1 ماه پیش 120 میگفت .ولی الان لابد گرونترش کرده.:41:نقل قول:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
نقل قول:
من بویه چرم حس نکردم.بیشتر بویه الکل حس کردم.:13:
Printable View
1 ماه پیش 120 میگفت .ولی الان لابد گرونترش کرده.:41:نقل قول:
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
نقل قول:
من بویه چرم حس نکردم.بیشتر بویه الکل حس کردم.:13:
نقل قول:
منم بدجوری دنبالشم. گشتم نبود نگرد نیست!:41:
کاش اونموقعها 2 تا میخریدم
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
علی جون کدوم رو یک ماه پیش 120 میگفت؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
دوستان یه مغازه رفتم porsche design رو 80 تومن قیمت داد..شما چقدر قیمت دارین؟
ديور هوم اينتنس
Dior Homme intense
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینو خریدم 254 !
دستتون درد نکنه بابت معرفی:11:
جناب مبارک انتخاب خوبی بودنقل قول:
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
تو همین مایه ها ستنقل قول:
faraz-hacker
دوستان اینو خریدم 254 !
یعنی اینقدر گرون شده این عطر؟ چند میله مگه؟ 10 میل ادوپرفیوم هفته پیش 175 قیمت داشتم!!
سبز و آبیش یه قیمت بود-125 میلنقل قول:
من فکر کنم 217 قیمت داشتم اونم هفته پیشنقل قول:
یا ابوالفضل:18:نقل قول:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
تسترش رو 60 قیمت داشتم.ولی خودش بویه مالی نداره ها؟:13:نقل قول:
منظورت پولو بود؟نقل قول:
ممنون
بله.مگه منظوره شما نبود؟:20:نقل قول:
بلهنقل قول:
ممنون:11:
تازه صاحب اصلیش اومد بود دیدم داشت بواشکی به این فروشنده غر میرد که قیمت خرید 245 چرا ارزون دادی!!:41:نقل قول:
فرید جان پلو بلو 110 تومن
چند میل؟نقل قول:
چون سایت شمیم کیش هم 125 میل همین 110 زده. قیمتهاش هم همیشه آپدیت هست ولی چون سابقه زیادی نداره ریسک هست که ازش خرید کنم
125 میل رو 110 میده همون جای که خودم شوپارد رو خریدم
حامد عزیز ممنونمنقل قول:
بد جوری گیر کردم نمیدونم اینبار کدوم یکی از سری چوگان ها (polo) رو بخرم:31:
بلو
سبز
مدرن رزرو
سلام دوستان کسی تاحال اینو تست کرده marc jacobs bang
اصفهان یه مغازه داشت ولی تست نداشت میخواستم ببینم کسی اینو داشته از شیشش خیلی خوشم امده :31:بوشو نمیدونم
نمیخوام منصرفتون کنم ولی اصلا موندگاری نداره.نقل قول:
بوش هم کمی ادویه ایی هست متمایل به خنک
فرید جان من برا تست یه ادکلن سفارش دادم بهشون به محض اینکه برسه بهت میگم کارشون چطورهنقل قول:
چاکریم:11:
دیشب یه سری عطر تست کردم...برای یکی از دوستان رفته بودم خرید...
ch رو تست کردم...خیلی بوی چیپی داشت..آخر سینتتیک...115 میگفت...
آرمانی هم تست کردم 125 تومن...نپسندیدم ولی حداقل بوی نسبتا با کیفیتی داشت...
سکرت آنتونیو باندراس..نسبت به قیمتش به نظرم میارزه...هرچند از اون بوهایی نیست که من خوشم میاد...
پیور بلک بوگاتی هم تست کردم..بد نبود..ولی 110 براش زیاد بود...
بلو د شنل هم 50 میل 125 و 100 میل 204 و 150 میل 280 تومن..همینطور بقیه کارهای شنل...
بیژن رو هم خوشم اومد..یاد قدیما کردم...میداد 52..انصافا کار قوی ای هست...
کلا بیشتر عطرها به نظرم ضعیف بودن و الکی گرون...آخرش همون لانویی دو لوم 60 میل رو برای دوستم 88 خریدم...به نظرم 50 میل بلو د شنل ارزش داشت...چون انصافا بوی خوبی داره...
ممنوننقل قول:
که خبر کردی
مبارکت باشه و انشاا... خرید خوبی داشته باشی
من کمی تحقیق کردم در موردشون و حتی اینو خیلی بهتر از پرفیوم شاپینگ و یا عطر افشان میدونن
چی سفارش دادی؟
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
امروز یک مغازه 50 میل تق هرمس رو زده بود 85نقل قول:
خیلی مشکوک شدم بش چون دقیقا مغازه چندتا اونورطرش میداد 127
ولی من تا به حال ندیدم عطری تقلبی 50 میل داشته باشه.
به نظرت ارزش خرید داره؟
پس شما هم نظرتون با من یکیه در مورده CH :20:ولی زنونه اش خوبه.نقل قول:
سکرت آنتیونیو زیاد جالب نیست.
بوگاتی هم که کلا نمیپسندم.مثله پورشه.
شنل خوبه آدم تو کلکسیونش داشته باشه:31:
دوستان یه عطر معرفی کنین برای اداره میخوام هر کی امد تو اتاق بوش بزنه تو دماغش :31:
زیادم گرون نباشه
الانم یه دو سه ماهی هست که تق میزنم ولی دیگه حیفه تو اداره اونم بندرعباس با اون شرایط آبو هوا بخوام اینو بزنم ، میخوام موندگاری زیادی داشته باشه
چاکریمنقل قول:
اره به نظر که کارشون درسته حالا برسه ببینیم خود جنس چه جوریه:27:
یه دونه سی کی وان 200میل سفارش دادم البته یه شیشه 100میل تقریبا نصف ازش دارم ولی خوب با این وضع بازار گفتم ذخیره کنم بهتره
با هزینه پست شد 62تومن:20:
الان دیگه برای ما جنوبی ها کولواتر جواب میده:31:نقل قول:
من ادکلن تا به حال زیاد تست کردم ولی جالبه که هنوز نتونستم تق رو تست کنم.
میشه کمی در موردش توضیح بدی؟
ممنون
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
خوبهنقل قول:
مبارک
کار خوبی میکنی که ادکلنی رو که دوست داری انبار میکنی:31:
منم تا حالا کلی انبار دارم ولی بازم برای منی که دوست دارم همیشه ویترینم پر باشه کمه:31::10:
[QUOTE=f.t.g;6890066]الان دیگه برای ما جنوبی ها کولواتر جواب میده:31:
من ادکلن تا به حال زیاد تست کردم ولی جالبه که هنوز نتونستم تق رو تست کنم.
میشه کمی در موردش توضیح بدی؟
ممنون[COLOR="Silver"]
راستش من خوب بلد نیستم بو هارو تشریح کنم ولی چیزی که اولش به مشام میرسه بویی شبیه پرتقال و مرکبات هست همراه با یه بوی تیز و بعدش یه بوی باحالی که میگن خاک ، حالا نمیدونم واقعا اگه جایی باشه که خاکش این بوی باکلاسو بده خیلی جالبه:27:
من اولش میخواستم پرفیومش رو بخرم ولی گیرم نیومد ولی چند وقت پیش توی یکی از مغازه های همین بندر یه فروشنده ای گفت یه عطر هست دوستم برده و یکمی ازش استفاده کرده و گذاشته برای فروش گفتم چیه ، گفت تق اونم پرفیومش بود . میگفت باعث سردردش شده :13:
ازش خواهش کردم اجازه بده تست کنم و بنده خدا اجازه داد ، و اون موقع بود که متوجه شدم پرفیومش رو زیاد نمیپسندم
تویلتش خیلی باحال تره
داستان تعریف کردم:31:
ولی شما که هم کلکسونر هستی و هم عطر باز ،پیشنهاد میدم چشم بسته بخریش
یه چیز جالب در مورد این عطر اینکه من اول یه 5 میل ازش خریدم حدود 5 ماه پیش یعنی هنوز هوا سرد نشده بود هر چقدر هوا رو به سرما میرفت بوی بهتری داشت میشه گفت اصلا بوی قبلی رو نداشت
[QUOTE=mjd323232;6890087]ممنونم از توضیحاتنقل قول:
خودم کم دودل بودم حالا اینم به گزینه های خرید اضافه شد.
البته فکر کنم 85 برای 50 میلش خیلی مناسب باشه. شاید امروز خریدمش
راستی چرا محل سکونت رو زدی نصف جهون:27:
[QUOTE=f.t.g;6890095]من محل زندگیم همون بقول شما نصف جهونه و لی الان 2 ماهه که محل کارم امده بندر عباس (ماموریتی)نقل قول:
کسی نظری نداره:19:نقل قول:
فرید جان تق که خیلی زیاده.حالا خودش هیچ .مشابهاتش که خیلی خیلی زیاده.هر جا بری بالاخره یه مدل دارهنقل قول:
نشونت بده.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
سیلور سنت:27:نقل قول:
جاز
زینو
آزارو پورهوم
به نظر من ارزش داره...قیمتش در بازار های خارجی خیلی بیشتره...نقل قول:
من توی عطرهای دیزانر عطری به کیفیت تق هرمس ندیدم...بدون شک یکی از بهترین عطرهای تاریخ عطرهای دیزاینر هست...کیفیتی نیچ گونه داره و بسیار حرفه ای ساخته شده..سه سال متوالی در نظرسنجیه اعضای بیس نوت بهترین عطر دیزاینر شد..
..من به شخصه پرفیومش رو بیشتر از تویلتش میپسندم....
سی اچ بوی خیار میداد یه جورایی..ولی خیلی شیمیایی بود...یاد ممورایز امپر افتادم...نقل قول:
کلا کارهای شنل جدید بوهای معمولی ای دارند ولی کیفیتشون نسبتا خوبه.....من الور اسپرت رو خیلی خوشم نمیاد ولی اذعان میکنم که کیفیت خوبی داره...
[QUOTE=mjd323232;6890111]موفق باشید:11:نقل قول:
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
ام7 فرشنقل قول:
پولو بلو
آرامیس کول (اگر پیدا کنی!)
اگر هم ارزون میخوایی
اوپن (اصلش) به نظر من تو قیمت ارزون ها بهترین گزینه هست
---------- Post added 09-03-2012 at 12:00 AM ---------- Previous post was 08-03-2012 at 11:58 PM ----------
علی جان بله درست میگی ولی تا به حال مد نظرم نبوده. ولی این که دیدم 50 میل رو 85 میده وسوسه ام کرده:27:نقل قول:
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
منم بد جور وسوسه شدم که 50 میل ازش داشته باشم:31:نقل قول:
قیمت CK Euphoria چنده؟!
یکی از آشنایان یه جا دیده 100 ، یه جا دیده 50 ، 50 تومنیه رو خریده بعد 10 دقیقه دیگه هیچ بویی نمیاد ازش :دی:دی:دی
به به جنس تقلبی! خدا بده برکت:46:نقل قول:
[QUOTE=f.t.g;6890701]اوپن اصل رو چطوری تشخیص بدیم؟ چند میل داره ؟ قیمت چنده؟نقل قول:
[QUOTE=farina1709;6890923]اصلیش هم موندگاری نداره.بی خیالش بشید کلا بهتره:31:نقل قول:
البته اینتنسش بهتر شده ولی اونم نه.:13:
من كه هر كاري كردم ازش خوشم نيومد اصلا بوي تيز و ترش داشت اولش اصلا خوشم نيومد از تق هرمس
[QUOTE=cyber861;6890928]اگر منظورت ایفوریاست منم موافقم ولی حیف که بوی به این خوبی موندگاری نداره:5:نقل قول:
دقیقا همین حسی که من دارم بهش.یه زمانی یه اسپری اش رو داشتم چون فرش تر بود باش حال میکردم.یانقل قول:
شایدمبه خاطر این بود که اینقدر کپی اش تو بازار نبود و باره اول بود این بو رو حس میکردم.نمیدونم حالا هر چی
هست اینم بگم که خیلیا فکر میکنن بویه کپک میدی وقتی میزنی.نمیدونم والا من که کپک حس نکردم.:31:
ولی یه ادکلنه خشنه به نظرم که زود باعث سر درد میشه.برایه کلکسیون خیلی خوبه.چون بوش خاصه.:20: