6000 و اندی منطقه یک حتا شیمی کاربردی خواجه نصیر هم قبول نشدم؟!! عجیبه. بیشتر از اینکه ناراحت باشم حیرت زدم :دی
دوستم با 2000 مردود شده!!
6000 و اندی منطقه یک حتا شیمی کاربردی خواجه نصیر هم قبول نشدم؟!! عجیبه. بیشتر از اینکه ناراحت باشم حیرت زدم :دی
دوستم با 2000 مردود شده!!
دوست عزیز، ایشون نرمافزار آزاد تهران، و نرمافزار صنعتی بیرجند روزانه قبول شدن !نقل قول:
با توجه به یکسان بودن شرایط رشته، فکر نمیکنم دیگه بحث علاقه مطرح باشه !
چون خودشون انتخاب رشته کردن و انتخاب خودشونه ...:11:
چه به نرمافزار علاقه داشته باشن چه نداشته باشن، در هر صورت باید برن نرمافزار !
حالا با این شرایط، کیلومترها دور از خونه باشن بهتره یا تو شهر خودشون درس بخونن ؟! :10:
نقل قول:
برو آزاد ، البته بازم خودت باید آخرین تصمصم رو بگیری
نگین چرا پست اسپم میدی یا اینکه برو صفحه ی فلان رو ببین جوابت رو میگیری اعصاب مصاب تعطیله:31:
من پیام نور مهندسی نرم افزار درومدم و آزاد مهندسی برق_قدرت.حالا موندم کدوم رو برم؟
وقت ثبت نام برای آزاد و سراسری از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟
من هم کمک!! پلیمر علوم تحقیقات برم یا یه سال دیگه بخونم؟!
واقعن منطقی ـه 6000 حتا علوم پایه هم قبول نشه؟ به هر کی میگم هیچی قبول نشدم میمونه :|
منم تغذیه قبول شدم اما بوشهر!رتبه ی شما چند بود؟نقل قول:
حالا علوم پزشکی بوشهر خوابگاه داره ؟چه جوریه وضعیت خوابگاهاش؟
دوستان برا من يه شرايط فوق العاده پي اومده
لطفا برين اين تاپيك و راهنماييم كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=515294
مهندسی صنایع ازاد فیروزکوه یا مهندسی it غیر انتفاعی تعالی قزوین؟!!!!!!!!!! جان من کمک کنیددددددددددددددددددددد!
از همه نظر مقایسه کنید! هزینه بهتر بودن رشته..... دانشگاه و مدرک و ................ دمتون گرم!
دوستان برا من يه شرايط فوق العاده پي اومده
لطفا برين اين تاپيك و راهنماييم كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=515294
شما عباسپور قبول شدین؟؟؟؟نقل قول:
با چه رتبه ای؟؟؟
دوستان یه سوال حیاتی دارم :
اگه ما یه رشته قبول شیم و نریم بعدش برای کنکور سال بعد محروم میشیم ؟
مثلاً من کارشناسی فرش اصفهان روزانه قبول شدم ولی این رشته ی مورد علاقم نبود و همینطوری زدم ولی از شانس بد ما فقط همین یه دونه رو قبول شدم .... البته نتایج نیمه متمرکز هم باید بیاد هنوز ... حالا باید چی کار کنم ؟
ممنون میشم جواب بدین ....
دوستان به نظرتون کدوم بهتره؟ :
_مهندسی معماری دانشگاه علم و فرهنگ(دانشکده ی هنر و معماری)
_مهندسی معماری دانشگاه آزاد تهران غرب
کسی ارااااااااک قبول نشده؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
آره...اگه روزانه قبول شده باشی نمیتونی سال بعد کنکور بدی......نقل قول:
سلام من سعی کردم جوابتونو تو پیغام خصوصی بدم ولی سایت اجازه نداد پیامو بفرستم.مجبوری اینجا برات می نویسم.نقل قول:
شما می تونید از ایشون کمک بگیرید:
محتوای مخفی: .
من پارسال که اراک قبول شدم نرم افزار از ایشون کمک گرفتم خیلی مفید بودش.
موفق باشی:11:
ممنون...نقل قول:
به نظر شما دانشگاه خوبیه؟؟؟
استاداش؟؟شهرش؟؟خوابگاه....
بله، اگه روزانه قبول شید و نرید، یک سال از کنکور سراسری محروم میشید :11:نقل قول:
کلااز این همه راهنمایی هنگ کردم:18:خوب یکیتونم جواب من وبده دیگهههههههههههههههه یعنی هیشکی نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حالامیشه یکی به من بگه واسه ثبت نام الان باید شال و کلاه کنم برم یا همون قبل از بهمن؟یه سوال دیگه بچه های ترم بهمن واسه خوابگاه باید چیکار کنن؟ چه فرقی هس بین ما با اونای دیگه؟
سلام موسسه غيرانتفاعي نوين -اردبيل چجور دانشگاهیه؟
رتبتون چند بود؟پسرين يا دختر؟نقل قول:
من هم کمک!! پلیمر علوم تحقیقات برم یا یه سال دیگه بخونم؟!
واقعن منطقی ـه 6000 حتا علوم پایه هم قبول نشه؟ به هر کی میگم هیچی قبول نشدم میمونه :|
چقد بهمون جواب دادید!نقل قول:
در کنار این سوالات پاسخ داده نشده یه سوال دیگم دارم، میخوام بدونم میشه رشته ای که انتخاب کردم رو عوض کنم؟(تو دانشگاه آزاد)
من فیزیک هسته ای ارومیه روزانه قبول شدم بومی هم هستم میتونم انتقالی بگیرم واسه تبربز؟؟ چه طوری؟؟
18 كاربر و تقريبا هيچ راهنمايي مفيد در هر ساعت !
تو رو خدا اگه اطلاعاتي دارين مردمو راهنمايي كنين
جاي دوري نميره !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6454124&posted=1#post6454124
عمران دانشگاه ازاده تهران جنوب بهتره یا عمران روزانه دانشگاه سراسرئ بابلسر؟
من 87 فارغ التحصیل شدم. ولی دبیرستان گفته بدون کارت دانشجویی دیپلم اصل رو نمیده.
اگه گواهیش رو ببرم دانشگاه سراسری قبول می کنه؟ یعنی بخواد بهونه بیاره که این همه وقت از دیپلمت گذشته و چرا هنوز نداریش و این حرفا.
سلام دوست عزیزنقل قول:
آقا علوم اجتماعي دانشگاه علامه شبانه قبول شدم ...آقا اينو برم يا آزاد مديريت مالي ؟
تو رو جون هركي دوست دارين كمك كنين ...
به نظرم درسته مدیریت مالی پولش بیشتره، ولی واقعا بشین علاقتو پیدا کن.
دانشگاه علامه خیلی سطحش خوبه میشه گفت عالیه که دیگه برا انسانیها نیازی به توضیح نداره. مخصوصا اگه تهران هم باشین، شبانه بودن اذیت نمی کنه و هزینه چندانی نداره. مخصوصا دانشگاه علامه از همه دانشگاههای دیگه میشه گفت هزینه شبانش کمتره. شاید ترمی 250 تومن پات بیفته. نمی دونم دقیق. برو ببین خودت
کلا فقط و فقط علاقتو نگاه کن، اگه برات فرقی نمی کرد، دیگه برو سر وقت بازار کار.
نقل قول:
این دیگه سوال نداره ، دانشگاه سراسری هرجا باشه بهتره ، حالا که دانشگاه مازندران هم آوردی پس شک نکن و سراسری ثبت نام کن.
.
آقا یه سوال. شما پست منو حذف کردین به عنوان اسپم. در صورتی که من فقط گفتم چه رشته ای قبول شدم.نقل قول:
این دیگه سوال نداره ، دانشگاه سراسری هرجا باشه بهتره ، حالا که دانشگاه مازندران هم آوردی پس شک نکن و سراسری ثبت نام کن.
میشه بفرمائید کجاش اسپم بود؟
اگه اون اسپمه، پس بقیه چین؟
حالا شاید هم اشتباه شده باشه، ولی دوستان اطلاع دادن که پست من نیست. حوالی ساعت 3 بامداد فرستادم.
سلام به همگی آقایون دکتر و مهندس و مدیر و کارشناس و ...
اول از همه تبریک بگم به دوستانی که قبول شدن و اونایی که امسال قبول نشدن و قراره سال دیگه قبول شن:20:
شرمنده من صبح فقط تونستم بگم چی قبول شدم و نرسیدم که تک تک تبریک بگم.
و یک تشکر و تبریک ویژه دارم به آقا سامان که از دیشب با نهایت صبر و گشاده رویی این تاپیک رو سرپا نگه داشتن و در مقابل اسپم باران دوستان فوق العاده تحمل کردن
دوستان یه زحمتی بکشین هرکی اراک(چه پزشکی چه فنی) قبول شده آمارشو به من پ.خ کنه !
????????????????????????نقل قول:
سلامنقل قول:
تبریک میگم بهت. اونی که فکر می کردی رو قبول شدی(چندان هم فکر نکنم با معماری متفاوت باشه، خودت سعی کن مطالعتو ببری بالا ). منم اونی که فکر می کردم قبول شدم و خوشحالم که اکثرا به اونی که میخواستن رسیدن :40::40::40::40::40:
پسر عموم هم نزدیک بود شهرسازی شیراز قبول شه ولی قبلش معماری بوشهر قبول شده و خیلی خوشحاله
این دلیل خوبی نیست برا انتقالی ها. فکر نکنم قبول کنن مگر اینکه قبول شده باشی ولی اولویت های بعدیت باشه. خلاصه احتمالش کمه چون راحت دور نیست. تبریز و ارومیه نزدیکن برا همین با انتقالیت فکر نکنم موافقت کنننقل قول:
من فیزیک هسته ای ارومیه روزانه قبول شدم بومی هم هستم میتونم انتقالی بگیرم واسه تبربز؟؟ چه طوری؟؟
????????????????????????
بچه ها از دارو اصفهان به داروی تهران یا شهیدبهشتی میشه انتقالی یا جابه جایی گرفت؟برای جابه جایی باید از کی اقدام کنم؟و ی دانشجوی ترم 2 یا 3 میتونه جابه جا شه مرسی:11:
من خیلی عذر میخوام از همه حضار!اما دانشگاه صفادشت هرچی بچه درس نخونه اونجاست!استادای تعطیل!بچه های غیر موجه!خودشم ۱ساختمان وسط ۱ بیابونی!واقعاً هرکس بره اونجا حماقت کرده!شما پیام نور با اون ادمای با شخصیت رو اونم تهران با صفادشت مقایسه میکنی؟دانشگاه ازاد بعضی واحدهاش اکثراً تهران و بعضی شهرستان هایی که واحدهاش معروف هستن از پیام نور بهتره نه همه واحدهاش!ضمن اینکه نرم افزار کجا و مهندسی نفت که بعد از برق و مکانیک از بهترین هاست کجا....نقل قول:
ثبت نام ازاد ۲۶ شهریور تا ۳۱ شهریورنقل قول:
اقا چه سوال هایی میپرسید شماها!!!مکانیک از عمران سر تر هست!این که معلومه!صدرا غیر انتفاعی جزو ۵تا غیرانتفاعی خوب ایرانه اما اصلاً در حد ازاد های تهران نیست!خودت بری میفهمینقل قول:
خانم محترم دانشگاه ازاد بین المللی قزوین جزو بهترین دانشگاه های ایرانه!ضمن این که ای تی سال ها برابر بهتر از نرم افزارهنقل قول:
اقا اگه رشته هایی که قبول شدی بر عکس بود پیام نور!چون برق هرجا باشه برقه!اما حالا بدون شک ازاد!وقت ثبت نام ازاد ۲۶تا۳۱ شهریور و سراسری بسته به دانشگاه و تاریخ اعلامی از سوی سازمان سنجشنقل قول:
فیروزکوه دانشگاه خوبی نیست!باز قزوین چون مهندسی ای تی هست بهترهنقل قول:
۱۰۰٪ علم و فرهنگ!علم و فرهنگ بهترین دانشگاه غیر انتفاعی ایران و تنها دانشگاه غیرانتفاعی که توان مقابله با غول های ازاد مثل علوم و تحقیقات و تهران جنوب رو دارهنقل قول:
هردو خوبه اما اگه میتونی بابلسر بری بابلسر بهترهنقل قول:
کاشکی یکی هم من راهنمایی می کرد .من تجربیم شیمی کاربردی آزاد تهران شمال قبول شدم و اقتصاد شبانه علامه طباطبایی قبول شدم و هر دو رو هم دوست دارم حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
هشدار به قبولیهای کنکور 90
اسامی چندبرابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور مهرماه منتشر می شودکد:http://khabarfarsi.com/ext/1094318
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1404829
سلام میخواستم بدونم سراسری کشاورزی آب بین المللی قزوین روزانه بهتره یا آزاد برق الکترونیک اسلامشهر؟
در ضمن یکی از همکلاسی هام سراسری عمران تهران شبانه قبول شده در صورتی که رتبش از من بدتر بود و منم این رشته شهر جز انتخابای اولم بود ولی قبول نشدم!
همچین چیزی امکان داره!
:18:مشخصه اقتصاد علامه بهتر از شیمی کاربردی تهران شمال هست!از لحاظ مدرک هزینه بازار کار سطح علمی دانشگاه......نقل قول:
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
خداوکیلی کشاورزی رشته ای هست که تا ۱۰ سال دیگر جای رشته های پرطرفدار مثل نرم افزار رو میگیره!اما نازل ترین گرایش ان اب هست و در مقایسه با برق الکترونیک اسلامشهر مثل طفل میمونه به استاد دانشگاهنقل قول:
یک از دوستام هم پزشکی آزاد قشم قبول شده هم برق دانشگاه اصفهان . به نظرتون کدام براش بهتره ؟