اقا وجدانن ،جان من درست شده؟؟؟:n02:من الان مهمانمون میاد نمیتونم امتحان کنم:n01:
Printable View
اقا وجدانن ،جان من درست شده؟؟؟:n02:من الان مهمانمون میاد نمیتونم امتحان کنم:n01:
من الان زیاد بازی نمیکنم تیممون به خاطر اینترنت پاشیده :دی ولی داداشم هنوز بازی میکنه کسی ادعای بازی داره ادش کنه بازی کنه :دی
DivineHammer 930
بازیکن تو ایران نیست رو دستش :n09:
یادم رفت بنویسم euw
میخوای امتحان کنی با سرور زیمنس امتحان کن . من قبلا با سرعت 128 کیلو ازش دانلود کردم (تک کانکشن) بدون حتی یک لحظه وقفه ولی الان سرعت میره تا 100 یهو کپ میکنه دوباره میره تا 80 دوباره چند لحظه متوقف میشه و بعد از چند لحظه دوباره به دانلود ادامه میده و همینطور این پروسه ادامه داره . یعنی سرعت ثابت و تبادل داده به طور متداوم به سمت سرور های خاص خارجی نداریم ... من 300 مگ عین هلو تو اسفند ماه پارسال از این سرور دانلود کردم ولی الان :n21: ... به جای اجرای بازی میتونید از این فایل 5 مگابایتی PDF برای تست استفاده کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کی گفته بازی 1 گیگه؟
الان 8 گیگ شده!:n04:
داداش داداشت کدوم سروره؟
اقا من یه زمانی با ایرانی بازی میکردم میبردم فل فور از فرنداش حذفم میکرد من الان توبه کردم در مقابل ایرانی خوب بازی کنم یا همه تو یه تیمیم خوب بازی میکنم یااینکه اینقدر گند میزنم به تیم تا طرف ناراحت نشه ادم کنه یا همینطور اد بمونم:n02: یک بدبختی داریم:n06:این هیرو های جدید من عاشق گنک هکاریم شدم با سرعت 618 میزنی به طرف درب و داغونش میکنی:n10:اگه بعد از پچ هی همینطور خفن باقی موند حتما میگیرمش اخرشه هااا یعنی من میگم (که خیلی نوبم):n02:عزیزان این بازی که دوتا نیست OM بزنی فقط یه لین باشه 1 به 1 بزنی!!!!بعضی از بات ها خوب بازی میکنن بعضیا نه. تو یک به یک بعضی از هیروها تو پوش دادن و کشتن بعضی ها تو تانک شدن(تانکی که جکس باشه رو با مالفایت مقایسه میکنی) بهتر از بعضی دیگه اند همه ی اینا دست به دست هم میدن و یه تیم خوب رو میسازن:n01:
اقا کیا سرورهeu east o nordivcan?
هستید ادد کنید بازی کنیم
albate man khodam to us bazi mikardam ama be khater dadasham omadam eu
pingam behtare
diroz shoro kardam
2 ta am daram yeke 4 yeke 8
دقیقا درسته میشه با این امتحان کرد سرعت دان به طور عجیب بالا پایین میشه و خیلی کمه انگار یکی دستکاری میکنه :n13:نقل قول:
من چند دست زدم درست بود.
البته یه جزئی لگ بود ولی دیسکانکت نشد.
(همه مچ ها 3به3 و aram بود الان یه 5s میرم ببینم این چطوره)
من هم یه دست رفتم لگ کمی بود اما dc نداشت و میشد بازی کنی اگر همینجوری هم بمونه خوبه :n10:نقل قول:
بله داداش از مخابرات دارم dns رو تغییر بده بهتر میشهنقل قول:
بله کاملا درست شده پسر خالم مخابرات 512 داره این 2 تا dns هم ست کرد:
8.8.8.8
4.2.2.4 یا 4.2.2.2
پینگش الان تو بازی 60 هست :n01:
خودمم مبین نت 512 دارم dns ست کردم پینگم 220 ایناهست و راحت می تونم بازی کنیم الان چند ساعت پیش با singed یه دست زدم 20 تا کیل و 4 تا death ولی باختیم این xin zhao بد میزد منو البته twitch نامرد اسلو میکرد از اون ور هم leblanc استان یارامم که 1 فیدر بود و 1 لیور کلا 3 نفر بودیم که یه نفرشون آیتم بلد نبود بره رفته بود twitch رو ap کرده بود:n08:اون یکی دیگه بازیش عالی بود هیروش هم heca بود واقعا با من مچ بود میرفتیم همرو گنگ می کردیم 3 نفری میرفتیم 4 نفر رو میزدیم یه نفر می موند که اونم leblanc بود اینقدر فید شده بود که نمیشد بزنیش فقط رفته بودیم مجیک ریس ببندیم !
دیدین گفتم درست می کنن ! :n18:
همینه دیگه ... مخابراتی ها مشکلشون لگ نیست چون قبلا کمو بیش لگ داشتن الان هم دارن و براشون با قبل فرقی نداره و عملا قضیه حله ... اینو برای این میگم که یه رفیقی دارم (30morgh : west server) خیلی بازیش خوبه و همیشه با لگ (مخابرات) بازی میکرد الانم میگه هیچ مشکلی نداره عادت داره به لگ.نقل قول:
ببین داداش اینطوری صحبت نکن خودت خوب میدونی گنده کلکل ایرانیا هستن من ادد میکنمت باهات بازی هم میکنم اما یکم اخلاق خوبه من میدونم ماشاالله همه ایرانیا پرو هستن اما این ادعا همه چیز رو به گند میکشه....:n27::n28:نقل قول:
دوستان این dns که میگید چجوری میشه ست کرد ؟:n02:
همه ی ایرانیا پروان بجز من:n08:نقل قول:
آخه من خیلی قاعده مند بازی نمیکنم
با teemo جانگل رفتم ( می تونم بگم بهترین جانگل جهان :n09:)
با xin ap رفتم ( 1به 1 tower رو میزدم )
با thresh .... ای دی سی رفتم
با ashe هم ap رفتم که البته یه کم سخت بود ....:n07:
در کل اعتقادی به states خود بازی ندارم :دی
اقا تو اصلا win داری ؟ دیگه به این حد تا حالا ندیده بودم:n04:نقل قول:
به win چی؟ اعتقاد داری؟:n08:نقل قول:
Thresh ای دی سی خیلی قوی هست اتک میده در حد لالیگا
آقا رفتم یه دست 5v5 کل مدت پینگ رو 150 بود، به غیر یه بار لگ دیگه هیچی نبود.
دی سی هم رفته ظاهرا
بریزید تو تا درست شده :دی
منم مخابرات دارم لگ داره ولی میشه بازی کرد
جریان این dns چیه منم ست کنم بهتر بشه؟
چجوری باید ست کرد؟
عجبا ...خب بگو ما هم استفاده ببریم دعایت میکنیما:n07:نقل قول:
یه آموزش تصویری برا تغییر dns اینجا گذاشتم، ولی تعجب میکنم چون تغییر dns هیچ تاثیری برا من نداشت (مخابرات خوزستان)
اتصال به صورت Bridge:
اتصال به صورت pppeo:
اگه افرادی مثل شما نباشن ...... ما با چه امیدی بازی کنیم؟ چجوری کیل بگیریم؟نقل قول:
عزیز بیا رنک بازی کنیم، ولی تو تیم حریف من باش :n10:
شوخی بود عزیز .... موفق باشی :n16:
از دیروز به مشکل بیمار یابی دچار شدم .رنک نزدیک 130 تا lp پرید یه tier هم پسرفت.....
از noc 1/19 بگیر تا ahri jungler
موجوداته عجیبی رو دیدم خلاصه ..رو این خارجی ها باید تحقیق کرد خیلی مشکلا ته عقلی دارن..
اینطور که پیداست نت ترکا درست شده من فیکس شدم :n08:(نت اردبیل)
حالا میخواین قبول کنین یا نه ...
من پرو نیستم ولی از کلیشه بودن بدم می آد
با acc اولیم که بازی یاد گرفتم system 1-1-1-2 بازی نمیکردم
2 تا تاپ که میرفتیم با یه مش چمپ خرکی می رفتیم تاپ
همه رو از قبیله top o solo top o جمع میکردیم
ینی مثه dota بازی میکردم
من اصن بازی رو واسه فانش بازی می کنم
وین دوست دارم ولی حاضر نیستم به خاطره وین اعصابم داغون بشه
سعی هم میکنم بازی یه کلیشه ای نکنم
عاغا جان این طوری بازی کردنو دست کم نگیرنقل قول:
البته قبول دارم اگه بد بازی کنی به تیم بیشتر لطمه میخوره
و همین طور خیلی بیشتر حال میده
راستی تیمو جانگل ...
اوله بازی که بلو داشته باشی همه ی مانستر ها رو Q میکنی blind میشن
tp هم میارم ...
روی قارچام tp میکنم از این ور مپ میرم اونور
تند تند gank
همین دیگه
هیچ ربطی به dns نداره مال من مخابراته آمله،الانم درسته ولی لگ دارم اساسی.(دقیقا همون مشکل صفحه سیاه داشتم)نقل قول:
دوستان ی دور زن میخوام بخرم کیو بخرم خواهشا عکسشو هم قرار بدین
یه پلیر دیگه ی دایموند ایرانی توی سرور شرق هستش هفته ی پیش چلنجر بود الان دایموند 1 هستش
اره دیگه
من خلافایه سنگین تریم انجام میدمنقل قول:
یا پیغمبر، :n04:نقل قول:
تو دیگه کی هستی! :n16:
عجب !
شما ساعت 4 هم رحم نمی کنید ؟ ساعت 4 هم پشت کامپیوترین :n24:
آقا یه دست رفتم Vi تو تیم من اولین آیتم phantom dancer رفته با بوت attack speed :n04:
چرا من انقدر بد بختم واقعا؟ :n28:
اقا جریان این ip boostsچی؟
امروز رفتم تو اکانتم دیدم 20تا ip boostsبهم داده:n19::n19::n19:
یعنی چی برای چی به من نداده :n28:کدوم سروری ؟مطمعنی نخریدی؟:n28::n14:نقل قول:
به منم دادن معلوم نیست بره چیه
برا من موقع ورود به بازی خطای فایروال میده :(