با درود به شمانقل قول:
فکر کنم این مدل خوب باشه ولی در مقایسه قیمتی نمی دونم
EU40c7700
با درود به شمانقل قول:
فکر کنم این مدل خوب باشه ولی در مقایسه قیمتی نمی دونم
EU40c7700
این جرریان مصرف برقو فکر کنم 10 دفعه بیشتر تو این فروم در بارش حرف زدن جناب alucard یه دفعه علمی و قشنگ حساب کرد حالا منم به همون روش اینجا دوباره میگم.نقل قول:
مصرف برق پلاسما 42 اینچ به طور متوسط 200 واته برا اینکه مصرف پلاسما متغیره بر عکس led یا lcd که ثابته حالا اگه یه پلاسما روزی 10 ساعت کار کنه میشه 10x200=2000 وات که میشه روزی 2 کیلو وات یعنی روزی 100 تومن ماهش میگنه 3000 تومن حالا یه led تو این مدت حداقل 1500 تومن برق مصرف میکنه یعنی این 1500 تومن اختلاف تو ماه شمارو فقیر میکنه؟!!!؟؟؟؟؟!؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟! ؟!!؟!؟
اینم حساب کن که یه پلاسما 42 اینچ 400-500 هزارتومن از یه led تو همون اندازه ارزونتره که اینطوری پول برق یه پلاسما حداقل واسه 20 سال مجانی از آب در میاد.
فرقهای دیگه در زمینه های تصویری برای گیم و فوتبال و غیره چی میشه هر ارزونی بی علت نیست ؟!نقل قول:
دلیل ارزونی پلاسما خط تولید این نوع tv هست که هزینه تولید کمتری داره برای همین خودش یه مزیته
برای گیم و فوتبال صد در صد پلاسما برتر هست چرا؟
رسپانس تایم پلاسماهای سامسونگ و پاناسونیک الان در حد نانو ثانیه هست به روش tr tf در مقابل led که 2 میلی ثانیه هست تازه به روش g2g که اگر به روش tr tf محاسبه بشه میشه 6 تا 8 میلی ثانیه بعد از اون نحوه تشکیل تصویر تو پلاسما با ساب فیلد سنجیده مشیه که 600 هرتز هست یعنی تصویر 600 بار در ثاینه به روز میشه ولی led بهترین حالت 480 هرتز هست تازه یک مثال خیلی ساده ثابت میکنه که این refresh rate صحیح نیست فقط در مورد بک لایت صحت داره چرا؟
1 ثانیه تقسیم بر 480 هرتز مساوی هست با 0.0020 که مساویه با 2 میلی ثانیه ولی رفرش ریت واقعی بهترین led الان 6 میلی ثانیه هست پس اون refresh rate بک لایت تو عمل کاربرد نداره چون رسپانس تایم پیکسل اجازه نمیده با هر بار نوسازی تصویر به روز بشه برای همین تو تصاویر سریع مثل گیم و ورزش و فیلمای اکشن برتری کاملا با پلاسماس.
من نمیگم حرف منو باور کن خودت تحقیق کن اینا مطرح ترین سایتای دنیا واسه تست تی وی و اچ دی تی وی هستن یه نگا بکن:
Best Picture Quality for the Money (HDTV)
کد:http://www.bestcovery.com/best-picture-quality-for-the-money-hdtv
Best HDTV for Picture Quality
Best 3D TVکد:http://www.bestcovery.com/best-hdtv-for-picture-quality
کد:http://www.bestcovery.com/best-flat-panel-3d-tv
کد:http://www.flatpanelshd.com/focus.php?subaction=showfull&id=1229341472
بهترین hdtv یا از نظر کیفیت تصویر هر 5 تاشون پلاسما هستن.کد:http://www.avforums.com/reviews/index.php
کد:http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/?tag=
الانم میگم تنها مشکل پلاسما اینه که زیر نور زیاد نمیتونه مشکی نشون بده و تصویرش به قشنگی led و lcd نیست ولی زیر نور معمولی مثل خونه مشکی نشون میده و کنتراستش کاملا برتره تصویرش به همون جیغی و پر رنگی led یا شاید بیشتره شما یه پلاسمارو بقل یه led تو نور کم مثل زمانیکه حداکثر 4 تا لامپ صد وات روشنه مقایسه کن چون لایه خارجی پلاسما از اکسید منیزیم پوشیده شده که نمیتونه نور بالای 200 lux رو بلاک کنه برای همین تصویرش زیر نور زیاد قشنگ نیست پلاسمای v20 تو ایران وارد شده فیلتر مشکی ربای اتاقای پر نور نداره ولی vt20 داره اما اونم فیلترش ضعیفه بهترین فیلتر مشکی برای جاهای روشن ماله پلاسمای پایونیر هست امسال مدل vt30 پاناسونیک فیلتر مخصوص اتاقای روشن داره که تو نور زیادم مشکی نشون میده برای همین تصویرش تو جاهای پر نور خیلی به led نزدیکه تو جاهای کم نورم که از قدیم پلاسما بر تر بوده.کد:http://www.hdtvtest.co.uk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که در خرید هر دستگاهی اعم از TV یا هر وسیله ی دیگه ای که برق مصرف می کنه باید مصرف انرژی رو مد نظر قرار داد شاید به قول این دوستمون اختلاف هزینه مصرف انرژی یه پلاسما با یه ال ای دی دو یا سه هزار تومن در هر قبض برقی بشه ولی نکته اینه که تو خونه هر کدوم از ما ها ده ها دستگاه وجود داره که برق مصرف می کنن و اگه این دستگاه ها مصرف انرژی معقولی داشته باشن اونوقت باعث صرف جویی از اون مهم تر مانع افزایش تصاعدی هزینه برق می شه.... و یه نکته ی دیگه که شاید دونستن بد نباشه اینه که (با توجه به اینکه فصل گرما هم داره فرا می رسه) هر دستگاهی که مصرف برق بیشتری داره اتلاف انرژی بیشتری داشته و در نتیجه تولید گرمای بیشتری می کنه...!
die my darling عزیز خیلی از اطلاعاتی که دادید ممنونم ولی یه سؤال برام پیش اومده. الآن شما به یه کرنومتر نگاه کنید واقعاً چشم انسان توانایی تشخیص صدم ثانیه رو نداره تو کل یک ثانیه که کرنومتر صدم ها رو رد میکنه شاید نهایت 2 یا 3 تا از صدم ها رو بتونیم با چشم رو استاپ کنیم و تشخیص بدیم چه برسه دیگه به تفاوت بین مثلاً 2 هزارم ثانیه با 6 هزارم ثانیه؟
مثلاً این کرنومتر رو ببینید هزارم ثانیه هم داره:
کد:http://online-stopwatch.chronme.com/
نمی دونم کجا خونده بودم که انسان زمان تاخیر کمتر از 5 میلی ثانیه رو نمی تونه تشخیص بده.نقل قول:
خوبه بحث داره کم کم تخصصی میشه این که بحث تاخیر یا رسپانس تایم برای نمایش سرعت تغییر جهت کریستال مایع مطرح شده دلیلش تاثیری هست که این عدد بر روی حرکت به عنوان مثال یک جسم متحرک بر روی صفحه نمایش داره و اینکه این عدد رو کسی بخواد به صورت مبنا قرار بده و به علت اصلی توجه نکنه مشکلی رو حل نمیکنه شاید خیلی از اعداد مطرح شده برای چشم انسان قابل تشخیص نباشن ولی بتونن تاثیر کلی روی اصل موضوع داشته باشن.
مسئله رسپانس تایم در پیکسلهای LCD به صورت مستقیم و پیکسل به پیکسل مطرح نیست!! مسئله اون Side effect یا عارضه جانبی ای هست که بر اثر این تاخیر به وجود میاد توی نمایش اجسام متحرک در یک صفحه نمایش مسئله ای مطرح هست که به اون PPS یا پیکسل بر ثانیه میگن اگر شما یک صفحه نمایش رو در نظر داشته باشین که 1920x1080 تا پیکسل داره و جسمی با سرعت 100 پیکسل بر ثانیه از جهت افقی (مثلا چپ به راست) بر روی اون حرکت کنه 19.2 ثانیه طول میکشه تا از یک طرف صفحه نمایش به سمت دیگه برسه حالا اگر جسمی حرکت خیلی سریعی داشته باشه مثلا 1200 پیکسل در ثانیه 1.6 ثانیه طول میکشه تا از یک طرف صفحه نمایش به سمت دیگه برسه حالا محاسبه کنبد اگر یک صفحه نمایش LCD مثلا و به روش صحیح 0.002 ثانیه یا به عبارتی 2 میلی ثانیه رسپانس تایم داشته باشه 1920x0.002=3.84 یعنی 3.84 ثانیه طول میکشه تا شما با حداکثر سرعتی که یک LCD با رسپانس تایم 2 میلی ثانیه ای توان نمایش اون رو داره پیکسلهای افقی صفحه نمایش رو طی کنید بنابراین بدیهی هست که شما اگر جسمی داشته باشید که با سرعت مثلا 500 پیکسل به بالا بر روی این صفحه نمایش حرکت کنه به مشکل موشن بلور اضافی بر خورد میکنید.
حالا اینکه شما در چه سناریوهایی اجسامی داشته باشید که بالاتر از 500 پیکسل بر ثانیه حرکت کنن بسته به محتویات نمایشتون داره مثلا توی ویدئو گیم این مسئله زیاد اتفاق میوفته یا توی مسابقات ورزشی و صحنه های اکشن.
این یکی از دلایلی هست که پلاسماهارو برای فرمتهای 4K و 2K که تراکم پیکسلها بالاتر هست برتر نگه میداره چون توی رزولوشن 4K برای یک جسم متحرکت کند 200pps پیموده میشه.
دوستان اگر لطف کنند و جواب تخصصی بدهند ممنون میشم
دوستان من تلوزیونی میخواهم
بین 37 تا 42 اینچ
دارای بلوتوث تا بتوانم با گوشی بیسم گوش کنم
Wifi تا بتوانم شبکه بشم
ورودی lanتا بتوانم به اینترنت دسترسی داشته باشم
Internet@TV
قابلیت DLNA
ورودی usb داشته باشه و بتونه فایل های ویدئویی با فرمت های مطرح را پخش کند
ورودی کامپیوتر
Full HD باشد
کنتراست تصویر بالا باشد
موتور پردازش صوت و تصویر XD داشته باشد
یه چیزی تو مایه های UA46C8000XR سامسونگ اما در سایز 37 تا 42 البته همین مدل هم نمیدونم آیا مدل خوبی است یا نه؟
البته 3d مهم نیست
اصلا آیا تلوزیونی زیر 42 است که تمام امکانات جدید را داشته باشد؟ امکانات بالا
یکی از دوستان در جواب سئوال من v20 را گفته بود که فکر کنم منظورش پاناسونیک است ولی اگر لینک بدهد وایا گزینه های من را دارد فکر کنم ورودی lan نداشته باشد
لطفا لطف کنید راهنمایی کنید لطفا
-در مورد واي فاي كه بيشتر برند هاي داخلي ندارند وبايد جداگانه دانگل تهيه كنيد براشوننقل قول:
-در بقيه موارد تقريبا هم ال جي وهم سامي مدل هاي زيادي با اين شرايط دارند
كه معروف ترينشون در رنج قيمتي مناسب اينهاست :
lg ld650
samsung c650
-در مورد v20 هم تاپيك داريم عزيز :
-اين هم مشخصات:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=427196
کد:http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/v20_plasma.html
ناظر جان دستت درد نکنه
اما اینکه گفتی یعنی چه
در مورد واي فاي كه بيشتر برند هاي داخلي ندارند وبايد جداگانه دانگل تهيه كنيد براشون
تلوزیون چه گزینه ای داشته باشه تا بتونم بعدا دانگل وصل کنم اصلا دانگل چی هست از کجا باید تهیه بشه
فقط محض اطلاع دوستان :
دوست عزیز حرف شما درست ولی اینجا صحبت کیفیت تصویره و مصرف برق یه مقوله دیگس مثل این که شما بگید چون پراید تو صد کیلومتر 6لیتر بنزین مصرف میکنه پس از مثلا آزرا بهتره - خوب طبیعیه کسی که اون ماشینو میخره به مصرفش هم فکر کرده ولی چون میخواد حالشو ببره میخره:7:نقل قول:
-عزيز بايد يك فروند دانگل مجزا كه مشابه فلش هاي امروزي هست رو تهيه كنيد وبه usb پنل بزنيدنقل قول:
با مشخصات و قيمت هاي متفاوت
-برند هاي مختلف وجود داره بايد از همون برند تهيه كنيد از نمايندگيهاي فروش و يا سنتر ها
قبول دارم چیزی که می گی...منم اگه مجبور باشم بین کیفیت و مصرف برق یکی انتخاب کنم قاعدتا کیفیت رو انتخاب خواهم کرد... اگه گفتم که باید دنبال خرید اجناسی باشیم که انرژی کمتری مصرف می کنن به این خاطر بود که مصرف بهینه باعث پیشرفت می شه... از طرف دیگه کمپانی هایی، قادر به کاهش مصرف انرژی هستن که از تکنولوژی بسیار بالایی برخوردار باشن... در مورد همون مثال پراید و آزرا مثال بهتری هم می شه زد... اونم اینکه یه مرسدس سی کلاس با وزن تقریبی 2 برابر پراید مصرف ترکیبی 7/5 لیتر داره! هم کیفیت بالا و هم مصرف انرژی پایین...! حالا اگه تو تلویزیون هم همچچین چیزی پیدا بشه خیلی عالی هست.... تو یکی از تی وی های جدیدی که فیلیپس زده اگه اشتباه نکنم سری 6 هزار... مصرف انرژی رو که چک کردم زده بود 48 وات برای سایز 40.... در مورد کیفیت تصویرش چیزی نمی دونم چون از نزدیک ندیدم ولی انصافا مصرف برق خیلی پایینی داره....نقل قول:
سلام دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک سامسونگ 6960 خریدم و الان از این خرید خیلی پشیمون هستم مشکی این led را که دوستان اینقدر تعریف میکردند کاملا به سرمه ای متمایل هست و در صحنه های سریع هم کاملا کم می آورد راهی برای رهایی از این مشکلات هست مثلا تنظیم خاصی من باید انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمائید
من این led را جایگزین پلاسمای v80 پاناسونیک کرده ام ولی اصلا راضی نشدم.
سلام
من مانیتور می خوام که بشه به عنوان تلویزیون هم ازش استفاده کرد یعنی کابل انتن رو بهش وصل کنی و شبکه ها رو ببینی.چنین چیری هست؟
بودجه زیر250 تومن. امکاناتی مثل یو اس پی و .... هم داشته باشه بد نیست
بعد از توضیحات اخیر دوستان نظرم داره از LED به پلاسما برمیگرده کم کم... حالا میخوام دربارش قبل خرید تحقیق کنم و مطمئن بشم. یه سؤال میپرسم اگه بی ربط بود مسخره نکنید :31: چند سال پیش که ال سی دی اینا زیاد رونق نداشت من شنیده بودم پلاسما ها یه گازی توشون که بعد از مدتی باید شارژ بشه. راسته؟!
راستی این تبلیغ الجی منظورش از تلویزیون بزرگ چند اینچه؟!
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید یه ال ای دی داریم چیزی هم که مهمه فقط کیفیتش فول اچ دی باشه نیازی هم به سه بعدی نداریم اندازش هم ۴۰تا ۴۲اینچ باشه نهایت قیمت هم حدود 1.5باشه با این مشخصات ممنون میشم بهترین رو بهم معرفی کنید.با توجه به تعریفای دوستان ترجیحا سونی یا پاناسونیک باشه
با تشکر
آقا سوال قبلی مارو که کسی جواب نداد حالا اگه ممکن نظرتون رو درمورد LG Pk550 plasma بهم بگین آخه قیمتش خیلی مناسبه! ۵۰ اینچ فول HD امروز پرسیدم ۱,۴۵۰ حالا اگه اینو از بانه هم بخرم فکر کنم ۱,۰۰۰-۱,۱۰۰ بتونم تهیه کنم یعنی با این قیمت واقعا عالی میشه:46:
میخواستم بدونم همهٔ اون مزیتهایی که واسه پلاسماها شمردین (رنگ مشکی غلیظ و کیفیت همطراز با lcd در نور کم و ...) تو این مدل هم صدق میکنه؟
کیفیت تصویر که رو نمیشه تعریف دقیقی براش آورد !
یکی توی دقت رنگ میبینه کیفیت رو یکی توی کنتراست یکی توی وضوح و یکی توی brightness و یکی black level و خلاصه سلیقه ها زیاد هستند .
من خودم خیلی دنبال v20 رفتم اما کناز d25 دیدمش دیگه دنبالش نرفتم و یعنی به چشم من اون چیزی که فکر می کردم نبود . حالا خیلی ها اگه همون تو دستگاه رو کنار هم بزارند نظردیگه ای داشته باشند . پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .
این سری pk تعریفش رو زیاد شنیدیم . از اقوام هم یکی همین مدل رو داره و تو نگاه اول که خیلی خوبه .نقل قول:
آقا سوال قبلی مارو که کسی جواب نداد حالا اگه ممکن نظرتون رو درمورد LG Pk550 plasma بهم بگین آخه قیمتش خیلی مناسبه! ۵۰ اینچ فول HD امروز پرسیدم ۱,۴۵۰ حالا اگه اینو از بانه هم بخرم فکر کنم ۱,۰۰۰-۱,۱۰۰ بتونم تهیه کنم یعنی با این قیمت واقعا عالی میشه
میخواستم بدونم همهٔ اون مزیتهایی که واسه پلاسماها شمردین (رنگ مشکی غلیظ و کیفیت همطراز با lcd در نور کم و ...) تو این مدل هم صدق میکنه؟
ممنون مهرداد عزیز مفید بود:46:
از دوستان باز اگه کسی تجربهای داشت و مارو شریک کرد خوشحال میشم
دیگه ارزونتر از این فکر نکنم چیزی باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] V22t : مانیتور تلویزیون 21.5 اینچ، قیمت 265.000
Full HD
1920 x 1080
کنتراست دینامیک 60.000:1
5ms
AV/S-Video - HDMI - Component - RF (Antenna)
[HTML]http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1080&ID=161#[/HTML]
تشکرنقل قول:
کیفیتش چطوره؟ هم از لحاظ ساخت هم تصویر
چون از برند AOC استفاده نکرده ام نمی تونم نظری بدم.نقل قول:
ولی اگه بیشتر هزینه کنی LG مانیتورهای خوبی داره که تلویزیون هم هستند. دیگه خیالت از کیفیتش راحته.
3 تا مدل تلویزیون دار LG رو اینجا ببین.
[HTML]http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorList.asp?BrandId=10[/HTML]
سلام به همه دوستان.
من حدود 1700 پول دارم و امکان خرید از بانه هم واسم هست.
یه LCD یا LED (فرقی نمیکنه)میخوام تا حداکثر 46 اینج,در درجه اول هم کیفیت تصویر برام مهمه.یعنی یه 42 با قیمت 1700 اگه ارزشش رو داشته باشه نسبت به یه 46 با قیمت 1700 اشکالی نداره(از 42 کمتر نباشه).
امکان پخش انواع فرمت های فیلم از روی USB رو داشته باشه.در صورت امکان اتصال بی سیم به لپ تاپ هم داشته باشه.
در ضمن برای گیم مخصوصا فوتبال هم مناسب باشه(از نظر پیوستگی تصاویر سریع)
ممنون میشم اگه یکی دو تا مدل مناسب بهم معرفی کنید.:20::11:
دوستان این مطلبی رو که مهرداد خان مطرح کردند کاملا بهش توجه کنید واقعا مساله مهمی هست من یکی که سر v20 همینجوری ضرر کردم وقتی خریدم چند روز بعد تصویر D25 و 6900 رو تو خونه اقوام دیدم به طوری تفاوت تصویر تی وی های نامبرده با v20 اعصابم رو بهم ریخت که با ضرر فراوان v20 رو ردش کردمنقل قول:
این اشتباه من دقیقا بخاطر همون مطلب بالایی هست که مهرداد گفتش:
پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .
البته تا یادم نرفته این رو هم بگم تمام مسایلی که در بالا گفتم سلیقه ای است و خدای نکرده به v20 دارهای عزیز جسارت نشه
مخلص تمام دوستان:10:
سلام ، 250 هزار بودجتو تقويت كن يه 42 Panasonic D25 بگير .نقل قول:
نقل قول:
کیفیت تصویر که رو نمیشه تعریف دقیقی براش آورد !
یکی توی دقت رنگ میبینه کیفیت رو یکی توی کنتراست یکی توی وضوح و یکی توی brightness و یکی black level و خلاصه سلیقه ها زیاد هستند .
من خودم خیلی دنبال v20 رفتم اما کناز d25 دیدمش دیگه دنبالش نرفتم و یعنی به چشم من اون چیزی که فکر می کردم نبود . حالا خیلی ها اگه همون تو دستگاه رو کنار هم بزارند نظردیگه ای داشته باشند . پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .
سلام به دوستان عزیز با عرض پوزش از شما ولی لطفا دروغ اشاعه ندهیدنقل قول:
دوستان این مطلبی رو که مهرداد خان مطرح کردند کاملا بهش توجه کنید واقعا مساله مهمی هست من یکی که سر v20 همینجوری ضرر کردم وقتی خریدم چند روز بعد تصویر D25 و 6900 رو تو خونه اقوام دیدم به طوری تفاوت تصویر تی وی های نامبرده با v20 اعصابم رو بهم ریخت که با ضرر فراوان v20 رو ردش کردم
این اشتباه من دقیقا بخاطر همون مطلب بالایی هست که مهرداد گفتش:
پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .
بنده خودم روی حساب حرف شما و دستانی مثل شما یک led 6960 سامسونگ خریداری کردم و به جای پلاسمای v80 پاناسونیک که 3 سال پیش خریداری کرده بودم به خانه آوردم ولی اصلا راضی نیستم تصویر led توی جای پر نور خیلی عالی هست ولی در محیط زندگی کنتراست واقعا پائینی دارد من در حال حاضر با پوست و استخوان دارم این قضیه را لمس میکنم لطفا اگر تجربه صحیح ندارید دوستان دیگر را به اشتباه وادار نکنید در ضمن بنده فروشنده led 6960 هستم چون واقعا فهمیدم این فقط یک چیزی هست که شبهی از تلویزون واقعی میباشد و اصلا با پلاسما و crt توانایی رقابت ندارد.
موفقیت شمارا آرزومندم
تشکرنقل قول:
یه سوال : یه تلویزیون باید چه ورودی و خروجی داشته باشه تا بشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد؟
بله دوست عزیز LGPK550 یکی از پنلهای پلاسمای خوب بازار هست که با توجه به قیمتش محصول ارزشمندی هم به حساب میاد مزایای عمومی پلاسماها رو داره مثلا کنتراست بالایی داره , مشکی عمیق و طیف مشکی دقیقی داره و در نور کم تصویرش کنتراست بالایی داره که قابل مقایسه با تصویر LCD ـها در نور زیاد هست.نقل قول:
دوستان تا بودجه حدود 1400يه led يا lcd خوب معرفي كنيد برا كسي ميخوام برند زياد مهم نيست خودم نگاه ميكردم ال اي دي Samsung 40C6960 و Samsung 40C6260 رو ديدم امكاناتشون كه خوب بود ولي از نزديك تصويرشونو نديدم ، اينا خوبن؟ چه گزينه هاي ديگه اي پيشتهاد ميشه؟
سلام برادر
یک نصیحت از من به شما بنده 6960 خریدم و از کیفیتش اصلا راضی نیستم تصویر بسیار خوب . گول زننده ای در مغازه دارد ولی در منزل کنتراست آن بی اندازه پائین هست.
نقل قول:
اصلا هم اینطور نیست
حتی در صورت خاموش بودن مود دینامیک کنتراست بسیار عالی رو در 6900 شاهد هستیم
این مدل در حال حاضر یکی از بهترین های بازار هست
ضمنا شما چرا نام کاربری ندارید؟؟؟؟
عزیز جان مشکی آن کاملا سرمه ای هست به خصوص وقتی مقدار این رنگ زیاد باشد و تصویر آن هم در بازی کاملا کم می آورد شاید شما قبلا تلویزیون دیگه ای نداشته اید و برای همین شچم شما عادت ندارد و اکنون از تصویر این تلویزیون راضی هستید ولی برای من که قبلا پلاسما داشتم این واقعا یک فاجعه هست کنتراست تصویر واقعا پائین هست مخصوصا روی شبکه های ماهواره کم کیفیت.
اسم کاربری اینجانب هم ............ هست.
البته مقايسه كنتراست پلاسما با اينا فكر نكنم درست باشهنقل قول:
اخیرا تعداد پستهای دوستانی که راجع به موضوع قدیمی پلاسما و LCD بحث میکنن رو به افزایش گذاشته , این مسئله که پلاسماها در زیر نور زیاد تصویر Washed out (رنگهای کم رمق) شده نسبت به LCD ـها دارن بحث تازه و جدیدی نیست و حتی بهترین پلاسماها هم در این زمینه با مشکل مواجه هستن که نمونش پلاسمای افسانه ای اما منقرض شده Kuro پایونیر هست که هنوز بهترین HDTV ساخته شده به دست بشر تا به امروز به حساب میاد اگر کسی تصویر پلاسماهارو در زیر نور زیاد ببینه مثل نور اکثر فروشگاه های فروشنده لوازم صوتی و تصویری (حتما بعد از مراجعه به این فروشگاها به سقف یک نگاهی بندازید و تعداد لامپهای روشن رو بشمارید و به نور خورشید تابیده شده از ویترین هم توجه کنید) اولین مسئله ای که توجه رو جلب میکنه رنگهای مرده و کم رمق این پنلها در قیاس با LCD ـها و مسئله بعدی رنگ مشکی عمیقتر LCD ـها نسبت پلاسماهاست که این شبهه رو در بیننده به وجود میاره که پس این همه صحبت از کنتراست و اشباع رنگ بالا و مشکی عمیق پلاسما ها که در وبسایتها و مجلات تخصصی از اونها صحبت میشه کجاست!!؟؟
حقیقت مطلب در اینجا نهفته که تصویر پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژی و متریال به کار رفته در اونها برای محیطهای پر نور مناسب نیست و برای دیدن تصویر واقعی و توانایی این پنلها شما باید شرایط ایده آل رو برای این نمایشگرها فراهم کنید که این شرایط به شرایط منزل مسکونی اکثر مردم نزدیک هست یعنی محیطی با حداکثر 200lux شدت نور و یا کمتر در این محیطها پلاسماها توانایی واقعی خودشون رو در به نمایش در آوردن تصاویر نمایان میکنن اینها چند نمونه عکس هست که من خودم از پلاسمای یکی از دوستانم مدتها پیش و اتفاقا برای روشن شدن همین موضوع تهیه کرده بودم.
این پلاسمای G10 پاناسونیک هست زمانیکه فلاش دوربین مستقیما از روبرو و با فاصله کم به اون میخوره شدت تابش فلاش برخی دوربینها بسیار بالاس و برای لحظه ای میتونه شدت نور محیط رو در یک مسافت نزیدیک تا 1000lux یا حتی بیشتر بالا ببره که از نظر شدت تابش شبیه به نور محیط مغازه ها هست و محیط مناسبی برای یک پلاسما TV نیست , نور زیاد به فیلتر شیشه ای G10 که قدرت کمی برای بلاک کردن نوره محیط داره و به برایتنس این پنل غلبه میکنه و رنگها رو کم رمق و مشکی رو خاکستری نمایش میده:
تصویر پلاسمای G10 زمانیکه نور محیط کم و لامپها خاموش هست در این محیط پلاسما تی وی میتونه رنگهای کاملا براق و سرزنده نمایش بده ضمن اینکه رنگها در اوج درخشش حالت نئونی ندارن:
پلاسمای G10 در معرض تابش فلاش دوربین از فاصله نزدیک:
پلاسمای G10 در اتاق با نور متعارف که یک لوستر با 4 لامپ و یک مهتابی نور محیط رو تامین میکنه:
پلاسمای G10 در اتاق تاریک:
سلام دوستان قصد خرید ال سی دی 40 اینچ(سامسونگ) از یکی از مدلهای زیر دارم .محبت کنید در این بین بهترین مدل را پیشنهاد کنید و مدل اصلی اون رو بنویسید مثلا C695 که مدل اصلی اون C650 هست . چون می خوام از دبی بگیرم
C695
C585
C385
C575
با سپاس .در ضمن قیمت حدودی اون تو بازار ایران هم ذکر بفرمایید
بین این مدلها پیشنهاد من C650 هست.نقل قول: