دوستان این هدفون توی ایران گیر میاد؟
Turtle Beach Ear Force PX22
Logitech G230
کدومش بهتره؟
Printable View
دوستان این هدفون توی ایران گیر میاد؟
Turtle Beach Ear Force PX22
Logitech G230
کدومش بهتره؟
سلام دوستان.بلاخره یه جایی پیدا کردم ایرفون xba10 داشت.یه راهنمایی قبل از خرید می خواستم اینکه میگن این ایرفون صداش بالانسه یعنی چی؟ کسی هست راجع به کیفیت صداش منو راهنمایی کنه چون بین دو مدل cx300 و این ایرفون موندم جدا از بحث باس منظورم کیفیت صداشون هست؟
من تست نکردم و قبلاً هم چیزی در موردش نخوندم. توی هدفای تعداد زیادی ریویو و از افراد مناسبی ازش هست. به نظر چیز خوبی میاد و احتمالاً هدف گیریش بازار عامه هستش. (یعنی احتمالاً صدای گرمی داره و تریبل غیر تیز.)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالانس یعنی تأکید زیادی روی فرکانس خاصی نداره. مثلاً بیسش خیلی زیاد باشه.نقل قول:
تا اونجا که می دونم اگر سبک صدا رو کنار بزاریم، کیفین سونی کاملاً بالاتره. ولی یادتون باشه که سبک صدا خیلی مهمه. اینکه هدفون سبک صدای مورد نظرتون رو داشته باشه، اولین و مهمترین فاکتور در انتخاب هدفون هستش.
سلامنقل قول:
چیزی که توی ذهنم هست و قدیما تحقیق کردم اینه که بلوتوث اطلاعات رو به صورت دیجیتال برای هدفون میفرسته
و هدفونهای بلوتوث یک دک و امپ داخلی دارند که هدفون رو تغذیه میکنه
پس هیچ ربطی به منبع نداره. در مورد وایرلس ها هم تعدادی به صورت انالوگ میفرستن(قدیمی) و تعدادی به صورت دیجیتال
دوست عزیز من عذر خواهی میکنم که اینقدر منتظر شدید:n16:نقل قول:
چون واقعا به تازگی کمتر سر میزنم به تاپیک
از بین هدفونهایی که انتخاب کردید فقط هدفون m50 گزینه ی مناسبیه
مدل بیرداینامیک توسط پلیرتون درایو نمیشه
و مدل سونی رو هم متاسفانه من صداش رو نشنیدم
هدفون m50 هدفون خیلی خوب و بسیار معروفیه و صدایی داره که برای اکثر افراد دلنشینه
خواندن این بررسی هم خالی از لطف نیست.
موفق باشید.
نقل قول:دوستان ممنون میشم کمک کنید...بد جوری گیر کردم..نقل قول:
امروز هم توی بازار یک هدست گیمینگ 7.1 به نام bloody G201 دیدم که تا حالا اسم این مارک رو نشنفته بودم.
با سلام خدمت شما.
من هم یه مشاوره میخواستم.
کارت صوتی سیستم من Creative ZXR هست.
آمپلی هدفون ندارم. ولی این کارت تا یه حدودی جبران میکنه.
میخوام هدفونی بگیرم که ننهایت لذت رو بهم بده.
کاربردم هم گیم و موسیقی هست.
خودم بین این 2 تا مدل گیر کردم.
Sennheiser HD 800
AKG K712 Pro
برام Sound Stage خیلی خیلی مهمه.
از طرفی هم Bass هم برام مهمه.
HD 800 یه مدل 2013 داره که ایران هدفون بهم گفته احتمالا بهمن ماه وارد میشه.
من نمودار مقایسه این 2 تا و ورژن قبلی HD 800 رو هم میزارم اینجا.
اگر آمپلی خوبی هم مد نظر دوستان بود و احیانا هدفونهای دیگه ای باز هم ممنون میشم کمکم کنن.
سپاس
Soundstage مدل HD800.... بیس مدل K712نقل قول:
HD800 صدای طبیعی داره و در مورد K712 چون نشنیدم نمیتونم نظر بدم... اما با با این کارت صدا نمیتونی از HD800 کامل استفاده کنی...
آمپ هم تو ایران خیلی محدوده... من فقط دو مدل از سنهایزر دیدم HDVD800 و HDVA600
در ضمن وقتی میگی نهایت لذت، در نظر بگیر هدفون قبلیت چی بوده و الان میخوای به چی برسی... خوب HD800 بیس خیلی قوی نداره و اگه Basshead باشی راضی نمیشی صدای سردی هم داره
البته میتونی در مورد آمپ از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بپرسی...
این هم یه ریویو از HD800:
فکر کنم این کارت صوتی تا 600 اوهم رو میتونه درایو کنه!نقل قول:
حداقل روی جعبه و ... اینطوری نوشته...
اصلا" به این توضیحات توجه نکنید... بالاتر بودن امپدانس به تنهایی به معنی سخت تر درایو شدن نیست. مثلا" همین HD800 سخت تر از Beyerdynamic DT880 600Ohm درایو میشه یا مثلا" AKG K701 با امپدانس ناقابل 62 اهم از همه این مدلها سخت تر درایو میشه!!! خیلی ها ممکنه فکر کنن خوب وقتی این کارت صدا 600 اهم رو درایو میکنه با 62 اهم نباید مشکلی داشته باشهنقل قول:
عامل حساسیت هم در درایو شدن هدفون موثره... برای اطلاعات بیشتر تاپیک زیر که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زحمتش رو کشیدن مطالعه کنید:
سلام
دوستان من قبلا هدفون فیلیپس 6000 داشتم که الان خراب شده قصد دارم یه ایرفون جدید بخرم.
والا فیلیپسه تفکیک صدا و شفافیت خیلی خوبی داشت ولی بیس خیلی کمی داشت الان هدفونی می خوام که هم بیسش زیاد باشه (طوری نباشه که گوشو اذیت کنه بیسش لذت بخش باشه) و هم تمام فرکانس های تو اهنگ رو بشنوم.
حالا من بین 2 تا گزینه به شدت گیر کردم:
1. هدفون کریتیو ep 630 خیلی خیلی ازش تعریف میکنن مخصوصا از بیسش و اینکه به نظر میرسه قیمتش هم خیلی مناسبه...
2. یک هدفون urbeats با جعبه و پلمپ هست که ادعا می کنن که کاملا اصلی هستش و چند تا از خارج از کشور اوردن که یه دونش رو خودشون برداشتن و 2 تا دیگش رو می خوان بفروشن من که باهاش صحبت کردم به نظر راست می گفتن و ادم قابل اطمینانی بود حتی حاضر شد تا 150 هم بهم بده هدفون رو. این عکسشه:
حالا موندم که ارزش داره 100 تومان بیشتر بدم و بیتس رو بگیرم (اصلا به فرضه اینکه 100 درصد ارجینال باشه) ؟
یعنی از لحاظ بیس و شفافیت صدا خیلی با کریتیو ep 630 فرق داره؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید بدجور گیر کردم.
خیلی ممنون
اگه نظر منو میخوای من فقط صدای beats tour رو شنیدم (البته من نظرم رو بیتس به خاطر تبلیغاتی بودن منفیه) اما شک نکن صداش اصلا" ارزش پولش رو نداره... اگه بیس قوی دوست داری همون EP630 یا با کمی افزایش بودجه Panasonic HJE350... اگه تبلیغات و مد بودن و کلاس و اینجور چیزا مهمه من نظری ندارم... بیتس به اندازه ای تقلبی داره که نشه به راحتی تشخیص داد و میتونم به جرات بگم 99 درصد هدفون های بیتس تقلبی هستن...نقل قول:
خيلي ممنون بابت راهنماييتوننقل قول:
پس بيخيال بيتس ميشم
فقط يه سوال هدفون ep٦٣٠ از لحاظ شفافيت صدا و اينكه همه ي صدا هاي توي اهنگ رو بشه شنيد چجوريه؟
از EP-630 به اندازه قیمتش باید انتظار داشته باشید ولی این رو میتونم بگم ارزش پولی رو که پرداخت میکنید داره... بیس قوی داره که یه جورایی بقیه فرکانس ها رو محو میکنه ولی این چیز عجیبی نیست و اکثر مدلهای این رده قیمتی همین مشکل رو دارن... پس با خیال راحت خرید کنید.نقل قول:
ضمنا" این مدل تقلبی زیاد داره فقط با گارانتی شاب خرید کنید... سریال روی برگ گارانتی هم با سریال جعبه چک کنید.
