نقل قول:
چه طور کالیبره اش بکنم؟
Printable View
نقل قول:
چه طور کالیبره اش بکنم؟
سلام من لبتاب
dell 5010
که گرافیکش 5470 هستش گرفتم و ویندورش هم
seven
اورجیناله ولی وقتی تو دسکتاپش کلیک راست میکنم گزینه
personalize
نمیاد؟؟؟؟؟ و همه قطعاتش هم میشناسه
چرا؟؟
یه قسمتش نوشته
personalizetion isn't available in this version of windows.
خب حالا چطوری میتونم بهش اضافه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید برنامه بریزم یا ؟؟؟؟
احتمالا شما Windows 7 Starter دارید که خیلی از قابلیتهای ویندوز رو ندارهنقل قول:
خلاصه این ویندوز اورجینال به هیچ دردی نمیخوره پیشنهاد میکنم پاکش کنید و یه ویندوز 7 Ultimate نصب کنید
سلام من یه acer5738zg دارم چند وقتیه که دیگهwebcamام کار نمیکنه یعنی تصویر رو نشون میده اما کپچر نمیکنه آیا این ایراد از webcam است یا از برنامه ی webcam companion
ممنون میشم اگه یه راهنمایی بکنید
نقل قول:
دوستان؟!!!
لپ تاپو از شارژ در ميارم نور صفحه كم مشه چرا؟
در تنظیمات Power Plan فعلی شما اینطوری در نظر گرفته شده ، به Power Option برید و در کنار Plan فعلی Change Plan Setting رو بزنید و از اونجا برای مود باتری نور صفحه رو تنظیم کنید .نقل قول:
در Power Option قسمت Plan نيست ؟ (Windows XP)
شما يه با نرم افزارشو نصب کگن نتيجشو بگو.نقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ مدل asus n61gv خریدم
مشکل من اینه که هروقت subwoofer رو به خروجی هدفون وصل میکنم و شارژر هم وصل باشه صدا نویز داره یعنی وووووووییییییززززززززززز
اما اگه شارژر رو جدا کنم نویز نداره
یه حالت دیگه رو هم امتحان کردم
با هدفون اورجینال گوشی نوکیا امتحان کردم چه شارژر وصل باشه و چه وصل نباشه هیچ نویزی نداره
حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست از subwoofer هست ؟؟؟
اشتباه شد ببخشید
[QUOTE=Pami;5791077]شما باید HDD Mode رو از داخل بایوس روی IDE بزارید .نقل قول:
من اين تنظيمات رو تو بايوس نميبينم:41:
ميشه بگيد تو كدوم قسمته؟
نقل قول:
دریابید عزیزان!
نقل قول:
دوست عزيز فكر كنم اين مدل لب تاپ يك دكمه فعال سازى واسه واير لس داره ,,,يا جلو لب تاپ مياد يا بغل دكمه پاور (دقيق يادم نيست ) شايد اون خاموش باشه , كه در اين صورت ويندوز واير لس رو نميتونه ببينه
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
بعد از مدت هاااااااااااااااااااااااا اااااااا اومديم يه سرى زديم ,,,,ياد اون روز كه اين تاپيك رو زدم بخير :19:
بله عزیزنقل قول:
دوست عزيز فكر كنم اين مدل لب تاپ يك دكمه فعال سازى واسه واير لس داره ,,,يا جلو لب تاپ مياد يا بغل دكمه پاور (دقيق يادم نيست ) شايد اون خاموش باشه , كه در اين صورت ويندوز واير لس رو نميتونه ببينه
همون رو میزنم روشن نمیشه!
دوستان چه راه دیگه ای برای افزایش صدا بدون استفاده از subwoofer هستنقل قول:
من ناشنوا هستم (از سمعک استفاده میکنم) باید حتما صداش خیلی بلند باشه تا من بشنوم
سلام
دوستات میشه به این تاپیک یه سری بزنید و منو کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
چند روزیه وقتی ویندوزم بالا میاد و میخوام روی هر آیکون کلیک کنم به طور خودکار با پیام حذف اون آیکون مواجه میشم . اگه no بزنم پیام حذف تکرار میشه تا yes کنم .
ویندوز را هم عوض کردم مشکلم برطرف نشد . دوستان لطفا راهنمایی کنند
لب تاب: ویندوز dell 1545 . XP
آقانقل قول:
کل سیستمو جابجا کردم بردمش اون گوشه اتاق
نویزش خیلی اومده پایین خیلی
ولی هنوز یه خورده هست
مشکل از لپ تاپ نازنینم نیست
وقتی به قسمت فلزی پشت ساب وفر دست میزنم نویز میاد همون حالتی که به قسمتهای فلزی میزنیم یه حالت لرزش اخساس میشه
سلام دوستان
من لپ تاب sony دارم همیشه باتریش روشه و با برق کار میکنم،آخه میترسم در حین برنامه نویسی برق قطع بشه ،آیا استفاده همرمان از برق و باتری مشکلی واسه لپ تاب یا باتری ایجاد نمیکنه؟؟؟
نميخوام بهت بگم ويندوز رو ريست كن ,,,,,ولى اگه مطمئن هستى كه مشكل از برنامه و درايور نيست (نصب مجدد) و موقع فشار دادن دكمه چيزى اتفاق نميفته ,,,,مشكل يا از خود ويندوز هست ( دور از ذهن نيست ) يا هم از هاردور ,,,كه اون مدل لب تاپ وايرلس كارت زير كيبورد مياد ,,,,راستى تو بايوس رو ببين ,شايد از اونجا دستكارى شده باشهنقل قول:
تشكر
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
ويندوز رو فكر كنم درست نصب نكردى ,,,,شما وقتى ويندوز نصب ميكنى بايد درايو سى را دليت كنيد و دوباره اون رو نصب كنيد در ضمن موقع نصب درايور ,دقت كنيد تا اگر فلش يا ممورى به كامپيوتر نصب ميكنيد ويروسى نباشه ,,,,,نقل قول:
نقل قول:
اون برنامه نمیدونم کجاس تو سی دی اوریجینالش که نبود وقتی خریدمش برام یه سری برنامه ها رو نصب کرد حالا میشه از نت دوباره گرفت یا نه؟
سلام من یه لپتاپ sony vaio دارم این همش ریستارت میکنه ویندوزش رو عوض میکنم با dvd recovery و همه قطعات رو با برنامه این dvd چک میکنم میگه سالمه اما همین که file ها رو روی هارد کپی میکنه تا وینوزو عوض کنه موقعی که میخواد extract کنه هی ریستارت میکنه مشکلش چیه؟
با تشکر
دوستان این مدل 64 بیت هست یا 32 ؟
HP dv9205us
مشخصات cpu ش اینه amd turion 1.6 64 x2
ويندوز رو فكر كنم درست نصب نكردى ,,,,شما وقتى ويندوز نصب ميكنى بايد درايو سى را دليت كنيد و دوباره اون رو نصب كنيد در ضمن موقع نصب درايور ,دقت كنيد تا اگر فلش يا ممورى به كامپيوتر نصب ميكنيد ويروسى نباشه ,,,,,[/QUOTE]
با سلام
موقع نصب ویندوز درایو رو فرمت میکنم . از فلش هم استفاده نمیکنم
نقل قول:اصولا باید 32 بیت باشه اگه 64 بود مینوشتکد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c00847944&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&site=null&lang=en&key=null&product=3340198
سلام دوستان خسته نباشید....
من با نصب ویندوز اکس پی روی لپ تاپ مشکل دارم...وقتی موقع نصب می نویسه Starting Windows صفحه آبی مرگ میاد..
ویندوز اکس پی حتی 64 بیتی هم گرفتم باز هم نشد.
کلا انگار با اکس پی مشکل داره..
راه حلی داره؟
سلام
دوستان یه سوال من میخوام برای کاهش استهلاک دیویدی رایتر لپ تاپم یه دیویدی رایتری که ساتا هست و از قبل داشتم رو به لپ تاپم وصل کنم ولی این لپ تاپم پورد esata داره و دیویدی رایترم sata هست میخوام بدونم چطوری میتونم اینو دوتا رو به هم وصل کنم
این رو هم بگم من از تیدیل sata/ide to usb نمیخوام چون usb کنده
اگه رابطی هست میشه دقیقا بگین
سلام دوست عزیز
معذرت میخوام از کجا بفهمم گرافیک لپتاپم چقده؟و چجوری میشه اپدیتش کرد
نقل قول:
حاجى platform اين ويندوز 64 رو ساپورت ميكنه ,,,,,,:27:
ويندوز كه با هاش مياد هم بسته به part number داره كه با لب تاب مياد
تشكر
کسی جواب منو نمیده
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
دوست عزیز سلام
من از کجا بفهمم گرافیک لپتاپم چقده؟وچجوری میتونم اپدیتش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
اینجور مواقع بهترین راهش اینه که بری سایت سازنده اش و مدلشو تو سایت سازنده اش جستجو کنی
ولی یه چیزی بگم اگه گرافیکش NVIDIA باشه به روش معمولی نمیتونی آخرین درایور رو از nvidia دانلود کنی ظاهرا ما رو تحریم کرده و باید با استفاده از V-P-N دانلود کنی
موفق باشی
سلام
وب کم دل 5030در حالت افلاین کار نمی کنه جهکار باید بکنم
خوب چجوری اینارو بدونم ببخشید من مبتدیم بعدشم نگفتید چجوری بفهمم گرافیکم چقده ممنون
سلام وب کم دل 5030 در حالت افلاین کار نمی کنه راهنمایی بفرماید
شما مدلتون چی هستنقل قول:
مثلا اگه ASUS هست شما باید بری سایت ASUS رو بررسی کنید و اون مدل رو پیدا کنین بعد مشخصات کاملشو مینویسه
حالا شما مدلشو بگین من براتون پیدا میکنم
مدل لپتاپم؟سونی وایو fw130e
ای وای دوست عزیز من نتونستم مشخصات سخت افزاری سیستم رو در بیارمنقل قول:
ولی میتونی از این راه مشخصات سخت افزاری سیستم رو در بیاری
روی my camputer راست کلیلک کن بعد properties رو انتخاب کن بعد
device manager رو انتخاب کن یه لیستی از سخت افزارهار رو اونجا لیست میکنه
ولی فکر کنم تک گرافیک باشه که اینتل هست
آدرس درایورهای لازم برای مدل شما
ضمنا باید یا توجه به سیستم عاملتون درایور رو انتخاب کنین یعنی از قسمتکد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGNFW130E&SelectOS=48
Select Your Operating System در صفحه ای که لینکشو گزاشتم xp یا ویستا یا سون رو انتخاب میکنین
سلام
دوستان یک مشگلی برای LCD لپ تاپ بوجود اومد به این صورت که ....
گوشی iphone رو گذاشته بودن روی کیبرد که گوشی آپدیت بشه بعداز 2 ساعت که برگشته دیده صفحه مانیتور از سمت راست خط خط شده افقی و عمودی و باید صفحه رو بالا پایین کنی تا تصویر بده !
این از ال سی دی هست یا IC سوخته ؟
هزینش چقدر میشه ؟
مدل Vaio FW190
هیچکس راه حلی نداره؟نقل قول:
ویندوز اکس پی باید نسخه خاصی باشه تا روی لپ تاپ نصب بشه؟
ممنون میشم توضیح بدین..