اره می دونم!منظورم یک چیز دیگه بود:31::27:نقل قول:
بله مهم شلوغ یا خلوت بودن مرکز مخابرات هست اگه خلوت باشه سرعتت 64 ثابته و بیشتر ولی اگه نباشه...نقل قول:
Printable View
اره می دونم!منظورم یک چیز دیگه بود:31::27:نقل قول:
بله مهم شلوغ یا خلوت بودن مرکز مخابرات هست اگه خلوت باشه سرعتت 64 ثابته و بیشتر ولی اگه نباشه...نقل قول:
آها !! از اون نظر :دینقل قول:
اره می دونم!منظورم یک چیز دیگه بود
من که با 512 اکو توی مرند با سرعت ثابت 59.8 دانلود دارم یعنی در ایام عادی در زمان رایگان حدود 1.2 گیگ هم دانلود داشتم و همیشه هم همین سرعت هست وقت روز عید تونستم 65 هم دانلود کنم یعنی موقع تحویل سال اگه روزه جمعه و 5 شنبه هم رایگان بشه دیگه میشه نور علی نور
ای بابا شما از کجا دان میکنید؟اون لینکهای adrive که همش خرابه و break میشه.نقل قول:
من یه 10 گیگی کلاً دان کردم ...
تو شب اگه وضعیت خوب باشه و شما با اکانت دانلود کنید از یک سرور خوب حدود 1360 مگ میتونی در شب دانلود داشته باشینقل قول:
مدیافایر خیلی خیلی عالیه !! من بدون مشکل دارم ازش دان میکنمنقل قول:
ای بابا شما از کجا دان میکنید؟اون لینکهای adrive که همش خرابه و break میشه.
همه ی ادرایو ها رو هم به مدیا انتقال دادم !!
من با 128 حدود 450 مگ دانلود می کنم بعد شما میگید...!نقل قول:
تازه یک شب شاتل قاط زده بود سرعت شده بود افسانه ای!
ساعت 3 شب که بیدار شدم با سرعت 67 کیلو بایت شروع به دانلود کرد و همین طور زیاد می شد:21: تا اینکه از ساعت 06:15 تا 07:00 با سرعت فیکس 114 کیلو بایت دانلود می کرد!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:
جاتون خالی 842 مگابایت در عرض 4 ساعت با Eco 128 دانلود کردیم.از اون به بعد هر شب به این امید بیدار میشم!:41:
البته بیشتر پنج شنبه و جمعه ها شب ها سرعت همانند دایال آپ هست ولی دیگه کمتر از 250 مگ در شب نمی شه و بطور متوسط میشه گقت 350 مگ.
من فکر میکردم اگر 512 بگیرم باید 1.5 گیگ هر شب دانلود کنم ولی انگار از این خبرا نیست!
والا شما سرعتتون خوبه شبا :دینقل قول:
من با 128 حدود 450 مگ دانلود می کنم بعد شما میگید...!
تازه یک شب شاتل قاط زده بود سرعت شده بود افسانه ای!
ساعت 3 شب که بیدار شدم با سرعت 67 کیلو بایت شروع به دانلود کرد و همین طور زیاد می شد تا اینکه از ساعت 06:15 تا 07:00 با سرعت فیکس 114 کیلو بایت دانلود می کرد!!!!!!!!!!!!!
جاتون خالی 842 مگابایت در عرض 4 ساعت با eco 128 دانلود کردیم.از اون به بعد هر شب به این امید بیدار میشم!
البته بیشتر پنج شنبه و جمعه ها شب ها سرعت همانند دایال آپ هست ولی دیگه کمتر از 250 مگ در شب نمی شه و بطور متوسط میشه گقت 350 مگ.
من فکر میکردم اگر 512 بگیرم باید 1.5 گیگ هر شب دانلود کنم ولی انگار از این خبرا نیست!
من حداقلش رو گفتم
من تا الان حدود 13 گیگ
خیلی کمه :دی
چون بازی زیاد کردم :دی
نه. يعني 7 اسفند سال 1342 ! (سوتي !) :20: :41: :31: :13: :46:نقل قول:
7 اسفند یعنی همون 7 فروردین دیگه؟!؟!؟
:46: :13: :19: :10: :8: :21: :27: :18: :11: :40: :2:
نقل قول:
ما که با اکو 512 از رپید شیر هر شب بین 12.200 تا 1.400 مگا بایت دانلود داریم !
اقا من صبا دارم ميخوام شاتل بگيرم..
ميشه بگيد سرعت دانلود با هركدام از اين پلن ها چجوريه؟
شب ها چجوريه سرعت و از سايت چند تا چنده .و اطلاعات جزعي ديگر:10:
نقل قول:
صبانت ما كه بهتره با 128 شب ها 1.5 دانلود ميشه...
شما بهتره بگید کدام مرکز هستید و با دوستانی که توی مرکز شما هستن سرعت را مقایسه کنید!نقل قول:
صبا کلآ فرق داره
صبا 128 میده ولی در عمل 1 مگ هست !! البته 1 مگ رو الکی نمیده !! بصورت شیر میده که اگه کاربرا کم باشند شما میتونی با 1 مگ دانلود کنی
ولی اگه شلوغ باشه کمتر از دیال آپ میشه
نه دیگهنقل قول:
علامت ! هم گذاشته بودم
منظورم همون کیلو بیت هست که میشه یک هشتم کیلوبایت:27::27:
یه سوال
گفته بودند تا 7ام رایگانه
یعنی تا ساعت 24 فردا (هفتم)
اونوقت این یک ساعت یعنی از ساعت 24 هفتم تا ساعت 1 هشتم رایگان نیست؟!؟!:31::31::31::5::5:
خیر رایگان نیستنقل قول:
حواستون باشه ها؟!! یه وقت اشتباه نکنید:دی
نخير اين حرفا نيست توي تهران رو من خبر دارم كه سرعت Downstream روتر 512 هست يعني اگه تا دينش هم سرعت داشته باشه ميشه 64 حالا هر كي ميگي بيشتر در جا خالي بسته من ديروز خونه فاميلمون ديدم.نقل قول:
تازه اگه كار بكنه
آرهنقل قول:
من که 128 دارم اگه با 25 دانلود کنه 87.890625 مگ میشه :31::31::5::5::21:
X*1024/25/60=60 => x=87.890625
میصرفه یا باید ساعت 12 بیدار بشینیم تا 1 بعد 1 دوباره بزاریم بدانلوده و بخابیم؟
=================نقل قول:
یعنی سرعت دانلود 128 صبا میانگین چنده
در روزانه ؟
در شبانه ؟
صبا سرعت دانلودش 128/ 30نقل قول:
256 60تا70 ميباشد
سرعت دانلود براي شبانه... 120تا130ميباشد..... 120مگ رو تو 9دقيقه دانلود ميكنم
صبا تقلب كاري زياد ميكنه!! زياد قطع ميشه..قيمت هارو گرون كرده براي عيد 9گيگ 128شده 39تومان
نقل قول:
======================================
پس اینکه یکی از دوستان میگفت سرعت 128 حداقل 50 میباشد دروغ است
آیا شبانه در صبا رایگان است (چه سرعت باحالی تو شب دارید)
قبل عید من پرسیدم گفت 36200
نظر شما در مورد آمدن من از شاتل به صبا چیست
سرعتم با اکو 128
میانگین 15 است
ضمنا صبا256 خونگی نداره
بابا شماها چه حالی دارید...نقل قول:
من که خوابم رو با هیچی عوض نمیکنم.کی حال داره بیدار شه بذاره دانلود دوباره بخوابه دوباره بیدار شه.فکر کنم شماها شب هم خواب دانلود میبینید و همش دلهره قطع شدن دانلود و پایین اومدن سرعت و ... دارید.بابا بیخیال...
یه سوال از دوست عزیز r@r#m@n
اول از لینکهای mediafire شما متشکرم
ثانیا من از بعضی لینک ها مثلا media اپیزود 1 دانلود کردم
اما به دلیل خاموش کردن مودم - نتوانستم دانلود را ادامه دهم ووقتی ادامه را میزدم error میداد
من لینک آن را از idm حذف کردم
اما حالا که دوباره قصد دانلود مجدد لینک دارم -لینک آن غیر فعال است
از دوستان دیگر نیز تقاضا دارم اگر میتوانند مرا راهنمایی کنید
میشه لینک رو بذاری و اینکه چه اروری میده ؟
==============================نقل قول:
اونا که ارور میداد پاک کردم
اما لینک هایی که غیر فعالند مثلا اپیزود اول
لینکhttp://www.mediafire.com/file/xgi5wmydl2m/Planet Earth_Pole to Pole_www.p30world.com_by_Choory.part1.rarوقتی این لینک را میزنم
و روی آیکون click here to start download
کلیک میکنم صفحه را از اول باز میکند
از موزیلا استفاده میکنی ؟
با ie امتحان کن
لینک سالمه
تایید میش من هم با ie امتحان کردم سالمه!
کد:http://download102.mediafire.com/dlyhmnhjszdg/xgi5wmydl2m/Planet+Earth_Pole+to+Pole_www.p30world.com_by_Choory.part1.rar
=====================نقل قول:
من که نگفتم خرابه
هر فایلی که دفعه اول برای دانلود زدم
دفعه دوم کار نمیکنه
این مشکل از لینک نیست از منه
اما نمیدونم چیه
ضمنا از ie استفاده میکنم
با یه بروزر دیگه مثه موزیلا یا اپرا امتحان کن !!
سلام ...
ایول ینی واقعا دم شاتل گرم .. هنوزم نامحدوده :31: .... من که دیگه کف کردم ... اینترنت بهم گفت دیگه بسه .... :31:
========================================نقل قول:
موزیلا و هم ie جواب نداد
من که 4 روز اول دانلود کردم و هاردم هم 1 ترا هست ولی دیگه جا ندارم وقت هم نمیکنم رایت کنم روی dvd ...نقل قول:
هرچی لازم داشتم دان کردم ...
من با رپيد شير هم تست كردم سرعت صفر شد و ساعت باقيمانده دانلود رفت رو 1200 ساعت بعدشم ارور داد (با idm هم دانلود كردم) در همين حين هم 10 مرتبه ip رو چك كردم همش ثابت بود و تغييري نكرد. اما مطمئنم همين لينك رو اگه صبح ساعت 7 به بعد دانلود كنم با سرعت 60 كيلوبايت دانلود ميكنه اونم به خاطر اينه كه خيلي ها نميدونن هنوز رايگانه و ساعت 7 به بعد دست از سر رپيد بر ميدارن.:31:نقل قول:
اميدوارم مشكل شما رو حل كنن، من جاي شما بودم ميرفتم اين كارمند قسمت فنيش رو به زور ميآوردم ميگفتم تا درست نكني نميزارم از اينجا بري.:21:
بچه يه سئوال:
شاتل با اجازه كي اين كار رو كرده؟!
مگر نه اينكه اينترنت 512 براي كاربراي معمولي ممنوع هست؟ تنها راهش هم اينه كه مثلا يه محدوديت2 گيگي ميدن تا بتونيم 512 استفاده كنيم. ولي شاتل اين 7 روز تونست اين قانون رو بشكنه...
دمش گرم!
هر چند امكان داره دليل اين عيدي، يه چيز ديگه باشه...
با اجازه خودش:31:نقل قول:
بله ولی ما با نامه 512 گرفتیم دیگه! اگه اونجور بخوای حساب کنی که باید شبانه رایگان هم ندن:31:
از دوستان کسی مخابرات ثامن شهر مشهد است
نقل قول:این تایید شدن پست ها هم دردسر شده!:13:نقل قول:
نه متاسفانه به ماه بعد اضاف نمیشه و می پره اگه استفاده نکنی!:31::27:
idm خوبه.نقل قول:
با یه لینک مستقیم تست کن.
برای 128 میانگین همین 15-16 هست و سرعتتون نرماله. سرعت adrive یا مدیا فایر ملاک خوبی نیست. چون خیلی شلوغ هست. شما با یه لینک مستقیم شده یا اکانت دار رپید شر تست کن. لن و usb فرقی نداره، فقط نصب لن راحتره.
اتفاقا منم این 2 روز آخر(5-7) سرعتم بهتر شده.نقل قول:
نقل قول:
اینکارا تخصص میخواد که تو داری، ما از این کارا بلد نیستیم.
منطقه مخابراتی، نویز خط، سیم کشی تا محل، از خط ورودی تا مودم،سیستم و ویندوز،آنتی ویروس و فایروال، و ....روی سرعت تاثیر زیادی دارند. 512 در حالت ایداه آل روی 64 دانلود داره. حدود 1200- 1300 مگ.نقل قول:
با ما هماهنگ کردن، مشکلی نیست،:31: تایید میشه دمش بسیار گرم باد.نقل قول: