دقیقا 5 روزنقل قول:
فکر کنم سه چهار روزه دیگه به اومدن بازی بیشتر نمونده نه؟؟؟؟
Printable View
دقیقا 5 روزنقل قول:
فکر کنم سه چهار روزه دیگه به اومدن بازی بیشتر نمونده نه؟؟؟؟
دوست عزیز بالاترین سرعت دانلود فایل از اینترنت مربوط به کشور کره هست که 20 مگابات هست...نقل قول:
دوستان نسخه XBOX 360 PES 2010 واقعیت داره.من همین الان به پسر خالم که تو استرالیا لینک های دانلود دادم.آخه اونجا سرعت اینترنت 100 MB !!!! دانلود کرده دیده واقعی و فیک نیست!!! حالا که نسخه XBOX به احتمال 90 % فردا پس فردا لینک های نسخه PC هم میاد!!! .من که دارم از خوشحالی پر در میارم.
البته این چیزی که گفتم شاید یک کمی بالا و پایین داشته باشه...ولی کره توی سرعت دانلود اوله...
شرمنده که بی ربط به تاپیک بود
نقل قول:
واسه pes بازها باعث افتخاره که حسین جان و اقای اصغر پور تو این تاپیک هستن بقیه دوستان هم هستن:10:
فقط یک فکری به حال خودتون و مسعود بکنید با پست های که من از مسعود دیدم کمتر از پست های احساسی بقیه کاربرا نداره:27:
داداش اینا مهم نیستنقل قول:
این مهمه تا دو سه روز دیگه به احتمال زیاد بازی به دست ما میرسه
دوستان با سرعت بالا در تهران که سریع میدانلودن اعلام کنن تا بازی رو از اونا بگیریم
عزیزم شما مثل اینکه متوجه منظور من نشدی ...نقل قول:
واسه pes بازها باعث افتخاره که حسین جان و اقای اصغر پور تو این تاپیک هستن بقیه دوستان هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک فکری به حال خودتون و مسعود بکنید با پست های که من از مسعود دیدم کمتر از پست های احساسی بقیه کاربرا نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میگم نظرات احساسی مربوط میشه به همن پستی که شمادادی شما مثل اینکه جدیدا اضافه شدی من از همون 8 سال پیش عاشق فوتبال های کونامی بودم و با ps1 , ps2 , pc بازیهاش رو دنبال میکردم هنوز هم طرفدارشم ولی دوست دارم اگه قراره از بازیه محبوبم دفاع بشه با منطق و دلیل باشه نه از رو احساس آدمیم نیستم که خوبیهای فیفا رو در نظر نگیرم و همین جوری بکوبمش ....
در ضمن شما اگه میبینی پیس امسال اینقدر پیشرفت کرده به خاطر نظرات و پیشنهادات و انتقادات منطقی بوده که طرفداران کونامی به گوش این کنپانی رسوندن و کونامی هم استفاده کرده ، نه با یه سری مظرات احساسی که من عاشقتم من یوونتم من میمیرم برات اگه با این ها بود مطمئن باش کونام الان ورشسکت شده بود ....
دوست عزیز شما یکم خبر و بیشتر تحقیق کنید کیبینید که من دورغی ندارم بگم.پسر خالم به من اینطوری گفته راست و دروغشو نمیدونم.ولی من خبر های زیادی شنیدم که سرعت اینترنت بالا تر 20 mb هم دارم.نقل قول:
شرمنده که بی ربط به تاپیک بود. :31:
اتفاقا چند وقت پیش عکسی تو تاپیک فیفا گزاشته شده بود که ماله دموی فیفا بود که یکی از کاربرا داشت با idm با سرعت 100 mb دان میکرد حالا از صحتش اصلاع ندارم ولی عکسش رو دیدم ...
نمیدونم مال کاربر کدوم کشور بود ...
بله منم منظورم این بود که هر کسی اطلاعاتش رو بزاره ولی با تایید 4039 که اگر مفید بود گزاشته بشه نه نظراتی که اکثرا اسپم هستنقل قول:
خب حالا بازی منتشر بشه کی لینک دانلودش میاد؟ :دی
راستی قیمت اصلی بازی توی کشورهای دیگه چقدره؟
راهی هست که بشه از خود کونامی بازی رو بخریم؟
منظور ایشون پهنای باند بودنقل قول:
دوست عزیز بالاترین سرعت دانلود فایل از اینترنت مربوط به کشور کره هست که 20 مگابات هست...
البته این چیزی که گفتم شاید یک کمی بالا و پایین داشته باشه...ولی کره توی سرعت دانلود اوله...
شرمنده که بی ربط به تاپیک بود __________________
سرعت دانلودشون چیزی در حدود 13 مگه
حسین جان.
میشه بری از سایت های معتبر و خود کنامی ببینی که آِیا نسخه ی 360 منتشر شده و پی سی آیا فردا میاد؟
تا کاملا مطمین شیم.
ممنون.
سهراب جان نظر خیلی خوبی دادی ممنون . پس دوستان نظرات خودتونو از این بازی و فیفا 10 توی پیام خصوصی بدین و یا اصلا همینجا ( البته اینجا درمورد فیفا 10 مطلبی ننویسین تا دوباره تاپیک منحرف نشه ) .
هدف ما محکوم کردن کسی نیست فقط میخوایم شناخت بیشتری نسبت به این دو بازی پیدا کنیم .
اما اگه چند نفر بودیم خیلی بهتر بود مسعود عزیز هم قبول کرد چند نفر باشیم من فکر میکنم این بحث ما خیلی طولانی میشه و ابعاد زیادی به خودش میگیره .یک مثال بزنم همین یورو گیمر دو روز پیش توی پریویوی خودش انتقاد شدیدی نسبت به این داشت که بازیهای pes جوری هستن که موقعیت روی دروازه ها خیلی کم بوجود میاد . حالا ما این قضیه از چه منظری نگاه کنیم آرکید یا سیمیلاتور کسی میتونه جواب منو بده ؟
من هم منظورم همین بود...سرعت دریافت فایل از اینترنت در کره 20 مگابات در ثانیه استنقل قول:
منظور ایشون پهنای باند بود
سرعت دانلودشون چیزی در حدود 13 مگه
در ضمن بهتره این بحث رو دیگه تمومش کنیم...تاپیک منحرف میشه
ممنون
قبلش باید تعریف دو اصطلاح آرکید و سیمیلاتور مشخص بشه.نقل قول:
یک مثال بزنم همین یورو گیمر دو روز پیش توی پریویوی خودش انتقاد شدیدی نسبت به این داشت که بازیهای pes جوری هستن که موقعیت روی دروازه ها خیلی کم بوجود میاد . حالا ما این قضیه از چه منظری نگاه کنیم آرکید یا سیمیلاتور کسی میتونه جواب منو بده ؟
نقل قول:
قیمتش حدود 50 هزار تومنه که واقعا برای ما خیلی زیاده . توی ایران نسخه اصلی هست اما من شنیدم شماره سریالشو بر میدارن که اینجوری خیلی سر آدم کلاه میره .
من نمیدونم این سایتها چطوری به بازی نهایی دست پیدا کردن ( شاید این ریتیل کد باشه که به تازگی در اختیار رسانه ها قرار گرفته ) .نقل قول:
اما تاریخ انتشار بازی همچنان همون 22 اکتبره در مورد این قضیه هم اصلا توی سایتهای تخصصی صحبتی نشده . اونجا کوچک ترین خبر مثل بمب توی سایت صدا میکنه اما اصلا در مورد این مساله هیچ خبری وجود نداره حالا اگه خبر موثقی شنیدم حتما اطلاع میدم .
خب من فکر میکنم لازم نباشه بصورت کاملا تخصصی از این دو اصطلاح تعریفی داشته باشیم . سیمیلاتور همونطوریکه خودتون هم میدونید به معنی شبیه سازه و آرکید به بازیهای فانتزی گفته میشه که درش توجهی به مساله واقعیت گرایی نمیشه .نقل قول:
سوال اینه اصلا بازیها باید آرکید باشن یا سیمیلاتور ؟ دوم اینکه سیاست شرکتهای کونامی و EA در رابطه با این دو بازی در قبال این مساله چیه ؟ آیا اونها تلاش میکنن به سمت شبیه سازی پیش برن یا با توجه به سلیقه گیمرها عمل میکنن ؟ اصلا اکثر گیمرها چه سبکیو دوست دارن ؟
دوستان اگه لینک دانلود اومده بدید دانلود کنم
خبری نیست ؟؟؟؟؟
برو بچ pes باز دمشون گرم بعد از شش ماه دوری از سایت به دلیل اختار و ... می خواستم بدونم pes 2010 دارای becom a legend هست یا نه.
من پیشنهاد میکنم به حسین جان
اگه خود آرمین جان (krauser) قبول کرد حتما برای تایپک جدید تو گروه pes باشه
چون اطلاعاتش به نظر من بالاست
البته هرجور خودت صلاح بدونی پیشنهاد بود
راستی این تایپک جدید کجا هست
یعنی الان وجود داره یا هنوز حرفشه
100%نقل قول:
به نظر من become a legend بهترین بخش بازیه
وقتی بازی منتشر شد یک آدم خیری زحمت بکشه و با این نرم افزارهایی که فشرده میکنند بازی رو فشرده کنه تا ما هم بتونیم دانلود کنیم.
سوال خوبی کردی.نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی............من معتقدم کونامی از همون اول به شبیه سازی خیلی بها میداد و همیشه سعی میکرد این موضوع رو به بهترین نحو در بازیش ارائه بده.نقل قول:
فیفا بیشتر به سلیقه گیمرها توجه میکنه.البته هر ساله داره روی موضوع شبیه سازی کار میکنه ولی بنظر من راه زیادی رو در پیش داره که به pes برسه.من معتقدم بین طرفداران فوتبال سبک آرکید خواهان بیشتری داشته باشه.چون این سبک به سلیقه عام بیشتر میخوره.
شما دونفر رو در نظر بگیر...........نفر اول 10 ساله فوتبال رو بطور تخصصی دنبال میکنه و به بازیهای کامپیوتری آشناست(مرز شبیه سازی رو درک میکنه).نفر دوم فوتبال رو فقط برای تفریح دوست داره و فقط میخواد که وقتشو با این بازی بگزرونه.شما مطمئن باشید نفر دوم به احتمال 100% فیفا رو انتخاب میکنه.و نفر اول pes رو (بیشتر مواقع همینطوره)
حسين جان واقعا واسه اخبار و نقد هايي كه بيان مي كني ازت ممنونم چون واقعا با ديد باز اين نقد ها انجام ميشه و براي من يكي كه خيلي موثر بوده مخصوصا نقد و اناليز تركيب تيم ها كه خيلي كمك كرده به من تو انجام بازي ها و برد هايي كه بدست اوردم مقابل دوستام و يه خواهش هم دارم اينكه اگه مقدورهستش يه نقد وانليز تركيب و تاكتيك براي تيم چلسي هم داشته باشي (فكر كنم به غير من چند تا از بچه ها هم اين درخواست تيم چلسي رو داشتند از شما ) چون هم تيم بزرگ و محبوبي هستش و هم خيلي از بچه ها از جمله من با اون بازي مي كنيم ممنون ميشم اين خواسته ما رو اجابت كنيم
به نظر من سیمیولاتور ، چون همونطور که میدونید یکی از اشکال هایی که به مستر لیگ پیس میگرفتن قضیه پوینت ها بود که به جای پول بودنقل قول:
خب من فکر میکنم لازم نباشه بصورت کاملا تخصصی از این دو اصطلاح تعریفی داشته باشیم . سیمیلاتور همونطوریکه خودتون هم میدونید به معنی شبیه سازه و آرکید به بازیهای فانتزی گفته میشه که درش توجهی به مساله واقعیت گرایی نمیشه .
سوال اینه اصلا بازیها باید آرکید باشن یا سیمیلاتور ؟ دوم اینکه سیاست شرکتهای کونامی و EA در رابطه با این دو بازی در قبال این مساله چیه ؟ آیا اونها تلاش میکنن به سمت شبیه سازی پیش برن یا با توجه به سلیقه گیمرها عمل میکنن ؟ اصلا اکثر گیمرها چه سبکیو دوست دارن ؟
البته این هم یه قضیه ی دل به خواهی هست
یکی دوست داره دم به دقیقه برگردون بزنه و هر مدلی خواست دریبل کنه ، یکی دوست داره مثل بازی واقعی موقعیت هاش کم باشه و بازی درگیرانه تر باشه و ...
ولی به نظر من بیشتر فن ها چه پیس چه فیفا به دنبال سیمیولاتور هستند ، البته فن هایی که فقط برای وقت گذرونی بازی میکنند آرکید رو بیشتر میپسندن چون از جذابیت بیشتری واسشون برخورداره
من خودم یکی از دلایلی که فیفا بازی نمیکنم دنگ و فنگ داشتنشه مثلا انواع شوت ها و دریبل ها و .... ( تازه برای پی سی باید دسته ایکس باکس هم بگیری تا در بهترین حالت بازی کنی ) وگرنه من تا 2006 اصلا به پیس نگاه هم نمیکردم و از نسخه 07 فیفا به بعد من پیس باز شدم و الان هم اگر فیفایی شبیه به اون پیدا کنم بازی خواهم کرد چون واسم واقعا جذابیت داشت و به نظرم تا 09 تغییر خیلی زیادی نکرده باشه ( البته درباره 10 پی سی هم همین نظر رو فعلا دارم ولی سعی میکنم 10 رو هم بازی کنم و بعد نظر کاملم رو میگم )
یه سوال هم این که من امسال فیفا 10 رو نصب کردم ولی تو منو لگ داشتم و توی بازی هم چمن مثل یه ورق که روش با مداد رنگی رنگ کرده باشن بود ، اگر میشه یه نفر از چمن در محیط بازی عکس بگیره ممنون میشم ( مشکل لگ رو در 08 هم داشتم و از اینش خیلی بدم میومد ، عادیه ؟ )
راستی توی فیفا من نتونستم مثل پیس غیر اورال قدرت های تخخصی بازیکنا مثل شوت و پاس و ... رو ببینم ، راهنمایی کنید ممنون میشم
یه چیز دیگه هم که توی پیس به نظر من و اگر اشتباه نکرده باشم که در فیفا نیست قسمت ادیت پوزیشن در پیس هست که این قابلیت رو میده هر سیستمی خواستی بچینی تا جایی که میدونم توی فیفا باید از ادیت یه دونه بسازی بعد توی بازی استفاده کنی
یه مزیت دیگه پیس هم قسمت کارت ها و استراتژی هاش هست که به علاقه مندان سیمیولاتور خیلی کمک کرده
در فیفا هم نباید نادیده گرفت که انیمیشن هاش واقعا بهتره و تا جایی که میدونم یه چیز جالب توی فیفا اینه که خودت خوشحالی میکنی
در همین مورد میشه به خنده دار دویدن بازیکنان در پیس در بعضی مواقع اشاره کرد که یه چیز نا امید کنندست و امید میرفت که رفع بشه ولی نشده
ببخشید اگر برای فیفا از کلمات فکر میکنم و تا جایی که میدونم و ... استفاده کردم آخه جدیدا فیفا بازی نکردم و این بحث ها الان منو تشویق کرد فیفا رو نصب کنم و بازی کنم و ایشالا تا فردا در مورد قسمت های مختلف دو بازی با عقل ناقصم یه نقد ( البته بهش نقد نمیشه گفت چون ما که چیزی حالیمون نمیشه ) که در مقابل نقد دوستان ( این ها اون نقد هایی هست که آدم تازه خیلی چیز ها دستگیرش میشه مثل نقدهای 4039,masoud-king,a.asgharpourو... ( اگر نام کاربریی اشتباهه ببخشید ) ) دیگه هیچی نیست مینویسم
انشاالله روزی اطلاعات من به حد اون ها برسه تا بتونم نقد های بهتری بنویسم
ببخشید سرتونو درد آوردم
موفق باشید
راستش من که کاره ای نیستم که بخوام کسی روانتخاب کنم اصلا بحث یار کشی و تیم دادن نیست که .نقل قول:
ما میخواستیم یک بحث دوستانه درباره این دو بازی بکنیم و نقاط ضعف و قوت هر دو بازیو به چالش بکشیم اگه دست من باشه دوست دارم تمام بچه ها حضور داشته باشن اما من که اصلا توی این جریان کاره ای نیستم . نظر من اینه که دوستانی که به این بحث علاقه مند هستن بیان و توی اون تاپیک مشارکت کنن چون مطمئنا هر کسی جنبه هایی از بازیو میبینه که یکی دیگه اصلا بهش توجهی نکرده اما مسعود میگه بدلیل اینکه ممکنه تاپیک اسیر مسائل حاشیه ای مثل صحبتهای تعصبی و احساسی بشه , کنترل کردن اون سخت میشه چون مجبوره به دفعات تاپیکو قفل کنه و دوباره باز کنه ( خودتون میدونین که ادمین ها چقدر نسبت به این مسائل حساس هستن ) .
در ضمن هنوز ایجاد اون تاپیک قطعی نشده .
یاااااااااااا خداااااااااااااااااا:19:نقل قول:
یعنی میتونن بازی که اومد توی 56 ثانیه دانلود کنن :18:
جل الخالق :18:
خاک تو سر ما ها :41:
اگه xbox اومده پس pc هم میاد ایول
من با اینکه همش پیس بازی میکردم ولی زمانی که فیفا 2002 تا 2004 بودن اونها رو هم روی پی سی زیاد بازی میکردم.یادش بخیر تو 2002 بود فک کنم که با ریوالدو از وسط زمین بیشتر شوت هام تو گل بود یعنی تا داور سوت رو میزد تو همون دایره ی وسط زمین با یه جهت دادن و یه شوتیدن توپ گل میشد.نقل قول:
نمیدونم شما فیفا 2001 رو یادتون میاد یا نه.یادمه تو اون بازی شما هر وقت سانتر میکردی بازیکن شما با یه قیچی برگردون ترو تمیز توپو وارد دروازه میکرد و یه حال اساسی بهتون دست میداد.یا مثلا فیفا 2002 که از وسط زمین با یه کات جانانه میتونستی توپو وارد دروازه کنی...........
--------
البته یه سوتی هم من تو فیفا 2006 پی سی گرفتم که توپ رو از نقطه پنالتی خودم زدم تو گل حریف.
به این گونه که حریف کرنر رو سانتر کرد و بازیکن من اون توپ رو زمینی شوتید به سمت اونور و از همه رد شد و دروازه بان هم فقط نگاهش کرد و بعد توپ گل شد.(خداییش از خنده کف بر شده بودم اون وقت.!)
من یه پیشنهاد دارم
در این تایپک جدید همه نظراتشونو بیان کنن
ولی مثله اول فعالیتها با تایید مدیرن نمایش داده بشه
البته غیر از چند نفر که حرف غیر عادی نمیزنن و مدیران سایت خوشون اونا رو میشناسن
فکر کنم امکان ناپذیرهنقل قول:
من یه پیشنهاد دارم
در این تایپک جدید همه نظراتشونو بیان کنن
ولی مثله اول فعالیتها با تایید مدیرن نمایش داده بشه
البته غیر از چند نفر که حرف غیر عادی نمیزنن و مدیران سایت خوشون اونا رو میشناسن
چون وقتی توی این تاپیک بحث این دو بازی راه میفتاد هر دقیقه یه صفحه جلو میرفت چه برسه تاپیک مخصوص این کار باشه
اونوقت مدیران هی باید پست ها رو بخونن و از نظر فنی چک کنن
ببخشید
موفق باشید
نقل قول:نقل قول:
خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES ( بالاخص PES 2010 ) این ایراد بزرگ رو دارن که در جریان بازی خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟ پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟
دوستان مثل اینکه بازی واسه xbox اومده درسته؟؟؟؟!!!!!
از وقتی که از سر کار رسیدم خونه حدودا ساعت 8 تا الان دارم از صفحه 503 تا الان تک تک پست ها رو می خونم امروز هم شاهد پست های زیادی بودیم تنها چیزی که نظرم رو توی این 15 صفحه (چیزی حدود 150 تا پست) پست آقا مهدی بود که توی تاپیک ادیت لینک کیت سرور رو گذاشته بود واقعا خیلی چسبید دستش طلا واقعا باید یه روز جویس رو پیدا کنم یه ماچ آبدار بکنمش :دی
امروز توی صفحات شاهد خبر های جالبی بودم شایعه دزدیده شدن بازی! البته هنوز که سر و صدایی نیست. ولی اگه نسخه XBOX360 حقیقتا روی نت باشه یعنی اینکه مثل فیفا قبل از انتشار لو رفته و به اصطلاح دزدیده شده به هر حال تا نبینیم نمی تونیم مطمئن باشیم...
به نظر من تاپیک اضافه برای PES خیلی واجب نیست درسته که مسعود جان با مدیران حرف زده ولی بحث روی این مسئله برای ما اهمیت داره اینقدر در واقع اگه بخوتد تاپیک اضافه زده بشه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه که مدیران بخصوص خود هومان عزیز با این مسئله مخالف هست. چون همین جوریشم همه ازش انتظارات عجیب غریب دارن. قبل اینکه مشکلات اخیر که برای کاربرای فعال پیش بیاد ما همگی شب ها آخر وقت کنفرانس می زدیم توی یاهو که اکثر کاربرای فعال بازی بودن. گل می گفتیم و گل می شنیدیم. ولی حیف... (جو گرفت خاطره تعریف کردم :دی) به هر حال من با مسعود موافقم که توی یاهو کنفرانس بزنیم و هر کی هم می خواد بیاد توی کنفرانس و توی یک ساعت معین بحث کنیم یا همون آیدی مسعود رو آد کنید یا آیدی من رو : spaniuly تا سر ساعت مقرر بیاییم و کنفرانس بزنیم این بهترین راه هست هر کسی هم می تونه بیاد و توی بحث آزاد شرکت کنه این طوری نه تاپیک به بیراهه می ره و نه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه. من قرار نیست نه از PES حمایت کنم نه از فیفا حاضرم داور باشم.. نه بابا شوخی کردم :دی منم نظر می دم ولی طرف کسی نیستم حقایق رو می گم بدون طرفداری چون به خودم اونقدر اطمینان دارم که بتونم نظر بدم چون کم وقت صرف این دوتا بازی نکردم. خوب منتظرم من معمولا بعد شام آیدیم آنلاینه فقط invisable میام...
پ.ن فقط حیف امروز 2 تا فوتبال پشت سر هم میده رئال با وایادولید که دیدن بازی رئال دیدن داره بازی ستاره های بزرگ فوتبال بعدشم بارسا با عشقم والنسیا موندم که طرف کدوم باشم خدا کنه مساوی بشن با گل های زیاد. احتمالا من نتونم امشب آنلاین بشم.
تاپیک مقایسه هست و نه مال PES یا فیفا تنها!نقل قول:
به نظر من تاپیک اضافه برای PES خیلی واجب نیست درسته که مسعود جان با مدیران حرف زده ولی بحث روی این مسئله برای ما اهمیت داره اینقدر در واقع اگه بخوتد تاپیک اضافه زده بشه قانون 1 تاپیک برای هر بازی نقض میشه که مدیران بخصوص خود هومان عزیز با این مسئله مخالف هست.
1-6 - قبل از ایجاد هر گونه تاپیک مقایسه ای بایستی با تیم مدیریت، هماهنگ کنید. در غیر اینصورت تاپیک بسته خواهد شد.
دوستان در مورد تاپیکی که می خواد زده بشه لطفا اینجا بحث نکنید!
چون ربطی به این تاپیک نداره و من خواستم فقط یه سری اطلاعات رو بدم!
ممنون!
البته توی بازی های اروپایی موقعیت ها زیاد پیش میاد (البته در 90 دقیقه نه 10-15 دقیقه) ولی نه خیلی زیاد و الکی تقریبا مثل پیس 6 یا 9 و به نظرم این پیس 10 خیلی از این نظر خوب هستنقل قول:
خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES این ایراد رو دارن که توی این بازی و بالاخص PES 2010 خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟حالا بحثو از نقد اون پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
حالا بحثو به این مسیر هدایت کنیم که اصولا بازیهای کامپیوتری فوتبال تا چه حد باید به سمت شبیه سازی قدم بردارن آیا کمی آرکید بودن لازمه و میشه اونو بعنوان نمک بازی برای جذابیتش در نظر بگیریم ؟
به نظر من اگر توی اینطور بازی ها بیشتر به سمت شبیه سازی میرفتن و یه قسمت هم به عنوان فان و ارکید موذاشتن بهتر بود تا کاملا به سمت ارکید برن تقریبا مثل فیفا
یورو گیمرز هم شاید خواسته مغرضانه نقد کنه
یه سوال : مثلا یورو گیمرز یه نفره یا چندتان نشستن نقد میکنن ؟ ( اگیه یکی نیست چند نفرن ؟ )
کسی که اون نقدو نوشته بود یک نفر بود چون آخرش گفته بود "من " که دارم این نقدو مینویسم فکر نکنین خصومتی با این بازی دارم و .....نقل قول:
به نظر من از دو دیگاه میشه به این موضوع نگاه کرد که البته برمیگرده به سلیقه ی گیمرها:نقل قول:
خب پس شما اعتقاد دارین بازی فوتبال باید به سمت شبیه سازی بره . پس حالا اون سوال اول منو جواب بدین که چرا یورو گیمر دو روز پیش توی ریویوی بازی PES 2010 شدیدا به این مساله انتقاد میکرد که سریهای PES این ایراد رو دارن که توی این بازی و بالاخص PES 2010 خیلی کم موقعیت گل زنی روی دروازه ها بوجود میاد .
اگه از دید واقعیت گرایی به مساله نگاه کنیم باید بگیم مگه توی فوتبال واقعی و در یک مسابقه ما چند بار موقعیت خطرناک روی دروازه ها میبینیم ؟حالا بحثو از نقد اون پس منظور یورو گیمر از این انتقاد چی میتونه باشه ؟
دیدگاه اول اینه که ما به بازی های شبیه ساز فوتبال صرفاً به عنوان یه بازی و سرگرمی نگاه کنیم که تو اون پر از فانتزی بازی و سوپر گل های آنچنانی (تخیلی!!!) و موقعیت های بیشمار روی دروازه ها و .... است که میتونه کسانی را که فانتزی بازی را دوست دارن راضی نگه داره و البته جنبه ی بازی و سرگرمی بودن اون را حفظ میکنه.
و دیدگاه دوم هم اینه که ما از دید تخصصی به بازی های شبیه ساز فوتبال نگاه کنیم که در این شرایط، موقعیت های گل خیلی کمتر میشه، گل های تخیلی در بازی به شدت کم تر دیده میشه و حتی مبنای اصلی فوتبال که تاکتیک گروهیه؛ تو اون بیشتر کاربرد داره تا بازی فردی (و یه تنه همه را دریبل زدن) که این نوع هم طرفدارای خودش را داره.
و اما به نظر من یه شبیه ساز فوتبال باید ترکیبی از هر دو (فانتزی و شبیه سازی) باشه و البته جنبه ی شبیه سازی اون بیشتر باشه (به صورت درصد:بین 70 تا 85 درصد شبیه سازی و 30 تا 15 درصد فانتزی) تا اولا طرفدارای هر دو دیدگاه را راضی نگه داره و جذب اون بازی بکنه و ثانیاً در حالی که سنت بازی و سرگرمی (Game) بودن خودش را حفظ می کنه؛ بتونه شبیه ساز خوبی از فوتبال عالم واقع باشه.
در ضمن این ها صرفاً نظر شخصی بود.
میدونم که زیادی حرف زدم؛ پس به بزرگواری خودتون ببخشید.
به نطر من با باید یکم فانتزی باشه . اخه باید از بازی لدت برد نه اینکه توی یه بازی فقط 3 یا 4 موقیت داشته باشی و بعد 1 گل بزنی .
اینجوری ادم خسته و کسل میشه در ضمن بگم زیادش هم خوب نیست .
ببینم کسی مینونه وقتی لینک بازی اومد اونا رو فشرده کنه که ما هم بتونیم دانلود کنیم.اگه کسی این کار رو بکنه واقعا ادم باحالیه.
دوستان اگه عکسی از بازیکنان انگلیس یا آلمان عکسی خواست به آدرس های زیر مراجعه کنه:
آلمان
انگلیسکد:http://www.pcaction.de/gallery/view/243/
کد:http://www.pcaction.de/gallery/view/245/
?!!!!نقل قول:
ببینم کسی مینونه وقتی لینک بازی اومد اونا رو فشرده کنه که ما هم بتونیم دانلود کنیم.اگه کسی این کار رو بکنه واقعا ادم باحالیه.
رفیق چرا اینهمه دردسر یه دقیقه بپر سرکوچتون یه دونه بخر بیا همون موقع نصب کن و بعدشم بازی کن دیگه.
مگه کار از این آسونترم هست؟
کی میاد این pes لعنتی.........
لینک مستقیم کسی ندارتش؟ بزار برامون؟