خيلي جالبه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........آخرين صندلي نشين تو سال 85
پس:
صبر ميكنييييييييييييييييييييي ييييييم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خيلي جالبه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........آخرين صندلي نشين تو سال 85
پس:
صبر ميكنييييييييييييييييييييي ييييييم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي تعداد بازديد كننده ها ي سايت از مرز 100000 نفر گذشت .
تبريك به سعيد جان و همه دوستداران اين تاپيك ....
م مثل مــ... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه ميگن اين ديگه كي بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نترس روزی من خواهم نشست روی صندلی که شما یادت میره این قضایا..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا مهدی من منتظر روزیم که بشینی رو صندلی تا حسابی صندلی رو برات داغ کنم تا شما باشی سوالات حیات وحش از من نکنی
دوستدارت rsh
راستی تو که اینقدر بی رحم نبودی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزان دلم م نبیده ، خیالتون راحت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ مثله.....
عزیزان دل اینا همش سرکاریه ها ... گوش ندید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عمرااااااااان بدونی صندلی نشین کیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد جان بچه ها منتظرن ها ....
به جون به لب كردن اعتقاد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعيد جان بچه ها منتظرن ها ....
كجايي سعيد ؟
رفتي گل بچيني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز به جان خودم اگه تا امشب معرفی نکنی ، خودم معرفی میکنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه یادت نیست سعید گفت اگه من نبودم بهروز معرفی میکنه !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریما ... این تهدید بید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
انتظار به پايان رسيد
اين هم صندلي نشين جديد ما : بوي گندم عزيز
ووكمن جان من تير اندازيم حرف نداره به نفعته غلافش كني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مافيا جان لطفا عنوان رو درست كن . ممنون
اولين سوال از صندلي نشين
از اينكه اخرين صندلي نشين سال هستي چه حسي داري؟
اون سوتي تو به بچه ها هم بگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوب هستید؟؟
فکر کنم نفر اول من باشم!
1- خودتو معرفی کن (کامل)
2- چرا این نام رابرای خودت انتخاب کردی!
3- تاحالا منو دیدی؟ اگه اره کجا؟؟
4- نظرت در مورد آواتار من؟
5- بهترین و بدترین بخش های این انجمن؟
6- اهل کجا هستی؟
7- چرا محل سکونتت را گزاشتی جاده به جهنم؟
8- فکر میکنی که بری جهنم؟
9- روحیات و اخلاقت را با نشون دادن چنتا اسمایل برامون بگو
10- نظرت در مورد من چیه؟
11- چرا هیچکی منو دوست نداره؟
12- از چه غذایی بیشتر خوشت میاد؟
13- بهترین مدیر این انجمن کیه؟
14- نظرت در مورد داینلا چیه؟
15- هواپیما چنتا چرخ داره؟
16- یه قطار مسافربری با 10 واگن برای مسافران چنتا چرخ داره؟
17- فکر میکنی کی تعداد پستات به 1000 برسه؟
18- با کدوم از کاربران اینجا بیشتر رفیقی؟
19- ادم باجنبهای یا نه؟
20- اگه یه نفر پشتت یه کاغذ بجسبونه با این مضموم (من گاز میگیرم!!) شما با اون چکارمیکنید؟
الف- سریع کاغذ را برداشته و دنبال کسی دیگه میگردید که اون کاغذ را به اون بچسبانید
ب- خیلی ناراحت شده و چنتا فحش نثار اون میکنید؟
ج- گریه میکنید
د- ناراحت شده و با اون شخص درگیر میشید؟
ه- میگید خیلی بی مزه بود و بی خیال میشید؟
و- اصلا کاری نمیکنید
ز- برای اینکه بامزه تر بشه حتی کاغذ را از پشتتون بر نمیدارید
21- دوست دارید چطوری بمیرید؟
الف- یه تریلی 18 چرخ از روتون رد بشه به طوری که با آسفالت یکی بشی
ب- در اثر یه تصادف وحشتناک کلهتان از تنتون جدا بشه
ج- از یه ساختمون 10 طبقه با مغز بیافتید پایین
د- تیربارون بشین
(حتما باید یکی را انتخاب کنید)
22- قیافه من چه شکلیه؟ (حدس بزنید)
23- یه شعر با 3 بیت از خودتون بسازین که مصرع اول اون با حرف (ژ) شروع بشه و مصراعهای بعدی با آخرین حرف مصرع قبلی آغاز بشه و درضمن شعر باید با معنا بشه
24- یه جمله با حداقل 20 کلمه بگید که توش هیچ حرف نقطهداری نباشه
25- نظرتون در مورد سوالای من چیه؟
26- فکر میکنید که منم یه روز روی صندلی بنشینم؟ اگه آره کی؟؟ اگه نه چرا؟
27- در روز چقدر میخوابید؟؟ چقدر اینترنت هستید؟
28- سرعت اینترنتتون چقدره؟
29- ماشین آتش نشانی در هر دقیقه چندبار اژیر میزنه؟
30- ماشین پلیس چطور؟
31- آمبولانس چی؟
32- چرا من تو زمستونا بیشتر از تابستونا عرق میکنم؟
33- چرا مافیا چند روزیه که پیداش نیست؟
34- دوست داری چقدر عمر کنی؟
35- بی مزه ترین جکی که شنیدی چی بوده؟
36- چه تریپی هستی؟
37- قد و وزنت را میدونی؟
38- سوالای من سخته جواب دادنش؟
39- چطور شد که اینطور شد؟؟؟ (تا حالا بهش فکر کردی؟)
40 تا حالا اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدی؟ (این سوال به سرقت رفته)
41- تو این وضعیت بودی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اینم دزدی هستش)
42- قبول داری؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
43- نظرت در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
44- این 4 سوال اخیرو میدونی از کی دزدیدم؟
45- تاحالا شده کلهات را بکوبونی به دیورا؟
46- الان خیلی خسته ام شانس اوردی ولی خوب بازم میپرسم:
تا حالا شده درختان یا تیرهای چراغ برق خیابون را بشماری؟
47- بافتنی بلدی؟
48- این اسمایلی شما را یاد کدوم کاربر اینجا میندازه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
49- این یکی چطور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50- اهل مطالعه هستی؟
51- از مرگ میترسی؟
52- از سوسک میترسی؟
53- از موش چی؟
54- دندون درد گرفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
55- نظرت در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
56- نظرت در مورد در گوشی صحبت کردن چیه؟
57- حرارت صندلی داغ الان چقدر شده؟
58- بلدی برقصی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
59- تو زمستون بستی یخی میچسبه؟؟
60- به جز فارسی چه زبون دیگه ای را بلدی؟
61- بسه دیگه فعلا اینارو جواب بده تابعد!
اون سوتی را به بچه ها بگو!! (جناب بوی گندم)نقل قول:
اون سوتي تو به بچه ها هم بگم؟
سلام امیدوارم هفته ی خوبی رو در کنار هم داشته باشیم ...به منم رحم کنین!عیدیم بدین:5:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زرنگ باشي بايد عيدي هم بدي . كجا ي كاري؟
خدا به خیر بگذرونه!نقل قول:
آقا مهدی شما این طرفا نیا!
یه سوال این همه اف خوشگل موشگل از کوجا می اری؟
بهروز جان
اولين سوال از صندلي نشين
از اينكه اخرين صندلي نشين سال هستي چه حسي داري؟
خوبه فکر نمیکنم با حس بقیه فرق بکنه
اون سوتي تو به بچه ها هم بگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای بگی هم بگو!اون عکس گرفتم که بهت بدم متوجه بشی!
سلام کیمیای گل
خوبی عزیزم
1- از اسم گندم خوشت می یاد ؟ دوست داری اسمت گندم بود ؟
2- یک اسم دختر و پسر قشنگ بگو
3- از چه رنگی بیشتر خوشت می یاد؟
4- اتاقت چه شکلیه ؟
5- اخرین کادویی که گرفتی چی بود ؟
6- بهترین مزیت پی سی چی بوده ؟
7- بهترین خصوصیت اخلاقیت؟
8- بدترین خصوصیت اخلاقیت؟
9- به کدوم انجمن ها سر می زنی؟
10- وقت های بی کاری را چی کار می کنی ؟
ممنون خانمی بابت وقتی که برای جواب دادن می ذاری
سلام خوب هستید؟؟
سلام ممنون
فکر کنم نفر اول من باشم!
نه بهروز اول بود
1- خودتو معرفی کن (کامل)
من کیمیا هستم.14 ساله متولد 10 مهر 1371 کلاس سوم راهنمایی .سوال دیگه ای بود بپرس
2- چرا این نام رابرای خودت انتخاب کردی!
خب شاید چون یه خاطره واسه منه یا یه اعتقاد.یه چیز خوب تو ذهن من
3- تاحالا منو دیدی؟ اگه اره کجا؟؟
بــــــــــلـــــــه ،هم تو این تاپیک هم تو اکثر تاپیک های متفرقه
4- نظرت در مورد آواتار من؟
خیلی نازه بهت میاد
5- بهترین و بدترین بخش های این انجمن؟
بهترین موضوعات علمی بدترین متفرقه
6- اهل کجا هستی؟
من تهرانی هستم
7- چرا محل سکونتت را گزاشتی جاده به جهنم؟
خب جالبه!شاید به همون دلیل که شما گذاشتی رو درخت!
8- فکر میکنی که بری جهنم؟
خبر نداری یه برج پیش خرید کردم اون جا با همه امکانات!!خیلی نازه بهت میاد
9- روحیات و اخلاقت را با نشون دادن چنتا اسمایل برامون بگو
:8: :31: (خیلی زحمت کشیدم!!)
10- نظرت در مورد من چیه؟
خیلی شادی و همیشه در صحنه حاضر.این رو از آواتارت هم میشه فهمید
11- چرا هیچکی منو دوست نداره؟
کسی دوست نداره؟اصولا همه میگن کسی مارو دوست نداره ولی همه واسه هم دل تنگن
12- از چه غذایی بیشتر خوشت میاد؟
ماکارونی قیمه لازانیا
13- بهترین مدیر این انجمن کیه؟
نمیشه انتخاب کرد همه بالاخره در سطح بالاتری از بقیه بودن که مدیر شدن پس همه حتما به کارشون واردن
14- نظرت در مورد داینلا چیه؟
به نظر من واقعا لایق مدیریت موضوعات علمی هست ،خیلی تلاش میکنه و زحمت میکشه
15- هواپیما چنتا چرخ داره؟
2 تا
16- یه قطار مسافربری با 10 واگن برای مسافران چنتا چرخ داره؟
نمیدونم والا
17- فکر میکنی کی تعداد پستات به 1000 برسه؟
شاید چند ماه دیگه شاید تا آخر همین عید .مهم نفس عمله نه تعداد پست ها!
18- با کدوم از کاربران اینجا بیشتر رفیقی؟
رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرانک مونیکا رویا و....
19- ادم باجنبهای یا نه؟
ای تقریبا
20- اگه یه نفر پشتت یه کاغذ بجسبونه با این مضموم (من گاز میگیرم!!) شما با اون چکارمیکنید؟
الف- سریع کاغذ را برداشته و دنبال کسی دیگه میگردید که اون کاغذ را به اون بچسبانید
ب- خیلی ناراحت شده و چنتا فحش نثار اون میکنید؟
ج- گریه میکنید
د- ناراحت شده و با اون شخص درگیر میشید؟
ه- میگید خیلی بی مزه بود و بی خیال میشید؟
و- اصلا کاری نمیکنید
ز- برای اینکه بامزه تر بشه حتی کاغذ را از پشتتون بر نمیدارید
هیچ کدام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرم یه کاری شبیه همون رو باهاش میکنم ولی اگه نفهمیدم کی بود بیخیال میشم و به کارش میخندم
21- دوست دارید چطوری بمیرید؟
الف- یه تریلی 18 چرخ از روتون رد بشه به طوری که با آسفالت یکی بشی
ب- در اثر یه تصادف وحشتناک کلهتان از تنتون جدا بشه
ج- از یه ساختمون 10 طبقه با مغز بیافتید پایین
د- تیربارون بشین
(حتما باید یکی را انتخاب کنید)
ج رو ترجیح میدم(چقدر سوالش رمانتیک بود!)
22- قیافه من چه شکلیه؟ (حدس بزنید)
چشمای کوچیک دماغ درشت لب پهن(دراکولا)
23- یه شعر با 3 بیت از خودتون بسازین که مصرع اول اون با حرف (ژ) شروع بشه و مصراعهای بعدی با آخرین حرف مصرع قبلی آغاز بشه و درضمن شعر باید با معنا بشه
ژینا گل من گل خوشگل من
نمیدونم از عشقت چه کنم ای نازنیم
مثل گل میمونی بهترینم(این شعر از لحاظ وزنی و قافیه ای هیچ مشکلی نداره!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24- یه جمله با حداقل 20 کلمه بگید که توش هیچ حرف نقطهداری نباشه
سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام
25- نظرتون در مورد سوالای من چیه؟
باعث میشه آدم به چیزایی که تاحالا فکر نکرده فکر کنه
26- فکر میکنید که منم یه روز روی صندلی بنشینم؟ اگه آره کی؟؟ اگه نه چرا؟
آره فکر نمیکنم خیلی دور باشه اون موقع!
27- در روز چقدر میخوابید؟؟ چقدر اینترنت هستید؟
8ساعت خواب 5 ساعت نت (روزای معمولی)
28- سرعت اینترنتتون چقدره؟
الان خیلی پایینه
29- ماشین آتش نشانی در هر دقیقه چندبار اژیر میزنه؟
20 بار
30- ماشین پلیس چطور؟
15 بار
31- آمبولانس چی؟
30 بار
32- چرا من تو زمستونا بیشتر از تابستونا عرق میکنم؟
والا نمیدونم
33- چرا مافیا چند روزیه که پیداش نیست؟
خب همه دم عید کار و زندگی دارن
34- دوست داری چقدر عمر کنی؟
تا وقتی که مفید باشم و انگیزه داشته باشم
35- بی مزه ترین جکی که شنیدی چی بوده؟
دوتا چینی به هم میخوذن میشکنن
36- چه تریپی هستی؟
اسپرت معمولی
37- قد و وزنت را میدونی؟
قدم:171 وزنم:58
38- سوالای من سخته جواب دادنش؟
نه!
39- چطور شد که اینطور شد؟؟؟ (تا حالا بهش فکر کردی؟)
نمیدونم والا،رفیق ناباب شایدم بی عقلیه خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40 تا حالا اینطوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدی؟ (این سوال به سرقت رفته)
نه
41- تو این وضعیت بودی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اینم دزدی هستش)
آره
42- قبول داری؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره
43- نظرت در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
نظر خاصی باید داشته باشم؟من اهل سیاست نیستم!
44- این 4 سوال اخیرو میدونی از کی دزدیدم؟
رامبد
45- تاحالا شده کلهات را بکوبونی به دیورا؟
آره
46- الان خیلی خسته ام شانس اوردی ولی خوب بازم میپرسم:
تا حالا شده درختان یا تیرهای چراغ برق خیابون را بشماری؟
نه!آدم سالم از این کارا نمیکنه!
47- بافتنی بلدی؟
آره اول راهنمایی یاد دادن بهمون
48- این اسمایلی شما را یاد کدوم کاربر اینجا میندازه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونیکا :40:
49- این یکی چطور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساویس
50- اهل مطالعه هستی؟
اوهوم
51- از مرگ میترسی؟
تا حدودی
52- از سوسک میترسی؟
چندشم میشه
53- از موش چی؟
از نزدیک ندیدم
54- دندون درد گرفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نصیب کسی نکنه
55- نظرت در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
بوس کردن؟حرف بد میزنی؟بدمت منکرات؟
56- نظرت در مورد در گوشی صحبت کردن چیه؟
عالیه نخ سوزن اگه غیبت باشه
57- حرارت صندلی داغ الان چقدر شده؟
خوبه!
58- بلدی برقصی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوهوم
59- تو زمستون بستی یخی میچسبه؟؟
آره!!
60- به جز فارسی چه زبون دیگه ای را بلدی؟
فارسی!فارسی!انگلیسی!
61- بسه دیگه فعلا اینارو جواب بده تابعدا!
ممنون که وقت گذاشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب خوش
سلام اقا کیمیا
خوبی میخواستم ازت چند تا سوال کنم متاسفانه دیدم از نظر سنی یکم کوچیک هستی و سوالات منم بالای 18 ساله لذا در اینجا فقط حالتو میپرسم
موفق و پاینده باشی
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Boye_Gan2m
با اينكه از صندلي نشينيت زياد نميگذره ولي اميدوارم خسته نباشي.
آماده؟
1.........
2.........
3.........(شروع ميكينم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.تحصيلات؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.درس اول كتاب فارسي سال سوم راهنمايي اسمش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.اهل دعوا هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.از تاريكي ميترسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.يه كم از Hell برامون تعريف كن(چه جور جاييه؟اعتبار ويزايي كه ميدن تا كيه؟شما كه تو جاده هستي تاكسي گيرت مياد؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.از تلفن عمومي به جايي زنگ زدي؟ركوردت در صحبت كردن با تلفت يا موبايل چقدره؟(عمرا ركوردت به من برسه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.اين كه گفتي يعني چه؟(و چه امید عظیمی به عبث انجامید...!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.تو نميدوني چرا آدم ها از دو جنس(زن و مرد)آفريده شدن؟نميشد همه زن يا همه مرد آفريده بشن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.راستشو بگو نمره انضباطت چند بيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.به نظرت اين صندلي داغ بهتره يا صندلي داغ تيليفيزيون؟اصلا صندلي داغ تيليفيزيون رو ميبيني؟؟
11.بچه درسخوني هستي؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12.نظرت در مورد معلم يا اساتيدت چيه؟
13.باباي مدرسه رو بيشتر دوست داشتي يا مدير مدرسه رو؟(اگه دليلش رو هم بگي بهتر ميشه)
14.عدد 13 عدد نحسيه؟چرا؟اگه بگن از 1 تا n يه عدد انتخاب كن چه عددي رو انتخاب ميكني؟
15.اگه مديريت محترم p30 world بگه شما به عنوان آخرين صندلي نشين سال 85 ميتوني يه سفر مجاني به هر نقطه از ايران كه بخواي + يك همراه بصورت مجاني عيدي بگيري به كجا و با كي ميري؟(نظرت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به خاطر rsh ویرایش شد!
یه سوال! هنوز اسم "کیمیاس" رو یادته؟؟؟ فکر نکنم کسی بدونه چی میگم..... اما احتمالا خودت بدونی...... حالا میدونی یا نه؟
سلام كيميا جون خوبي خانوم؟ :11::40:
خوشحالم كه روي صندلي داغ هستي. :20:
چند تا سوال هم از طرف من:
ممنونم عزيز
- به كدوم رشته ي تحصيلي علاقه مندي؟ براي اين كه قبول شي از الان برنامه ريزي داري؟
- در صورتي كه وقت آزاد داشته باشي ترجيح ميدي پاي سيستم باشي يا بزني به طبيعت؟
- اهل فيلم هستي؟
- به يادگرفتن زبان هاي ديگه علاقه داري؟ كدوم ها؟
- زبان انگليسي رو جدي دنبال مي كني يا در حد مدرسه؟
- اهل ورزش هستي؟ چه ورزشي؟
- ميونت با شطرنج چه طوريه؟
- يه فيلم جالب ايراني نام ببر.
- يه تاپيك توي انجمن علمي كه جالب بوده به نظرت نام ببر.
سال نوي خوبي داشته باشي و موفق و پيروز باشي :11::40::10:
فکر کنم سوتی دادم شرمنده من فکر کردم با یک اقا پسر 14 ساله روبرو هستم شرمنده
اگر الان منو ببینید از شرمندگی صورتم سرخ شده
دختر خانم منو ببخش
اصلا قصد خدای نکرده بدی نداشتم تصمیم داشتم چند سوال خنده دار در مورد خانمها و ازدواج بپرسم دیدم نوشتی سنت 14 ساله دیگه نپرسدم راستش خیال کردم اقا پسری
اشتباه منو ببخشید دیگه
سلام.
بهترین کتابی که خوندی؟
بیشتر با چی رفت و آمد می کنی؟
چه شناخت یا تصوری از یه محیط دانشگاهی در ایران داری؟
چه تصوری از یه استاد دانشگاه در ایران داری؟
میونت با مسافرت چطوره؟
نظرت درمورد فسنجون چیه؟
دوست داری چیکاره شی؟
جالبترین اسمایلی که دیدی؟
ممنون!
به تاپیک سوتی ها مراجعه شود:31:نقل قول:
1-منو ميشناسي؟(مهم نيست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-كم مياري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-ميري بهشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-نماز مي خون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ي؟
5-نظرت در مورد حجاب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-يهترين نويسنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-دايال آپ يا دي سي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-نظرت راجع به عربي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-دكتر مصدق رو دوست داري؟
10-از صداي سخن عشق نديدم خوشتر......توچطور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-قشنگ ترين آهنگ عمرت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-يه بيت شعر كه خيلي روت تاثير گذاشته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-كجاها رفتي؟
15-گوشي داري؟چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-اگه بن بشي چيكار ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17-يك ميليارد پوند بهت بدن چيكار ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18-بزرگترين شخصيت تاريخ ايران؟
19-واسه عيدي چيكارا كردي؟
20-هفت يا سيزده؟
21-بهترين خواننده ايران؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22-بهترين خواننده دنيا؟
23-بزرگترين موزيسن؟
24-اول خدا بعدش........؟
25-كي رو از همه بيشتر دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26-يه جوك با حال بگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
27-بزرگترين سوني عمرت؟
28-ورزش كاري؟(چه ورزشي)
29-كدوم درس رو از همه بيشتر دوس داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30-از آمپول مي ترسي(من خودم مي ترسم)؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31-مرد برتر با زن؟
32-نظرت در مورد گارانتي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
33-نظرت در مورد آنجليا جولي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
34-كتك خوردي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35-كجايي كلاس ميشيني؟
36-بهترين فيليمي كه تا حالا ديدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37-يه جمله به انگليسي بگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
38-تريپ خفن چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
39-خوشتيپي؟
40-رفتي تو توهم؟
41-نظرت در مورد امضايي من چيه؟
42-خوشگل مي رقصي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
43-تا حلا اسكول شدي؟توسط كي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
44-نظرت در موردجعفر؟
45-قشنگ ترين احساسي كه داشتي؟
46-فكر ميكني بدترين اتفاق عمرت چي بوده؟
47-يكي رو پيشنهاد كن كه بن بشه؟
48-اگه ملكه ايران بودي چيكار مي كردي؟
49-يه عيدي يهمون بده؟
40-يه دست خط بزار؟
41-بهم عيد رو تبريك بگو تا برم!!!!
کی گفته من زرنگم؟گوش نکنین بابا شایعه است!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال این همه اف خوشگل موشگل از کوجا می اری؟
اینارو بقیه واسه من میفرستن منم خوشگلاشو واسه شما:46:
سلام کیمیای گل
سلام فرانک جان:40:
خوبی عزیزم
ممنون تو چطوری؟
1- از اسم گندم خوشت می یاد ؟ دوست داری اسمت گندم بود ؟
نه زیاد!من اسم خودم رو دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- یک اسم دختر و پسر قشنگ بگو
دختر:باران پسر:آرین،کامیار
3- از چه رنگی بیشتر خوشت می یاد؟
قرمز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- اتاقت چه شکلیه ؟
من اتاقم کوچولوهه،یکم از نقاشی های خودم توش هست،با چند تا کلکسیون...
5- اخرین کادویی که گرفتی چی بود ؟
لباس
6- بهترین مزیت پی سی چی بوده ؟
یه عالمه مطلب که تاحالا نمیدونستم رو یاد گرفتم و البته دوستای خوبی هم پیدا کردم
7- بهترین خصوصیت اخلاقیت؟
صبر و آرامش
8- بدترین خصوصیت اخلاقیت؟
احساساتی بودن زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- به کدوم انجمن ها سر می زنی؟
موضوعات علمی ، موسیقی ، متفرقه ، زبان
10- وقت های بی کاری را چی کار می کنی ؟
کتاب میخونم ، ماشین بازی میکنم ،نقاشی ،.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خانمی بابت وقتی که برای جواب دادن می ذاری
منتظرتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا
سلام بر بوي گندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم بچه ها دارن سوال بارونتون ميكنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم چند تا سوال ميپرسم ولي عجله نكن و هروقت دوست داشتي جواب بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشاپيش ، سال نوي شما مبارك
- اسم كاربريتون تو كامپيوتر من در دو خط نوشته ميشه. بخاطر اون كاراكترهايي كه به اول و آخرش اضافه كرديد. علت گذاشتن اين كاراكترها چي بوده؟ و آيا تو كامپيوتر شما هم اينجوريه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اسم يه پرنده است كه من اينجا بصورت فنگليسي مينوسيم. شما فارسي اونو بنويسد: havasil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- قراره 29 سال ديگه يه شهاب سنگ از نزديكي زمين رد بشه و احتمال داره بخوره زمين. اگه اين شهاب سنگ قرار باشه بخوره زمين ، كجا فرود بياد بهتره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- يه فضولي بزرگ. چرا نوشتي Boye مگه تلفظ نميشه "بوي" ولي شما نوشتي : "بٌيِ" نبايد باشه : Booye يا Buye . البته خيلي جاها ديدم كه اين اشتباه رو ميكنند.ولي از املاي گندم ت خوشم اومد. و استفاده متفاوت از عدد 2 با دو تلفظ مختلف. ابتكار قشنگيه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا داريوش، اول ميگه هرچي كه دارم مال تو . ولي اخرش ميگه مال من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نام جزاير قناري تو اقيانوس آرام از نام كدوم حيوان گرفته شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- با ديدن اين دو تصوير چه ضرب المثلي به ذهنت مياد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- به نظرت جشن چهارشنبه سوري به انحراف كشيده نشده؟ و تبديل شده به مردم آزاري. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سوالهام چرند بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
فعلا خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا کیمیا
آقا رضا یه بار بیوگرافی منو بخون!
خوبی میخواستم ازت چند تا سوال کنم متاسفانه دیدم از نظر سنی یکم کوچیک هستی و سوالات منم بالای 18 ساله لذا در اینجا فقط حالتو میپرسم
سنی کوچیکم،عقلی که دیگه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون به لطف شما:20:
موفق و پاینده باشی
ممنون
یه سوال برام پیش اومده که این نام کاربریت را چطوری وارد میکنی؟؟؟؟ منظورم این کاراکترهایی هستش که تو نام کاربریت هست!!!
تا حالا 13 بدرتون به عزا تبدیل شده؟؟
وقتی حوصلهات سر میره چکار میکنی؟
روزی چندساعت اینترنت میایی؟
.................................
سلام . حالت خوبه ؟
به نظرت كي اين تاپيك ميشه پربيننده ترين تاپيك كل پي سي ؟
نظرت رو با یک کلمه در مورد این زیری ها بگو.
فیلم
اینترنت
ف.ی.ل. ت.ر ی.ن.گ
سیستم صوتی
پی سی ورلد
م مثل مادر
روسری
جک
ایران
فیلم 300
با سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Boye_Gan2m
سلام
با اينكه از صندلي نشينيت زياد نميگذره ولي اميدوارم خسته نباشي.
سلامت باشی
آماده؟
1.........
2.........
3.........(شروع ميكينم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
1.تحصيلات؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم راهنمایی
2.درس اول كتاب فارسي سال سوم راهنمايي اسمش چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ستایش خدا (یه قصیده است از سعدی)
3.اهل دعوا هستي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه زیاد
4.از تاريكي ميترسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا دوست دارم
5.يه كم از Hell برامون تعريف كن(چه جور جاييه؟اعتبار ويزايي كه ميدن تا كيه؟شما كه تو جاده هستي تاكسي گيرت مياد؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای جالبی نیست!ویزاش دائمی نیست آخرش همه بر میگردن بهشت....تاکسی و انواع وسیله ی نقلیه به اون جا فراوونه!
6.از تلفن عمومي به جايي زنگ زدي؟ركوردت در صحبت كردن با تلفت يا موبايل چقدره؟(عمرا ركوردت به من برسه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!من زیاد اهل صحبت کردن با تلفن نیستم!نهایت 2 ساعت
7.اين كه گفتي يعني چه؟(و چه امید عظیمی به عبث انجامید...!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه شعر از حمید مصدق
8.تو نميدوني چرا آدم ها از دو جنس(زن و مرد)آفريده شدن؟نميشد همه زن يا همه مرد آفريده بشن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا مرد و آفرید بعد دید این همین جوری به دردی نمیخوره زنم آفرید که کاملش کنه!
9.راستشو بگو نمره انضباطت چند بيد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19.5
10.به نظرت اين صندلي داغ بهتره يا صندلي داغ تيليفيزيون؟اصلا صندلي داغ تيليفيزيون رو ميبيني؟؟
این جا بهتره!
11.بچه درسخوني هستي؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بد نیست درسم
12.نظرت در مورد معلم يا اساتيدت چيه؟
به هر حال احترامشون واجبه(ما هم خیلی احترام میزاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
13.باباي مدرسه رو بيشتر دوست داشتي يا مدير مدرسه رو؟(اگه دليلش رو هم بگي بهتر ميشه)
هیچ کدوم! مستخدممون انقدر بد اخلاقه!مدیرمونم که هیچ حالیش نیست!
14.عدد 13 عدد نحسيه؟چرا؟اگه بگن از 1 تا n يه عدد انتخاب كن چه عددي رو انتخاب ميكني؟
نه!خرافاته این حرفا! عدد 7
15.اگه مديريت محترم p30 world بگه شما به عنوان آخرين صندلي نشين سال 85 ميتوني يه سفر مجاني به هر نقطه از ايران كه بخواي + يك همراه بصورت مجاني عيدي بگيري به كجا و با كي ميري؟(نظرت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اصفهان یا مشهد با مادرم