نامه معرفی رو خودشون میزنن ، البته خودت ببری بهتره، اگه کارات تموم شه ، بله همون روز میتونی بگیرینقل قول:
.
Printable View
نامه معرفی رو خودشون میزنن ، البته خودت ببری بهتره، اگه کارات تموم شه ، بله همون روز میتونی بگیرینقل قول:
.
سلام دوستان ......
امسال دانشگاه قبول شدم اونم دانشگاه آزاد در رشته های فناوری اطلاعات و هوشبری .... میخواستم اول مهر برم ثبت نام کنم برم دانشگاه اما به دلایل مالی موفق نشدم اما حالا تصمیم دارم برای نیمه دوم دی ثبت نام کنم حالا میخواستم بدونم باید چیکار بکنم برای ثبت نام یعنی میتونم برای دی ماه ثبت نام کنم و اولین قدم باید چیکار کنم میخوام فناوری اطلاعات بخونم به نظر شما رشته خوییه ؟
دوستان ممنون میشم کمکم کنی ، سر دوراهی گیر کردم
سلام دوستان
میگم دو ترم پشت سر هم میشه مرخصی گرفت که؟دانشگاه آزاد
من ترم 1 رو مرخصی گرفتم!میتونم ترم 2 رو هم مرخصی بگیرم؟؟؟
بعد یه سوال دیگه من روزی که رفته بودم برای مرخصی تو اتاق زده بود و به دیوار نوشته بود:
برای گرفتن مرخصی بایستی نصف شهریه ثابت پرداخت گردد
خوب من کل شهریه ثابت ترم 1 رو دادم.400 تومن!
یعنی ترم 2 دیگه نمیخواد پول بدم برای مرخصی ؟
واحد اصلا ور نداشتم!
ممنون میشم جواب بدین
بله میتونی....نقل قول:
سلام دوستان
میگم دو ترم پشت سر هم میشه مرخصی گرفت که؟دانشگاه آزاد
من ترم 1 رو مرخصی گرفتم!میتونم ترم 2 رو هم مرخصی بگیرم؟؟؟
نصف ..؟؟؟مطمئنی...؟؟؟تا اونجایی که میدونم باید شهریه ثابت پرداخت بشه.....یعنی 2 سال پیش که اینطوری بود.....نقل قول:
بعد یه سوال دیگه من روزی که رفته بودم برای مرخصی تو اتاق زده بود و به دیوار نوشته بود:
برای گرفتن مرخصی بایستی نصف شهریه ثابت پرداخت گردد
خوب من کل شهریه ثابت ترم 1 رو دادم.400 تومن!
یعنی ترم 2 دیگه نمیخواد پول بدم برای مرخصی ؟
واحد اصلا ور نداشتم!
ممنون میشم جواب بدین
ممنون :11:نقل قول:
همون طور که گفتم نپرسیدم.نوشته ای با همین مضمون که گفتم رو دیوار زده بودند !
ممکنه اشتباه هم باشه !
نقل قول:
کسی نیست ما رو تحویل بگیره و کمکمون کنه .....:41:
دوستان من برای رزرو هیچ اقدامی نکردم . دی میتونم برم ثبت نام؟
باید کل شهریه ثابت رو بدم؟( التماس کنم فایده نداره)
راستی رفیقم دیروز تو مسابقات ورزشی دانشگاه تو استان اول شد بهش تخفیف دادن(این تخفیف چند درصد هست)
کلا به چه کسایی تخفیف میدن؟
به فرزند جانبازها تخفیف میدن؟
راستی من کی باید برم ثبت نام؟
فکر کنم دانشگاه آزاد قبول میکنه ، رشته IT به نظر من بهتر از هوشبری هست.نقل قول:
برو یرای ثبت نام ببین چی میگن
نقل قول:
میتنونی بری برای ثبت نام . توی یه بخش نامه ای که من خوندم نوشته بود ، تا یک سال به طور پیش فرض رزرو در نظر گرفته میشه
کل شهریه ثابت رو باید بدی.
تخفیف مسابقات ورزشی هم جایزه ای هست که دانشگاه میده ، ممکنه 10 درصد یا 20 درصد باشه
دست خودشونه دیگه
برای فرزند جانبازان و ایثارگران هم تخفیف در نظر گرفته شده ، یه نامه از بنیاد شهید شهر خودتون برای بنیاد شهید شهر محل قبولی دانشگاه میگیری ، بنیاد شهید شهر محل قبولی دانشگاه هم یه نامه میزنه برای دانشگاه و میده بهت میبری برات تخفیف قائل میشن ( هر ترم )
برای فرزندان جانبازن حدود 30 یا 40 درصد از کل شهریه هست ، برای فرزندان آزادگان 60 درصد از کل شهریه
موفق باشید
دفترچه تراز های جدید اومده ؟(برای کنکور 89)
اگه اومده یکی بزاره اگرم نیومده یکی برای 88 رو بزاره از صبح تو گوگل می گردم نیست.
راستی این رشته های تک جنسیتی کل کلاس هاش نرکده هست یا فقط تخصصی ها نر کده هست ؟
سلام بچه ها
کسی میدونه اگه کسی پیام نور فراگیر ارشد شرکت کنه قبول بشه ولی نره سال بعد میزارن دوباره شرکت کنه؟
ممنون
دوستان تو رشته نرم افزار دانشگاه آزادای تهران و اطراف از نظر سطح علمی و اعتبار رتبه بندیشون چه جوریاست؟ ممنون!
سلام اگه کسی ثبت نام نکرده باشه دانشگاهی که امسال قبول شده رو تو اول مهر .ایا هنوزم میشه رفت ثبت نام کرد؟
چه جوریاس ؟
نقل قول:
بله میتونی بری برای ثبت نام ، ظاهرا" دانشگاه آزاد به طور پیش فرض برای همه ی اونایی که ثبت نام نکردن ، تا یک سال ، وقتو رزرو میکنه...
.
اگه ثبت نام کنم یعنی باید از ماه دیگه برم این کلاسا؟نقل قول:
از اول بهم درس می دن دیگه؟؟؟
من راستش it اراک قبول شدم.(ساکن تهرانم)
رشتشم علاقه زیادی دارم .به نظرتون کار درستی هست برم اونجا ؟:13:
خوابگاه به من می دن؟(چند نفرست یا تک نفره:8:؟)
چه وسایلی این رشته احتیاج داره؟:31:
اگه خوابگاه خوشم نیاد باید کجا برم؟
نقل قول:
از ترم بهمن باید شروع کنی
برای تحصیل هرجا بری خوبه! دانشگاه آزاد برای پسرا خوابگاه نداره ، بعضی دانشگاه ها شاید داشته باشن، اگه خوابگاه نداشته باشن باید خونه اجاره کنی یا پانسون های خصوصی بری
این رشته هم مثل بقیه رشته ها ، یک دستگاه کامپیوتر نیاز داره برای انجام تحقیقات و پروژه ها.
موفق باشی
نمیدونم فقط میدونم اول قزوینه تو COM & ITنقل قول:
نقل قول:
من اراکیم توی ازاد اراک هم درس میخونم!
خوابگاه به پسرا هم میدن!من یکی دو تا رفیق بروجردی دارم که راضی بودن از وضیعت خوابگاه!
اگه خوشت نیومد توی امیریه -معلم - الهیه و مشاور یا هپکو میتونی خونه بگیری که دیگه خیلی خیلی خوش به حالت میشه:27:
سلام ... من فرزند جانباز 20 درصد هستم كسي ميدونه دقيقا چند درصد تخفيف ميدن ؟؟ همه دانشگاه هاي آزاد تخفيف ميدن؟
راستي : نمره هاي ممتاز دانشگاه ( اول و دوم و سوم) چه امتيازايي بهشون مي دن؟
ممنون ميشم جواب بديد
نقل قول:
سلام
فکر کنم 20 یا 30 درصد تخفیف میدن ، این تخفیف ها هم ربطی به دانشگاه آزاد نداره ، به بنیاد شهید مربوط میشه و هر ترم میدن
نمره های ممتاز هم حدود 10 تا 15 درصد تخفیف ترم میدن بهشون
موفق باشید
دوستان کسی از شرایط نقل و انتقالت دانشگاه ازاد چیزی میدونه؟لطفا راهنماییم کنید؟
tangestani_mr@yahoo.com
1-یکی از فامیلاتون عضو هییت علمی باشهنقل قول:
2-فوت پدر یا مادر
3-ازدواج
4-بیماری خاص
این قضیه پیش ثبت نام چیه که از الان توی سایت دانشگاه ما گذاشتن؟؟اسم استاد ندارن که ؟رو چه حسابی باید واحد بردارم؟یکی یه توضیح کامل میده؟اصلا باید بردارم یا نه؟
اگه کسی میدونست جواب میداد عزیزمنقل قول:
دانشگاه شما رو یکی دیگه باید بدونه؟؟
تشریف ببیرین خوده دانشگاه بپرسین قضیه چیه
ببخشید اقای محترم!نقل قول:
فکر کردم که این داستان برای همه دانشگاه ها هستش!نمیدونستم فقط ماله خودمونه!
چشم چون شما گفتی میرم از دانشگاهمون می پرسم
سلام دوستان. خواهش میکنم پس از خوندن کامل قضیه زیر، این سوالی که برای ما پیش اومده رو حتما جواب بدین.
من ورودی 87 کارشناسی کامپیوتر هستم.
یادمه موقع ثبت نام از ما گواهی پایان تحصیلات پیش دانشگاهی خواستند و ضمنا تو اون برگه ثبت نام نوشته شده بود علاوه بر گواهی، حداکثر ظرف مدت دو سال اصل مدرک پیش دانشگاهی رو هم به دانشگاه ارائه بدید که متاسفانه من گواهی رو دادم ولی اصل مدرک رو پشت گوش انداختم و تا الان که دو سال گذشته اینکار رو یادم رفته که انجام بدم. البته از یکی از بچههای ورودی 86 هم پرسیدم اون هم هنوز اصل رو نداده بود و تا الان که مسئلهای پیش نیومده.
حالا الان میخوام بدونم خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد؟ آخه بعضیها میگن ممکنه یه دفعه مجوز شرکت در امتحانات رو از دست بدی !!!
ایا ممکنه این مشکل برام پیش بیاد ؟؟؟ آخه پیش دانشگاهی ما هم اصل مدرک رو نداد تا ما سریع بدیم و متاسفانه این قضیه گذشت تا الان.
خواهش میکنم راهنمایی کنین آخه بدجوری از این مسئله میترسم و این که خدای نکرده یه دفعه مشکلی پیش بیاد و نتونم سر جلسه امتحانات این ترم شرکت کنم.
سلام
مهم مهم مهم مهم...
دوستان اگه میشه سریع تر این سوال رو جواب بدید
من تازه واردم نمیدونم چطور باید واحد حذف کنم
میخوام یکی از درسام رو حذف کنم و امتحان پایان ترمش هم نزدیکه (دو هفته دیگه) باید چکار کنم که حذف شه؟
از یکی از دوستام پرسیدم گفت سره جلسه غیبت کن ولی میترسم اشتباه گفته باشه و صفر رد کنند
اصلا الان میشه حذف کرد یا باید زودتر اقدام میکردم؟
دستم به دامنتون
نترس:31: طوری نیستنقل قول:
کم و کسری باشه اسم رو میزنن تو برد.
این طور هم نیست که میگن.
سلام دوستان
میگم من میخوام انتقالی بگیرم
گقتن کفالت اگه بگیری ( سرپرستی ) میتونی انتقالی بگیری . سوالم اینه که کفالت چطوری پدرم بهم بده ؟ از دادگستری ؟ یا ار محضرها ؟
راستی حداکثر چند ترم میشه مرخصی گرفت ؟
ممنون
دوستان من ترم بهمن میخوام برم ثبت نام کنم .
برای گرفتن تخفیف برای فرزند رزمنده ها و ایثارگران ها قبل از ثبت نام اقدام کنم یا بعدش؟
راستی العان کل شهریه رو می گیرن (نمیشه قسطیش کرد)
از کدوم ترم میشه نصف شهریه رو وام برداشت.
بهتره قبل از ثبت نام اقدام کنی که وقتی رفتی دانشگاه کار رو تموم کنینقل قول:
شهریه ثابت رو میگیرن ، حدود 450 تومن ،کل شهریه رو میشه قسط بندی کرد،
برای وام هم هر ترم میتونی وام بگیری. از ترم اول تا آخر
موفق باشی
نبود؟نقل قول:
سلام
مهم مهم مهم مهم...
دوستان اگه میشه سریع تر این سوال رو جواب بدید
من تازه واردم نمیدونم چطور باید واحد حذف کنم
میخوام یکی از درسام رو حذف کنم و امتحان پایان ترمش هم نزدیکه (دو هفته دیگه) باید چکار کنم که حذف شه؟
از یکی از دوستام پرسیدم گفت سره جلسه غیبت کن ولی میترسم اشتباه گفته باشه و صفر رد کنند
اصلا الان میشه حذف کرد یا باید زودتر اقدام میکردم؟
دستم به دامنتون
خوب شد گفتم عجله دارما
غیبت که بکنی خودکار حذف میشه و معدل گیری نمیشه نمره اشنقل قول:
پولش هم بر نمیگرده
برای کنکور 90 آزاد کی دفترچه و ثبت نام و ایناش میاد؟
زوده هنوزنقل قول:
فکر کنم 2 ماه دیگه
پس چرا توی این دفترچه ی قلم چی نوشته انتخاب رشته و ثبت نام آزاد توی دی ماه انجام میشه؟!!:19:
بچه ها جواب کنکور کارشناسی پیوسته کی میاد؟
همون دی و بهمنهنقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
بچه ها این دفترچه ترازای امسال کی میاد کسی نمی دونه؟لینکی .جایی هست معرفی کنید؟
نقل قول:
گشتم نبود شما بگرد اگه بود به ما هم یک ندا بده.
کسی دفترچه ترازهای سال قبل رو هم داره بده.