سوالها خیلی خیلی ............... بود .
نترسید بابا
اسون بود . اگه خوندین خوب اسونه اسونه . اکثرا سوالها شبیه نومه سوالات امتحانی بودن
Printable View
سوالها خیلی خیلی ............... بود .
نترسید بابا
اسون بود . اگه خوندین خوب اسونه اسونه . اکثرا سوالها شبیه نومه سوالات امتحانی بودن
ajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib asoon boood
man soal 2 ro esbat kardam moalemmoon goft zarb dar 1/ab ... vali kheily kam mishe ke rahesh !!!:41::41::41:hala nemidoonam oono nomre bede ya na
soalash khoob bood
moshtaghesh vaaaaaghean :40: bood
سلام به همگی
بچه ها اول اینکه زمان استاندارد برای هر سوال ریاضی و فیزیک چقدره؟
aajaaabنقل قول:
mage keeshvary niiiiiiiiiiiiiiiis
:41:my gosh !
az fasle 1 in =>
agar 0<a<b maakoosesho sabet konin " cherto pert
moshtaghesh morakab nabood vali kheily bahal bood
esbate f(x)g(x) moshtaghesh oomade bood
dige ....nasho boro emtehnaeto bede
:31:
به نظرم واگراستنقل قول:
به نظر من امتحان امروز واقعا آسون بود. دور هاي قبل رو كسي كار ميكرد راحت نمره ي خيلي خوب مي گرفت.
امتحان متوسط بود !
من 2-3 سبک سوال رو حذف کرده بودم دقیقا همونا اومد !!!!!! :دی
4 نمره پر !
به همینم راضیم میتونست خیلی بدتر از این بشه !
من فک کردم کنکور رو میگی وسه همین کف کردم!نقل قول:
فقط خدا باید کمک کنه این امتحان دیفرانسیل رو یه 7 بگیرم که بشه لااقل تک ماده استفاده کرد....:27:
خداییی خیلی آسون بود:9:
...ولی من که نخونده بودم اینجوری شدم........:24:.:34:
(چرا جوابا رو نمیزارن ببینیم قبول میشیم یا نه...:19:)
.
.
اگه قبول نشم باید برم پیش معلممون دوساعت :42: کنم تا لاقل قبولم کنه....
.
...برم فیزیک رو بترکونم به تلافی این امتحان:rolleye::15:
سوالهای دیفرانسیل که اومد:
در نگاه اول که آسون به نظر میاد و سوال خارج از کتاب چیزی نداره. چندتا سوال هم که تمرین و مثال کتاب هست. مطمئنم که همهی شما نمرهی خوبی از این امتحان میگیرید:46:کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138810pish/8810171030_HesabDifranSeil.doc
فوق العاده فوق العاده فوق العاده دیف امروز آسون بود منم توی 20 دقیقه همه سوالا رو جواب دادم جوگیر شدم گفتم از کل کلاسا زودتر بیام آخرش که با بچه ها پایین چک کردیم 4 تا از سوالا رو انگاری جواب آخرشو سریع حساب کردم غلط شده ( 14 اینا میشم :( :( :(
نقل قول:
چیکار کردی دیفرانسیل رو . :10:قبولی ؟
منم صبح امتحان داشتم.خیلی آسون بود.با تقلب و مخلفاتش 14.5 میشم.(بعد امتحان با معلم چک کردیم)
دوستان یک سوال
من با خوندن کتاب های خود ادبیات راضی نمیشم یعنی این حس رو دارم که ناکامل هست
دوستان راهی هست بشه از نظر معنایی دستوری بتونم خودم رو تقویت کنم
راه های خوب جلو راهم بزارید برای خوندن ادبیات
ممنون میشم
من فكر كنم ديف رو بيفتم اگه بيفتي چي ميشه !؟
تك ماده چجوري ميشه زدش ؟
من که بی دقتی های وحشتناک کردم.امتحان آسون بود برام.
تو سوال اول گفته بود اشتراک بگیر،اجتماع گرفتم:9:.اصلن نمی دونم چرا اینکارو کردم.
تو حد ها هم یه حد بود که از هم ارزی که می رفتی باید تو تا 2/1- رو جمع می کردی.من جمع کردم نوشتم 4/1-:18:.همه بهم می خندیدن.واسه سوال قضی ریشه هم پیوستگی رو ننوشتم.:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را خوندی؟!:46:نقل قول:
بکس چرا اینقدر تو دیفرانسیل شکوفه زدین؟؟؟:31:
بابا ما هم سال پیش همینو دادیم ولی اینقدرم دیگه سخت نبود...من خودم 13.25 شدم از 15 و معلم گرام :2: هم لطف کرد فقط یه 4 از 5 به ما داد شدم 17.25 !!!
ببینیم شماها چند میشین! امیدوارم همتون نمره های خوب بگیرین...
برای قویتر شدن تو حل تست های فصل 3 فییک پیش همون حرکت نوسانی چیکار کنم؟
من تست هایی رو که جدا هستن مثلا فقط مربوط یه نمودار ماکن-زمان یا سرعت -رمان هستن رو خوب حل میکنم اما تستایی که ترکیبی میشن رو زیاد تسلط ندارم...
من با بسیاری موفق ترین مردان جهان مصاحبه کرده ام.و نتیجه ای که از همه ی انها دریافتم این بود که همه انها قدم اول را شبیه یکدیگر برداشته اند و ان قدم چیزی نبود جز هدف گزاری
انتونی رابینز
مومن و انسان صالح همه کارها را با دقت و استحکام انجام میدهد
پیامبر اکرم(ص)
اینو حتمااااااااا بخونید
سختی ها موقعی اغاز میشوند که از روبرو شدن با مشکلات بگریزی
از چه روشي حل ميكني ؟!نقل قول:
اگه از دايره مثلثاتني بري خيلي راحته .
نقل قول:
به به اقا امیر . شرمنده کردی ما رو . اون سوالهایی که به ما داده بودن چه فرقی داشت با ماله ما ؟؟:13:
تو رفتی سوالهای امتحان صبح رو حل کردی بعد نتونستی واسه خودت رو حل کنی ؟. مگه رمزینه رو تا پیوستگی نخونده بودی ؟ مگه نگفتم اثبات کنید های فصل اول / پیدا کردن ریشه های معادله / مشتق ترکیب توابع / مجانب / از سوالهای مهم هستند و حتما میاد ؟
پس چرا 10 میشی ؟ هان
امیر خدا بهت رحم کنه با گرز رستم اومده براتنقل قول:
اون هم همین راه حل هست دیگه. فقط شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرض کردید و پاسخنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . هر ضریب دیگهای (کوچکتر مساوی یک) از x که فرض کنید باز هم جواب درسته...نقل قول:
درست حل کردی . اگه دقت کنی پایین کلید سوالات نوشته مصححین به راه حلهای درسته دیگه نمره بدن و نگران نباشید
زیاد به اینی که نوشته دل خوش نکنیننقل قول:
سلام !!
عجب تاپیک جالبیه !!!
یکی هست منو کمک کنه !؟ :41: آقا من تا چند هفته پیش که اصلا نبودم و سر هیچکدوم از کلاسامم نرفتم هنوز و هیچی هم بلد نیستم ! امتحانای ترم یکمم افتاده اسفند ! الآن چیکار کنم ؟! خیر سرم تیزهوشانم هستم !!!! خیلی هولم دارم دیوونه میشم خیلی عصبی شدم :41::41: تا 2 سال پیش همیشه رتبه های دو رقمی تو استان و کشور و این مسخره بازیا میاوردم ولی الآن ....
هی ....
تقصیر هرکی هست که منو به این حال انداخت خدا خیرش نده :47::47::47::47:
راستي بچه ها خبر ندارين ثبت نام دانشگاه آزاد كي شروع ميشه ؟؟
-----------------------------------------------
در ضمن هر كسي كه چيزي در رابطه با چگونگي تكماده پيش دانشگاهي ميدونه بهم بگه ممنون ميشم !!!
برای گرفتن نمره ی خوب توی امتحانات کشوری ، توصیه می کنم کتاب درسیتون رو مطالعه کنید و زیاد سراغ جزوه نرید ، سعی کنید روی مثالها و تمرینات کتاب تسلط پیدا کنید ، کنکور هم همین کتابه ...
این جملات برای یک معلم که تقریبا هر سال ورقه تصحیح میکنه عادیه و زیاد بهش توجه نمی کنه ، اصلا بعضی از معلمها به جوابی که خود طراح سئوالات درنظر گرفته توجه نمی کنن و به سلیقه ی خودشون نمره میدن ، نمره دادن معلم ها و این که چقدر وقت بزارن و سئولات رو خوب بررسی کنن تا واقعا حق دانش آموز رو بهش بدن تا حدودی به شرایط روحی و حال و حوصله ی تصحیح کننده ربط داره ، مخصوصا این که اگه تصحیح کننده دبیر خودتون نباشه ، اگه دبیر خودتون باشه با حوصله و با دقت بیشتری ورقه ها رو بررسی میکنه ولی اگه دبیر خودتون نباشه ...نقل قول:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا سال سوم من بعد از این که کارنامم اومد ، درس حسابان رو اعتراض نوشتم واسه ی نمرش که 3.5 نمره اضافه شد !! ( جالبه ! ... ) ، به نظرت دلیل این تفاوت نمره در تصحیح اول و دوم چی بود ؟! ( خودم هم نمی دونم ! )
موفق باشید ...
دقیقا در امتحانات سال سوم که ورقه های ما به یه شهر دیگه رفت و تصحیح شد پدرمون دراومد(خدا ازشون نگذره)نقل قول:
در حوزه تصحیح اوراق امتحانی هر معلمی که بیشتر ورقه تصحیح کنه پول بیشتری میگیره و به نظر شما معلمه میاد به خاطر راه حلی که شما رفتی اونم از اون راه حل کنه و بارم بندی کنه تا نمره شما بدست بیاد؟؟
یه معلمی داشتیم شاید 20 سالی میشه معلمه برامون تعریف کرد چه جوریه اونجا و گفت که فقط یک بار رفته حوزه تصحیح و الان امکان نداره دیگه بره
سلام دوستان.... کسی لینک سوالای سنجشو داره؟؟؟
ممنون ..
نقل قول:
خانواده نیاز داره یا تو ؟؟:18: شما هم مثل من adsl داری؟؟ دیگه کی داره ؟؟
امیر من میدونم دیگه تو چه مارمولکی هستی . میدونم خانواده یه ذره هم استفاده نمیکنه . معلوم نیست پشت اون کامپیوتر و سایتهای ..... داری چیکار میکنی . بعد از پی سی فروم مایه میزاری؟ . بعد میگی دیفرانسیل نخوندم .؟ بعد میگی مشکلات نذاشت ؟. خانواده یه adsl در اختیارت گذاشته و سایر امکانات بعد از خودت ......میگی ؟
اگه یه عکس واقعب هم ازت داشتما دیگه مطمئن میشدم چه جور دانش اموزی هستی .
منم adsl دارم.ولی اصلا این طوری که میگید نیست.اگه با برنامه باشید و به برنامه پایبند اصلا این جوری نمیشه.اتفا قا من از وقتی که گرفتم خیلی وقت کم تری میام چون سریع کارما انجام میدم.
تازه اگه مودمتونwirerlessباشه و با موبایل بیاید خیلی بهتره.چو محدودتر میشید واسه کار کردن.
هر كسي كه چيزي در رابطه با چگونگي تكماده پيش دانشگاهي ميدونه بهم بگه ممنون ميشم !!!
اره...اون سوالايي رو كه مثلا فقط مربوط به مكان-زمان هست راحته برام...اما مثلا وقتي يه نمودار مكان-زمان ميده و بعد يه چيزي از فرمول شتاب-زمانش ميخواد سخت ميشه برام...!نقل قول:
بچه ها راست ميگين . آدم بعضي وقتا معتاد درس ميشه ولي پي سي از يادش ميره :41:
درس هرقدر چيز خوبي باشه نبايد به فروم بازي و وبگردي آدم لطمه بزنه :27:
لطفا جوري برنامه ريزي كنيد كه بيشتر صفحات پي سي مقابلتون باشن نه كتاب و جزوه :2:
بچه ها دفترچه انخاب رشته تجربي پارسال رو كسي داره ؟
کسی کلید دیفو با فرمت pdf داره؟