سلام .
من اگه بخوام wireless(اينترنت بی سيم) بگيرم از چه شرکتی ميتونم. حجمی ميخوام و 256 يا 512.
تو رو خدا جواب بديد.
Printable View
سلام .
من اگه بخوام wireless(اينترنت بی سيم) بگيرم از چه شرکتی ميتونم. حجمی ميخوام و 256 يا 512.
تو رو خدا جواب بديد.
لایزر و داتک خوب هستند!نقل قول:
wimax لايزر خلی گرونه.
من يه حجمی ميخوام. فقط حجمی.
آيا كسي از افزايش سرعت دانلود در سراسر كشور رو خبر داره ؟
سلام عزیزان اینجا کسی هست که توی مرکز مخابراتی شهید کاظمیان صبا نت گرفته باشه؟
اگه هست وضعیت سرعت دانلوش چنده به خصوص شبانه
سلام کسی میدونه سرعت 128 پارس آنلاین چنده ؟لطفا سریعتر:)
نقل قول:
فک میکنم 25-30 باید باشه:46:
نقل قول:
دوستان اگه ممکن هست جواب بنده رو بدهید ...
می خواستم تا آخر این هفته adsl بگیرم ... چی بگیرم بهتر ( سرعت واقعی)است ... برای بازی با دستگاه می خوام ...
خیلی ممنون...:11:
دوست عزيز من لايزر 256 دارم 3 ماهه با 5 گيگ ترافيك . سرعتم هم خوبه . راضيم . براي اين سرويس 30 هزار تومن دادم به پيكشون و 10 روز بعد هم سرويسم وصل شد . سرعت دانلودم 32 هست . البته تا 43 رو هم تجربه كردم اما نه به صورت پايدار . مشكل خاصي نديدم . اين عكس رو هم ببينيد :
به يه نتيجه اي رسيدم . تو اسپيد تست با ساير سرورها چك كنيد . مثل من كه الان با سرور استكهلم تست كردم . با سرور كويت پايين تره . ديشب هم با سرور لس انجلس تست كردم سرعت دانلود رو 28 نشون داد . !!!!!!
سلام
من مخابراتم چمرانه شهید چمران
پیش شماره 6651
الان دارم گریه میکنم این پستو مینویسم:دی
چجوری adsl بگیرم؟
ایا میتونم یه خط با پیش شماره 8827 که مخابرات نصر هست و یه کوچه با ما فرق داره بگیرم؟کوچه بالایییمون 8827 هست.
چه راهی برای من هست.
من واقعا مستحق adsl هستم:دی
روزی 12 ساعت دیال اپ استفاده دارم ماهی 60 تومن پول تلفن!
کمک کمک کمک!!
شما اول با یکی از همسایهات که نزدیک خونتون باشه صحبت کن بعد اگر اجازه داد یه مودم وایرلس رو بعد از ست کردن AP ببر بالا پشت بومشون یا هر جایی که هیچ دیواری جلوش نباشه یا کمترین دیوار با زاویه عمود جلوش باشه(نیازی به وصل بودن به سیم تلفن نیست) اگر تونستی با حداقل سیگنال بگیری که کارت حل میشه.نقل قول:
اگرم کار نداد میتونی آنتن مخصوصش رو بگیری که قطعا بردش تا خونتون میرسه. بعد ازشون خواهش کن که برات درخواست بکنن.
با سلام و خسته نباشید
من می خوام از خودشون مودم بخرم تا فردا اگه مشکلی پیش اومد ، دبه نکنن نگن از مودمه...
ولی ظاهرا چند تا مارک دارن ، کذومشون بهتره ؟ من میخوام برای دو تا سیستم ازش استفاده کنم
راستی به چیز اضافه ای هم احتیاج هست ؟ اگه بخوام رو ذو تا سیستم بذارمش ؟
من فردا میخوام برم نمایندگیش ( آمل) راهنماییم کنین ممنون میشم
با تشکر
نقل قول:
دوست عزیز خودشون مودم رو گرون میدن!
شما یه Asus AM602 بگیر خیالت راحت!
اون دبه کردن به خاطر پوله!
همه ی مودما استاندارد جهانی دارن و با همه isp ها سازگارند!
دوستان یه سوال
من میخوام با مدرک شرکتمون برا خودم 1 مگ شاتل بگیرم حالا چند سوال
1.با مدرک شرکت یه 4 مگ از یه سرویس دهنده دیگه گرفتیم حالا مشکلی پیش نمیاد؟
2.خطوط تلفن محله ما در پیته (مال قرن 10 هجری :دی) حالا اگه نتونم از این پهنای باند استفاده کنم میتونم سرویس را تبدیل کنم (مثلا به 512 کیلو ) یا نه هرچی از اول بخواهی دیگه نمیشه تغییر داد؟؟
با تشکر
آقا این صبا نت جدا افتضاح شده. دو سال پیش خیلی بهتر بود.کندی سرعتش در طول روز اشک آدمو در میاره. من که دیگه شارژمو تمدید نمی کنم. اصلا تصمیم دارم تا موقعی که سرعت اینترنت در کشور درست نشه دیگه ازش استفاده نکنم. این همه پول می دیم آخر سرشم دستمون به هیچ چی بند نیست. هر موقع هم زنگ می زنی بهشون شکایت کنی خط شون اشغاله و اگر هم بعد صد بار گرفتن آزاد شه میگن ما هیچ کاری نمی تونیم برای کندی اینترنت بکنیم و... خلاصه ما که بی خیال اینترنت شدیم.
سلام ممنون از راهنمایی این مودم وایر لس جفتمون باید بگیریم ؟ هزینش چقدر میشه فاصله رو تا چقدر جواب میده ؟نقل قول:
کسی نمیدونه مخابرات هم در اصفهان adsl میده یا نه؟
1- فکر نکنم. البته اگر مخابرات چک کنه مشکل که پیش میاد چون شما یه سابقه گرفتن سرویس بالای 128 برای شرکت داری. که این مسئله چند صورت داره :نقل قول:
الف: مخابرات شخصا سابقه را بررسی میکنه و اجازه ی سرویس دوم را نمیده.
ب: شرکت استعلام میگیره از مخابرات و سابقه را چک میکنه و سرویس نمیده
ج: نه شرکت و نه مخابرات پیگری نمیکنند و هر کدام جدا بررسی میکنند.
به نظر من که حالت سوم شکل میگیره به چند دلیل :
الف: شرکت استعلام نمیتونه بگیره چون اصلا نیازی به این کار نداره و اجباری براش نیست
ب: مخابرات ممکنه بازرس بفرسته به شرکتها و مدارک و مشخصات را چک کنه ولی مسئله تکراری بودن شخصیت حقوقی استفاده کننده به نظرم مد نظر نیست.
ج: چه بسا ممکنه یه شرکت 3 تا خط داشته باشه و نیاز داشته باشه که رو هر 3 خط ای دی اس ال فعال کنه و این حق طبیعی شرکت هست و کسی قاعدتا نباید بتونه جلوشو بگیره
نتیجه ی کلی : هیچ مشکلی نیست انشاءالله
2- بستگی به قراردادتان داره. قرارداد را 1 ماهه ببندید اگر خوب بود بعدا بیشترش کنید و اگر بد بود تغییرش بدید.
سلام دوستان عزیز ، می خواستم adsl بگیرم چه شرکتی الان بهتر جواب میده مخصوصا در غرب تهران - اکباتان از نظر سرعت و این داستانا و اینکه مودم چی بهتره ، مرسی از راهنمایتون:20:
دوستان سلام
الآن وضعیت صبانت چجوری هست؟ :31: می خوام این دفعه سه ماهه 128 بگیرم. شنیدم سرعتش با این که 128 هست، ولی سرعت دانلودش بیشتر بالای 70 کیلوبایت بر ثانیه می چرخه... راستی... کیفیت دانلود شبانش فرق نکرده؟ من می دونم که شب ها پینگش تا 3000 هم بالا میره ولی مهم نیست؛ من روز دانلودم رو تنظیم می کنم که شب دانلود کنه! :دی مهم سرعت هست که افت نداشته باشه...
و دیگه این که من الآن 20 روزی هست که از شهراد سرویس 10 گیگ 512 گرفتم، ولی الآن 8 گیگش مونده! :41: حالا موندم چجوری تمومش کنم... بیشتر به بهونه دانلود شبانه رایگان گرفتم، ولی هیچی هم دانلود نداشتم! :13:
خواهشمندم به این جانب کمک بفرماییییید!!! :27:
راستی، طاعات مقبول درگاه یگانگی؛ التماس دعا :11:
سلام
زمانی که میگن پرت خالی وجود نداره این مشکل از مخابرات سگ پدره (چمران) یا isp ؟
نمی دونم چه گهی باید بخورممممممممممممممممممممم مممممممم helP meeeeee
تماس میگیرم فن اوا میگه پرت خالی نداریم فکر خودکشی زده به سرمممم!!!!
به کار بردن واژگان نادرست خلاف قوانین هست. تخلف از قوانین موجب رد تخلف و جریمه هست :3:نقل قول:
خودتو کنترل کن
وقتی می گن پورت خالی ندارن، انتظار بیهوده هست... برو به یه شرکت دیگه سفارش بده
دوست عزیزمون در هر دو مورد راست میگن!نقل قول:
من یه شرکت رزرو کرده بودم اول تابستون دیروز زنگ زدن گفتن پورت خالی شد!
اين منطقه شهيد چمران افتضاحه.
مشكل هم از مخابراته. دو سه تا شركت سرويس ميدن كه فكر كنم تا ابد الدهر پورت خالي نداشته باشن
سلام.
من میخوام isp اینترنتم رو عوض کنم!
باید وایسم شرگت اولی خط رو آزاد کنه و بعد برم به اون یکی شرکت درخواست بدم؟؟!!
آره... :13:نقل قول:
آقا یکی جوابمو بده... این صبا چجوریه اوضاعش؟؟؟ نرم بگیرم بدبختش بشم! سه ماهه، پولش کم نیست! :41:نقل قول:
نه . شما یه مودم وایرلس مثلا ایسوس 604 میگیری(75 تومان) میذاری توی خونه همسایه بعد یدونه آداپتور وایرلس که حدود20-25 تومانه رو برای دریافت امواج رو کامپیوترت نصب میکنی. برد مفیدش بدون دیوار 100 متره ولی اگر هم آنتن نداد و فاصله بیشتر بود میتونی از آنتن مخصوص استفاده کنی که قیمتش رو ندارم.نقل قول:
دوستانه عزیز به من مراکز خیلی خوبه adsl تو منطقه پاسداران رو معرفی کنید (پر سرعت وپر حجم)
ممنون
AMIN_AMRICAI
نقل قول:
ورودت رو به پی سی تبریک میگم!
4رقم اول تلفونتونو بگی راحتتره!
دوستان این قیمت لایزر هستبا این حساب میشه 4 گیگ 11 تومن؟کد:http://www.laser.ir/new_Theme.aspx?p=services_ADSL_pricelist
دنبال یه سرویس ارزون میگردم اصلا سرعت برام مهم نیست مثل 64 که آسیاتک یه زمانی میداد 10 تومن (نامحدود هم بود)
سراغ دارید؟
سلام دوستان.
سرویس من تا یکی دو روز دیگه قطع میشه. بی پولی( برای 128 باید 45 تومن ماهی بدم:13: در حالی که فقط شبا ازش استفاده میکنم)
میخواستم بدونم شرکت سرویس دهندم میتونه دسترسی منو به ساعاتی از شبانه روز مثلا 8 شب تا 8 صبح محدود کنه و پول کمتری بدم. مسخواستم قبل از این که از خودشون بپرسم بیام اینجا و ببینم همچین کاری شدنی هست .
با تشکر از دوستان.
فکر نکنم :13:نقل قول:
داریم شرکت هایی که از ساعت 2 شب ( یا 3 شب ) تا 8 صبح استفاده رایگان دارن، اما تا به اکنون ندیدم شرکتی استفاده شبانه بگذاره...
با سلام
من تازه واسه خونه adsl گرفتم و از شرکت صبانت . بد نبوده تا حالا که فقط چند باری قطع شده و سرویس نداده .ولی به طور کلی راضی ام .
میخواستم ببینم من می خوام کافی نت بزنم با توجه به اینکه در کافی نت حجم دریافت اطلاعات زیاده و سرعت هم باید بالا باشه و... که حرس استفاده کننده رو در نیاره از کدوم شرکت adsl بگیرم و با چه سرعتی و با چه حجمی .ممنون .فقط کمی سریعتر اگه میشه
=============
نظرتون واسم خیلی مهمه حتما کمکم کنین.
سلام ما خونمون سمت دولت هستش
برای adsl به شاتل و چند شرکت دیگه زنگ زدیم ولی گفتن تو این منطقه دیگهنمیدن چون تقاضا زیاده
الان فقط شرکت پتیاک به ما خدمات میده اونم wifi کسی این شرکتو میشناسه؟ اگه نه چه شرکتی تو این محدوده میشناسین؟
ممنون راهنماییم کنین
دوستان کسی از وضعیت سرویس 256 پارس آنلاین خبر داره؟
اصلا صلاح هست از این شرکت Adsl در مقایسه با سپنتا یا فن آوا.
پارس آنلاین هم خدمات خوبی میده ولی یه مشکلی که هست اینه که فقط مودمی که خودشون میدن (سیمفونی) رو ساپورت می کنه:46:نقل قول:
سپنتا یه شرکتی هست با خدمات خیلی خوب. به نظر من اگه مشکل مالی وجود نداشته باشه بهترین گزینه خواهد بود
نقل قول:
شما می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کنید و ببینید که چه شرکتی به منطقه ی شما خدمات میده:10:
دوستان این راسته که پارس آنلاین از حجم ترافیک و پهنای باند میدزده ؟؟و مثلا اگه 1 گیگ مصرف کرده باشی الکی میزنه 3 گیگ ؟ واقعا کسانیکه از پارس آنلاین adsl دارند بیان این مساله رو شفاف و دقیق بگویند که پارس آنلاین از حجم میدزده ؟ و باید چه کرد ؟
دوستان این قیمت لایزر هستبا این حساب میشه 4 گیگ 11 تومن؟ (اگر این قیمت باشه که ارزونه!!!)کد:http://www.laser.ir/new_Theme.aspx?p=services_ADSL_pricelist
دنبال یه سرویس ارزون میگردم اصلا سرعت برام مهم نیست مثل 64 که آسیاتک یه زمانی میداد 10 تومن (نامحدود هم بود)
مثلا ارزونترین 64 یی که نامحدود هم باشه کدوم isp هست؟
دوستان من الان دارم از سرويس 128پارس آنلاين استفاده ميكنم و سرعت دانلود رو 10 الي 15 هستش و شارژم تا آخر اين ماه هستش!
حالا ميخواستم ببينم اگه شاتل يا صبانت بهتر هستند از اونا سرويس بگيرم!
بنظر شما شاتل بهتره يا صبانت :20: