دوستانی که نوت 4 داشته اند: از میون مدلهای گوشی نوت 4 کدوم از دید کارایی و نداشتن گیر و ایراد نرم افزاری و هر دردسر دیگه ای بهترن؟ قیمت هم لطف کنین بگین.
Printable View
دوستانی که نوت 4 داشته اند: از میون مدلهای گوشی نوت 4 کدوم از دید کارایی و نداشتن گیر و ایراد نرم افزاری و هر دردسر دیگه ای بهترن؟ قیمت هم لطف کنین بگین.
با سلام
1-من میخوام huawei y625 dual sim رو بخرم اما از سخت افزارش مطمئن نیستم. می خوام اغلب بازی ها رو بیاره.
2-کلاً تو رنج قیمت 350 تومن چه گوشی معرفی می کنید که سخت افزار قوی داشته باشه؟
با تشکر.
دو مدل وارد ایران شده یکی سری h و دیگری سری Cنقل قول:
تفاوتشون فقط توی پشتیبانی مدل C از فورجی هست و تفاوت سخت افزاری ندارن
قیمت سری H
1630
سری C
1635
گوشی samsung j5 چطوره؟تو رنج 700 تومان چیز بهتری هست؟
تفاوت 2 لمس همزمان با 10 لمس چیه؟
یه گوشی خوب با قابلیت 4G میخوام. قیمت هر چی ارزون تر بهتر... بیشتر از امکان 4G میخوام استفاده کنم.. ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
از بین htc e9+و note4کدوم بهتر هست؟
Note 4 گزینه بهتری هستنقل قول:
سلام دوستان
من یه گوشی معمولی دوروبر 200 تومن میخوام زیاد اهل بازی های سنگین نیستم نرمافزارا هم تلگرام و .. هستن بعلاوه یکی دو تا بازی آنلاین (غیر جنگی) بنظرتون هواوی y360 یا 330 چطوره بنظرتون ارزش داره ؟ خرابی یا هنگ دارن؟ صفحه نمایش و دوربینشون خیلی که بد نیست ؟ :n16:
من خودم لومیا 630 دارم عالیه نه هنگی نه لگی کلی هم نرم افرار روشه
برای اندروید کم کمش باید 500 خرج کنی
آقا بحث خوبی شد،ویندوز فون تا 300-400 چه گزینه هایی پیش رو هست؟کیفیت دوربین و هنگی و ..چطوریه؟اصلا تجربه اش را نداشتم
سلام این سایت مثل قدیم کلوپ گوشی های مختلفو نداره لطفا راهنمایی کنید با تشکر:n03:
تو رنج 400 به پایین سیستم عامل ویندویز مناسبتر هست ولی کیفیت و مشخصات یه چیز مناسب همون قیمت هست و بیشتر بحث سر سیستم عامل هستنقل قول:
مثلا شما گوشی با این قیمت تو اندروید و ویندویز با رم 512 پیدا میکنین ولی سرعت ویندویز فون با این رم بهتر از اندروید هست
راهنمایی در چه موردی؟نقل قول:
حالا نهایتا تا 500 تومن چی پیشنهاد میدهین؟
با اندکی افزایش بودجه اولین گزینتون Huawei Honor 4C اگه نه گزینه های اندرویدی اینا هستننقل قول:
Samsung Galaxy Grand Neo
Huawei Honor 3C Lite
Huawei Ascend G630
Huawei Ascend G620s
ویندویز فونم با افزایش بودجه Microsoft Lumia 540 Dual SIM
تا سقف یک میلیون بهترین گوشی که میتونم بخرم چیه.کیفیت دوربین برام مهم نیس.
G2نقل قول:
بدون شک
Sony Xperia C4 Dualنقل قول:
HTC Desire 826 dual sim
HTC One (E8)
حالا موندم الام بخرم یا یه ماهی صبر کنم به خاطر برداشتن تحریم ها گوشی ارزون بشه.از طرفی به خاطر طرح اجباری گارانتی شاید گوشی گرون تر بشه.به نظرتون چه کنم کی اقدام به خرید کنم???
- - - Updated - - -
حالا موندم الام بخرم یا یه ماهی صبر کنم به خاطر برداشتن تحریم ها گوشی ارزون بشه.از طرفی به خاطر طرح اجباری گارانتی شاید گوشی گرون تر بشه.به نظرتون چه کنم کی اقدام به خرید کنم???
اینا هم گزینه های خوبی هستندنقل قول:
ولی رابط کاربری جی 2 یه سر و گردن ازشون بالاتره
گوشی های اچ تی سی که همون اندروید خامه سونی هم چیزی بیشتر از اندروید خام نیست
و اینکه گوشی های الجی همشون گارانتی هستند
بین کیفیت hd با full hd تفاوت محسوسی هست که مشخص باشه؟؟؟؟
تا 5.2 محسوس نیسنقل قول:
سایز های بزرگتر هم اگر گوشی fhd کنارش بزاری یکم فرق میکنه که زیاد مهم نیس،مهم رنگ و درجه روشنایی و > زاویه دید در آخر هست همین.
تفاوت FHD و HD تو رزولویشن هستنقل قول:
FHD = 1080*1920
HD = 1280*720
رزولویشن بالا تر باعت تراکم بیشتر پیکسل میشه که هرچی بالاتر باشه کیفیت و وضوح تصاویر بیشتر میشه البته به تنهایی عامل مهمی برای کیفیت نیست
تراکم پیکسل رو با PPi نشون میدنکه هرچی بالا تر براشه کیفیت خیلی بهتری به شما میده البته توی خوندن مطالب توی گوشی ها و تبلت ها خیلی موثرهنقل قول:
رزولوشن (Resolution) یک تلویزیون عبارت است از تعداد پیکسل هایی که در دو بعد افقی و عمودی نمایش داده می شوند.
در آخر اینکه نمایشگرهای موبایل شاید تا تراکم 300 به پایین تفاوت هارو نشون بدن ولی از اون به بالا با چشم قابل لمس نیست و از اونجایی که همه گوشیای رده بالا تراکم حداقل 300-400 رو دارن تماما کیفیت مناسبی رو بهتون میدن
یه سری تفاوت هم تو پنل ها هست که روشنایی و رنگ بندی تصاویر به اون بستگی داره!
بنظر من هست حتی بین FHD و QHD هم تفاوت هستنقل قول:
در صورتی که صفحات یکسان از یک برند با هم مقایسه بشه مثلا ای پی اس جی 2 و جی 3 یا سوپر امولد اس 5 و اس6
در غیر این صورت تفاوت های زیادی هست و به تنها رزولوشن تاثیر گذار نیست
سلامی گرم به دوستان عزیز P30
راستش قصد خرید موبایل دارم با بودجه 800-900 هزار تومان .
نظرم روی نو هست ولی یکی از دوستام میگه برو با این بودجه کارکرده تمیز و مدل بالاتر پیدا کن که خودم بدم نمیاد اگه گزینه خوبی پیدا کنم
انتظاراتمم از گوشی :1-هنگ نکنه 2-کیفیت دوربینش خوب باشه 3-بازی های hd رو روون اجرا کنه(مثل آشفالت و .. ) 4-...... کلا تو این رنج قیمت یه گوشی تمام عیار بهم معرفی کنید.
هم نو و هم کارکرده بگین چی میتونم بگیرم.
منتظر پیشنهاداتون هستم
ممنون:n12:
تفاوت در دقت صفحه نمایش است. انتخاب خوبیست. هرچند که معمولا در این بازه قیمت، گوشیهای چینی هم جزو گزینه های انتخاب کاربران هست.نقل قول:
تفاوت در دقت صفحه نمایش است. انتخاب خوبیست. هرچند که معمولا در این بازه قیمت، گوشیهای چینی هم جزو گزینه های انتخاب کاربران هست.نقل قول:
همانطور که دوستان گفتن به اندازه صفحه نمایش برمیگردد. اما در کیفیت تصاویر نمایش داده شده عوامل دیگری مانند تکنولوژی تولید، حداکثر و حداقل روشنایی صفحه نیز تاثیرگذار است که به رزولوشن ربطی ندارد.نقل قول:
تو این رنج زیاده و اکثر پرچم دار های قدیمی هنوز هست ولی اکثرشون گارانتی ندارننقل قول:
اما از مدل های جدید c4/c5 خوبه one e8/m8 خوبه اگه ویندوزی هم خواستی میتونی lumia 830 بگیری و کمی بالاتر lumia 930 در گوشی خوبه که cpu قوی (نه به تعداد هسته) رم بالا و حافظه داخلی زیاد به شرطی که حداقل 2 گیگ از حافظه داخلی خالی بمونه و با توجه به نوع استفاده شما پیشنهاد میکنم 32gb به بالا بگیرین
100 بیشتر هزینه کنید و جی 2 بگیریدنقل قول:
همه چیزش عالیه غیر از جنس بدنش که کمی لیزه و از توی دست سر میخوره
سلام به همه دوستان
برای خرید گوشی برای پدرم ازتون چند تا سوال داشتم ...
خواستهاشون اینه :
1- دوربین واقعا با کیفیت و قوی
2- باتری خوب و با دوام که هر چند ساعت هس شارژ لازم نداشته باشه
3- صفحه نمایش خوب و تاچ راحت و روان
محدوده قیمت تا 1 میلیون باشه بهتره .
من تحقیق که کردم چند تا گوشی پیدا کردم
1- Samsung j5
2- Samsung j7
3-Samsung A5
4-Huawei Honro 4C
دوستان کدوم اینها با خولستها بیشتر میخونه و بهتره ؟؟؟؟
طبیعتا این سری گوشی ها سخت افزار خوبی دارن اما پدر زیاد برای بازی های سنگین و ... نمیخوان گوشیرو برای همین اولویت با اونهایی که گفتمه .
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
پیشاپیش سپاس
Hu
اگه با وینفون مشکلی نداری (وینفون ساده تر و رونتره) لومیا 640xl دوربینش هم که دیگه نیازی به تعریف من ندارهنقل قول:
توی اندروید هم P8 Lite / honor 6/ Lg G2 /Sony C4
نه بدلایلی همین آندروید باشه براشون بهتره ...نقل قول:
یعنی از اون مواردی که من گفتم هیچکدوم خوب نیست ؟؟؟
شما گفتی تا 1 میلنقل قول:
ولی گوشی 500 600 گفتی موردهایی که خودت گفتی تو رنج قیمتی خوشون خوبن
آهان ...نقل قول:
ممنون . خوب شما از سامسونگ پیشنهادی ندادین ...
اگر از برند سامسونگ هم ( با اینکه من علاقه ای ندارم ) میشه تا 1 میلیون پیشنهاداتی بدین ممنون میشم
- - - Updated - - -
آهان ...نقل قول:
ممنون . خوب شما از سامسونگ پیشنهادی ندادین ...
اگر از برند سامسونگ هم ( با اینکه من علاقه ای ندارم ) میشه تا 1 میلیون پیشنهاداتی بدین ممنون میشم
طراحی زشت سامسونگ :-|نقل قول:
من توصیه نمیکنم
الجی بخر من بعد از خرید جی 2 نظرم در مورد الجی عوض شد و شدیدا جی 2 رو توصیه میکنم(بعنوان کسی که 2 سال جی 2 داره و هیچ نیازی به گوشی بالاتر پیدا نکردم)
اگه پدرتون مایل به خرید سامسونگ هست A5 گوشی نسبتا خوبیه( البته a5 و j7 رو خودتون گفتید ) و با توجه به طراحی بهتر a5 من بیشتر می پسندمش
بازم تاکیدم رو جی 2 هست اگه با الجی مشکلی ندارین
یه galaxy s5 کارکرده ولی کاملا نو به نظر میرسید با دو روز تست میده 950 به نظرتون ارزشش داره بگیرمش .و موقع تست به چیزایی دقت کنم که کلاه سرم نره.؟؟؟؟؟
چقد سخته شده انتخاب گوشی واقعا سر در گمم که کدوم بخرم.چون واقعا همه نزدیک به همن.فردا دلم میزنم به دریا یه چی میخرم اخرش هر چی بادا باد.
- - - Updated - - -
یه galaxy s5 کارکرده ولی کاملا نو به نظر میرسید با دو روز تست میده 950 به نظرتون ارزشش داره بگیرمش .و موقع تست به چیزایی دقت کنم که کلاه سرم نره.؟؟؟؟؟
چقد سخته شده انتخاب گوشی واقعا سر در گمم که کدوم بخرم.چون واقعا همه نزدیک به همن.فردا دلم میزنم به دریا یه چی میخرم اخرش هر چی بادا باد.
درود
چندی هست که گلکسی اس 6 منو فریفته خودش کرده. پیش از این، میخواستم نوت 4 بخرم. برام نمایشگر و دوربین اهمیت داره سپس سخت افزار. ارزش داره اس 6 بگیرم یا پرداخت چنین هزینه ای براش در آینده پشیمونم خواهد کرد؟
انگار دوربین اصلی نوت 4 پانوراما نداره. درسته؟
گرون داره میده،گوشی اگه گارانتی داشته باشه 850-900 ارزش داره صد بزار روش mate 7 بگیر 16 گیگ اگه نداری 50 بزار روش بدون گارانتی بگیر mate 7نقل قول:اصن صحبت این نیست،اون فبلت هست ،اس6 تلفن هست مقایسه شون بی نتیجه هست با فرض تلفن بودن هردو مسئله پشتیبانی نرم افزاری مطرح هست که با هر فرمولی حساب کنید اس6 یکسال بیشتر آپدیت دریافت میکنه. بسته به نیاز خرید کنید پرچمداران شمارو راضی میکنه نمایشگر و دوربینشون. منم نمیتونم پیشنهاد بدم بگم درکل فلان مدل بهتره چون کلا پلتفرمشون فرق میکنه بحث نیاز ها مطرحه نه سخت افزار.نقل قول: