سرويس يك به يك ربطي به تايم نداره! اگه داشت اين محدود ها همه باند تضمين شدس (يعني 1ب1) خودتون قضاوت كنيد كه آيا سرعت هميشه فيكس بوده و تايم اوت نداشتين؟ در مورد 128 امروز ظهر سرعتم 8-30 بود كه ميانگين 16 بود خير سرش بايد 64 باشه
Printable View
سرويس يك به يك ربطي به تايم نداره! اگه داشت اين محدود ها همه باند تضمين شدس (يعني 1ب1) خودتون قضاوت كنيد كه آيا سرعت هميشه فيكس بوده و تايم اوت نداشتين؟ در مورد 128 امروز ظهر سرعتم 8-30 بود كه ميانگين 16 بود خير سرش بايد 64 باشه
مخابرات جدیدا خیلی قطعی داره :sq_23:
الان از دفترشون برگشتم! متاسفانه گفتن اين لطف ما قابل برگشت نيست و تا روز پيروزي انقلاب (22 بهمن) بايد ازش مستفيض بشي :CRY حتي افزايشم نميدن
اگر به سایت زیر مراجعه بکنید میبینید که تمام اشتراک های محدود مخابرات نوشته ضرب نفوذ 1 به 5 هستند به جز اشتراک آخر ... که اگه میخواهید از شر تایم اوت راحت بشین و از مخابرات هم اشتراک داشته باشین تنها راه اینه که از همون اشتراک آخر نامحدود که خیلی هم گرونه استفاده کنید ... اما همون طور که خیلی راحت مرکز آمار نرخ تورم 100 درصدی رو 17 درصد اعلام میکنه خب چرا مخابرات ضریب اشتراک هاشو چند برابر کمتر از مقدار واقعی اعلام نکنه؟ کی میخواد خلافشو ثابت کنه که یک به پنج نیست و بیشتره؟پس اشتراکی که در حال حاضر دارید به اصطلاح به 5 نفر دیگه هم داده شده ولی این فقط یه عدده و در حقیقت ممکنه اشتراک شما یک به n باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hm741 عزیزنقل قول:
این یکی از موارد خنده دار مخابراته! اصلاً اینا اشتراک گذاری بلد نیستند واین چرت و پرتها هم که نوشتند داستان داره که خیلی هم خنده داره!
همین نامحدود فعلی رو یه زمانی گفتند یک به10 بعد تو پنل نوشته شد بدون اشتراک گذاریه اینا ... بعد همون رو گفتند 1 به 8 هست بعد گفتن نه اینا 1 به 5 هستند ... و واقعیت اینه که همون بدون اشتارک گذاریه سرویسای مخابرات چون اصلاً سواد فنی اشتراک گذاری رو ندارن!
همین الان شما 256یک به ده رو انتخاب کنی برای شما روی 128 معمولی میبندن! چرا ؟ چون نمیتونن اشتراک گذاری کنند ؛بلد نیستند!
ولی حسابگر وقتی 256 نامحدود 1به 10 میگیری واقعاً بین 10 نفر تقسیم میشه ولی به صورت علمی! که این موضوع سرعت رو لحظه ای حفظ میکنه ولی کیفیت رو پایین میاره ...
پ ن :
من هم جدیداً به حرف دوستان رسیدم که هر کی ازم پرسید بگم مخابرات مزخرفه ! (شما چون دوست هستی اینا رو گفتم)
دوستان برام sms اومده براساس مصوبه جدید سازمان تنظیم مقرارت حجم مصرفی سرویس های ویزه 512 کیلوبیت به 18 گیگابایت در ماه تغییر کرد کسی میدونه جریان چیه
حسابگر داری شما؟نقل قول:
گویا این مصوبه فقط برای حسابگر تصویب شده!!! وگرنه هیچ شرکت دیگه ای سرویس نامحدود 1 به 10 خودش رو با ترافیک محدود ارائه نمیکنه!
اره حسابگرم من که متوجه نشدم چی نوشته یه توضیح میدی منظورش چیه ؟ مگه سرویسی که قبلا اورده شده میشه وسط کار تغییر داده؟نقل قول:
حسابگره دیگه!نقل قول:
اگه سرویس نامحدوده چطور حجم مصرفی داره؟ و بعد اون 18 گیگ چه اتفاقی میفته؟
احتمالاً بعد 18 گیگ سرویس شما قطع میشه! ..... تا شارژ مجدد
وقتی میگیم حسابگر دزده نگید چرا :n24:
:n19: یعنی در این حد بی سواد مگه میشه؟ اگه یک به یک باشه پس این تایم اوت چیه که فقط برای دوستان مخابراتی وجود داره و برای ما نیست؟ بعید میدونم اشتراک یک به یک باشه و تایم اوت بدهنقل قول:
در ضمن فکر نمیکنم توی حسابگر به صورت علمی بین ده نفر تقسیم بشه... چون در حالت علمی یک سیستم آنالیزور باید نرخ اتصال کاربران مختلف رو با هم بررسی کنه و یه تعداد مشترک کم مصرف رو با یه تعداد مشترک پر مصرف روی یک پهنای باند به اینترنت متصل کنه به طوری مشکل تایم اوت برای هیچ مشترکی پیش نیاد... متاسفانه این سیستم های اتوماسیون رو سرویس دهنده ها به کار نمیبرند ... حالا دلیلش گرانی ، تحریم ، نبود اطلاعات و تجهیزات ، یا خیلی عوامل دیگر میتونه باشه ... انتقاد ساده ست اما راه حل چیه؟ راه حل اینه که یک سرمایه گذار بیاد یه عده متخصص (به معنای واقعی) در زمینه شبکه رو استخدام و یه شرکت جدید که فاقد این مشکلات باشه رو راه اندازی کنه چون شرکت های موجود همه بر اساس روابط فامیلی بوجود آمدند نه بر اساس ضوابط مهندسی
امیدوارم این پستمو مثل قبلیا حذف نکنن ... آقای ناظری که اینو داری میخونی من نه به کسی اهانت کردم نه اسم سازمانی رو آوردم فقط مشکل و نظرمو برای حلش گفتم لطفا بی خود حذفش نکن
اگر بعد از پست من یکی میاد و به زمین و زمان فهش میده به پست من ربطی نداره
بازم بد نيست كه! 18گيگ 512 ماهي 26؟ همين حدود قيمت مخابرات ور داري ميشه 24تومن اما 10گيگ! حالا نميدونم قضيه چيه. چون شنيدم 1مگش شد 35 گيگ 40 تومن و 2مگ 70 گيگ! راستي اونجام گيگي 3 تومنه؟
کاملاً اشتباه متوجه شدی!نقل قول:
این محدودیت برای سرویس نامحدود 1به 10 هست نه سرویس محدود !
محدود ها شبانه رایگان دارن و بالاتر بسته میشن ولی این سرویس نامحدود الان برای یه ماه کلا در همه ساعات 18 گیگ داره فقط!
اما اینا به اسم نامحدود میگن مثلاً در یک ماه میتونی کلاً با سرعت دانلود 60 در حد 18 گیگ دانلود کنی!!
تقریباً مشابه همون سرویس پارس انلاین و شاتله با این فرق که اونا 28 تومن میگیرن برای 128 ولی اونو روی 1 مگ میبندن ... (در واقع burst داره نامحدودش)
یعنی دزد واقعی تازه یه روش دزدی دیگهشونم تازه دیدم که تا الان چک نکرده بودم شارز اینترنتی هست که برای من مثلا 29 اتمام شارز بوده من 27 شارز کردم سری بعد تاریخ اتمام رو همون 27 گزاشتن تا اینجا که چک کردم حدود 9 روز کلاه گزاشتن سرمنقل قول:
همه سرویس ها از یک بستر عبور میکنن و تایم اوت مربوط به بستر میشه و ربطی به شیرینگ ندارهنقل قول:
و اما در مورد شیرینگ
با یکی از دوستان که Quad CCIE هستش (یکی از 56نفر در دنیا) راجب شیرینگ صحبت میکردم. اصلاً نمیدونست چیه! تا حالا به گوشش نخورده بود.
این شیرینگ رو فقط توی ایران داریم...
شیرینگ هم اینطوری نیست که 10نفر 10نفر مشترک هارو گروه بندی کنن! مجموع پهنای باند سرویس ها رو بر ضریب اشتراک تقسیم میکنن و مقدار بدست اومده رو به عنوان حداکثر پهنای باند برای مشترکین قرار میدن.
مثلاً کلاً 50مگابایت اشتراک یک به ده فروخته میشه و حداکثر پهنای باند برای این یوزرها میشه 5مگ
نقل قول:
تاریخ اتمام اشتراک رو میشه بر اساس رابطه های مختلف تایین کرد و هر شرکتی ممکنه یه مدل تعیین کنه.
یک ماه بعد از اولین استفاده، یک ماه بعد از تاریخ تمدید اشتراک، هر ماه زمان ساخته شدن اکانت و...
شما باید اینو از isp بپرسی که کلاه سرت نره
من یه خط روی آسیاتک داشتم بعد از تعویض اکانتینگ 10روز شارژ نکردم. روز دهم که اینترنتی تمدید کردم مدت باقیمانده رو زده بود 20روز!
من الان 10گیگ حجم دیگه دارم؟
scary جان تو جواب بده:n27:
دوستان شنیدم توی این وضع درب و داغون ارز، یکی دو شب پیش توی تلویزیون خودمون ( من تحریمش کردم و برنامه هاشونو نمی بینم)، شرکتهای خصوصی ارائه دهنده اینترنت گفتند باید تغییراتی در قیمت یا کیفیت پهنای باند سرویس ها مون بدیم آیا حقیقت داره؟
سلام امروز اینترنت مخابرات مازندران و روی خطه دیگه گرفتم،اینم سرعتم :n02:
اين ديگه خيلي بده براي نامحدود! اما كاش مخابراتم از اينا داشت! اون وقت اولين نفر من ميگرفتم! فعلا كه سرويس 3ماهم 1 ماه و 5 روزش گذشته اما حتي 1مگ حجم رو تو ساعات رايگان نگرفتم! آقاي SC@RY كاش جاي اون 1ب10 ها كه متاسفانه اشكال دارن، اين سرويس رو ارائه بدين و بدون ساعت رايگان اما سرعت درست و فيكس شده! انشالا واسه آيندگان! من يكي كه اجبارا تا 22 بهمن هستم مگه فرجي بشه و راحت شم از دست مخابرات!نقل قول:
جالبه اينو كه از دوستم پرسيدم گفتش كه ما اينجا يه چيزي داريم شبيه اين! مثلا خودشو مثال زد كه اشتراكش 64Mbpsه و سرعت دانلودش 8mb. گفت كه شبكه ما به عنوان هديه يا هرچي كه در نظر ميگيري، تو ساعاتي كه خلوته سرعتمونو بالاتر ميبره اما مينيمم سرويس 64 مگابيتهنقل قول:
بله درست شنیدینقل قول:
اعلام کردن فعلا فروش کاملا که نه ولی خیلی کم کردن تا تکلیف قیمت مشخص بشه می خوان گرون کنن:n17:
ممنون از اطلاعات مفیدتون .چند تا مسئله رو مشخص کنید...نقل قول:
الان ضریب اشتراک های مخابرات یک به چند هستند؟
آیا واقعا به صورت اصولی مقدار پهنای باند برای مشترکین یک به n در نظر گرفته میشه یا نه بر اساس اینکه چقدر پهنای باند بلا استفاده باقی مونده به این مشترکین پهنای باند اختصاص داده میشه ؟
اگر این اختصاص پهنای باند با ضرایب مختلف به صورت مهندسی و اصولی به مشترکین داده میشه پس چرا همه ما که اشتراک های یک به ده داشتیم و داریم شاهد تایم اوت و ناپایداری سرعت هستیم؟
سیستم اتوماسیون اونها اینطوریه و سیستم اتوماسیون اینترنت داخل ایران برعکس... یعنی در ساعات رایگان شبانه که تعداد کمی از اینترنت استفاده می کنند سرعت رو پایین میاره یا به عبارتی نصف می کنه... اثبات این قضیه که در ساعات رایگان افراد کمی از اینترنت استفاده می کنند اینه که اگر شما در این ساعات پینگ رو اندازه بگیرید می بینید که خیلی پایین اومده و در تمام طول ساعات رایگان حتی یک صدم ثانیه هم قطعی یا تایم اوت وجود ندارهنقل قول:
الان داشتم همینطوری میگشتم ببینم میتونم یه اکانت حجمی پیدا کنم و اعتبار ذخیرشو ببینم ، به یه مورد عجیبی برخوردم!:n04:
اینترنت داغون شد دوباره.خاک هر دو عالم بر فرق سرتون :n24:
نه مثل اینکه فقط من اعتبار ذخیره ندارم!
Scary حالا میشه از این اعتبار ذخیره استفاده کرد یا فقط برای قشنگیه؟
البته اکانت های 512 حجمی که نیگا کردم اعتبار ذخیره نداشتن هــــــا!
ببخشید توی پست بالایی نمیشد دوباره عکس بزارم ، یه پست جدید زدم!
یک ماه بعد از اولین استفاده، یک ماه بعد از تاریخ تمدید اشتراک، هر ماه زمان ساخته شدن اکانت و...!!!! ایناکه فرقی نداره کلا یک ماه باید استفاده کنی دیگه نامحدود یک ماهه هست خیر سرشون مثلا 20 هر ماه باید شارز کنی من سه ماهه مثلا شارز میکنم برای اینکه اینترنتی قطع نشه دو روز زودتر شارز میکردم که باید این شارز ذخیره بمونه و از 20 استفاده بشه ولی من 18 که شارز کردم ذخیره نشده و همون 18 استفاده شده یعنی ماه بعد بجای 20 پایان شارز 18 شده یعنی ماه رو 28 روزه حساب شده البته از اول که اینترنت گرفتم همینجوری بود ولی با عوض شدن سایتشون و اضافه شدن شارز ذخیره فکر کردم که میخان درست کار کنند ولی ....نقل قول:
حسابگر هر ماه رو 30 روز حساب میکنه ولی شما بر اساس تقویم31 روز ... مثلا اگر اول تیر ماه یه اشتراک سه ماهه بخرید میبینی که 28 شهریور تموم میشه (تا آخر تیر 31 روز حساب میشه _ تا آخر مرداد 62 روز و تا 28 شهریور 90 روز اعتبار اشتراک شما به پایان میرسه)... به همین سادگینقل قول:
فرق دارهنقل قول:
فرض کن اکانتت 20 فروردین ساخته میشه، 3روز بعد خطت رانژه میشه و 23 فروردین از خطت استفاده میکنی.
بسته به تنظیمات اکانتینگ اولین شارژ یک ماهه شما میتونه 20 اردیبهشت تموم شه یا 23 اردیبهشت.
و فرض میکنیم شما بار دون اکانت رو 25 اردیبهشت شارژ کنی و 27 اردیبهشت باهاش کانکت شی
شارژ یکماهه شما میتونه 20خرداد(وابسته به زمان ساخت) 23خرداد(وابسته به اولین استفاده از اکانت)، 25خرداد(وابسته به زمان شارژ) یا 27خرداد(وابسته به اولین استفاده از شارژ) منقضی شه
حسابگر با این کارش ضربه بزرگی به اعتبارش زد!
شاید درامد زیادی نصیبش نمیشد از سرویس ویژه ولی مشترکای خیلی زیادی رو به خاطر همین سرویس جذب کرده بود...
نامحدود های معمولی حسابگر هم که خیلی خیلی گرون قیمتند! (512 بالای صد هزار تومن!) ...
الان برای نامحدود فقط میمونه مخابرات و اسیاتک ...
برای محدود هم اسیاتک اگه سرعت شبانش مناسب باشه با توجه به اینکه 8 ساعت رایگان داره در برابر 5 ساعت حسابگر ...
مخابرات هم که افتضاحه ..مزخرفه ...بده ... بی خیال مخابرات بشین :n23::n25:
lمیدونم هیچکیباور نمیکنه من یازدهمین روزمه که دارم از 2 مگ جشنواره استفاده میکنم رو همین خط با 512 حجمی تضمین شده سرعت 980 با 2 مگ جشنواره شاید برسه 1050 تا،سرعت دان،512 تا 130 میره اما این 2 لعنتیییییییییی 80 درصد مواقع با 126 تا دانلود میکنه،
Sc@ry جان جریان این جشنواره ها چیه،خطمم رو دو بسته شده،نویز هم نداره.بگین انشتین بیاد اینو حل کنه.
سلامنقل قول:
ببخشید ولی شما در حالت مخفی هستی (فقط خودت میتونی ببینی آخرین بار کی آمدی انجمن )
اینو بزن
حالا این اقا نیاد بگه یکی دیگه .اصلا همون اول میتونست نگه من کارمند مخابراتم.نقل قول:
حالا این 18 گیگ جریانش چیه برای اکانت قدیمی هست یا جدید شارز کنی اینجوریه چون من نامحدود شارز کردم پنلم چک کردم میخای شارز کنی هنوز نامحدود میزنه اون موفع که من شارز کردم نامحدود اوردم نمیشه که وسط کار محدود بشهنقل قول:
امروز بهم گفتن برای منم تغییر میکنه یعنی دزدی تو روز روشن من نامحدود شارز کردم و پول نامحدود دادم ولی محدود کردند من که دیگه میرم مخابرات هرچی مشکل داشته باشه بازم بهتر از اینه که ازت دزدی کنند اون از شارز کردن اینم از ایننقل قول:
دوست عزیز شاید بهتر بود کمی واضح تر مینوشتید ، الان 1 ربعه دارم تلاش میکنم بخونم چی نوشتید!!نقل قول:
در کل بهتره قید اینترنت رو بزنیمنقل قول:
نقل قول:
اتفاقاً واضح نوشته !
ایشون دو تا سرویس از مخابرات گرفته روی دو خط
1- سرویس محدود 512 که با سرعت 130 دانلود دار
2- سرویس 2 مگ محدود جشنواره که سرعتش به 127 میرسه حداکثر
حالا دلیلش رو پرسیده که چرا 2 مگ اینقدر پایین تر از 512 هست و اینکه نویز هم نداره ...
پ ن : در واقع شک ایشون به این هست که سرویسای جشنواره با سرعت پایین تری بسته شده باشند
لعنت به حسابگر 512 نامحدود 27 تومنی رو کرده 512 18 گیگ همون قیمت!!حالا چیکار کنم؟تورو خدا الان دارم از شارج رایگان اتسفاده میکنم مخابرات 512 نامحدود داره و قیمت و پینگش چجوره ؟
این حسابگر 512 نامحدود 27 تومنی رو کرده 512 18 گیگ همون قیمت!!حالا چیکار کنم؟تورو خدا الان دارم از شارج رایگان اتسفاده میکنم مخابرات 512 نامحدود داره و قیمت و پینگش چجوره ؟