کلا سرعت pptp و l2tp به سرویس دهنده بستگی داره....واسه من تقریبا یکسان هست
کلا سرعت pptp و l2tp به سرویس دهنده بستگی داره....واسه من تقریبا یکسان هست
من امروز يه رم 8 TDK كلاس 4خريدم.گوشيم i9003هستش.اولا چطور رميه? دوم اينكه درسته ميگن رمو ميخري بايد يه بار فرمتش كني? و آخر اينكه رام 2.3 رسمي فارسي براش اومده?
دوستان کسی مموری سیلیکون پاور16گیگ کلاس 4 واسه این گوشی نخریده؟خوب کار میکنه مخصوصا واسه فیلمبرداری؟
سیلیکون پاور رو نمیدونم، ولی من از 16 گیگ توشیبا کلاس چهار استفاده میکنم! هیچ مشکلی نداره! فیلم برداری هم عالی هست!نقل قول:
دوستان من الان یه هفته ای هست که این گوشی رو بدون گارانتی گرفتم
یه مشکل عجیبی باهاش دارم اونم اینکه شارژش زود خالی میشه
شب شارژش میکنم شارژش که پر شد میذارمش کنار باز میبینم که تا صبح نصف شارژش خالی شده
دوستان نظرتون چیه
بچه ها من سه ماهه این گوشی را دارم و تا حالا مشکلی نداشته ولی الان یه هفته هست که یه مشکل پیدا کرده و سه بار هم اتفاق افتاده . یه بار موقع بازی کردن ، یک بار اس ام اس دادن و یک بار موزیک گوش دادن .
به این صورت که صفحه یه دفعه هنگ میکنه بعد به مرور کم رنگ میشه و یه خط هایی هم رو صفحه ظاهر میشه . کاریشم نمیشه کرد باید باتری را درآورد .
به نظرتون مشکل چیه ؟
میخوام 9003 بخرم هنگام خرید چه چیزهایی رو مد نظر قرار بدم؟
عیبهای اساسی این گوشی چیه؟
نمی خوام باهاش بازی کنم می خوام روش برنامه های آندرویدی بریزم
دست دوم کسی نداره فروشی؟
منم اوايل كه گرفته بودم همينجور بود فكر مي كردم مشكل داره:31:نقل قول:
شب 100% بود صبح از بي شارژي خاموش شده بود
تاسك منيجر نصب كن و يكم مصرف باتريتو بهينه سازي كن (مثل نور صفحه و خاموش كردن جي پي اس و بلوتوثو...) تا دو روز هم با استفاده بالا جواب ميده
باتريش خيلي خوبه من يه پست داشتم تو همين تاپيك كه توضيح كامل داده بودم
اگه رامتو هم عوض كردي بهتره باتريتو ريست كني
دوستان چیپست گرافیکی I9000 که PowerVR SGX540 قوی تره یا Adreno 205 GPU,
اولی قویتره...نقل قول:
سلام دوستان
قبلا یه جایی دیده بودم که یکی گفته بود میشه امپلی فایر این گوشی رو دستکاری کرد برای صدای بیشتر در هدفون!
کسی میدونه چطوری؟ فکر کنم یه نرم افزار بود ولی نمیدونم کجا!:41:
*توضیح: تا جایی که میدونم این گوشی وقتی صدای پخش موزیک رو کم و زیاد میکنه، با تنظیمان نرم افزاری این کار رو انجام میده و به تنظیمات سخت افزای کاری نداره! دلیل اینکه وقتی به هدست بلوتوث وصل هست هم میشه از گوشی صدا رو کم و زیاد کرد همینه!
حالا میخوام این تنظیمان رو دستکاری کنم(زیاد کنم)!
اره هست....یابد کرنل darky یا هر کرنلی که از voodoo استفاده میکنه رو نصب کنی.و....بعد یه نرم اقزار برای sound داره که میشه این کارا روکرد .....روی اسپید مود جواب نمیده....حتما باید از voodoo پشتیبانی کنهنقل قول:
قبلا یه جایی دیده بودم که یکی گفته بود میشه امپلی فایر این گوشی رو دستکاری کرد برای صدای بیشتر در هدفون!
کسی میدونه چطوری؟ فکر کنم یه نرم افزار بود ولی نمیدونم کجا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم کرنل من Dark_Core_2.7.1_JVP هست! رام هم 2.3.4 !نقل قول:
از کجا باید بفهمن که این voodoo هست یا نه؟ کلا این چی هست؟:20:
سلام....
من اس ام اس طولا نی دریافت میکنم ولی وقتی همونو کپی میکنم میخام واسه یکی دیگه بفرستم نمیفرسته میگه: mulimedia یه همچین چیزی ....
چه کنم که بتونم بفرستم؟؟؟
ممنونم
هستش....باید یه نرم افزار به نام vodoo control sound باشه....اگه نیست باید دانلود کنی.....نقل قول:
فکر کنم کرنل من Dark_Core_2.7.1_JVP هست! رام هم 2.3.4 !
از کجا باید بفهمن که این voodoo هست یا نه؟ کلا این چی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
voodoo هست. من با یه برنامه ی دیگه این کارو کردم البته اون اکولیزو ردیف میکردنقل قول:
sms to text pro رو از مارکت گوگل دانلود کن خیلی راحت کپی میکنه با چند نوع پسوند هم میتونی ذخیره کنی:10:نقل قول:
سلام برادران، میگم میشه لینک آپدیت به نسخه 2.3.4 که زبان فارسی هم داشته باشه بزارید (اگه راهنما هم بزارید خیلی ممنونم میشم)...
مرسی...:11:
2.3.4 رسمی فارسی نیومده هنوزنقل قول:
فقط نسخه اروپایی اووومده
سلام.
تا جایی که توی اینترنت سرچ کردم گلکسی I9003 با وی پی ان مشکل داره. برای دسترسی به مارکت نیاز دارم که با وی پی ان کانکت بشم.
اینجا یک راه حل نوشته ولی گوشی باید روت بشه که از گارانتی خارج میشه
کسی راه حلی نداره برای این مشکل؟ :41:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043114&page=2
گوشی بردم یه جا واسه کنترل آنتن که فقط تو این همه گوشی ها که با بچه ها تست کردیم سری 1100 تا 1600 نوکیا خوب جواب داده بود
خدا رو شکر در بدترین شرایط دو تا آنتن داشت . ولی در همون بدترین شرایط صدای طرف واسه من واضح میومد ولی صدای من نمیرفت که نمیدونم چرا ؟
2.3.3 چی؟! کلا جینجربرد نیومده فارسی؟!نقل قول:
2.3.4 رسمی فارسی نیومده هنوز
یه کاستوم رام فارسی پیدا کردم که به نظر نیاز به روت شدن داره...نسخه 2.3.4 هم بود...
برای نصب Clockwork Mod باید روت بشه دیگه درسته؟! نیاز به دسترسی سوپر یوزر داره؟!
کسی میدونه چطوری میشه شارژ رو در هنگام اتصال به کامپیوتر دیسیبل کرد؟
فکر نکنم بشهنقل قول:
نیازی هم نیست غیر فعالش کنی
سلامنقل قول:
برنامه زیر را تست کنید:
گوشی باید روت شده باشه.کد:http://android.modaco.com/topic/333406-usb-charging-commander/
روی I9003 با وجود روت بودن جواب نداد.
2.3.3 فارسی رسمی اومده...نقل قول:
همون طور که دوستمون گفتن نیازی نیست....نقل قول:
کسی میدونه چطوری میشه شارژ رو در هنگام اتصال به کامپیوتر دیسیبل کرد؟
اتفاقا باعث بهینه تر شدن باطری میشه و ضربه ای به باتری نمی رسونه....
مال من هم روی رام قبلیم این مشکل وجود داشت ... لازم به درآوردن باتری نیست ... فقط با دکمه پاور صفحه رو روشن خاموش کن درست میشه ... اگر هم نشد پاور رو 6 ثانیه نگه دار تا گوشی ریبوت بشه ... به هرحال بهتر از باتری درآوردنه ...نقل قول:
لینکی چیزی ندارید؟!نقل قول:
2.3.3 فارسی رسمی اومده...
2.3.3 سرعتش خیلی کمه ضرر میکنی نصبش کنی یکمی صبر کنی شاید برای 2.3.4 فارسی هم بیاد:27:نقل قول:
لینک همین الان تست شد سالمه:46:
کد:http://www.uploadbaz.com/9regtbq25zsk
نقل قول:کد:http://hotfile.com/dl/119726483/869a7e2/I9000JPJV6_OJPJV6_JXJV6.rar.html
کد:http://hotfile.com/dl/123189382/8d75502/I9000JHJV8.rar.html
دوستان من قبلا هم این سوالو پرسیدم اما جوابی داده نشد
-
برای اینکه اس ام اس های مهم یا جوک و اینجور چیزا رو یه جا جمع کنیم ( غیر کپی کردن توی فایل های text ) چیکار باس کنیم ؟
قبلا ها توی گوشیهای جوا یا سیمبین میتونستیم اس ام اس ها به یه پوشه منتقل کنیم
اینجا امکانش موجود نیست ؟!
با sms-backup بفرستشون تو جی میل....
شما برنامه ی GO SMS Pro رو نصب کن خیلی خیلی بهتر از برنامه ی اس ام اس خود گوشیه کلی امکانات جالب داره گرافیک خوبی هم داره :5:نقل قول:
دستتون درد نکنه من این نرم افزارو نصبیدم
خیلی خوبه
یکمی نیاز داره که باش عادت کنم
محیطه زیبایی هم داره
میشه کاری کرد که دلیوریش یه صدایی داشته باشه ؟
منم همین مشکلو از این برنامه گرفتم اصولا همه ی اس ام اس ها دلیور میشه من که برام مهم نیستنقل قول:
سلام دوستان.بین Galaxy S و Nexus S کدوم بهتره ؟ یه Nexus S کارکرده پیدا کردم کارکرده ، 11 ماه از گارانتی ش مونده طرف میده 430 تومن ( خالی ه خالی هست هیچی توش نصب نشده) . ارزش داره ببرم 430 تومن بهش بدم ؟
بچه ها همون طور که میدونید گالری عکس گالکسی اس کمی از کیفیت عکس ها کم میکنه . با چه برنامه ایی میشه عکس ها را با کیفیت واقعی دید . ؟
قیمت نوی این گوشی بدون گارانتی الان چنده...؟ و به نظرتون تو این رنج قیمت انتخاب بهتر چیه....؟ منظورم i9000 بودا....
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
من خودم مهر پارسال i9000 گرفتم راضیم... برای یکی دیگه میخوام... ولی الان نمیدونم تو بازار هنوز مونده یا نه... و چه قیمت!
تو این بدون توقع از دوربین گالکسی اس بهترین انتخابه...نقل قول:
من خودم دیزایر اس دارم ازش راضیم...:8: