود :( لطفا حتما پیگیری کنید :(نقل قول:
اقا رضا اطلاع ندارید که سیمکارت نسل چهار با شماره جدید عرضه می کنند یا رو همین شماره ها ؟؟؟ چون اگر شماره جدید بدهند با حفظ شماره های قدیم باید چندتا گوشی دیگه بخریم!!!! اما اگر همین سیمکارت ها تحویل بگیرن و بجاش سیم جدید بدن با همون شماره ها بهتره حتی حاضریم پول سیمکارت جدید و هم بدیم. اگر ممکنه قبل از عرضه سیم نسل چهار یه مشاوره بهشون بدیدنقل قول:
و سوال دیگه اینکه در چه باندی نسل چهارم نهایی شده همون 2600 یا باند دیگری هم مد نظر هستش؟
ممنون.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
معلومه سگهایه باوفایی دارین که محله های دیگه نمیره.
این همراه اول تو شیراز چه سرعت خفنی داره بچه ها واقعا اقا رضا راس میگفت همراه اول خیلی خوب کار کرده
آقا رضا توی پروفایلتون پرسیدم جواب ندادین اینجا حداقل جواب بدین:
چرا شاهین شهر هنوز خبری از 3G نیست؟
آقا رضا با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از اطلاعات خوبتون. من که تو این چند روز چیزای خوبی از صحبت های شما یاد گرفتم. 4 تا سوال داشتم
1- آیا از نظر فنی با همین سیم کارت های فعلی میشه از 4g استفاده کرد؟ چون جایی گفتید که سیمکارت 4g فقط بهانه ای برای کسب درآمد هستش.
2- چرا از سال دیگه تعرفه 3g و 4g قراره زیاد بشه؟
3- چرا bts های ایرانسل 9 تا و همراه اول 3 تا سکتور 3g دارند؟
4- شبکه ملی حدودا از کی قراره راه بیفته؟
با تشکر :n16:
سلام
آقایrezarain88
1-شما خبری داری که اینترنت باسرعت بالاتر از 10 مگ ارایه بشه؟ حتی در حد شنیده ها
اصلا مجوز چنین چیزی میدن به اپراتور ها؟
2-مشکل اینتر نت شبانه کی حل میشه؟
3-شبکه ملی در قم کی بهره برداری میشه؟
شبکه ملی اطلاعات مثل اینکه تو قم افتتحاح شده ولی نمی خوان اعلام کنند تا مجبور نباشند با تعرفه پایین بفروشند و بتونند با همون تعرفه اینترنت بفروشند یعنی گیگی 3500نقل قول:
به قول ایشون تو شبکه اینترانت هر گیگ 300 می باشه که شرکت ها دارند همون 3500 میفروشند
یعنی چیزی خدود 1100 درصد سود در هر گیگ اینترانت(همون دزدی محترمانه خودمون:n02:)
1- بله ولی با تغییر استاندارد اپراتورها و گوشی ها باید عوض شوند. ما در تابستان با همین سیم کارت معمولی تست 40 مک گرفتیم.نقل قول:
2- هزینه سرسام اور باعث شده رشد شرکت کند شود. شرکت چاره ای ندارد. با افزایش دلار سرمایه شرکت به 1/3 کاهش یافت. هزینه 4g در همه کشور ها حتی در امریکا هم بالااست. هزینه نگهداری زیادی دارد. هر rru به پول خودمان 4 تا5 میلیون است.
3- این مساله فنی است و به طور عامیانه توضیح دادنش سخت است. به نا نوع منطقه وتراکم و شلوغی وبرد هرسایت تعداد ان افزایش مییبابد.
4- خیلی وقته راه افتاده ضریب ادغام ان افزایش مییابد.
1- الان مخابرات و پارس انلاین از اینترنت بالای 10 مگ استفده میکنند. مجوز اخر مرداد داده شده است.نقل قول:
2- قرار است در اینده نزدیک اینترنت شبانه کلا حذف و با تخفیف بسته های شبانه داده شود.
3- 3 ماه است زیر ترافیک است.
چخبره از همه طرف دارن ملتو میچاپن!
ولی همراه اول با این 4 تا بسته که گذاشته اصلا بدرد نمیخوره حالا سرعتش هرچی هم میخاد باشه
باید بسته های بهتر و شبانه بزاره اصلا بدرد نمیخوره،اینجا سرعتش خیلی بالاست ولی من استفاده نمیکنم
[QUOTE=mazdak89;8430693]آقای Reza Rain
ایرانسل قصد ارتقای کیفیت مکالمات صوتی (صدای HD) را نداره !؟؟ خداییش کیفیت صدا تو ایرانسل خیلی بده ![/QUOT
کیفیت صدا در 3g و 4g انصافا خوب است. کیفیت صدا در 2g بیشتر از این نخواهد شد.
کیفیت منطقه تا 10 روز دیگر افزایش مییبابد. سایت منطقه شما در حال تست سایت دیگر جهت لینک دهی است.نقل قول:
این نکته شما رو من چند ماه دارم فریاد میزنم ولی هیچ کی خیالش نیستنقل قول:
چقدر گفتم برید شکایت و اعتراض کنید ولی همه منظرن یکی بره کار ها رو انجام بده
حتی یک تایپک هم براش زدیم ولی دوستان حتی زحمت یک اعتراض کوچیک هم به خودشون ندادند
این است اتحاد ایرانی
آقا رضا خبری از افزایش سرعت 3جی تو کرمانشاه نیست؟
سرعت افتضاحه!
آقا رضا میشه یکم توضیح بدین کلا چرا ترافیک شبانه ارزون تر و بعضی isp ها حتی رایگان هست؟
آیا موقع خرید پهنای باند، خود isp بهای کمتری بابت ترافیک شبانه میپردازه؟ یا اینکه پول پهنای باند رو از قبل پرداخت کردن و واسه اینکه پولشون حیف نشه شبانه رو با تخفیف میزارن که سوخت نشه؟
نه امکان ارایه شماره خوتان در سیم کارت جدیدو بریدن ان به میکرو و نانو هست. فعلا در 2600 با افزایش سایتها در نرخ فرکانس 1900 پوشش خواهیم داشت.نقل قول:
سلام دوست عزیز. در پروفایل من پست شما موجود نیست. الان چک کردم. تا اوایل زمستان تجهیزات نصب میشود.نقل قول:
اقا رضا محدوده میدان بهشتی تو شمس آباد تهران 4G از کی میاد ؟
ضمنا یه سوال دیگه این 99-432 کدوم اپراتوره؟
سلام تخفیف بسته های شبانه یعنی چی میشه یکم بیشتر توضیح بدید قراره بشه مثل بسته ترکیبی من که هیچ صرفه ای نداره بلکه گرونتر هم درمیاد
Sent from my HUAWEI P7-L10
ضایعتل که هیچ. اما خودت فکر میکنی بین ایرانول و دزد اول کدوم خدمات بهتری میدن؟نقل قول:
تا اواسط اذر ماه- اطلاع ندارم.نقل قول:
[QUOTE=starpars;8430966]آقا رضا میشه یکم توضیح بدین کلا چرا ترافیک شبانه ارزون تر و بعضی isp ها حتی رایگان هست؟
آیا موقع خرید پهنای باند، خود isp بهای کمتری بابت ترافیک شبانه میپردازه؟ یا اینکه پول پهنای باند رو از قبل پرداخت کردن و واسه اینکه پولشون حیف نشه شبانه رو با تخفیف میزارن که سوخت نشه؟[/QUO
دوست عزیز پهنای باتد چیزی نیست که مثل اب جمع کرد و روز بعد استفاده کرد. زیر ساخت یک پهنای ثابت در یک ثانیه را برای شرکت در نظر میگیرد و پول ان را کاملا میگیرد. شرکت به جای هدر رفت پهنا در زمان خلوت یا شبکه را واگذار میکند یا با تخفیف زیاد به مشتری میدهد تا لااقل تا حدی جبران شود.
بابل زیر پوشش 3G هستش ، اکثر جاهارو که تست کردم 3G بود.نقل قول:
آقا رضا خبری از افزایش سرعت 3جی تو کرمانشاه نیست؟سرعت افتضاحه!
عرض کرم تا اذر ماه هم کیفیت . و هم پوشش بالا میرود. سرعتتان چند کیلو بایت است؟نقل قول:
اقا رضا سلام؛خونه ـی رفیقم مشهد شهرک حجت،شهید درودی 13 هست تا همین 1هفته پیش تو درودی 13 آنتن میداد 3g ولی الان 6 روزه آنتن نمیده مشکل از چیه؟حتی اینترنت ساده هم قطع و وصل میشه،مشکل از چیه؟
تا اخر این هفته مشکل حل میشود. مشکل از سایت همجوار است.نقل قول:
با سلام. تا فردا صبح که اخرین روز اطلاع رسانی بنده است. خداحافظ
یه سوال دیگه هم داشتم من قبلا دانلود میکردم یه فایلی سرعت بالایی 1000 بود ولی الان نهایتا تا 200 میره کی مشکل حل میشه؟منظقه هم فرامرز؟
این بسته 2 تا 8 کی قراره مشکلش حل بشه؟
من دوباره زنگ زدم 700 در مورد همین فعال نشدن بسته های شبانه(برای چهارمین بار :| ) و اول گفت "شکایت ثبت کنید و ..." بهش گفتم مشکل سراسریه چرا خودتون رو به اون راه میزنید؟(توی بقیه فورم ها هم خیلی از کاربرا گفتن که بسته شبانه فعال نمیشه)
بعد بهم میگه اره همین الان چک کردم مشکل سراسریه :blink:
در مورد شارژ ها هم که خالی شده پرسیدم گفت به حسابتون برمیگرده......... امیدوارم اینطور باشه ولی به حرفای اینا اعتباری نیست.
لینک ثبت شکایتش کجاست چجوری باید ثبت کرد؟
توی ecare یه جا بود ثبت مشکل رفتم اونجا زدم ولی شکایت نبود
از من 8000 تومن خورده
آقا رضا عزیز کی مجددا توسایت می آیید حداقل ازدوستانتان برای پوشش ووضعیت ایرانسل وهمراه اول بپرسید ودر سایت بگذاریدهمه کاربران خوشحال می شویم
راستی توشیرازتوحالت خودکارپیش فرض 3gشده ولی موقع مکالمه متاسفانه eمی شود وایرانسل توجعی به افزایش کیفیت مکالمه نداردگ:n28:
با سلام و خسته نباشید آقا رضا بنظرتون چقدر طول میکشه 3g مرند فعال شه؟ضمنا اینکه گفتین مرند شهر حساسی هس از بابت آنتن دهی مگه با سایر شهرها چه فرقی داره؟:n13:
اقا رضا لطفا این سوالم جواب بدید،کی قراره نقشه ـی پوشش 3g به سایت ایرانسل اضافه بشه؟