دوستانی که میگن مشکل سرعت دارن ببینن که لینک هاشون رو از چه سایتی میگیرن
به سایت download[dot]ir
مراجعه کنن و یه چیزی دانلود کنن ببینن باز هم مشکل سرعت دارن یا نه؟؟
بنده از این سایت که سرورش تو انگلستان هست با سرعت 350Kb/s دانلود میکنم؟؟؟
Printable View
دوستانی که میگن مشکل سرعت دارن ببینن که لینک هاشون رو از چه سایتی میگیرن
به سایت download[dot]ir
مراجعه کنن و یه چیزی دانلود کنن ببینن باز هم مشکل سرعت دارن یا نه؟؟
بنده از این سایت که سرورش تو انگلستان هست با سرعت 350Kb/s دانلود میکنم؟؟؟
سلام دوستان
این مشخصات منه نظرتون میخوام بدونم snr و line چطوره ؟؟
Downstream Upstream SNR Margin :14.1 11.7 db Line Attenuation :55.3 35.5 db Data Rate :4096 782 kbps Max Rate :7992 962 kbps POWER :16.1 11.3 dbm CRC :0 0
نویز خط تون بالاست.اتصال ها و سیمها رو چک کن.اسپلیتر رو هم چک کن.از روی همین خط از تلفن هم استفاده میکنید؟ گوشی رو بر میدارید خش خش میکنه؟
دوستان CRC تو مودم چی هست؟ برای من اکثر مواقع 0 هست اما بعضی موقع میزنه بالا
من که راضیم از سرعتم. صبح ها تا 200 به بالا هم میره.(128 نامحدود دارم)نقل قول:
حالا این سایتی که دادی دانلود کردم تو این ساعت میانگین سرعت رو 40 بود. ولی فردا صبح هم اعلام میکنم. ((( ظهری هم تست کردم رو 450بوددد)))
این سایت که گفتی توش یه چرخی زدم چیزه بدرد بخوری پیدا نکردم. برام جالب نبود.چی از این سایت دان میکنی؟؟؟
سلام بچه ها اوضاع خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی نداره و خطت نرمالهنقل قول:
مودم من مگانت هستش
کسی میدونه چه جوری و ازکجا میتونمSNR و CRC خطم رو چک کنم؟
ممنوننقل قول:
فکر کنم باید یه سره کنم . بله از تلفن هم استفاده میکنم و کلا فقط از همین تلفن استفاده میکنیم. گوشی خش خش نمیکنه ولی جالبه هر دوشاخه ای رو که امتحان میکنم و به پریز میزنم snr عوض میشه !
سلام دوستان
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین چون تازه یه ماه شده که به مخابرات اومدم زیاد ازش اطلاعی ندار
من الان 70 مگ مونده که ترافیک سرویسم تموم بشه، امروز که 9 فرودین و من تا 12 فروردین مهلت استفاده ازین سرویسو دارم میخوام بدونم که:
1- اگه سرویسم تموم بشه میتونم به درگاه بانکش وصل بشم و سرویس دیگه مثلا نامحدودشو بگیرم؟
2-مهم ترین سوالم اینه که: اگه من مثلا امروز که 9 فرودینه سرویسمو عوض کنم همین الان سرویسم ثبت میشه و قابل استفاده است یا باید تا 12 فرودین صبرکنم تا سرویس جدیدم فعال شه؟
1-آره وقتی ترافیک تموم کردی میتونی وصل بشینقل قول:
2-اون موقعی که من بودم مخابرات سرویست رزو میموند تا قبل از اینکه سرویست جایگزین بشه(سرویس رزرو)میتونستی بروزرسانی رو بزنی از همون موقع فعال میشد.یا میتونستی تا همون موقعی تاریخ فعال سازی سرویست رزروت بود صبر کنی اما الان رو نمیدونم
این که چیزی نیست ... سیمی که به اسپلیتر وصل میشه رو هم تکون بدی snr تغییر میکنهنقل قول:
اسپلیتر ها هم بی تاثیر نیستن...
دوستان 2 مگ نامحدود کسی میتونه سرعت دانلود چقدر میده مخابرات ؟؟؟
الان هم میتونی سرویستو عوض کنی و استفاده کنینقل قول:
من که نفهمیدم فرقشون چیه من 1 مگ گرفتم از نظر سرعت با 512 فرقی نداره اصلا :n13: قبلا حجمی سرعت تغییر نمیکرد اما ترافیک 1 مگ از 512 بیشتر بود الان موندم برای چی 20 تومن بیشتر میگیرن بابت 1 مگ نامحدودنقل قول:
من که جوابم را نگرفتم 1 مگ یا 2 مگ نامحدود چقدر سرعت دانلود میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
با سرویس های مخابرات میشه روزی 3-4 گیگ دانلود کرد؟! منظورم در 24 ساعت هست...
سلام دوستان
در حال حاضر به صرفه ترین و با سرعت خوب کدوم سرویسه؟
حجمی یا نامحدود
؟
به نظرتون چه سرعتی بگیرم؟
اگه ممکنه زود جواب بدید امروز باید شارج کنم
اگه روزی که سرویس تموم میشه شارج نکنیم تا چند روز سرویسم نگهداری میشه؟
در حال حاظر این طور که بچه ها میگن سرویس نامحدود به صرفه تره.سرعتشم فوق العاده است. چه 128 بگیری چه 2 گیگ بازم سرعتت بالاست . البته فعلا معلوم نیست که کی بیان سرعتهارو واقعی کنن.البته من واسه مازندران رو عرض کردم از سرعت ای دی اس ال مخابرات استان اصفهان خبری نداریم.نقل قول:
اگه 2 گیگ رو بگیرم نهایت سرعت دانلودم چنده؟(منظورم سرعتی هست که ثابت باشه) در کل میشه تا 5 گیگ در روز دانلود کرد؟نقل قول:
الان چه 128 یا 256 یا 512 بگیری سرعت دانلودشون یکیه و حول 380 میچرخه البته نه تک لینک که سرعتش معمولا 60 تا 70 هست معمولا با 6 تا لینک هم زمان میتونی از حداکثر سرعت استفاده کنی و به 380 برسی
با نامحدود میتونی تزدیک به 20 گیگ در روز دانلود کنی نه 5 گیگِ ناقابل!
ممنون دوست مننقل قول:
برای همه کاربرا اینطوری هست یا شانسیه؟
اگه 2 مگ نامحدود بگیرم چه سرعتی داره؟
البته فکر نکنم سرویس جدید بگیری تنظیماتش برات اعمال بشه.برای من که اینطوری بود.من 2 مگ محدود گرفتم ولی data rate من هنوز رو همون 1 مگ هست و امروز زنگ زدم بهشون گفتم و تو سایتشم براشون پیام زدن اینو چک کنن درستش کنن.
همهشون اینطوری که دوستان میگن نامحدودها سرعتش همون حول و حوشه.256 یا 512 نامحدود بگیر.البته محدودهاشم زیاد فرقی ندارن بستگی داره خطط رو رو چه سرعتی کانفیگ کنن.
البته شانسی هم هست:n02:
سلام دوستان:n12:
اگه میشه یه نگاهی هم به خط ما بندازین
کارایی که میشه باعث افزایش خط میشه رو بهم بگین:n16:
خط من 256 نامحدود ( قائمشهر)
که اینطور...نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت توضیحات
تو ساری یه بنده خدایی هست قبلا خودش تو مخابرات کار میکرد،الان نماینده فروش 3-4 تا آی اس پی هستش،اگه بخواد سفارشی واسم درست کنه که پورت سرعت بالا بهم بدن نهایتش رو 7 مگ بسته میشه؟
الان این 20 مگی که قبلا می بستن چه سرعت دانلودی داشت؟!! :n04:
خوبه کیفیت.اینکه با دیتاریت بالا نویزتون پایینه.نزدیک مخابرات هستید؟نقل قول:
در کل خوبه
سلام دوستان امروز نامحدود 128 گرفتم
یه نرم افزار معرفی کنین که بتونم سرعتمو تو چند تالینک اندازه بگیرم. با تسک منیجر ویندز 8 هم که دارم نشون میده ولی بر حسب کیلوبیت هسش. یه نرم افزار خوب معرفی کنین.
این گجت عالیهنقل قول:
امیدوارم رو ویندوز 8 جواب بده.
میخوای ببینی با چندتا لینک همزمان سرعتت چند میشه؟
همون idm خوبه که.
کمودو فایروال نصب کن.هم امنیت سیستمت بیشتر میشه و بهترین فایرواله هم اینکه یه گجت داره که سرت دریافت و ارسالتو هر لحظه نشون میده و میتونی راحت متوجه بشی
تو سایت نرم افزار تو رده اینترنت برو برنامه های دیگه ای هم پیدا میکنی.
سرعتت چطوره؟ خوبه؟
سلام افشین جاننقل قول:
همشهری بنظرت الان تو ساری بهترین نت رو کدوم شرکت میده؟ والا دیگه به استیصال رسیدم :n02:
دوستان رو صبانت خیلی نظر مثبتی دارن البته در دانلود شبانه...
از طرفی مخابرات هم نامحدودش واقعا بصرفه هست
آسیاتک هم محدودش خوبه ولی خب گرون تر از مخابران هست
شاتل و نوین نت هم که....:n02:
سلام
وقتی سرویس تاریخش تموم بشه تا چند روز بعد میتونیم شارج کنیم و سرویسمون نگهداری میشه؟
الان سرعت ۲۵۶ نامحدود دانلودش چقدره؟
خاهشا قسمت اول سوالم هم جواب بدید
ممنون
نقل قول:
اره.از کجا فهمیدی::n02:
اگه میشه توضیح بدین
خوندنش به چه سبکیه؟ یعنی توضیح بدین چطوری خونده میشه
مقدارش باید چند باشه؟ نزدیک چند باشه
کلا یه تو ضیح اجمالی در این مورد یدین
اون snr نسبت قدرت سیگنال به نویز هست که هرچی عدد بالاتری باشه بهتره و کیفیت خططتون بالاتره
اون line attenuation (یه چیز تو همین مایه:n02:) هم نویز خط تون هست یعین مقدار سیگنالی که هدر میره که هرچی بالاتر باشه کیفیت خططتون پایینتره و هرچی عدد کمتری باشه بهتره.
مهمترین عامل تو این مورد فاصله از isp هست و بعدشم اتصالات و سیم کشی ها و تجهیزاتتون
توضیحات مقادیر lline attenuation
20dB و کمتر - خیلی عالی
20dB-30dB - عالی!
30dB-40dB - خیلی خوب
40dB-50dB - خوب
50dB-60dB - ضعیف
60dB و بالاتر - افتضاح!
و برای snr:
6dB - خیلی بد
7dB-10dB -ضعیف
11dB-20dB - خوب
20dB-28dB - خیلی خوب
29dB - عالی!
موفق باشی دوست من:n01:
دوستان بهترین خدمات رو تو سلمان شهر کدوم شرکت میده ؟ من آسیاتک دارم پینگش افتضاحه !!!ولی سرعتش خوبه و چون بازی آنلاین میکنم پینگ خیلی برام مهمه ! اگه پینگ مخابرات یا شرکتای دیگه خوبه بهم بگین ..در ضمن فک کنم مرکز مخابراتی شرکت ها بابله آیا تاثیر زیادی رو پینگ داره فاصله ؟ یا فقط به خاطر شلوغیه پورته که پینگم انقدر بالاس؟؟!!
نقل قول:
بنده بابل هستم و از مخابرات 512 محدود دارم و معمولا پینگم با 4.2.2.4 زیر 300 نمیاد !
چند ساعت پیش هم با سرور فرانکفورت پینگ 450 بود !!!
اگه فقط پینگ واست مهمه نوین نت گزینه ی بهتریه... هرچند اون اواخر یه مقدار وضعیتش خراب شده بود... در تاپیک نوین نت از اونایی که ازش سرویس دارند بپرسید وضعیت پینگش در حال حاظر چطوره... شاید حالا وضعیت برگشته باشه...
کلا در حال حاظر شرکتهایی که پینگ مناسبی ارایه بدند بسیار کمیابند...
سلام
لطفا وضعيت خط من بررسي بشه به شدت سرعتم پايينه-256 طرح قديم شيش ماهه كمپين استاني دارم
نميدونم چرا سرعتم انقد پايينه
سرعت ها درست شد؟ دوستم 512 نامحدود داره میگه کل روز تک لینک سرعتش 380 هست ولی من که 128 دارم از ساعت 10 صبح تک لینک می شه 90.
دوستانی که 512 و 1 مگ دارن بگن سرعت تک لینکشون کی کم می شه؟
خط شما وضعیت بسیار نرمالی داره و عالی هست:n02:نقل قول:
نقل قول:
پس چرا سرعت بسيار پاييني دارم در حد 40 كيلو دانلود قبلا اينطور نبوده
نقل قول:
ببین دوست عزیز
مشکل نویز خط یکی از عوامل کاهش سرعت هست!
شما خطتون مشکل نویز نداره
شاید از مرکز سرعتتون پایین آوردن
و یا عوامل دیگه باعث کاهش سرعت شده
باید برسی کنید ببینید که علت کاهش سرعت خط شما چیه؟