توی نت از کجا بخرم دوست عزیز میشه برام پخ کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تونستی لینکشو با این کوتاه کن همینجا برام بزارنقل قول:
شما با پنجاه تومن کمتر بیشتر هدفون بهتری سراغ داری که از نظر کیفیت صدا ارزش خرید داشته باشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام، من یه هدست واسه گیم میخواستم. چند جا خوندم که میگن هدستای گیمینگ کیفیت بالایی ندارن بهتره که یه هدفن خوب با یه کارت صدا بگیری جاش.حالامی خوام نظر دوستان رو بدونم و اینکه یه هدفن با کیفیت معرفی کنن. بودجم هم ۵۰۰ حالا یه ذره بالا پایین. درمورد گیمینگم اگه پیشنهادی دارین ممنون می شم
گذاشتن لینک از سایت های فروش اینجا ممنوعه... فقط پیغام خصوصی...نقل قول:
خوب ببینید صدای هدفون گیمینگ واسه کاربرد خودش مناسبه و ضمنا" اکثر این هدفون ها میکروفون هم دارن تا در بازی های انلاین و multiplayer استفاده بشه...نقل قول:
خوب با 500 هزار این مدل ها به ذهنم میرسه:
Superlux HD668B - صدای طبیعی - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا به بیرون دارد
AKG K99 - صدای طبیعی و فلت.... اگر دنبال بیس قوی هستی بی خیال این مدل بشین - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا دارد
Audio-Technica M30 - صدای گرم با بیس قوی
Sony XB920 (در مورد موجود بودن نظری ندارم) - صدای گرم با بیس قوی... این مدل با بیسش قوی و عمیقی که تولید میکنه طرفدارای بیس رو راضی نگه میداره فقط یه خورده بیس باعث میشه قسمت های دیگه صدا محو بشن...
Sennheiser HD449 - بیس نسبتا" خوب ولی قوی نیست اما صدا نسبتا" شفاف و غیر تهاجمی (یعنی حس نمیکنید صدا توی صورتتون کوبیده میشه و به نظر میرسه خواننده کمی با شما فاصله داره)
مدلهایی که معرفی شد هدفون های فول سایز بودند با این فرض که شما با کامپیوتر استفاده میکنید. اگه میخواین یه خورده پرتابل تر و جمع و جور تر بشه مدلهای زیر مناسب هستن:
V-Jyas : نشت صدای شدید به علت پشت باز بودن اما بسیار سبک و راحت
AKG Q460: بیس خوب( اما انتظار بیس قوی نداشته باشید) صدای شفاف... قابلیت تعوض کابل
Sony XB600: بیس قوی که ممکنه باعث محو شدن بعضی قسمت های دیگه صدا هم بشه
سلام به همه دوستان
من خودم از beyerdynamic dt 770 pro استفاده می کنم . واقعا معرکه است . یکبار امتحان کنید ....
ممنون از راهنمایتون. دوستان کسی تو هدستای گیمینگ با Razer kraken 7.1 کار کرده؟
پیغام خصوصی ازشما نیومدنقل قول:
نمیدونم چرا
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
اقا شرمنده من لینک رو نمی تونم باز کنم. پس شما هم یه هدفن با یه کارت صدا رو پیشنهاد می کنید. تو این مدلها فکر کنم sennheiser بهتر باشه
سلام دوستان
هدفونم z1000 هست.از میدش خوشم میاد ولی سبک موسیقیه من ترنسه و بعضی مواقع وکال
صدا یه مقداری تاریکه و بیس و تریبل هم که کلا تعطیله
یه ایرفون ep-630 هم دارم که بیسش به مقدار زیادی خشک و آزار دهندس.
دنبال یه هدفون فول سایز پرتابل مناسب سبک ترنس میگردم.
صدا یکم باز تر از z1000 باشه و ساند استیج بزرگ تری داشته باشه. بیسش متوسط باشه ولی نسبت به ep-630 نرم تر باشه. تریبلش هم نسبتا زیاد باشه. مید هم نسبت به بقیه چیز ها مهم نیست ولی زیادی رنگی نباشه. روی سر هم راحت باشه.
بودجه هم 500 600
زیاد حرفه ای نیستم و نمیدونم چه نوع صدایی رو بیشتر دوست دارم (سرد و گرم) و تفاوت بیس بومی و پانچی رو نمیدونم و تفاوت هدفون دی جی و مانیتورینگ و مید عقب کشیده و فوروارد. و نمیدونم موج صدای V شکل و U و U برعکس ینی چی.
نظر خودم واس سبک ترنس به ترتیب رو ایناست:
AKG K 272 HD
Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
Audio-Technica ATH-M50
AKG K518
Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms
Sony MDR-V700DJ
Sony MDR7506
مرسی از راهنماییتون
سلام دوستان
میخوام بگم از دبی برام هدفون rha 750 رو بگیرن میدونین کجا میشه تو دبی هدفون خرید؟
نمایندگی shure رو تو سایتش یافتم فرق se215 با rha زیاده؟ چون جاش معلومه خریدش اسونه
اگه این دوتا پیدا نشن ارزش داره پول برای sony h3 داد؟ اصلا نمایندگی دبی این هدفونو میفروشه؟
دوستان سلام. راستش واسه گیم صدای 7.1 خیلی کارامد تره. واسه همین هدست گیمینگ می خوام. از بین Logitech g35 و razer kraken 7.1 کسایی که اطلاعات دارن ممنون می شم راهنماییم کنن
سلام.نقل قول:
ببینید پیشنهاد میکنم اول همون چیز هایی که گفتید نمیدونید رو بدونید بعد خرید کنید.... چون هدفونی مثل DT770 یا همین Z1000 برای کاربرد خیلی آماتور و خرید بدون اطلاعات مناسب نیست....
تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
بعضی چیز ها هم که خودم میدونم میگم: بیس بومی به بیسی میگن که شل و Airy باشه... بیس پانچی به بیسی میگن که محکم و کوبه ای باشه...
مید عقب کشیده یعنی دقیقا" بر عکس میدی که توی Z1000 هست... یعنی احساس کنید خواننده و کلا" صدا های مید (مثل ویولن) در فاصله ی دورتری نسبت به شما قرار دارند و مید فوروارد یعنی برعکس این مسئله... یعنی مید جلو تر قرار داشته باشه...
شکل صدای V شکل و , U برعکس و اینجور چیز ها از بر اساس نحوه بازتولید فرکانس های مختلف صدا توسط هدفون تعریف میشه... به طوری که ابتدای حرف بیس، قسمت میانی حرف مید و انتهای آن های را تعریف میکند... مثلا" V شکل یعنی بیس زیاد، مید کم و های زیاد ... یا مثلا" ∩ یعنی بیس کم، مید زیاد و های کم...
بین این هدفونهایی که معرفی کردید من فقط صدای M50 رو شنیدم... ببینید M50 صدای گرم داره یعنی یه جورایی V اما کمی متعادل تر از DT70.... به هر حال مید عقب کشیده هست برعکس Z1000 که تمرکز بر روی مید است. بیس قوی داره و میتونه سر درد آور باشه (برای من که بود)...
شما که Z1000 رو استفاده کردین که یه هدفون نسبتا" حرفه ای با قیمت بالا محسوب میشه، به نظر من خرید مدل های پایین تر از DT770 و بعضی مدل های خیلی آماتور مثل K518 عقب گرد محسوب میشه تو صدا...
ضمنا" DT770 برای نشون دادن تمام توانایی هاش به آمپ نیاز داره... M50 هم تا حدودی اگه بخواین از تمام ظرفتیش استفاده کنید به آمپ نیاز دارید.
در مورد Soundstage که گفتید، M50 طول و عرض بیشتری توی Soundstage داره اما عمق کمتری داره نسبت به Z1000
در مورد مدل های دیگه نظری ندارم چون استفاده نکردم... دوستان راهنمایی خواهند کرد.
ببینید هدفون های گیمینگ 7.1 دو حالت دارن:نقل قول:
بعضی ها مثل مدلی که شما گفتید فقط به صورت نرم افزاری و با جلوه های ویژه صدای 7.1 رو شبیه سازی میکنند ولی بعضی ها واقعا" 7 درایور دارند و صدا 7.1 رو به صورت بسیار واقعی تر تولید میکنند.
در مورد هدفون های گیمینگ در انجمن های مربوط به بازی های رایانه ای سوال کنید بهتر جواب میگیرید.
این هم یک مدل از هدفون هایی که صدای 7.1 رو به صورت واقعی تولید میکنند (نمیدونم تو ایران موجوده یا نه):
سلام
قصد خرید دو عدد هدست رو دارم
1- اولی ترجیحا از نوع بدون کابل باشه و بلوتوث ،بعضی مدل ها هست که علاوه بر بلوتوث ، کابل نیز بهشون وصل میشه ( قیمت زیر 500 تومان) مگر اینکه مدل خاص و عالی باشه
2- دومی با سیم باشه و با کیفیت و گوش رو اذیت نکنه و شکل ظاهری خوبی داشته باشه ( قیمت زیر 300 تومان)
استفاده هر دو مورد هم بیشتر فیلم و آهنگ هست اما نه به صورت تخصصی
در زیر چند مدل از انرژی سیستم رو توی سایت دیدم و به نظر ظاهرا خوب میرسن ، ممنون میشم یه نگاهی به اینا هم بندازن و نظرتون رو راجع به اینا هم بدین
سلام خدمت دوستان. من یه هدست باسیم و in ear ( داخل گوش) برای آهنگ گوش کردن با موبایلم میخواستم. میخواستم بدونم تا 50-60 تومن چه مدلی خوب هست؟ تو بازار یه هدست in ear پاناسونیک دیدم مدلشو نمی دونم چی بود، قیمتش حدود 56 تومن بود. هدست های پاناسونیک خوب هستن؟
نظرتون درباره این مدل چیه؟ Genius Luxury Mobile Headset HS-M250 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ازش خوب تعریف کردن :
سلام.نقل قول:
این مدل جنیوس رو نمیشناسم... تو این رده قیمتی مدل Philips SHE-3590 با قیمتی کمتر از مدلی که معرفی کردید مناسبه... Creative EP-630 هم که سال هاست موجوده و در حد قیمت خودش ارزش خرید داره...
پاناسونیک هم هدفونهاش کیفیت خوبی دارند... مدل پاناسونیک که شما دیدید احتمالا" HJE180 بوده است... این مدل را استفاده نکرده ام اما مدل HJE350 با قیمت 85 هزار تومان از بهترین هدفون های زیر 100 هزار تومان است.
نقل قول:
سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر بابت راهنمایی شما . دوستان من یک هدست in ear مد نظرم هست و چون برای موبایلم میخوام میخوام میکروفن حتما داشته باشه. سوال اول اینکه اگه جنیوس اصلیگیرم بیاد به این برند میشه اعتماد کرد
و بعد اینکه مدلی از این برندها هست که میکروفون هم داشته باشه؟ تو همون محدوده قیمت؟
سلام
دوستان هدفون IEM تا 600 هزار تومن چه مدل هایی موجود هست؟
سونی EX1000 هنوز هم پیدا میشه یا مدل دیگه ای جایگیزین شده؟
تا اونجا که یادمه دیگه موجود نیست. کلیپش x10 حدود 450 تومنه و صدای نسبتاً گرم با تریبل نرمی داره.نقل قول:
تی جیز هم یک مدل تو حدود 400 تومن داشت که صداش بیشتر U شکل بود برای همین صدای جذابی داشت.
عزیزان بنده قصد خرید یه هدفون بلوتوث رو دارم تا رنج پونصد تومن لطفا منو راهنمایی کنید
برای گوش دادن موسیقی مخصوصا هنگام ورزش
سلام...
از چند وقت پیش که هدفون های بیسیم همراه گوشی LGG2 رو تست کردم هوس کردم یکیشو بگیرم... فکر میکنم مدل HBS 730 LG بود که تست کردم...
اما سرچ کردم دیدم چندین مدل از این برند موجود هست... علاوه بر 730 مثلا مدل TONE ULTRA یا HBS 800...
حالا میخواستم بدونم اصلا کدوم یکی از این مدل ها یافت میشه تو بازار.... قیمتشون در چه حدودی هست... البته 730 رو یه جا دیدم 135 بود...
و اینکه از برند های دیگه چیز دیگه هست زیر 200 تومن...؟
و اینکه آیا زیر 200 تومن هدفون با سیم هست که اینقدر بهتر از این مدل های بیسیم باشه که ارزش داشته باشه قید بیسیم بودن این مدل ها رو زد ؟ چون با سیم هم باشه مشکلی ندارم ولی ترجیحا بیسیم...
فقط برای گوش دادن موزیک میخوام و 90 درصد هم سبک راک گوش میدم...
سپاس...
سلام.نقل قول:
در مورد کیفیت صدا چون تست نکردم نمیتونم نظر بدم... اما تو این رده مدل EP-630i از Craetive اگه بتونید پیدا کنید (فقط با گارانتی شاب) میتونه مناسب باشه... میکروفون هم داره...
من تو موقعیت شما قرار بگیرم EP-630i رو میگیرم چون حداقل از یه برند و مدلی که سال هاست تو بازار موجوده خرید میکنم و زیاد نگران کیفیت صدا نیستم (نسبت به قیمت)
موفق باشید.
تشکر بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید ;)نقل قول:
سلام دوستان
اگه می شه بین این 4 هدفون akg k99.sennheiser 205,beyer dynamic dt231 pro,icon 360 دوستانی که اشنایی دارن من راهنمایی کنن، برای من رزولوشن و کیفیت صدا و حجم صدا مهمه، بیس هم در حد استاندارد باشه،یه سوال دیگه اینکه جرا در بعضی سایت ها قیمت هدفون های akg حد اقل 40_50 اختلاف قیمت دارند؟ خودم می خوام بیام حضوری تهران بخرم ، اگر جایی رو می شناسید اطمینانیه و قیمت علکی گرون هم نمی ده معرفی کنید.
سلام
من دنبال یه هدفون (هدست؟) مدل داخل گوشی برای گوش دادن به موسیقی میگردم ، تا 300 تومن هم میتونم هزینه کنم ، مهمترین چیزی که دنبالشم حذف نویز هستش و اینکه صدای آهنگ بیرون نره چیزی که خودم دیدم سن هایزر مدل MM70 هستش نظرتون چیه ؟ و اینکه پیشنهاد شما چیه ؟
سلام به همه دوستان و عزیزان هدفونی !
من مدتهاست که در مورد خرید هدفون تحقیق می کنم (کلا برای خریدن هر چیزی همین طورم) ؛ گزینه هایی که بررسی کردم شامل سوپرلوکس HD-681 EVO و HD-330 ، پایونیر SE-M390 ، فیلیپس SHP6000 ، سنهایزر HD 203 و HD 419 و ریزر Electra و ... بودن. ولی واقعاً نمی تونم گزینه نهایی رو انتخاب کنم چون تجربه کمی در مورد جنس صداهای مختلف دارم. به همین خاطر از دوستان با تجربه می خوام که با در نظر گرفتن موارد زیر، دو سه گزینه خوب رو معرفی کنن :
1- روگوشی (ترجیحاً اول نیمه باز ، بعد بسته)
2- شفافیت و کیفیت صدا
3- بیس پانچی و متعادل کمی هم رو به زیاد به شرط محو نکردن سایر صداها
4- مناسب برای همه سبک موسیقی (سنتی ، کانتری ، کلاسیک ، راک و ...)
5- محدوده قیمتی 150 تا 250 (ولی اگر با مقداری هزینه بیشتر در حد 100 تومن، گزینه خیلی بهتری باشه مشکلی نیست)
6- مناسب برای کامپیوتر و موبایل
...... میدونم با همه این انتظارات متناقض، انتخاب سخت میشه :n13: ولی به هرحال چشم انتظار راهنمایی خوب و حرفه ای دوستان هستم ! :n01:
سلام.نقل قول:
خیلی جالب انتظاراتتون رو شرح دادید.
ببینید وقتی میگید مناسب برای موبایل و بیس پانچی بعد میگید نیمه باز... معمولا" هدفون های باز و نیمه باز بیسشون به اندازه بسته ها قوی نیست (همیشه اینطور نیست البته) بعد هم اگه با موبایل بیرون خونه استفاده میکنید نیمه باز Isolation خوبی نداره و نشت صدا به بیرون دارید و صدای محیط هم شنیده میشه...
بگذریم... خودتون بهترین های موجود رو لیست کردید:
هدفون های سوپرلوکس صدای طبیعی و تهاجمی دارن... بیس قوی نیست نیمه باز هم هستند... پس اگر بیس پانچی و قوی مد نظرتونه این هدفون مناسب نیست. در غیر این صورت اگه با بیس بتونید کنار بیاید هدفون های خوبی هستند و ارزش خرید بالایی هم دارند.
پایونیر شاید به چیزی که شما میخواین نزدیک باشه... بیس خیلی قوی نداره و با کامپیوتر و موبایل قابل استفاده هست ارزش خرید هم داره
از سنهایزر من مدل HD449 رو تست کردم... ببینید بیس از فلت بالاتره یعنی از متعادل کمی قوی تره... مید و فرکانس میانی متعادل و با کیفیت هست و از این نظر میتونه برای بیشتر سبک ها استفاده بشه اما بیس پانچ قوی نداره و سرعت بالایی هم نداره... کلا" روی بیس این هدفون حساب باز نکنید!
من نمیدونم هدفون قبلی شما چی بوده و این که به چه بیسی میگید قوی و به چه بیسی میگید ضعیف.... اگه در تهران هستید پیشنهاد میکنم حتما" چند مدل رو تست کنید تا صدا یه خورده بیاد دستتون.
مدل AKG K99 یه مدل نیمه باز با بیس متعادل و صدای فلت هست که میتونه پیشنهاد بشه فقط ممکنه بیس ضعیف باشه براتون.
اگر هم بیس قوی دوست دارید تو این رده قیمت Sony XB600 مناسبه و کاملا" جواب میده ولی خوب شفافیت و کیفیت سنهایزر و AKG رو نداره
یکی از مدلهایی که میتونید تست کنید AKG Q460 هست. فول سایز نیست ولی اگه قصد دارید با موبایل استفاده کنید به دلیل حساسیت بالا حجم صدای قابل قبول و زیادی داره چیزی که مثلا" با Sennheiser PX200-II نمیتونید بهش برسید.
Razer هم هیچ تجربه ای ندارم و اصولا" از برند های گیمینگ برای کاربرد خودش بهتره استفاده کنید.
1- در تهران نیستم و امکان تست ندارم که مهمترین مشکل منه و گرنه می تونستم انتخاب خوبی داشته باشم بنابراین به تجربه دیگران وابسته هستم.
2- هدفون توگوشی AKG 321 رو دارم که یک ماهه سرکار و بیرون با موبایل استفاده می کنم و تقریبا راضیم. میخوام در کنارش برای استفاده در خونه یک فول سایز با کیفیت داشته باشم.
3- در مورد بیس میخوام نرم و دلنشین باشه نه اتهاجمی و اغراق شده و اصولا Headbass نیستم. XB600 فکر میکنم زیادی بیس دار باشه و AKG 99 هم به نظرم بیشتر برای مانیتورینگ و کارهای حرفه ای به درد بخوره تا کاربرد خونگی. (البته هیچ کدوم رو تست نکردم بر اساس نظرات و ریویوها میگم!)
4- حجم صدا هم برام مهمه و میخوام بعضی وقتها صدا رو بالا ببرم و بدون دیستورشن و زیر شدن صدا، چند دقیقه ای حال کنم :n02:
5- حالا بی زحمت دو سه مدل رو خودتون سر راست معرفی کنید ما هم بریم پی کارمون.
ظاهرا دارم کار رو سخت تر هم میکنم ولی چه کنیم دیگه میخوایم با شندرغاز پول، بهترین هدفون رو بخریم :n20:
خوب اگه از K321 راضی هستی بهترین انتخاب ها اینجوری میشه:نقل قول:
Superlux HD668B قیمت حدود 150 (صرفا" به خاطر قیمت مناسب بهترین انتخابه)
Sennheiser HD429، HD439 یا HD449 هر سه مدل در فرکانس میانی شفاف عمل میکنند و کیفیت خوبی هم دارند قیمت حدودی به ترتیب: 355، 365 و 400 هزار تومان
AKG K99 که هدفونی با صدای متعادل و کیفیت قابل قبول میباشد. قیمت 300 هزار تومان.
پس اگه قصد هزینه زیاد رو دارید HD449 پیشنهاد میشه، تو بودجه متوسط K99 کاملا" برتری داره و تو بودجه پایین Superlux مناسبه.
موفق باشید.