مدلش چي هستنقل قول:
راستي يه سايتي نميشناسيد بشه مشخصات مد نظرت رو بدي بهت لبتاب معرفي كنه مثلا جستجوي پيشرفته ديجي كالا
البته ديجي كامل نيست از اون بهتر
Printable View
مدلش چي هستنقل قول:
راستي يه سايتي نميشناسيد بشه مشخصات مد نظرت رو بدي بهت لبتاب معرفي كنه مثلا جستجوي پيشرفته ديجي كالا
البته ديجي كامل نيست از اون بهتر
مثلا ASUS K46CB-Bنقل قول:
i7u/1T/6/740/14"in
نه سایتی الان یادم نیست شما یه تاپیک تو بخش مشاوره بزن دوستان بهتر راهنمایی میکنن
سلام بچه های
دلیل قطع و وصل وای فای چیه؟
لپ تاپ من مودمو شناسایی می کنه ولی بعضی وقتا کانت نمیشه و وقتی کانکت میشه هی قطع و وصل میشه.
ویندوزمم 8 هستش
دوستان من هم بایوس رو آپدیت کردم و تغییری به جز Function Key ها اتفاق نیافتاده:n01:
دوستان عزیز خواهش می کنم قوانین فروم رو رعایت کنین و از گذاشتن پست های پشت سر هم خودداری کنین . برای پاسخ گویی به سوالات مختلف در یک تاپیک از نقل قول چند گانه استفاده کنین .
:n16:
دوست عزیز این سوالتون مربوط به این تاپیک نیست در قسمت مشکلات نرم افزاری / درایور ها بحث کنین .نقل قول:
دلیل قطع و وصل وای فای زیاده . از فایر وال گرفته تا مشکلات ویندوز 8 با وایرلس
شما لپ تاپ رو ری استارت کن ببین درست می شه یا نه ( ری استارت نه شات داون )
اگر حل نشد ؛ سپس یه بار فایروال آنتی ویروست ( در صورت وجود ) رو غیر فعال و فایروال ویندوزت رو فعال کن و نتیجه رو بررسی کن .
اگر باز هم نشد ؛ از سایت های معتبر ایرانی ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کن . فعلا کسی مشکل وایرلس با 8.1 نداشته
ببخشید دوست من، با آپدیت کردن بایوس Function key ها چه تغییری کردن؟؟ :n12:نقل قول:
دوستان صفحه نمایش این لپ تاپ به درد (تنهایی) فیلم نگاه کردن میخوره؟
بازی کردن چی؟
سلام دوستان. لطفا منو برای خریدن یه کول پد خوب واسه این لپ تاپ راهنمایی کنید . تک فن یا دو فن . من این دو مدل رو مدنظر دارم:
مدل n8 deep cool
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20 deep cool
دوستان تو رو خدا یکی راه حل این مشکلو بگه دهنمون سرویس شد هر وقت که لپ تاپو خاموش میکنم بعد روشن میکنم وای فای قطعه روشن نمیشه باید درایور رو انیستال کنم از دیوایس بعد دوباره نصب بشه بعد سیستمو ریستارت کنم تا درست بشه ویندوز 8 :n30::n30::n30:
من نمی دونم واسه چی کول پد اینقدر لازمه ..من همون روزهای اول خریدم و الان دوماهه که روشنش نکردم !...چشمش نزنم داغ نمی کنه پسرم !:n05:نقل قول:
قبلا بدون گرفت کلید Fn تغییرات اعمال میشد(بطور مثال با شمردن F9 صفحه خاموش میشد) اما الان باید کلید Fn رو گرفت.نقل قول:
سارا جان آدرس رو ویرایش کن.نقل قول:
واسه منم اينجور بازي در مياورد. هر مدل درايوري هم كه بگي سرش نصب كردم ولي نشد و اينم بگم كه يكبار ري استارت كافي بود تا واي فاي روشن بشه نه اينكه هر بار مثل شما درايور نصب كنم. احتمال ميدم از ويندوزت باشه. اون اولا كه ويندوز8 مخصوص لنوو رو نصب كردم كردم با همين مشكل مواجه بودم. اما بعد از يه مدت كه باهاش كار كردم خود به خود درست شد. شايد بايد آپديت بشه ويندوزت. در ضمن قبلا با كرك ويندوز رو فعال ميكردم ومشكل پا بر جا بود ولي اين دو بار آخر كه ويندوز نصب كردم و بعد از مدتي مشكل حل شد ويندوزم رو با اسكايپ فعال كردم. گفتم شايد اينم تاثير گذار باشه.موفق باشينقل قول:
:n16:
دوستان عزیز اونایی که با وایرلس در ویندوز 8 مشکل دارند ، سیستم رو به ویندوز 8.1 ارتقا بدن .
لطفا اینجا نپرسن اینجا جاش نیست .
در ضمن چند تا پست بالاتر رو هم بخونین اتفاق خاصی نمی افته با تشکر :n16:
[QUOTE=lionf3;7976278]سارا جان آدرس رو ویرایش کن.
از دیجی کالاست :
Power Bank Energizer XP18000Aشارژر همراه انرژایزر مدل XP18000Aمشخصات:- مشخصات فنی: باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 18,000 میلیآمپر ساعت شارژ 3 دستگاه مختلف به صورت همزمان ماندگاری شارژ دستگاه تا یک سال مقاوم در برابر حرارت واتصالات کوتاه LED جهت نمایش وضعیت باتری ومقدار شارژ آن مناسب برای شارژ لپتاپ، تبلت، دوربین، پرینتر، تبلت و گوشی دارای سه خروجی USB,9-12V,16-20V قابلیت شارژ مجدد امکان خاموشی خودکار بعداز شارژ کامل دستگاه دارای گواهینامه MFI از کمپانی Apple - سایر امکانات و قابلیتها: محتویات پکیج: • آداپتور (AC (19V/3.42A • کابل شارژ USB • کابل شارژ 30pin Apple • کابل شارژ 12V • کابل شارژ 19V • سه مبدل Micro USB, Mini USB, Nokia small • 7 مبدل برای لپتاپ و نتبوک • کیف سفری زمان پشتیبانی برخی دستگاهها : • گوشیهای هوشمند تا 112 ساعت • لپتاپ تا 6 ساعت • موزیک پلیر بیشتر از 540 ساعت
سلام اقا سوکت کارت شبکش اسمش چیه کابلشو بخرم ممنون
چیز خوبیه ولی گرونه البته این 18000 میلی آمپره قیمت نزده، اون 8000 میلی آمپرش زده 470 تومننقل قول:
این احتمالا حدود 600-700 باشه، قیمتش بالاست
نقل قول:
بگو کابل شبکه میخوام
سوکتش RJ45 بش میگن
اگه میخوای دو تا کامپیوتر رو مستقیم به هم وصل کنی باید کابل شبکه کراس بگیری
نقل قول:
قیمتش رو یه جا پیدا کردم زده بود 140 دلار ...مشابه چینی نداره ؟:n10:
سلام
چرا زد 500 میزان رمش متفاوته تو هر سایت
سیستم کانفیگ شده اصلی با چه رمی با بازار اومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوکت این کلا کوچیکتره
واسه وصل کردن به مودم وایمکس میخام
دوست عزیز سوکت Lan به کار رفته در تمام لپ تاپ ها یکی هست .
شما بگو کابل Lan می خوام بهت می دن .
من خودم تست کردم تفاوتی نداشت .
اگر کوچیکتره پس مودم وایمکس شما مشکل داره
سلام به همه ی z500 دارها
آقا یه سوال:
من الان ویندوز 8.1 میخوام بنصبم.خواستم بپرسم سی دی درایورهاش فقط واسه 8 ساخته شده یا واسه 8.1 هم کاربرد داره؟میخوام همه درایورهاش نصب بشن بدون مشکل.(مخصوصا بلوتوس و وایرلز)یا اینکه باید از سایتش دانلود کنم؟
سلام.دوستان قبلا هم گفتن شما باید تمام درایورها را از سایت لنوو دانلود کنید.داریورهای مخصوص ویندوز8.1نقل قول:
سلام دوستان
امروز مطلب جالبی دیدم که برای کسانی که درایور تاچپد لبتاپشون از نوع synaptic هست کاربرد داره.
من ویندوز 8.1 نصب کردم و درایور جدید تاچپد رو از سایت لنوو گرفتم که البته فایل setup در پوشه Touchpad Driver (Synaptics) نصب نشد و از داخل پوشه Touchpad Driver (Synaptics)\Synaptics\17.0.6.8 نصب کردم.
ولی راست کلیک با لمس دو انگشت کار نمی کرد. امروز راه حلی براش پیدا کردم که خوشبختانه درست شد.
لینک منبع :
اینجا گفته Disable Edge Swipe ولی من انجام ندادم.(غیر فعال کردن edge swipe ! )
تو رجیستری در آدرس زیر
HKEY_USERS\S-1-5-21-3751424694-4037249425-357754801-1001\Software\Synaptics\SynTP\TouchPadSMB2c
این آدرس ممکنه در سیستم شما فرق داشته باشه (قسمت دوم آدرس)
درقسمت راست مقدار زیر رو برابر با 2 گذاشتم و درست شد
2FingerTapAction
توضیحات کامل در سایت منبع هست .اگه مشکلی داشتید سوال بفرمایید
محتوای مخفی: registry
سلام دوستان .
من 3d max 2013 روی ویندوز 7 64Bit نصب کردم اما 2دقیقه زمان میبره تا بالا بیاد . این زمان زیادی نیست ؟ و اینکه 2گرافیک داره این لپ تاپ خودم باید تنظیم کنم که در حین مدل سازی با تری دی مکس از کدوم گرافیک استفاده کنه ؟
"
lenovo z500 , i7 , 6GB , 1TB , 2G 740 "
سلام
دوستان این قضیه باتریش راحت در نمیاد چیه میگن باید پشت لپ تاپ رو باز کنیم در ضمن خوب اگه مثلآ نخوایم از باتری استفاده کنیم چی یعنی موقعه ای
که جای ثابت هستیم برای بالا بردن عمر باتری منظورم هستش.
در ضمن الان قیمت i3 تو بازار چند هستش؟
مرسی
در میاد چرا در نیاد اما باید پشتش باز بشه که زیاد کار سختی نیست(تذکر: اگر تخصص و تجربه در این زمینه ندارین خودتون اقدام نکنید)نقل قول:
در مورد اینکه اگه نخوایم استفاده کنیم باید بگم تو ایران با این وضع برق(تازه ما ساکن مثلا بالا شهرِ تهران هستیم) با وجود محافظ تا حالا ۲ تا فریزر سوزوندیم
اگر هم برق رو مستقیم به لپتاپ برسونید و با یه بالا پایین رفتن ولتاژ باید با دستگاه خداحافظی کنید.
Core i3 هم دور و بر ۱۷۰۰-۱۸۰۰ باید باشه(با توجه به قیمت Core I7).
بچه ها من لپ تاپم امروز 2 بار ran out داد و رستارت شد
قضیه چیه ؟
اینجا رو یه نگاه بندازنقل قول:
بکس میخواستم این لپتاپ z500 رو مدل ci5 رو بخرم اما پستای بعضی از دوستان تو صفحات قبلو میخوندم ظاهرا حیلیا با باتریش و شارز و چند تا چیز دیگه مشکل داشتن به نظرتون حداییش ارزش خریدو داره یا نه اگه نه تا 2/200چه مدلی پیشنهاد میکنید
سلام
من نرم افزار power mangmentرو رو لپ تاپ نصب کردم بعد هم optmized batrrey health انتخاب کردم . حالا وقتی که کامل 60% شارژه و برق ac هم به لپ تاپ وصله و گزینه i رو تو همون صفحه نرم افزار نیگا میکنم برا وضعیت باتری میزنه conected و یه خط پائین تر نوشته status: good
اگه میشه یه توضیح بدین که مطمئن شم تو این حالت باتری همزمان با جریان برق تو مدار نباشه
مرسی
سلامنقل قول:
اگه fn رو با space بزنید بک لایتش روشن میشه
مال من که روشن شد اینجوری
ذوستان شاید سوالم کمی خنده دار باشه اما موقعی که سیستم میاد بالا و هیچ پردازشی انجام نمیده یه صدای خیلی خفیف از فن دستگاه ( سمت چپ ) شنیده میشه و کمی هم باد بیرون زده میشه ( خیلی خفیف ) آیا این مساله طبیعبه ؟ چون قبلا فقط وقتی سیستم شروع به پردازش میکرد این مساله وجود داشت اما الان وقتی سیستم بیکار هست هم این صدای خیلی خیلی خفیف وجود داره ..البته شایدم از اول وجود داشته و من دقت نکرده بودم ...نظر شما چیه ؟
سلام من y510p دارم اونجا كسي جواب نمى ده من زمان بازي با كابل htmi به تلويزيون وصل مي شم بازي صدا ندارد و تنظيمات مانيتور و باتري و اسبيكر ممنون
سلام.من دو هفته است که خربدم.خیلیا بهم گفتن مراقب باتریش باش.منم هر موقع کار میکنم بیشتر به شارژ میزنم و با برقش کار میکنم!!!
الان من باید چی کار کنم.تو رو خدا کمک و راهنماییم کنید.
بازی هم زیاد میکنم.اگه لپتاپ به برق وصل نباشه بازی تیک میزنه!مال شما همینجوریه؟
شاید تو صفحه های قبلی پاسخ داده باشن دوستان.ولی چون تعداد صفحات زیاده و از حوصله من خارجه لطفا کاملا توضیح بدید که باید چی کار کنم.ممنون!
شما کاریت نباشه اگه اکثرا تو برق هست نرم افزار power mangment رو نصب کن و optmized batrrey health رو فعال کن بزنش به برقنقل قول:
اون تیک هم بخاطر فعال بودن power saver هست که برای ماندگاری بیشتر زمان شارژ پردازش رو کم میکنه که میتونی روی high performance تنظیم کنی که وقتی با باتری هم استفاده میکنی حداکثر پردازش بکار گرفته بشه ، البته زیاد این کار جالب نیست چون زود باتریت تموم میشه.
توی پردازش های سنگین مثل گیم بهتره لپ تاپ به برق وصل باشه
تازگیا قیمت کانفیگ i5 1t 6gig gt 740mـو تو بازلر پرسیدین؟ تو دیجی کالا 100 150 گرون شده بود!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اقا من یه چیزی در مورد صفحه نمایش Z500 بگم و خیال همه رو راحت کنم اگرهم کسی خواست در مورد صفحه نمایش این لپ تاپ اطلاعاتی کسب کنه لینک این صفحه رو بدید بهش ...
1. این بحث پایین بودن روشنایی صفحه نمایش از رویوی دیجیکالا شروع شد که رویوی این سایت هم ترجمه ی نعل به نعل از سایت notebookcheck هست که در اون سایت از پایین بودن روشنایی ایراد گرفته شده. کلا دیجیکالا یه سایت کاملا تجاری هست که با هدف فروش و کسب اعتبار بیشتر برای خودش دست به گرد آوری و انتشار رویو های سایت های مختلف میزنه . ممکنه این سایت از لحاظ فروش وخدمات به مشتری حرفه ای و کم نقص باشه اما Review هاش اوریجینال نیست ...
دلیل ایجاد این شبهه در مورد صفحه نمایش z500 هم برمیگرده به این مساله که کاربرای ایرانی اغلب اوقت برای تحقیق در مورد قیمت و کیفیت کالای مورد نظرشون به دیجیکالا مراجعه میکنن و یا در گوگل عبارت Lenovo Z500 Review و یا عبارتی شبیه این رو سرچ میکنن و اولین لینکی که بالا میاد رویوی notebookcheck هست.. مشابه همین حرکت سرچ کردن رو مسئولین وبسایت دیجیکالا هم انجام میدن و در نتیجه راحت ترین و دم دست ترین رویوی انگلیسی زبان رو ترجمه و در سایتشون قرار میدن ...
2.من به شما قول صد در صد میدم که از لحاظ روشنایی صفحه نمایش این لپ تاپ تفاوت فاحشی با لپ تاپ های دیگه نداره و شاید شاید شاید در مقابل روشنترین صفحه های نمایش فقط 10 در صد کم بیاره ! من مانیتور Z500 خودم رو با ال سی دی مانیتور سامسونگم که مدل 2253BW هستش مقایسه کردم نه تنها تاریکتر نیست بلکه حتی میشه گفت روشنتر هم هست......
3.تنها مشکل این صفحه نمایش : به مقدار پایین بودن غلظت رنگ مشکی و همینطور زاویه دید نه چندان خوبشه که شخصا باهاش مشکلی ندارم چون لپ تاپ برای استفاده شخصبه ..اما بهر حال این مساله ممکنه برای شخص دیگه ای مهم باشه....
core i5 با core i5 فرق می کنه؟!!
یعنی هر core i5 شبیه بقیه core i5 هاست یا اینکه فرق می کنه و پردازنده ها مدل دارن؟
امروز رفتم چند جا قیمت کردم دو کانفیگ مشابه 100-150 اختلاف قیمت داشتن! :n04: