net Framework نسخه 3
= قط اینو ندارم - راهی بجز دانلود هست که نصبش کنم؟
Printable View
net Framework نسخه 3
= قط اینو ندارم - راهی بجز دانلود هست که نصبش کنم؟
بازی gta iv پر باگ ترین و شدیدترین افت فریم را در بین بازیهای سال 2008 دارا بوده است.:2:
مشکل از سیستمتهنقل قول:
اینو شما اعلام کردی؟!نقل قول:
هه فک کنم یه سایت خبر گذاری اضافه شده و ما خبر نداریم:31:نقل قول:
من که تمومش کردم رومن مرد دیمیتری هم مرد
کلا مرحله جذابی نداشت فقط سرقت از بانکش قشنگ بود
فکر نکنم مثل سان اندریاس روی سیستمم بمونه
باگ که داشت دیوانه می کردنقل قول:
بازی gta iv پر باگ ترین و شدیدترین افت فریم را در بین بازیهای سال 2008 دارا بوده است.
یه نمونه داشتم دنبال یه ماشین میرفتم بعد ماشین از توی یکی دیگه ماشین رد شد!!!!!!!!!!
ولی اگه سیستم ردیف و قدرتمندی داشتیم بازی لذت بخش می شد و باگ های کمتری میدیدیم
مگس , نسخه آلمانی 10 گیگ کمتره , مال ما چند گیگه ؟ 14 گیگ . پس نسخه آلمانی نیست . اما نسخه اصل آمریکاییم نیست . ایران اومده از نت دانلود کرده . و تو نتم هیچ وقت نسخه اصلی یه بازی نمیاد !
دوستان این سوال رو باره 3 که می پرسم ایا تو این بازی چیت برای پول وجود داره ؟ :19:
اگه داره این کد را قرار بدید ما هم فیض ببریم :31:
ممنون:10:
بابا من تا حالا کلی عکس گرفتم هرکدومم خیلی طول بکشه 2 ثانیهنقل قول:
در ضمن برای خروج از بازی از کلیدهای Alt+Tab استفاده کنید و برای بازگشت به بازی از همین کلید ترکیبی استفاده کنید
:10:
میشه باحالاش رو بذاری:11:(قشنگاش هم همینطور):8:نقل قول:
نیکو با ریش تیغ زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا رو ببينين.....وسعت شهر رو نگاه كنين....
کد:http://-------------/files/kknmhekvfwzqgp4hwgbu.jpg
کد:http://-------------/files/lng60u9sochmp2lsrkbv.jpg
چطوري ميشه tombnail گذاشت با لينك عكس؟کد:http://-------------/files/urq2btpmkno9655pbpk9.jpg
هر كار كردم نميشه
دوست من با 8500 بهتر از من که 3650 دارم داره بازی میکنه.!
باز تو چیز نخورده داری پسرخاله می شیا .(یه کم حواست به زبونت باشه.)نقل قول:
این که نسخه ی آمریکایی رو نمی شه گیر آورد هم یه حرف خنده داره.کمیاب هست، ولی نایاب نیست.
در کل چیزی که واضحه اینه که نسخه ای که در حال حاضر اکثر دوستان دارن، نسخه ی سانسور شدست و نسخه ی سانسور شده، یعنی نسخه ی دستکاری شده.پس احتمال اینکه نسخه ی دست کاری شده فریم ریت کمتری داشته باشه زیاده.
(راستی منظور از چیز تو جمله ی اول همون چایی بود.)
چون که اینجا تگ url غیرفعاله .نقل قول:
مثل بقیه انجمن ها نیست .
همون لینک عکس کفایت میکنه .
این هم مراحلی که برای 100% تموم کردن بازی طی کنید :
Missions (68%): Complete all 90 main story and procedural missions.
Car Thefts (2%): Deliver all 30 vehicles to the garage.
Friends (10%): Unlock all unique abilities and complete all activities for all five friends (except Roman and Dwayne).
Activities (5%): Defeat the CPU or an in-game friend at all activities at least once.
Random Characters (5%): Find all 14 random characters and complete their encounter missions (except Jeff, Cherise, Clarence, and Ivan).
Most Wanted (2.5%): Kill all 30 pedestrians on the list.
Vigilante (2.5%): Complete all 20 vigilante crimes.
Flying Rats (2.5%): Find and kill all 200 pigeons.
Unique Stunt Jumps (2.5%): Complete all 50 jumps.
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان ممنون میشوم اگر چند تصویر از تصادف با موتور و ماشین وانسان بزارید چون فعلا که ما نمیتونیم بازی کنیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این دو تا زن رو به جرم اینکه تمام پولهامو به باد دادند مجازات کردم.
حجم عکسش کمه اکشالی نداره.
یه بار رفتم با چوب بایسبال مردمو نفله کردم. آخر کار دیدم تمام صورتم خونی شده. کلی کف کردم.
راستی دیدین تو ماشین رادیو روشن باشه بعد موبایل زنگ بخوره رو رادیو نویز میده.
نقل قول:در اينكه اين نسخه اي كه ما داريم بازي ميكنيم نسخه كامل و بدون سانسور بازي است هيچ شكي نيستنقل قول:
1- اگه يادتون باشه بعد از اومدنhot coffeeبراي san andreasتقريبا تماميه كشورها براي فروش اين بازي قوانين بسيارشديدي گذاشتن و يا حتي ممنوع كردنش كه حتي صداي راك استار رو هم در اورد كلي ضرر مالي هم براشون داشت حالا
راك استار مغز خر نخورده كه از همون ابتداي عرضه بازي (هات كافي چند ماه بعد از عرضه بازي اومد) كاري كنه فروش بازيش پايين بياد
2 - نكته بعدي اينه كه با يك سرچ كوچولو ميتونيد بفهميد كه هيچ عكس مورد داري از نيكو در اينترنت نيست در صورتي كه همه عكسايي كه از cj تو اينترنت هست رو ديدن
3 - اينو ميدونيم كه اين بازي با نسخه ايكس باكسش هيچ فرقي نداره ميتونيد از اونها هم بپرسيد
4 - نسخه اروپايي اگر وجود داشته باشه نسخه ايي ارزونتر و بسيار ناقصه ولي همونطور كه تو چند صفحه قبل يكي از بچه ها قيمت gta رو در امازون usa و uk گذاشته بود تقريبا هم قيمت بودن(با توجه به نرخ پوند و دلار)
5 - اصولا بازي و فيلم و نرم افزارهايي كه عزيزان فروشنده از اينترنت دانلود ميكنند تا به ما بفروشند سعي ميكنند تا بهترين نسخه رو دانلود كنند نه نسخه سانسور شده(اصلا ميتونيد كل تورنت رو زيرو رو كنيد نسخه ي سانسور شده يا سانسور نشده اي وجود نداره)
6 - تا حالا تو دنيا بغير از يك خالي بند تو تاپيك خودمون كسي نگفته نسخه بدون سانسور بازي رو داره
پس با توجه به اين نكات==>بازي اي كه ما ميكنيم سانسور نشده است
درسته كه توي اين بازي به نكاته خيلي ريز هم توجه شده ولي متاسفانه يكسري نكات خيلي مهم از قلم افتادهنقل قول:
من این دو تا زن رو به جرم اینکه تمام پولهامو به باد دادند مجازات کردم.
حجم عکسش کمه اکشالی نداره.
یه بار رفتم با چوب بایسبال مردمو نفله کردم. آخر کار دیدم تمام صورتم خونی شده. کلی کف کردم.
راستی دیدین تو ماشین رادیو روشن باشه بعد موبایل زنگ بخوره رو رادیو نویز میده.
آقا تمام حرف شما قبول جز اون قرمزاش.نقل قول:
باز تو چیز نخورده داری پسرخاله می شیا .(یه کم حواست به زبونت باشه.)
این که نسخه ی آمریکایی رو نمی شه گیر آورد هم یه حرف خنده داره.کمیاب هست، ولی نایاب نیست.
در کل چیزی که واضحه اینه که نسخه ای که در حال حاضر اکثر دوستان دارن، نسخه ی سانسور شدست و نسخه ی سانسور شده، یعنی نسخه ی دستکاری شده.پس احتمال اینکه نسخه ی دست کاری شده فریم ریت کمتری داشته باشه زیاده.
(راستی منظور از چیز تو جمله ی اول همون چایی بود.)
نسخه رو تو ایران که سانسور نکردن. اگر هم سانسور شده خود Rockstar اینکار رو کرده. به خاطر اینکه قانونهای کشورهای اروپایی سفت و سخت تره و به بازیها گیر میدن دو نسخه ای کردنش.
Sanandreas هم دو نسخه بود و انگلیسی و آمریکایی داشت. باور ندارید من پچ های رسمی دو نسخشو دارم که خود Rockstar برای رفع مشکلات بازی داد.
اما مهم اینه که واقعا نسخه ی آمریکایی سانسور نداره؟؟؟؟ من شک دارم. لطفا کسی که نسخه ی آمریکایی داره تو پیام های عمومی خودش لینک عکس رو بزاره. عکس از قسمتهای بدون سانسور بزارید لطفا ولی نه تو تاپیک. همون پیامهای عمومی بهتره.
موافقید؟؟؟
سلام دوستان.
من یک سری عکسهای جالب از بازی گرفتم و براتون اپلود کردم.تو یک فایل با پسوند RAR و حجمش هم 1.19 مگابایت.
فقط خواهش میکنم افراد زیر 18 سال بی خیال دیدن این عکسها بشند.
در ضمن تشکر یادتون نره......
لینک دانلود
سلام دوستان.کد:http://persiandrive.net/637619
این هم Benchmark سیستم من
Statistics
Average FPS: 34.24
Duration: 37.53 sec
CPU Usage: 63%
System memory usage: 71%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Very High
View Distance: 3
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GTS
Video Driver version: 178.13
Audio Adapter: Speakers (2- Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
File ID: Benchmark.cli
اگر قراره بازي سانسور شده اي وجود داشته باشه فقط توي اروپا و كشورهاييه كه كپي رايت دارن نه ايران
البته اينو مطمئن باشيد كه بازي سانسور نشده به معني نشون دادن توي خونه نيست
نقل قول:
اين ها كه عكسهاي جديدي نيست چون همه ديدن
نقل قول:
من ندیده بودم :31:
به قول یکی از بچه ها ، اسلام به خطر افتاد
الاناست که ارشاد بشیم
دیگه چی باید سانسور بشه ؟!!!! این که همه چیو نشون داده
از این هم باز تر باید باشه ؟ :27:
4 قسمت از صحبتتون رو قرمز کردم که به ترتیب حواب می دم :نقل قول:
1-به هر حال سانسور یعنی دستکاری و با دستکاری کردن به بازی ضرر وارد می شه (هرچند کم.)
2-باور دارم.:46:
3-من هم شک دارم واسه همین تو اون پست چندین جا گفتم(( احتمالا ))یا(( اما)) و ((اگر)) اوردم.
4-موافقم.
موفق باشی
منظور من از اينكه همه ديدن اين بود كه كسايي كه بازي رو تا يك جايي رفته باشند(تقريبا 30 درصد)نقل قول:
حتما اين صحنه ها رو ديدن چون هم رومن زنگ ميزنه ميگه بريم استريپ كلاب هم يكي از مرحله ها توي اين مكان انجام ميشه
دوستان اگه كسي ميتونه اين دلايل رو براي سانسور نبودن بازي اي كه ما ميكنيم رد كنهنقل قول:
در اينكه اين نسخه اي كه ما داريم بازي ميكنيم نسخه كامل و بدون سانسور بازي است هيچ شكي نيست
1- اگه يادتون باشه بعد از اومدنhot coffeeبراي san andreasتقريبا تماميه كشورها براي فروش اين بازي قوانين بسيارشديدي گذاشتن و يا حتي ممنوع كردنش كه حتي صداي راك استار رو هم در اورد كلي ضرر مالي هم براشون داشت حالا
راك استار مغز خر نخورده كه از همون ابتداي عرضه بازي (هات كافي چند ماه بعد از عرضه بازي اومد) كاري كنه فروش بازيش پايين بياد
2 - نكته بعدي اينه كه با يك سرچ كوچولو ميتونيد بفهميد كه هيچ عكس مورد داري از نيكو در اينترنت نيست در صورتي كه همه عكسايي كه از cj تو اينترنت هست رو ديدن
3 - اينو ميدونيم كه اين بازي با نسخه ايكس باكسش هيچ فرقي نداره ميتونيد از اونها هم بپرسيد
4 - نسخه اروپايي اگر وجود داشته باشه نسخه ايي ارزونتر و بسيار ناقصه ولي همونطور كه تو چند صفحه قبل يكي از بچه ها قيمت gta رو در امازون usa و uk گذاشته بود تقريبا هم قيمت بودن(با توجه به نرخ پوند و دلار)
5 - اصولا بازي و فيلم و نرم افزارهايي كه عزيزان فروشنده از اينترنت دانلود ميكنند تا به ما بفروشند سعي ميكنند تا بهترين نسخه رو دانلود كنند نه نسخه سانسور شده(اصلا ميتونيد كل تورنت رو زيرو رو كنيد نسخه ي سانسور شده يا سانسور نشده اي وجود نداره)
6 - تا حالا تو دنيا بغير از يك خالي بند تو تاپيك خودمون كسي نگفته نسخه بدون سانسور بازي رو داره
پس با توجه به اين نكات==>بازي اي كه ما ميكنيم سانسور نشده است
تا هم منو هم همه بچه هاي اين تاپيك رو از شك در اره
چرا اینقدر سانسور سانسور می کنین.سانسور کدومه.کی سانسور کرد؟دیگه چیرو بخواد نشون بده.اینکه همه کار داره میکنه.همه چیو نشون میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Shooting
برو به اونايي كه ميخوان تا نهايت جزييات رو نشون بده بگونقل قول:
اقا جدی میگی؟؟؟:19:وااااااای من 45 در صد رفتم و فکر میکردم رومن و ملری میخوان عروسی کنن چون هر دو زنگ زدن و این خبرو دادن.چه حیف فکر میکردم همه چی به خیر خوبی تموم میشهنقل قول:
!!!
ولی دیمیتری رو همون اول نیکو واس میکشت چون هم به میخاییل خیانت کرد هم به من{نیکو{
خوب مثل اینکه نداشتیم؟؟؟؟!!!!:31::31:نقل قول:
دقت كردين....وقتي يه ماشين پليس داشته باشين ....آگه چراغهاي آژيرش..2-3 تاش بشكنه يا ضربه بخوره...صداش عوض ميشه؟
چراغ سقف ماشينم كه عاليه.....
يه چيز جالب ديگه هم ديدم ديروز...يه جا خلاف كردم...پليسه پياده بود...سريع پريد تو يه ماشيني كه راننده نداشت اومد دنبالم : دي
سلام .... همه سیوام پرید ....
کسی میتونه سیو مرحله ای که اون کچله (اسمشو یادم نیست همونی که خیلی اکتیوه ) میگه باید یه ماشین پلیس گیر بیاریم رو بده .... در ضمن من اون دوستمون که میتونستیم بکشیم رو نکشتم ....
ممنون میشم
بچه ها یه چیزی بهتون بگم .
مرحله های آخر , اگر میخواید رومن نمیره به حرف رومن گوش کنید . اگه به حرف کیت گوش کنید رومن میمره و کیت هم قهر میکنه ! اما اگه به رومن کوش کنید کیت میمیره , اما رومن زنده میمونه . لا اقل رومنو دارید !
تو اون مرحله هم پلی بوی رو بکشید تا آپارتمانش بهتون برسه . و مراحل بعدیش اون پلیس فاسده ور نکشید , چون بعدا شدیدا به درد میخوره
بازی ما سانسور شده نیست. چرا؟؟؟؟
1- چون اصلا نسخه ی سانسور شده وجود نداره. راک استار هیچوقت یک بازی رو با امکانات بیشتر از نسخه ی دیگه عرضه نمیکنه. مردم ببو نیستن. میرن نسخه ی کامل تر رو میخرن یا دانلود میکنند.
2- قیمت اروپا و آمریکا ممکنه به خاطر دوبله ی بازی (که بعیده) و یا اصلا به خاطر هیچی باشه. هیچی یعنی اینکه راک استار نمایندگی خودش تو اروپا قیمت رو به پوند داده و تو آمریکا به دلار. مطمئنا اگر تو ایران هم نمایندگی بزنه به ریال میده. شک دارید؟؟؟
3- فرض بر اینکه نسخه ای بدون سانسور باشه. کافیه دستتون بره رو کیبورد و تو گوگل بزنید GTA. مطمئن باشید اولین نتیجه اینه که روش برداشتن سانسور بازی با یک Patch چند کیلوبایتی اومده.
4- اگر قرار بود نسخه ی ما سانسور داشته باشه همون اول تو دموی اول بازی اون زنه که تو اطاق بود رو نشون نمیداد. (همونی که شوهرشو میزد) بالاخره سانسور اگر بود همه چیز سانسور میشد.
5- من دارم نرم افزار برای باز کردن فایلهای بازی پیدا میکنم. یادمه وقتی هنوز Hot Coffee نیومده بود یا همون اولاش، من تو فایلها تکسچرهای دوست دختر های CJ رو پیدا کردم که لباس تنشون نبود. همش فکر میکردم اینا به چه دردی میخورن و چرا تو مرحله ها نبودن. تا اینکه معلوم شد این یک مود غیر فعاله. اگر بازی ما هم مود غیر فعال داشته باشه حتما تکسچرها توش موجوده.
6- تو سرچ گوگل و یوتیوب من چیزی از تصاویر قابل سانسور تو بازی ندیدم. قابل سانسور یعنی دیگه کامل همه چیزو نشون بده. استریپ کلوب ها نیازی به سانسور نداره. اینا رو تو تلویزیون های خارج تو برنامه کودکاشونم پخش میکنن.
7- اگر بازی ما سانسور داشت اونوقت تو تبلیغات این سایتهای کلیکی اولین چیزی که میدیدین این بود که نسخه ی کامل GTA IV بدون سانسور 10 هزار تومن.
غیر از اینه؟
نه یه راه دیگه داره که رومن نمیمیره باید توی علامت بری پیش اون ادمک من رفتم طرف پول که رومن مردنقل قول:
ماشالله هیچ کی این جا به خود بازی اهمیت نمی ده ! همه دنبال مسائل جزئی و دیدن یه سری صحنه ها هستن ! واقعا که با این جنبه ای که گیمر های ایرانی از خودشون نشون میدن وای به حال آینده که خدا میدونه چه بازی ای می خواد دست ما برسه ....
کاملا موافقم!:31:نقل قول:
چرا همه دوست دارن گناه کنن؟!:19:
حتی اون راک استار عقلش رسیده اونارو تو بازی نزاره ولی شما...
اینها هم جز بازی هستش.نقل قول:
ماشالله هیچ کی این جا به خود بازی اهمیت نمی ده ! همه دنبال مسائل جزئی و دیدن یه سری صحنه ها هستن ! واقعا که با این جنبه ای که گیمر های ایرانی از خودشون نشون میدن وای به حال آینده که خدا میدونه چه بازی ای می خواد دست ما برسه ....
به هر حال بحث در مورد بازیه دیگه. در مورد ماموریت ها که تاپیک جدا داریم. پس اینجا چی بگیم؟
مشکلات بازی هم که تمومی نداره.
اصلا یک کار کنیم.
ویژگیهای خفن بازی نسبت به سان آندریاس رو بگیم برای اینکه بقیه هم بازی کنند و ببینند.
من چند تا میگم:
1- موقه تصادفات شدید از شیشه جلو به بیرون پرت میشین.
2- مردم رو با هل دادن میتونید بندازید تو دریا.
3- در ماشین که باز بشه چراغ سقفش روشن میشه.
4- اگر یکی رو بین ماشین و دیوار قرار بدین خونش پاش میخوره رو ماشین و خدابیامرز میشه.
5- مردم از همدیگه تو خیابون دفاع میکنند. اگر شما رو هم کسی به نامردی بزنه مردم از شما دفاع میکنند.
6- پلیس اگر پیاده باشه ماشین مردم رو قرض میگیره.
7- هر جاتون تیر بخوره خونی میشه.
8- پیرمرد ها و پیرزنها صبح تو پارک ورزش میکنند.
9- موبایلتون رو رادیو نویز میده. در ضمن ویبره هم داره. دوربین هم راستی داره.
10- میتونید از اینترنت بازی تم دانلود کنید یا آهنگ زنگ بخرید. میتونید دوست نتی هم پیدا کنید.
11- ماشینهای قراضه بد استارت میخورن.
12- هندلینگ ماشینها خیلی جالب شده و مانور با موتور دیوانه شده.
13- میتونید تاکسی بگیرید و به مقصد برید.
14- میتونید وقتی پلیس دستگیرتون کرد فرار کنید.
15- اگر با ماشینتون دور درجا بیش از حد بزنید ماشین پنچر میشه.
16- تو اتوبانها باید عوارض بدین.
17- بازی گدا داره که میتونید بهش کمک کنید.
18- میتونید با سنگ شیشه مغازه ها رو بشکنید.
19- بعضی ماشینها gps دارند و مسیر رو اعلام میکنند.
20- میتونید مردمی که لب جدول نشستند رو با بوق بترسونید تا به دریا بیفتند.
دستت درد نكنه كامل كننده ي پست من در چند صفحه قبل بودنقل قول:
متاسفانه اين همه زحمت با بعضي كاراي واقعا خنده دار كه در بازي بسيار ديده ميشه به حدر رفتشنقل قول:
1- موقه تصادفات شدید از شیشه جلو به بیرون پرت میشین.
2- مردم رو با هل دادن میتونید بندازید تو دریا.
4- اگر یکی رو بین ماشین و دیوار قرار بدین خونش پاش میخوره رو ماشین و خدابیامرز میشه.
5- مردم از همدیگه تو خیابون دفاع میکنند. اگر شما رو هم کسی به نامردی بزنه مردم از شما دفاع میکنند.
6- پلیس اگر پیاده باشه ماشین مردم رو قرض میگیره.
7- هر جاتون تیر بخوره خونی میشه.
8- پیرمرد ها و پیرزنها صبح تو پارک ورزش میکنند.
9- موبایلتون رو رادیو نویز میده. در ضمن ویبره هم داره. دوربین هم راستی داره.
10- میتونید از اینترنت بازی تم دانلود کنید یا آهنگ زنگ بخرید. میتونید دوست نتی هم پیدا کنید.
12- هندلینگ ماشینها خیلی جالب شده و مانور با موتور دیوانه شده.
13- میتونید تاکسی بگیرید و به مقصد برید.
14- میتونید وقتی پلیس دستگیرتون کرد فرار کنید.
15- اگر با ماشینتون دور درجا بیش از حد بزنید ماشین پنچر میشه.
16- تو اتوبانها باید عوارض بدین.
17- بازی گدا داره که میتونید بهش کمک کنید.
18- میتونید با سنگ شیشه مغازه ها رو بشکنید.
19- بعضی ماشینها gps دارند و مسیر رو اعلام میکنند.
20- میتونید مردمی که لب جدول نشستند رو با بوق بترسونید تا به دریا بیفتند.
مثلا وقتي تو خيابان به كسي تنه ميزنيد و كيف دستشه , كيف از دستش ميوفته و اصلا انگار نه انگار كه قبلا كيفي وجود داشته يارو بدون هيچ اعتراضي راشو ميگيره ميره
سلام
بچه ها یکی بیاد و این افراد بازی مثل دیمیتری ورومن ومالوریا و....رو معرفی یکی درباره داستان توضیح بده تا تا حدودی بدونیم تو بازی چی کار میکنیم
جایی که بشه باهاش تو اینترنت رفت کجاست؟نقل قول:
بعضی ماشینهای با کلاس بیب بیب هم میکنن در باز میشه :دینقل قول:
و بعضی ماشین ها سه کار میکنن :دی و گاهی از اگزوزشون آتیش میاد بیرون (ماشین لگن :دی)نقل قول:
وقتی یه ماشین رو میدزدی که خاموشه (شیشه در رو میشکنه) با زدن سیم ها به هم استارت میزنه و ممکنه روشن نشه دو سه بار استارت میزنه :دی
یه چیزی .
یکی دنبالم بود با مشت و لگد بیفته جونم . رفتم جلوی پلیس واستادم در رفت !